Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 22, 21:12)
perpratot mano sielos gelmias

nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 21:46)

vaje, saldaini gavai gramatine klaida radai, nieko idomesnio gyvenimo nera tau ka veikti? kaip pradejo uzknisti tas zmoniu debiliskumas kartais... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 22, 20:59)
Niekada neįmanoma, visgi, už kitą garantuoti. Tikėtis - taip, galima, kad nepaliks, bet garantuoti?

Uz save negali garantuoti, tai kaip uz kita garantuosi, neimanoma. Jei kas mano, kad gali garantuoti uz save, tai tik vedamas puikybes, ir taip duoda gyvenimas kartais ismeginimus, kad ta puikybe greitai isgaruoja...Galime buti dekingais, jei zmogus su mumis, jei gerai elgesi, jei yra pagarba ir meile ir tik tiek, dekingumas ir meile, jokio reikalavimo, jokiu prievartu, jokiu privalai... cia mes esam, cia musu greit ir nebus, kartais zmones per daug susireiksmina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gruodžio 2018 - 21:54
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 22, 20:59)
Niekada neįmanoma, visgi, už kitą garantuoti. Tikėtis - taip, galima, kad nepaliks, bet garantuoti?

Pries kelias dienas MB diskutavo su bendradarbemis. Pasake, kad uz mane gali garantuoti. Tos sako - na uz kita zmogu sunku garantuoti.
MB sako - cia kitas atvejas, uz savaji galiu garantuot pilnai.

Ir exe taip mane.

Reiskia kazkaip ta galima kitam perteikti.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 20:49)
tai kodel su jomis buvai?

Pas mane yra kazkoks poreikis, kad manes reiketu. Tai anskciau kazkaip negalejau tam atsispirti.
MB sako, "gerai kad Dievas nedave moters kuno, butum toli vaziavus su tokia gailestingumo politika. Visa apylinke zinotu "gailestinga"..."
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 21:46)

Niariaikia taip prie zmogaus rasymo kabintis
Atsakyti

Garantuoti už kitą žmogų galima tik vienu atveju, kai jis jau miręs.Va tada tai nieko neiškrės.O su gyvaisiais būna visko,būna net išduoda.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 22, 22:03)
Garantuoti už kitą žmogų galima tik vienu atveju, kai jis jau miręs.

Nu cia atsargiai su garantijomis. Buvo mires o kai laidot bande - eme ir atsikele.
Profesionalai garantijas islupa kontroliniu suviu i kakta.

Siaip zmones ISPROTEJA. Na nuveza juos i durnyna su visomis buvussiomis garantijomis.

O jei atmetus tuos ekstremus, tai mes kazkiekk galim garantuot uz save ir kitas mumis gali pasitiket.

Gal tai retas atvejas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 22, 08:54)
Gyvena santuokoje daug metu, nesibuciuoja niekada.

Neisivaizduoju, kaip tai imanoma unsure.gif Gerai, kad musu su mb poziuris i bucinius sutampa wub.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 22, 10:40)
Pas mus beveik kaip pavasaris , jau kai kurie medziai maciau lapelius isleidzia  bigsmile.gif

Pas mus net ziema dar neatejo. Man gerai, nes as cia tik pirma ziema busiu, o atsikrauscius is sallies pietu, manau skirtumas jausis. Bet sake, kad pranasauja salta sausi, tai visiskai nelaukiu fear.gif

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 22, 11:18)
<p>Kaip ruosiates sventems? Ka gaminat?</p><p>Mes tik rytoj vakare atsibaladosim pas gimines, silkiu ruosimo nasta ne ant mano peciu, bet darysiu balta misraine, nes be jos negaliu. </p>

Svesime pas mb mama su pateviu. Jie Kuciu nesvencia. As zadu padaryti burokeliu misraine su silke ir kiausinius su sprotais. Vakar radau lietuvisko maisto parduotuvele mb deka, pasake kur ieskoti wub.gif , tad gavau lietuviskos silkes, o jau buvau zadejusi pirkti lenkiska. Mb sake jo mama gamins kazkoki lietuviska deserta su pienu, net neisivaizduoju ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 22, 22:03)
<p>Garantuoti už kitą žmogų galima tik vienu atveju, kai jis jau miręs.Va tada tai nieko neiškrės.O su gyvaisiais būna visko,būna net išduoda.
</p>

vat butent biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2018 12 22, 22:14)
Neisivaizduoju, kaip tai imanoma  unsure.gif Gerai, kad musu su mb poziuris i bucinius sutampa  wub.gif
Pas mus net ziema dar neatejo.  Man gerai, nes as cia tik pirma ziema busiu, o atsikrauscius is sallies pietu, manau skirtumas jausis. Bet sake, kad pranasauja salta sausi, tai visiskai nelaukiu  fear.gif
Svesime pas mb mama su pateviu. Jie Kuciu nesvencia. As zadu padaryti burokeliu misraine su silke ir kiausinius su sprotais. Vakar radau lietuvisko maisto parduotuvele mb deka, pasake kur ieskoti  wub.gif , tad gavau lietuviskos silkes, o jau buvau zadejusi pirkti lenkiska. Mb sake jo mama gamins kazkoki lietuviska deserta su pienu, net neisivaizduoju ka  bigsmile.gif

tai pas mus irgi dar visko gali buti, kaip pernai eme ir pasnigo gana daug, 2 savaites namie sau sedejom smile.gif Bet siuo metu tai ,kaip pavasrasi, siandien mieste buvau su megstuku ir tokiu plona striukyte.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 22:02)
Pries kelias dienas MB diskutavo su bendradarbemis. Pasake, kad uz mane gali garantuoti. Tos sako - na uz kita zmogu sunku garantuoti.
MB sako - cia kitas atvejas, uz savaji galiu  garantuot pilnai.

