Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 22, 18:35)
Man kartais gaila tu drambliu pasidaro  unsure.gif  biggrin.gif

Busit per Kaledas dviese? Ar bent ypatingesne vakariene darysit? O tavo zmona su giminem bendrauja?

Mes turejom nesenai laidotuves, tai Kaledas sutiksim kukliai, aplankysime kai ka aisku, taciau svenciu nuotaikos nera. Nenoreciau daugiau aiskinti...

Siaip MB visada iskepdavo skania anti, padarydavo visokiu skanestu. Bet ne siais metais...
Toks gyvenimas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 22, 18:35)
Man kartais gaila tu drambliu pasidaro  unsure.gif  biggrin.gif

Man tu kartais panasi i tokia med sesute is vieno filmo apie kara. Jos klausia kita med sesute,kodel tu miegi su tais visais kareiviais, o ji sako, kad man ju gaila, jie gal zus , o taip bus nei nepamegine..
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 18:23)
Tai puiku, galima apiee visus karoliukus kalbetis. Problema yra, kad vyrai gal ignoruoja kitas sritis. Bet jei ju neignoruot, tai santykius galima pakankamai greitai pataisyti.
"“Atleisk…Ne šiandien.” Vyrui taip gal galima pasakyt, bet moteriai tai ne, nes sujudinsi visus karoliukus ir keleta savaiciu bus prisiminta.
Gerai, kai save laikot ypatingomis ir neeteko jums gyveenti su kazkuo turinciu "daug karoliuku kurie sujuda". Tada gyvenimas pasidarytu kaip tam drambliui porcelianiniu dirbiniu parduotuveleje - kaip bepajudesi - vis ka sudauzysi

nusisnekejai, tingiu siandien kazka aiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 gruodžio 2018 - 19:45
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 22, 19:45)
Man tu kartais panasi i tokia med sesute is vieno filmo apie kara. Jos klausia kita med sesute,kodel tu miegi su tais visais kareiviais, o ji sako, kad man ju gaila, jie gal zus , o taip bus nei nepamegine..

Na mylimuke tikrai panasesne i sugebancia mylet kita zmogu nei tamsta. Turi empatijos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 19:47)
Na mylimuke tikrai panasesne i sugebancia mylet kita zmogu nei tamsta. Turi empatijos.

Man visiskai nesvarbu kas kam i ka panasesnis mirksiukas.gif Empatijos turejimas, tai nera saves negerbimas, ar leidimas su savim belekaip elgtis. Jei vyras elgesi netinamai ir iskaudina, tai tik moteris be savigarbos, su juo mylesis, o jei kuri sakys, kad jos vyras tai tikria niekad nieko blogo nedaro, tai su sventaisiais nelabai yra apie ka diskutuoti biggrin.gif jei moteris save pamindama atsiduos vyrui , jos savigarba dar labiau smuks ir galu gale vyras tokia moteri paliks, nes ji taps jam neidomi, nu kam idomu gyventi su paklode?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 22, 20:04)
Man visiskai nesvarbu kas kam i ka panasesnis mirksiukas.gif Empatijos turejimas, tai nera saves negerbimas, ar leidimas su savim belekaip elgtis. Jei vyras elgesi netinamai ir iskaudina, tai tik moteris be savigarbos, su juo mylesis, o jei kuri sakys, kad jos vyras tai tikria niekad nieko blogo nedaro, tai su sventaisiais nelabai yra apie ka diskutuoti  biggrin.gif jei moteris save pamindama atsiduos vyrui , jos savigarba dar labiau smuks ir galu gale vyras tokia moteri paliks, nes ji taps jam neidomi, nu kam idomu gyventi su paklode?

Jus ne tik nesugebat mylet, bet net nesuvokiat, kas tai yra.
Uztai jus gerai suvokiat turgaus santykius. Sumokejo nesumokejo, iskaudinau, tai atkersysiu, nes tapsiu paklode, kitas paliks.

