QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:01)
neiprastas formatas, kai i pasimatyma vyras ateina su zmona

o per antra pasimatyma dar aptarineja sekso buvimo/nebuvimo reikalus
jei paaisketu, kad vyras turi zmona, i antra pasimatyma su juo neiciau.
O man labai idomu, kaip zmogus sugeba isvartyti savo paties poelgius, apeidamasta savo sukurtus "dorovingumo" kriterijus, kuriuos negailestingai visiem primetama, vadindamas kur-vomis, pavartotais, purvinais ir t.t.
Ir dar toks pastebejimas, visas tas negatyvas didumoje taikomas vien moterims, tarytum dorovinguma itakoja lyti.
O tas pasimatymas, sorry, kazkokia meksikietiska melodrama
Siaip, nesuprantu beprasmiu veiksmu. Na jei as dorovinga, dorovinguma laikau dorybe, kokio velnio veltis i kazkokius ten virtualius santikius... Kodel, del neva savo tariamos doroves saugumo, mat isikliopinau, turiu tasyti vyra po kazkokius ten "pasimatymus" su kazkokiu ten virtualiu, neaiskiu tipeliu, kuriam as nuotoliniu budu pajutau potrauki... Bent jau man tai asocijuojasi su nepagarba mano nuosavam vyrui, jo jausmams. Uz ka turiu sikti savo brangiam zmogui, kuri myliu, i siela...
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 16:22)
susitikimai su draugais nevadinami pasimatymais

ir per tokius susitikimus nekalbama "nesidaryk operacijos, nes as noresiu sekso".
Man labai idomu stebeti kaip zmogus MELUOJA PATS SAU. Kaip ir sakiau, mes visi esame mirtingi,klystantys, ne Dievai, tad neverta sakyti NIEKADA, nes kitokiu atveju, pradedi meluoti paciam sau, bandant pateisinti save.