Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:21)
Butent. Atsakingos smegenys. Jei ano galo impulsai stipresni uz smegenu atsakomybe, tai gal jau rodiklis, kad smegenys silpnos?

Tai as ir sakau, kam kalbeti o tau patyleti deretu. Virtualiai isikliopinai, va pagal mane NEVA dorovingiausia, vadovaujantis tavo paties kriterijais, esi pavartotas amoralus tipelis, nes tavo smegenys, kaip ir uzpakalis NESVARUS mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 gruodžio 2018 - 16:07
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 15:49)
o kur tas priziuretojas buvo? prie to paties staliuko kava gere?
o tai ejot ir i antra pasimatyma? ko?
cia tik vyrai gali viesoje vietoje prievartauti, moterys gi subtilesnes. Abejoju, ar per antra pasimatyma isvis apie seksa ji galvojo.

Aisku prie to paties staliuko buvo. Oficialus susitikimo pavadinimas - susitikimas su internetine drauge. Cia ka, kazkas blogai? Kazkoks kriminalas?

Antro susitikimo metu kalbejomis apie mano operacija... Ji sake, kad negaleciau jos darytis, nes jai reiktu sekso.
Mane nuvyle jos gaslumas ir egoizmas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:56)
Aisku prie to paties staliuko buvo. Oficialus susitikimo pavadinimas - susitikimas su internetine drauge. Cia ka, kazkas blogai? Kazkoks kriminalas?

Antro susitikimo metu kalbejomis apie mano operacija... Ji sake, kad negaleciau jos darytis, nes jai reiktu sekso.
Mane nuvyle jos gaslumas ir egoizmas.

neiprastas formatas, kai i pasimatyma vyras ateina su zmona biggrin.gif o per antra pasimatyma dar aptarineja sekso buvimo/nebuvimo reikalus ax.gif
jei paaisketu, kad vyras turi zmona, i antra pasimatyma su juo neiciau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:01)

Jis zinojo, kada susidraugavau, kada tapome pora ir kada susituokem, ir tai buvo kokie 6 metai iki susitikimo.
Kokie cia dar paaiskejimai? As tikrai ne tas asmuo kuris slepia kazka...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 16:10)
Jis zinojo, kada susidraugavau, kada tapome pora ir kada susituokem, ir tai buvo kokie 6 metai iki susitikimo.
Kokie cia dar paaiskejimai? As tikrai ne tas asmuo kuris slepia kazka...

tai cia buvo ji ar jis?
akcentas ne tame, kad kazka slepet, akcentas tame, kad as su vedusiais i pasimatyma neiciau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:13)
tai cia buvo ji ar jis?
akcentas ne tame, kad kazka slepet, akcentas tame, kad as su vedusiais i pasimatyma neiciau.

Ar teko kada susitikti siaip su draugu ar drauge? Ar didele problema, kad jie turi antras puses?
Kodel zmones negali bendrauti, kaip draugai?

Jei negali, tai kazkaip ir kiti ju sugebejimai darosi abeejotini. Sakysim as tai draugei sakiau, kad turiu antra puse ir apie kazka daugiau nei draugyste, neimanomas dalykas net svajot.

Gerai, isivaizduok, esame mazdaug tos pacios amziaus grupes. Sakysim turi antra puse... ar neturi... na koks skirtumas. ir bendrauji su zmogum kuris aiskiai pasakes ribas. Kas cia nerealaus?

AR zmones tik susitinka ieskoti sugulovo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 gruodžio 2018 - 16:20
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 16:20)
Ar teko kada susitikti siaip su draugu ar drauge? Ar didele problema, kad jie turi antras puses?
Kodel zmones negali bendrauti, kaip draugai?

Jei negali, tai kazkaip ir kiti ju sugebejimai darosi abeejotini. Sakysim as tai draugei sakiau, kad turiu antra puse ir apie kazka daugiau nei draugyste, neimanomas dalykas net svajot.

Gerai, isivaizduok, esame mazdaug tos pacios amziaus grupes. Sakysim turi antra puse... ar neturi... na koks skirtumas. ir bendrauji su zmogum kuris aiskiai pasakes ribas. Kas cia nerealaus?

AR zmones tik susitinka ieskoti sugulovo?

susitikimai su draugais nevadinami pasimatymais mirksiukas.gif ir per tokius susitikimus nekalbama "nesidaryk operacijos, nes as noresiu sekso". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:01)
neiprastas formatas, kai i pasimatyma vyras ateina su zmona  biggrin.gif  o per antra pasimatyma dar aptarineja sekso buvimo/nebuvimo reikalus  ax.gif

O man labai idomu, kaip zmogus sugeba isvartyti savo paties poelgius, apeidamasta savo sukurtus "dorovingumo" kriterijus, kuriuos negailestingai visiem primetama, vadindamas kur-vomis, pavartotais, purvinais ir t.t.

Ir dar toks pastebejimas, visas tas negatyvas didumoje taikomas vien moterims, tarytum dorovinguma itakoja lyti.

O tas pasimatymas, sorry, kazkokia meksikietiska melodrama mirksiukas.gif

Siaip, nesuprantu beprasmiu veiksmu. Na jei as dorovinga, dorovinguma laikau dorybe, kokio velnio veltis i kazkokius ten virtualius santikius... Kodel, del neva savo tariamos doroves saugumo, mat isikliopinau, turiu tasyti vyra po kazkokius ten "pasimatymus" su kazkokiu ten virtualiu, neaiskiu tipeliu, kuriam as nuotoliniu budu pajutau potrauki... Bent jau man tai asocijuojasi su nepagarba mano nuosavam vyrui, jo jausmams. Uz ka turiu sikti savo brangiam zmogui, kuri myliu, i siela...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:22)
susitikimai su draugais nevadinami pasimatymais  mirksiukas.gif  ir per tokius susitikimus nekalbama "nesidaryk operacijos, nes as noresiu sekso".  mirksiukas.gif

Man labai idomu stebeti kaip zmogus MELUOJA PATS SAU. Kaip ir sakiau, mes visi esame mirtingi,klystantys, ne Dievai, tad neverta sakyti NIEKADA, nes kitokiu atveju, pradedi meluoti paciam sau, bandant pateisinti save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 23 gruodžio 2018 - 16:36
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:22)
susitikimai su draugais nevadinami pasimatymais  mirksiukas.gif  ir per tokius susitikimus nekalbama "nesidaryk operacijos, nes as noresiu sekso".  mirksiukas.gif

NESAMONE.
Manau, kad jus tiek metu sulaukusi, jau tikrai matet susitikimu su draugais, kuriu metu kita puse viena ar kita forma parode ar pareiske, kad nori sekso.
Jus atsakote uz save, o kita puse uz save. Na su vyru susitikejant yra pavojus, kad jis griebsis prievartos.

Matot, kaip viskas sueina?
Atsakyti
kas ko nori, tai ju problema. mano problema butu, jei tuos susitikimus vadinciau pasimatymais mirksiukas.gif m
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 17:06)
kas ko nori, tai ju problema. mano problema butu, jei tuos susitikimus vadinciau pasimatymais  mirksiukas.gif m

Pasimatymas, tai fizinis susitikimas.

"Pasimatymas- iš anksto susitartas su kuo susitikimas" www.zodynas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 gruodžio 2018 - 17:48
Idomucia eilinis puvekas su skyle vietoj morales.
Atsakyti