QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 23, 14:21)
Na ir kas? Nei as but su ja miegojes nei kitaip isdaves savos.
Teko girdet nuomones, kad isdavyste yra artimesnis bendravimas su kitais zmonemis ir pavadinimas net sugalvotas -"emocine isdavyste".
Manau, kad tai nesamone, primena sovietine praeiti bunant Vidurines Azijos aule, kur vietine moteris paaiskino, kad uz pokalbi su svetimu vyru ja gali uzmusti.
Jei zmogus saves nevaldo, tai gal tikrai toks turi nebendrauti, o gal vaikcioti kokiame maise o gal net buti hareme ar voljere.
Linksmuolis tu... Ir vel tau sovietai vaidenasi, ar manai, kad vien zodis sovietai man kelia alergija... Patikek, ne.
Tai ko nesusivaldei, virtualiai isikliopinai?
AR bus normalu, jei as pradesiu tavo veiksmus vertinti is savo "dorovingumo" varpines. Tau rimtai teigiu, kad niekada nejuciau potraukio jokiam vyrui tik savo ir tai visai nesvarbu ar virtualu ar realu. Net issiskyrus, buvau jam istikima, ne todel kad tai buvo mano samoningas pasirinkimas, tiesog mane netrauke kiti vyrai, anuomet jauciau savotiska gedula, praradimo jausma. Ir tame mano kontroles jokios nera, tiesiog zmogu mylejau ir dabar myliu. Kaip sakoma atitiko kirvis kota. Bet tai idnividualu, ir tai nebutina kitiems. Pagaliau, del to netapau dorvinga, kaip ir manov yras pasileideliu-pavartotu. Tavo kriterijais, mano vyras butu laikomas pasileideliu, nes per tuos kelis metus jis turejo ne viena moteri, nes jis normalus vyras turintis sveika libido. Viskas
Siap niekada nesuvokiau kodel dorovingumas siejamas su uzpakaline zmogaus dalimi, jei uz tai atsakingos zmogaus smegenys. Bent jau man zmogaus mintys-siela yra labai intymu, o uzpakaline dalis, zinoma, ji svarbi kitais zmogaus gyvenimo aspektais-tai vartai i palaima, gyvenima, bet mano manymu ten tikra nera nei sielos, nei doroves lopsys.