Na jei gali palikti, tai jau to zmogaus neturi, jis nepatikimas. Kartu, bet tik del to, kad nerado priezasties iseiti.
Atsakyti
Nesu atsidavus is gailescio. Gaileti ne man. Atsiduodu is geismo, is meiles. rolleyes.gif ne kaip lutuke, noredama manipuliuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 22 gruodžio 2018 - 20:32

Idomucia, tai kur tu gyveni? LT ar UK? Kalbi apie maximos silkes, tai nebesuprantu. Matyt kažką pražiopsojau. 

Kūčioms paprastai, nieko ypatingo nedarau. Mėsos, kiaušinių ir pieno produktų nenaudojam tik. Rytoj silkių patiekalus pasiruošiu. Per kūčias mišrainę padarysiu, kisielių išvirsiu. Dėl aguonpienio neapsisprendžiu at daryti.

Kaledoms rytoj iškepu Napoleoną, per Kaledas pora ančių su daržovemis įmesiu į orkaitę, iškepsiu ir visas vargas. Nėra reikalo persivalgyti. 

Tvarkytis kuo toliau tuo maźiau reikia, man įkvėpimas bet kokiam darbui mažėja. Pasistengiu, tik kad vyras sotus būtų, tai todėl pas jį įkvėpimas tvarkymui atsiranda. O man dėl to tik geriau.  :rolleyes: 

Atsakyti
visada per sventes vaziuodavau i svecius, nes gyvenau viena.
vaziusiu ir siemet, nes sveciu priemimas sventimui pas mane nebutu patogus nei man nei jiems. Ta proga nelabai ka gaminu. Padarysiu silkes su marinuotais pievagrybiais dar tiksliai nenusprendziau kaip. Kokios zuvies iskepsiu siek tiek. Galvojau kaledoms sokoladini torta greituoju budu pagaminti, bet bus matyti, ar laiko turesiu.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 12 22, 20:36)
Idomucia, tai kur tu gyveni? LT ar UK?

mane karta sustabde UK pasienio tarnyba ir irgi uzdave si klausima. Pasakiau, kad UK dirbu. Sako, "o, tu cia dar dirbi tik keliolika dienu per metus. Dar graziau. "
Sako, "tikiuosi jus nieko pries, kad specialiai treniruotas suo apuostys jusu automobili"
Sakau "prasau tik pasiimsiu maista kad nesuestu."
Paaiskinau ka dirbu, graziai atsisveikinom
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 22, 20:31)
Nesu atsidavus is gailescio. Gaileti ne man. Atsiduodu is geismo, is meiles.  rolleyes.gif  ne kaip lutuke, noredama manipuliuot  rolleyes.gif

O as su ex draugems is gailescio myledavaus. Man ju nereikejo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 20:48)
Man ju nereikejo

tai kodel su jomis buvai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 20:12)
Na jei gali palikti, tai jau to zmogaus neturi, jis nepatikimas. Kartu, bet tik del to, kad nerado priezasties iseiti.

Niekada neįmanoma, visgi, už kitą garantuoti. Tikėtis - taip, galima, kad nepaliks, bet garantuoti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 22, 20:31)
Nesu atsidavus is gailescio. Gaileti ne man. Atsiduodu is geismo, is meiles.  rolleyes.gif  ne kaip lutuke, noredama manipuliuot  rolleyes.gif

bet kaip jus gerai mane abu su Idomucia pazystat tiesiog geriausi mano draugai, nei tie jauciu tike nezino api mane lotuliukas.gif ir dar kazkas man bando cia aiskinti, kad as kazkam kazka moralizuoju, aiskinu lotuliukas.gif tiesiog abu, su cambala piresakyje , perpratot mano sielos gelmias biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 22, 20:12)
Jus ne tik nesugebat mylet, bet net nesuvokiat, kas tai yra.
Uztai jus gerai suvokiat turgaus santykius. Sumokejo nesumokejo, iskaudinau, tai atkersysiu, nes tapsiu paklode, kitas paliks.

kaip atsibodo tie tavo nusisnekejimai doh.gif
Atsakyti