Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Monteverte, dėkui, taip dailiai suguldei.Aš taipogi laukiu saulytės pareinant.Po Kūčių, diena pailgės net 1 minute. :P

Labai vargina šitas šventinis šurmulys.Žmonės šturmuoja parduotuves, viską vežimais veža,atrodo bus ne šventės, bet mažų mažiausia pasaulio pabaiga arba badmetis ateis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 23, 14:00)
<p>Monteverte, dėkui, taip dailiai suguldei.Aš taipogi laukiu saulytės pareinant.Po Kūčių, diena pailgės net 1 minute. tongue.gif
</p><p>Labai vargina šitas šventinis šurmulys.Žmonės šturmuoja parduotuves, viską vežimais veža,atrodo bus ne šventės, bet mažų mažiausia pasaulio pabaiga arba badmetis ateis.
</p>

As i parduotuves turiu laimes nelisti biggrin.gif tai sakyciau, kad gyvenu ramiai.
Tik kad turiu cambalos tipo kaimyne, kuri uzsipuola lygioj vietoj. Nepatiko vienos kaimynes vienas reikalas, o uzsipuole su isterijomis mane. Trenkta boba. Kaip ir supranti, kad jos jau toks lygis, kad pas psichiatra laikas, bet vis tiek suerzino.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 13:28)
Bet cia apie mane ir as tikrai zinau -- ko negaleciau padaryt neisprotejes. O ne noriu tuo tiketi.
Savim tai gal galiu pasitiket?

Jo jo...
Nesu isdavus savo artimo, bet ir tai negaliu duoti garantiju. Nes nebereikalo sakoma, niekada nesakyk niekada. Ar tarkim lietuviska patarle "Nespjauk i vandeni...".

Beje, as net virtualiai nebuvau i nieka isimylejusi mirksiukas.gif O jei esi saziningas, taip prizpaisnsi, kad tai yra dvasine neistikimybe. NOrs tu pastoviai akcentuoji dorove, tyruma, bet patsai sieji tai su kunu, o as tyruma sieju su zmgoaus dvasia.

Taigi, grizkime nuo ko pradejome "Niekada nesakyk niekada". Ar tu palanavai ir samoningai isimylejai i virtualia pasnekove, su kuria net veliau susitikai...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 23, 14:14)
Taigi, grizkime nuo ko pradejome "Niekada nesakyk niekada". Ar tu palanavai ir samoningai isimylejai i virtualia pasnekove, su kuria net veliau susitikai...

Na ir kas? Nei as but su ja miegojes nei kitaip isdaves savos.
Teko girdet nuomones, kad isdavyste yra artimesnis bendravimas su kitais zmonemis ir pavadinimas net sugalvotas -"emocine isdavyste".
Manau, kad tai nesamone, primena sovietine praeiti bunant Vidurines Azijos aule, kur vietine moteris paaiskino, kad uz pokalbi su svetimu vyru ja gali uzmusti.

Jei zmogus saves nevaldo, tai gal tikrai toks turi nebendrauti, o gal vaikcioti kokiame maise o gal net buti hareme ar voljere.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 14:21)
Teko girdet nuomones, kad isdavyste yra artimesnis bendravimas su kitais zmonemis ir pavadinimas net sugalvotas -"emocine isdavyste".
Manau, kad tai nesamone, primena sovietine praeiti bunant Vidurines Azijos aule, kur vietine moteris paaiskino, kad uz pokalbi su svetimu vyru ja gali uzmusti.

Jei zmogus saves nevaldo, tai gal tikrai toks turi nebendrauti, o gal vaikcioti kokiame maise o gal net buti hareme ar voljere.

jei zmona pradetu nete flirtuoti su kitais vyrais, atvirauti iki tokiu giliai emociniu dalyku, ko net su tamsta niekada nekalbejo, netgi eitu susitikti, bet jums paaiskintu, kad neketino permiegoti, tai butu ok?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 14:39)
jei zmona pradetu nete flirtuoti su kitais vyrais, atvirauti iki tokiu giliai emociniu dalyku, ko net su tamsta niekada nekalbejo, netgi eitu susitikti, bet jums paaiskintu, kad neketino permiegoti, tai butu ok?

Tai kad taip ir buvo, tik i pasimatymus ir ji mane lydejo ir as ja.
Manau, kad vyrai man nera konkurentai. Moterys - irgi. Vyras ir drauge viename asmenyje - tikrai sunku rasti...

