Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 23, 17:58)
Idomucia eilinis puvekas su skyle vietoj morales.

Man neidomu, ka galvoja daugybe vyru pakeitusios
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 18:06)

Analogiskai, tau neidomu ir mano nuomone, kuri dorovingesnes uz tave tiek fiziskai, tiek dvasiskai biggrin.gif
Atsakyti

Jei daug matė ir pakeitė, tai tikiuosi išvengs tokio frukto ir tokių pasimatymų.

Skaitau, skaitau ir nei griausmo nesuprantu kam tokie viražai reikalingi.Nebent sau pačiam.Galima net nesivarginti  rašant,kad dėjai ant mano nuomonės.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 17:46)
Pasimatymas, tai fizinis susitikimas.
"Pasimatymas- iš anksto susitartas su kuo susitikimas" www.zodynas.lt

Kai as einu kalbetis del verslo, taip ir sakau, einu i verslo susitikima, o ne i pasimatyma. Kai einu susitikti su potencialia simpatija, galvodama apie galimus tolimesnius santikius, taip ir sakau, einu i pasimatyma. Na kazkaip durnai skambetu einu i susitikima. Bet kai einu susitikti su drauge, taip ir sakau, einu susitikti su drauge.

Na kazkaip juokingai atrodo isisukunejantis dorovingasis, ypac kai tai isties buvo pasimatymas, su moterimi kuria jis geidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 gruodžio 2018 - 18:33
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 18:06)

jei moteris buvo nuosirdi ir sazininga, tikejosi normaliu santykiu su tais vyrais, bet jie buvo kiauliukai, tai dar ne taip blogai, kaip buti su zmogumi nenuosirdziai, nesaziningai, nenorint, ji apgaudinejant, by tik buti nors kazkam reikalingam.
morale labiau supuvusi pas antraji.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 19:06)

Esi ant tos pacios lentynos, daug exiu turejes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 23, 18:23)
Analogiskai, tau neidomu ir mano nuomone, kuri dorovingesnes uz tave tiek fiziskai, tiek dvasiskai  biggrin.gif

As Tamstai siuo klausimu neturiu ka blogo pasakyt.

Ka tik paziurejau viena filma. Prisirasiau is Sky satelito, tai vejuosi grafika. Si isirasiau pries 2 metus.
Vadinasi "Pay the Ghost"
Siaubiakas. Puse bedos, bet mane sudomino ten kitas dalykas.
Moters ir vyro santykiai. Ubuntiene ten heroje
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 23, 21:14)
Esi ant tos pacios lentynos, daug exiu turejes  mirksiukas.gif

Esi teisi.
Bet kas is to.
Sako (-1) x (-1) = (+1).
Bet du sudai sudeti i kruva nepadaro torto.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 19:11)
jei moteris buvo nuosirdi ir sazininga, tikejosi normaliu santykiu su tais vyrais, bet jie buvo kiauliukai, tai dar ne taip blogai, kaip buti su zmogumi nenuosirdziai, nesaziningai, nenorint, ji apgaudinejant, by tik buti nors kazkam reikalingam.
morale labiau supuvusi pas antraji.

Keistai jus mastot. Tikejimesi is kitu gerio matot pliusa, o realiai del kito darant - tai jau blogis ir supuvimas?
Jei jos butu zmones, tai su jomis ir buciau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 21:26)
Tikejimesi is kitu gerio matot pliusa, o realiai del kito darant - tai jau blogis ir supuvimas?

realiai jus daret ne geri o blogi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 21:33)
realiai jus daret ne geri o blogi.

Tai buvo suaugusios moterys, o ne kokios nepilnametes.
Siaip aisku as padariau klaida - reikejo jas pirma karta isvadinti ku.vomis ir pasiusti nx.
Joms blogio nepadariau. Sau padariau...

ai... gyvenimo vis tiek nera... exe ji susiko man nepataisomai po liubomu
Atsakyti
Tai vis špilkuojatės?

As labai tingiu rasyti is naujo, tai atitempiu is Varnų dalį posto. Negaliu nepapasakoti kaip arabai, su savo kapitalistiniu, bet ne supuvusiu vakarietisku, mentalitetu sprendzia problemas.

Bet su Atlantis viesbuciu koks neispasakytas nutikimas atsitiko (tik atvykus)... blink.gif blink.gif mes dar dabar neatsigaunam.
Pasakoju - kaip zinia, atvykom daugiau kaip para pavelavę. Normaliai tu atvyksti ar ne - niekam neidomu. Sumokejai ir tau tie numeriai laikomi. Buvom paklausti ar Gatwick'as mums ismokes kompensacija. Pasakem, kad be šansų ištekėti. Tai zinot ka arabai padare? Va taip va spraktelėje pirstais padovanojo dovanu, vertu apie 5000 svaru. Taip taip...jums nepasivaideno...apie £5 000. Aišku ne I rankas, o visiems, kas pavelavo butent i musu viesbuti (dar kelios seimos), nemokejom uz 2 naktis, isskyre Imperial Suite (vieni is geriausiu kambariu), gyvenam 21 aukste prie pat arkos viršaus. Originaliai turejome gyventi kazkur viesbucio šone biggrin.gif Gavom auksine Imperial Member Club kortele, kuria reikia nesiotis uzsikabinus ant kaklo. Merginos, nepatikesit - su ta kortele visur einam kiaurai kur tik norim (kartais net nesmagu pasidaro biggrin.gif ) . Uz nieka moketi nereikia, isskyrus vakariene. Alkoholi gaunu dykai biggrin.gif I pležą ir tą uždarą einam, kur visi selebričiai guli. Puse lūpų pasakysiu- eina nakum kokios baisios jos, kai nesidažę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 23 gruodžio 2018 - 21:48
Dar pasakysiu... i tema.

Va filmuose tai vakariecius vyrus rodo tiesiog angelus,, o bobas tai siaip sau egoistes ar visai tragiskas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 21:37)
Tai buvo suaugusios moterys, o ne kokios nepilnametes.
Siaip aisku as padariau klaida - reikejo jas pirma karta isvadinti ku.vomis ir pasiusti nx.
Joms blogio nepadariau. Sau padariau...

ai... gyvenimo vis tiek nera... exe ji susiko man nepataisomai po liubomu

Jus irgi buvot suauges, bet ant exes iki siol danti grieziat, atseit gyvenima susiko. Bet jus po to su kitomis moterimis elgetes ne ka geriau. Gal jos irgi mano, kad jus joms gyvenima susikot. Pilnametyste cia ne prie ko.
Atsakyti