Ir exe taip mane.

Reiskia kazkaip ta galima kitam perteikti.

nu tai jinai tik tikisi, kad gali garantuoti, nori tuo tikėti. Panašiai kaip ir teisėjas bausdamas ar išteisindamas nori tikėti ir tiki, kad daro teisingai (jei tai sąžiningas teisėjas sakykim). Bet jis niekada neturi apčiuopiamas 100 proc. garantijos, nes tokie dalykai neapčiuopiami.
Atsakyti
Garantuoti negali. Bet pasitiketi tai galima, cia toks biski zemesnis "garantavimo" lygis.
Man senelis visada buvo idealas siuo klausimu. Geriau jau nukentes pats, finansiskai ar kaip kitaip, bet isliks saziningas su kitais ir savim.

Monteverte, o saulegriza minit panasiai kaip Kucios ar dar kazka spec darot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 23, 12:28)
Garantuoti negali. Bet pasitiketi tai galima, cia toks biski zemesnis "garantavimo" lygis.
Man senelis visada buvo idealas siuo klausimu. Geriau jau nukentes pats, finansiskai ar kaip kitaip, bet isliks saziningas su kitais ir savim.

Monteverte, o saulegriza minit panasiai kaip Kucios ar dar kazka spec darot? smile.gif

Pritariu pacios senelio poziuriui. Kad ir labai norint negaleciau gyventi paranojoje. Man seimoje svarbiausia PASITIKEJIMAS, nes kai jo nera, zmoniu santikiu tikrai neisgelbes nei mele, nei pareiga, nei vaikai...

O del tu garantiju, na o kas cia gali duoti garantijas? Ar jus galite duoti garantijas, kai kalba eina apie mus pacius, brangucius... As ne, nes esu tik zmogus, ne Dievas, tad zinau, kad man kaip ir kitiems lemta klysti. O jei jau as noriu supraingumo is kitu, kai vertins manasias klaidas, nusizengimimus, manau, dera ir man buti labiau suprantinga kitiems ir nereikalauti neimanomo - GARANTIJU.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 23, 11:35)
nu tai jinai tik tikisi, kad gali garantuoti, nori tuo tikėti.

Bet cia apie mane ir as tikrai zinau -- ko negaleciau padaryt neisprotejes. O ne noriu tuo tiketi.
Savim tai gal galiu pasitiket?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 23, 12:28)

Saulėgrįža ne tas pats kas Kūčios. Tai kaip ir atskira šventė, švenčių pradžia. Per ją pasitinkama Saulė, viltis, kad vėl bus šviesiau, šilčiau ir pan. Dėkojama už užgyvenimą per niūriausią laikotarpį. O Kūčios ir yra Kūčios, Kalėdos ir yra Kalėdos, tai tiesog švenčių tęsinys. Per Kūčias gi žinote, kad jei nepritempinėti vėliau atsiradusios krikščionybės ir kūdikėlio, tai švenčiama visų Pramotės šventė, tarsi mūsų pačių gimimas, o ne tik kažkokio ten vieno kūdikėlio. Prisimenami protėviai, jų vėlės, dvasios, nuo to juk ir tie senoviniai burtai kilę. Ne dėl kūdikėlio gimimo gi buriama biggrin.gif mirksiukas.gif Tai vėlės iš kitų pasaulių atsakymus pateikia. Šiais laikais galima padėkoti už tai, kad ačiū Dievams, nebereikia taip vargti, parduotuvės pilnos ir netgi veganiškai pramisti galima, nežudant gyvūnų, nes senais laikais, tai medžioklė, deja, švenčiama buvo, nes šiaurinių platumų gyventojai neturėjo kaip išgyventi, todėl ir stengėsi nukariauti tuos, kurie piečiau. Vėliau jau šiasiop gyvulių skerdimas švenčiamas buvo, irgi viskas dėl pilvų.
Saule ir toliau džiaugiamasi. Manoma, kad žodis Kalėda/Koliada ir pan., gali būti kilęs nuo žodžio Kolo - Ratas, o ratas ir bus Saulės simbolika. Arba visų pasaulių ratas, kuris susijungia per Gyvybės medį. Asociacija, kad laukiama tos Saulės, kuri atneš žalumą, gyvybę.
Šiaip dabar šventės labai sutrumpintos, nes dirbti reikia ir taip vargti nereikia, stalai pas daugumą pilni. O anksčiau kaip minimum iki sausio vidurio tęsdavosi maždaug.
Atsakyti