Exe issiskyre, nes zinojo, kad kentes iki mirties. Bet net po 5 metu bande taikytis. Priminiau, susitaikymo kaina, tai jai atsoko fantazija.

Jei zmogu reikia daboti, kaip koki gyvuli, tai kokia tokiu santykiu verte? Na jus, kiek minejot uz save galetumet garantuot? Ar jau nelabai...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 23 gruodžio 2018 - 15:01
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:00)
Tai kad taip ir buvo, tik i pasimatymus ir ji mane lydejo ir as ja.

bigsmile.gif bigsmile.gif galim detaliau, kaip tai atrode? tarkim, einat i pasimatyma su moterimi, kaip ten jusu MB?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:00)
Na jus, kiek minejot uz save galetumet garantuot? Ar jau nelabai...?

jei narkotiku i gerima pripiltu, tai gal tada ir negaleciau garantuoti, nes as tada buciau ne as.
visais kitais atvejais - zinau, kas esu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 14:21)

Linksmuolis tu... Ir vel tau sovietai vaidenasi, ar manai, kad vien zodis sovietai man kelia alergija... Patikek, ne.

Tai ko nesusivaldei, virtualiai isikliopinai?
AR bus normalu, jei as pradesiu tavo veiksmus vertinti is savo "dorovingumo" varpines. Tau rimtai teigiu, kad niekada nejuciau potraukio jokiam vyrui tik savo ir tai visai nesvarbu ar virtualu ar realu. Net issiskyrus, buvau jam istikima, ne todel kad tai buvo mano samoningas pasirinkimas, tiesog mane netrauke kiti vyrai, anuomet jauciau savotiska gedula, praradimo jausma. Ir tame mano kontroles jokios nera, tiesiog zmogu mylejau ir dabar myliu. Kaip sakoma atitiko kirvis kota. Bet tai idnividualu, ir tai nebutina kitiems. Pagaliau, del to netapau dorvinga, kaip ir manov yras pasileideliu-pavartotu. Tavo kriterijais, mano vyras butu laikomas pasileideliu, nes per tuos kelis metus jis turejo ne viena moteri, nes jis normalus vyras turintis sveika libido. Viskas

Siap niekada nesuvokiau kodel dorovingumas siejamas su uzpakaline zmogaus dalimi, jei uz tai atsakingos zmogaus smegenys. Bent jau man zmogaus mintys-siela yra labai intymu, o uzpakaline dalis, zinoma, ji svarbi kitais zmogaus gyvenimo aspektais-tai vartai i palaima, gyvenima, bet mano manymu ten tikra nera nei sielos, nei doroves lopsys.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 23, 15:10)
Siap niekada nesuvokiau kodel dorovingumas siejamas su uzpakaline zmogaus dalimi, jei uz tai atsakingos zmogaus smegenys.

Butent. Atsakingos smegenys. Jei ano galo impulsai stipresni uz smegenu atsakomybe, tai gal jau rodiklis, kad smegenys silpnos?

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 15:04)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  galim detaliau, kaip tai atrode? tarkim, einat i pasimatyma su moterimi, kaip ten jusu MB?

MB sake, kad ta merga drasi, nes jos drauges tokioms mergoms buvo sudraskiusios veida ir nupesusios plaukus.

Dar MB pasake, kad as neturiu skonio ir proto, jei su tokiomis prasidedu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:21)
MB sake, kad ta merga drasi, nes jos drauges tokioms mergoms buvo sudraskiusios veida ir nupesusios plaukus.

Dar MB pasake, kad as neturiu skonio ir proto, jei su tokiomis prasidedu

mano klausimas buvo ne apie MB isvadas, o apie procesa biggrin.gif kaip atrodo grupinis pasimatymas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 23, 15:40)
kaip atrodo grupinis pasimatymas?  biggrin.gif

Koks grupinis... pasimatymas su priziuretoju. Visai nieko. Po to leido susitikti dviems.
O koks pavojus? Moteris vargu ar viesoje vietoje isprievartaus vyra
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 15:45)
Koks grupinis... pasimatymas su priziuretoju. Visai nieko. Po to leido susitikti dviems.
O koks pavojus? Moteris vargu ar viesoje vietoje isprievartaus vyra

o kur tas priziuretojas buvo? prie to paties staliuko kava gere?
o tai ejot ir i antra pasimatyma? ko?
cia tik vyrai gali viesoje vietoje prievartauti, moterys gi subtilesnes. Abejoju, ar per antra pasimatyma isvis apie seksa ji galvojo.
Atsakyti