Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:03)
MB sako, kad to neimanoma paaiskinti, reikia patirti savo kailiu. Na bet SM moterys pradzioje irgi neadekvaciai mane puole.
As turiu isvystes tam tikra bendravimo buda, kai valdau zodziu prasme (neprikibsi) ir ju emocini poveiki (dideli). Tai gaunasi, kad as nieko tokio nepasakau, bet kito emocijose susidaro kazkoks baisus paveikslas ir tasz mogus neadekvaciai sureaguoja. Po to jei ramiai pasvarsto, tai lyg mato, kad nebuvo pagrindo.
Tai karrtojantis tam zmogui kyla itarimai, kad jam gal su galva negerai, jei "uzeina".
Is dalies tai teisinga, beet nedaug zmoniu sugeba valdytis ir nepasiduot emocinems iliuzijoms kurios sukuriamos, kad kita isprovokuot klaidoms

tai cia vadinamas psichologinis smurtas. tai nezinau kas kaltas del skyrybu labiau tas kas smurtauja ar tas kas bega nuo smurtautojo? kaip jus manot? jei jus luptu kas diena taip nemazai , jus kentetumet iki gyvenimo galo, taip nuosirdziai?
cia kaip butu ismesti ka nors is masinos fiziskai ir paskui kaltinti, kad pats islipo ir dar pykti ant jo doh.gif jus taip elgetes su ex.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:40)
As suprantu visa to prasme.
Kitam bandoma nupiesti situacija ir tikimasi is jo sprendimo. Tai kad KITAS PASIULYTU.
As irgi taip elgiuosi kartais, tai is karto MB pradeda siusti. Visai geranoriskai....

Sakysim vietoj padaryk valgyt, galima pasakyt, kad esu alkanas... Sunkus nustatyti, kur riba.... gal geranoriskumas ir tam tikra prasme?

Nes kai pavirsta i "jauciuosi blogai, nezinau ko noriu, ISPEK o tai pasigaileesi" tai jau negerai

Esu alkanas yra fakto konstatavimas, o ne priekaistas.
O priekaistai numusa nora kazka siulyti. Turiu viena pazistama,kuri, vietoj to, kad pasakytu ko nori ar paprasytu, iskart pradeda vaziuoti su priekaistais ir bumbejimais. Tada as siuntu ir pykstames istisai. Stengiuosi kuo maziau bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:36)
Jus is tu shunu, kurie ilgai nuoskaudas(tikras menamas) atsimena, ir prisimena vis pareiga paloti ant seno skriaudiko

ne,as tiesiog ne is tu, kurios po kiek laiko apsimeta, kad nieko neivyko ar amnezija serga. Pasirodei gi koks esi is tiesu, tai ka, dabar isivaizdint, kad tu normalus geras zmogus lotuliukas.gif tiesiog zinom su kuo bendraujam.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 15:24)
Lutuke, tingėjau telefone ilgiau rašyti, tai parašiau paprasčiau. Bet tu mane provokuoji išdėstyti sklandžiau. Aš formulavau taip :
Aš nevartoju alko
Aš nerūkau
Aš nevartoju smurto
Jei tu gali atsakyti " ir aš taip pat", laukiu tavo žinutės.
Iš tikro dar dailiau ten buvo surašyta, bet rezultatas buvo kaip minėjau. Kitoj versijoj buvo ir daugiau punktų. Aš anketą tobulinau nuolat, tai buvo gyvas organizmas. Rašiau, kad aš turiu automobilį ir vairavimo teises.(
patikėt sunku, kiek "padžiovusių" teises ten sėdi.) Rašiau, aš turiu darbą, namus, esu raštinga ir pan.
Galop turėjau susiptastinti iki kraujo, kuris tiktų man perpylimui ir dabar sveikai maitinu.  biggrin.gif Kuo geriau valgys, tuo tirštesnis kraujas bus kada prireiks. biggrin.gif

bet esme neiskeicia, jus vis tiek rasot as NEvarotoju. O jei butu Propaguoju sveika gyvenimo buda, ieskau bendramincio, kazin kaip butu? bigsmile.gif

Manau jumoras visada geriausia smile.gif Kai gyvenime neziuri i kazka per daug rimtai ir neisitempi tada ir geriausiai pavyskta kazkas . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:25)
kuom jie stiprus?
nenori, tai nereikia.
nevartoti alkoholio, jei jis neskanus tai tas pats, kas nevalgyti surio, jei jis neskanus.
kuo jau tas alkoholis toks isskirtinis?  biggrin.gif

tuom, kad suris yra maistas, alkoholis - visiskas nuodas, plius dar narkotikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 14:51
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:37)

yra, ko as nevalgau. neisivaizduojat, kiek kisimu yra buve, kaip keistai ziurejo,kad tokio normalaus maisto nevalgau, kiek siule paragauti, o gal patiks ir t.t.

