Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Cia tau ar kam kitam? As tai kiek filmukuose esu macius, tai jos ten visai atrodo nedregnos, kaip jom neskauda (o gal skauda),. Gal jei taip smalsu, paklausk, ar patiria ta malonuma? Apie dregme juk kazkaip suzinojai biggrin.gifAs pvz labai greit ir labai daug sudregstu, bet orgazmas nebutinai labai greit ateina, visaip buna. Gal gali ir visai mazai but tos dregmes, ir jaust oooo, tik kad gal diskomfortiska trintis su vyru buna, hmm.gif

Ne man.

Vyru turejus daugybe. Man net stalcius atsidare, bet su visais tas pats. Dar nesibuciuoja su liezuviu. Niekada.

Sako, kad patiria malonuma, bet kaip gali nusakyti kas tas malonumas kiekvienam fiziskai yra. Jei moteris niekada tikrai nebuvo sudijaudinusi, tai jos siek tiek suzadinta busena jai jau skaitosi malonumas...

Man tai idomu ar kuri nors kada  patyre malonuma nesudrekus. Man cia neatsiejama. 

Atsakyti
http://seimairnamai....liacijos-seksu/
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 22, 00:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72302061" data-time="1545428095"><div><p>Cia tau ar kam kitam? As tai kiek filmukuose esu macius, tai jos ten visai atrodo nedregnos, kaip jom neskauda (o gal skauda),. Gal jei taip smalsu, paklausk, ar patiria ta malonuma? Apie dregme juk kazkaip suzinojai vartotojo įkelta nuotraukaAs pvz labai greit ir labai daug sudregstu, bet orgazmas nebutinai labai greit ateina, visaip buna. Gal gali ir visai mazai but tos dregmes, ir jaust oooo, tik kad gal diskomfortiska trintis su vyru buna, vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ne man.</p><p>Vyru turejus daugybe. Man net stalcius atsidare, bet su visais tas pats. Dar nesibuciuoja su liezuviu. Niekada.</p><p>Sako, kad patiria malonuma, bet kaip gali nusakyti kas tas malonumas kiekvienam fiziskai yra. Jei moteris niekada tikrai nebuvo sudijaudinusi, tai jos siek tiek suzadinta busena jai jau skaitosi malonumas...</p><p>Man tai idomu ar kuri nors kada  patyre malonuma nesudrekus. Man cia neatsiejama. </p>

O tai orgazma patiria ar tik malonuma siaip kazkoki?
Nesibuciuoja. Na keistoka gal. O kaip su vyrais trintis sausai, ar naudoja lubrikantus
Atsakyti

Man tai idomu ar kuri nors kada  patyre malonuma nesudrekus. Man cia neatsiejama. 

Man taip nėra buvę.Jei nepakankamai sudrėgsta, tai ir lytinis aktas skausmingas, ir dar visokie nemalonumai.Pvz varpa įvesti sunku, partneriui jokio malonumo.Apie O net minties nėra.

Gal ši moteris aseksualė?Arba vyrai niekam tikę pasitaiko?

Jei nesibučiuoja tuo atviru bučiniu, gal jai nemalonu kai seilės maišosi?Arba turi problemų su dantimis.

Dar esu girdėjusi,kad moterys užsiiminėjančios prostitucija nesibučiuoja į lūpas, atseit bučinys aukščiausia atsidavimo išraiška, ir jos nenori(negali) iki galo atsiduoti.Čia aš esu girdėjus taip kalbant vyrus, jau gerai apšilusius nuo ugninio vandens.Tai nežinau kiek tiesos yra.Gal tai girtų džigitų plepalai?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 21, 22:06)
<p>O kaip jus paaiskintumete reiskini, kai moteris sekso metu niekada nesudreksta? As iskary galvoju, kad ji ir malonumo nepatiria. Ar cia gali buti fiziologiskai? Menopauze toli. </p>

Hormonai
O kodel nesibuciuoja?
As be buciniu.neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 08:40)
Hormonai
O kodel nesibuciuoja?
As be buciniu.neisivaizduoju.

Daliai žmonių bučinys yra intymesnis už sexą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 22, 08:50)
Daliai žmonių bučinys yra intymesnis už sexą.

kam uzsiimti seksu su zmogumi, su kuriuo negali/nenori buciuotis?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 22, 00:47)
O tai orgazma patiria ar tik malonuma siaip kazkoki?

As irgi taip paklausciau sename gyvenime.
Bet kai vyriski hormonaii buvo praktiskai panaikinti, o mot. palaikomi normoje, tai pasaulis pasikeite.

Pasidare labai sunku atskirti tik malonuma nuo O. Tas O tapo kazkoks dalomas. Gali buti mazesnis, dar mazesnis, kol jau nesupranti ar jis buvo ar ne. Ir aplamai pastovi dilema, ar verta del to O stengtis, jei jis gali but vos pastebimas.

Yra moteru su labai zemu testosteronu kiekiu, tai gal joms tas pats. Karta kitoje vietoje diskutavau (bet ten ne tokios pasileidusios), tai dauguma panasiai jauciasi kaip as. Jus tai ne visai telpat i vidurki.

Tyrimus nebutina darytis, pradzioje galima paziuret ar moteris naudoja sakysim kuno depiliatorius. Manau dauguma jusu naudoja... Tai paprastai reiskia auksteesni testosterono lygi
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 09:03)
kam uzsiimti seksu su zmogumi, su kuriuo negali/nenori buciuotis?

Prostitutės, šiaip norintys baigti be artumo. Mechaninis sexas.
Atsakyti
Idomucia, as vel pasikartosiu, bet moterims zaidzia ne tik testo. Pvz. mano testo lygis normalus kaip moteriai, bet estrogenu labai daug. Kai estrogenai buvo blokuojami vaistais, sekso poreikis sumazejo (nors pilnai neisnyko).
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 22, 09:19)
Idomucia, as vel pasikartosiu, bet moterims zaidzia ne tik testo. Pvz. mano testo lygis normalus kaip moteriai, bet estrogenu labai daug. Kai estrogenai buvo blokuojami vaistais, sekso poreikis sumazejo (nors pilnai neisnyko).

Pas mane testo yra mot minimumas, o estrogenu palaikau normalu lygi. Tai tikrai zinau skirtumus.

Jie veikia skirtingus poreikius. Estrogenai sukelia kazkoki neaisku bendra nora, o testo sukelia tiesiogini nora.

Atsakyti

Vyru buvo perdaug, kad visi niekam tike butu. 

Nezinau kodel nesibuciuoja, bet as irgi manau, kad greiciausiai aseksuale. Kito paaiskinimo nematau. Turi vyra, beje. Gyvena santuokoje daug metu, nesibuciuoja niekada. Visiskas kosmosas. 

Atsakyti