na cia dabar blink.gif kuriu galu tu siulytoju klausyt ir jiems pataikaut? O jei jau priverstu mane kas paragaut, nes tipo gal skanu pasidarys, negarantuoju, kad neisspjauciau ar neisvemciau. Kazin ar tada jiems smagu butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 15:50)
tuom, kad suris yra maistas, alkoholis - visiskas nuodas, plius dar narkotikas  mirksiukas.gif

yra mananciu, kad ir suris yra nuodas biggrin.gif nu, visi pieno produktai.
bet kiekvienas gi priima savo sprendima ir ne musu reikalas, ar kitas zmogus vartoja suri ar ne, jei jis mums neaiskina savo paniatkiu ir jo nevartojimas mums netrukdo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 15:51)
na cia dabar  blink.gif kuriu galu tu siulytoju klausyt ir jiems pataikaut? O jei jau priverstu mane kas paragaut, nes tipo gal skanu pasidarys, negarantuoju, kad neisspjauciau ar neisvemciau. Kazin ar tada jiems smagu butu.

tai as ir neklausau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:29)
kai kalbat, kiek visko turit, jie nusprendzia, kad moteris viska turi pati ir vyro jai nereikia  biggrin.gif
arba uzsikompleksuoja, kad jie tiek neturi  biggrin.gif
arba galvoja, kokia cia pasiputusi pagyrune...  unsure.gif  mirksiukas.gif
jus daznai neaiskiai kalbat, viena rasot, o omenyje kazka kito turit tai sunku susikalbeti.
jei jau apie gamta prakalbot, tai pateles gamtoje iesko, net spec. kvapus ir garsus skleidzia, kad patinu kuo daugiau privilioti smile.gif
o kai jie ragus suremia, tai laimetojas pasiima viska, ji jau nieko nesirenka ir nesprendzia. va tokia ta gamta.

kad lyg, ka turiu omeny ta ir rasau, tike,akd per iznutes internete sunku gal bendra vaizda susidaryti, kai nematai pasnekovo ir nepazysti jo.
Nu pateles neiesko, ju iesko ir kvapus skleidzia ju kunai ne jos kakziap speciliai , ka ir sakiau, kaip bitutes pvz suranda geles, jos irgi skleidzia kvapus.
Renkasi pateles, jos visada gali neprisileisti patino, bet jas traukia patys stipriausi, taip gamtoje sudeliota, kad gimtu sveikiausi palikuonys.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 15:50)
1.2bet esme neiskeicia, jus vis tiek rasot as NEvarotoju. O jei butu Propaguoju sveika gyvenimo buda, ieskau bendramincio, kazin kaip butu? bigsmile.gif

2.tuom, kad suris yra maistas, alkoholis - visiskas nuodas, plius dar narkotikas  mirksiukas.gif

1. Aha, o jei paskui visokie vegetarai, veganai ir kitokie -anai rasytu (as mesaede), visokie super sportininkai (as nebent dviraciu pasivazineju, jokio begiojimo, svoriu kilojimo ir pan). Slidus reikalas su tuo "propoguoju sveika gyvenimo buda" unsure.gif

2. vat vat. Kiti nuodijasi, bet imk ir tu, bo kitaip manes negerbi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 15:56)
1. Aha, o jei paskui visokie vegetarai, veganai ir kitokie -anai rasytu (as mesaede), visokie super sportininkai (as nebent dviraciu pasivazineju, jokio begiojimo, svoriu kilojimo ir pan). Slidus reikalas su tuo "propoguoju sveika gyvenimo buda"  unsure.gif

va butent smile.gif
jei man pasiulytu kasryt 10 km nubegti, tai pasiulyciau geriau iskart mane nusauti smile.gif
nueiti galiu 25 km, bet ne begti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:29)
kai kalbat, kiek visko turit, jie nusprendzia, kad moteris viska turi pati ir vyro jai nereikia  biggrin.gif
arba uzsikompleksuoja, kad jie tiek neturi  biggrin.gif
arba galvoja, kokia cia pasiputusi pagyrune...  unsure.gif  mirksiukas.gif

jeigu jau jums neįtinku su savo lakiu folkloru, tai nieko keista, kad ir vyrams neįtikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:58)
va butent smile.gif
jei man pasiulytu kasryt 10 km nubegti, tai pasiulyciau geriau iskart mane nusauti smile.gif
nueiti galiu 25 km, bet ne begti smile.gif

Mano vyras - maratonininkas. Dviračiu, kalnais, MTB. Vaikai iš paskos. Pradžioj vyriausias, dabar ir jaunėlis. Aš 10 metų spardžiausi
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2018 06 20, 16:08)
Mano vyras - maratonininkas. Dviračiu, kalnais, MTB. Vaikai iš paskos. Pradžioj vyriausias, dabar ir jaunėlis. Aš 10 metų spardžiausi

Na reiktu jau taupyti kelio sanario operacijoms o ir siaip sveikatos tai daug neprideda:

13 Health Risks from Marathon Running

Debilitating osteoarthritis . . . at a young age
Permanent scarring of the heart muscle
Weakening of the thyroid and adrenal glands
Tendonitis and other repetitive strain injuries
Recurrent upper respiratory infections
Permanently damaged feet (my chiropractor says long distance runners have some of the worst feet he’s ever seen)
Increased oxidative damage (free radical production)
Decreased fat metabolism
Susceptibility to injury
Loss of bone density
Depletion of lean muscle tissue
Hormonal imbalance that is difficult to rectify (women)
Coupled with the common high refined carbohydrate intake promotes a dangerous level of continuous systemic inflammation.
Atsakyti