Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 12 21, 16:06)
noretumei  biggrin.gif praeities taip paprastai neistrinsi  mirksiukas.gif

Praeities ne, bet vaikus galima istrinti.
MB mate mano ex dukra tik karta per beveik 15 metu, as irgi.
bendravom gal 4 kartus, is ju viena karta koliojomes, du kart labai specifiniais butinais reikalais
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 21, 17:03)
matai kaip man pavyko su kokybe - ex-vaikai juk nesiskaito?

Tu turetum daugiau nei vergas buti. Ne tik turi vaiku, bet dar parodai tikraji savo veida juos niekindamas.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 21, 16:03)
gal Melburne?  ax.gif  nepamenu tiksliai.
mano amziaus absoliuti dauguma vyru jau turi vaiku,tai ant tos pacios lentynos stovim  rolleyes.gif  ne taip jau blogai.
Papildyta:
ai Idomucia, man dar idomu pasidare.  biggrin.gif As suprantu, kad vyrai nenori moteru su vaikais, bet noreciau, kad ivardintumet 10 konkreciu punktu, kodel  biggrin.gif

kieti senukai ar issipilde palinkejimas? lotuliukas.gif

manau, normaliem vyram tikrai tai nera probelma, o jei vvyrui tai probelma tai kam toks vyras...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 21, 14:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72301414" data-time="1545379310"><div><p>Apie trumpiausios dienos svente
Winter solstice:

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.telegraph.co.uk/christmas/2018/12/20/winter-solstice-2018-pagans-celebrate-shortest-day-year-day/'>https://www.telegraph.co.uk/christmas/2018/...t-day-year-day/</a>

jei ka tai skandinavijos salyse katalikai nesugebejo net pakeisti sventes vardo i kaledas.
Tai vadinasi Yule svente, kaip ir senai</p></div></blockquote><p>Baltai vadino Koleda
</p><p>Šiaip tai durnas pavadinimas- Elnio Devyniaragio šventė.Bet diena kai pradės ilgėti, tai ir karvės šventę sutikčiau švęsti.Aguonpienio nedarysi, neskanu ir miegas nuo jo ima.Per Kūčias jokiais burtais neužsiimam.Aa močiutė buvo griežta katalikė, drausdavo burtis,bardavo jei sužinodavo.Tai ir nemoku burtų jokių, ir netikiu.
</p>

Čia didelė mintis tame Elnyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 21, 17:11)
Nieko apie kitus negalvoju, tik sakau kaip yra, jei bandai paveikti kita zmogu, jam apie tai nepraneses, neatsiklauses, tai ir yra juodoji magija, nesvarbu net ar tavo ketinimai geri ar blogi, o tu manyti kaip tik nori mirksiukas.gif  savo mintimis veikiamas kitas zmogus, nebutinai visus zmones paveiks, jei zmogus sviesus, prie jo nelips, bet vis tiek, tai pagal visatos desniu daryti negalima, uz tai buna atsakomybe ir pasekems, del to ir juodoji, kad nusakyti, jog tai negerai.

Musu gyvenimas veikia per mintis, zmones, kurie to nesuvokia, vadina tai magija, nes proceso nesurpanta, vis uzkalbejimai  ir t.t. . O tai elementriai ir paprastai veikia, mintis suformuoja tam tikra forma dvasniam plane, ji tampa tarsi pati gyva butybe ir kiekviena mintis verziasi i materealizacija, t.y. i issikunyjima. Kokios realios mintys yra pas zmogu, nebutinai tos, kuriom jis save guodzia, toks zmogaus ir gyvenimas. O ar to kazkas nezino ar zino tai as irgi nesidomiu.

Jazau jazau...kokia tu zanūda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 21, 15:49)
Gal griztam prie temos - vyru ieskojimas.
Susijusi tema - moters kokybe.

Ir kam tu vel erzini moteri spire sventes? lotuliukas.gif

Kokybe, aisku, lemia partenrio susiradima, tik klausiams kam kas yra ta kokybe. Vienam reikia be patirties, kitam ,kaip tik su patirtim, vienam geros seimininkes, kitam, gal kuri megtu keliauti ir valgyti restoranuose ir t.t. svarbu manau tame kelyje pazinti save ir zinoti su kokiu zmogum galesi susigyventi.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 21, 16:15)
Jazau jazau...kokia tu zanūda  biggrin.gif

ka padarysi ,kaip jau esu sakiusi cem bagaty biggrin.gif
Atsakyti

Cia vaziuojant Amsterdame Raudonu zibintu kvartale?
Papildyta:
Gal griztam prie temos - vyru ieskojimas.
Susijusi tema - moters kokybe.

Jau aptarem, kad moterys dazniausia nera nekaltos,, bet cia dar ne didziausia problema

Na pas mane tolerancija... Galvoju, kad mergina turejusi vyru, turetu issipirkti kaltes nuosirdziai tarnaudama, o jei jau vaika turi tai nzn, tikra verge turetu buti.

Nesugebejo ex drauge verge buti.... ir tarnavo prastai... taigi as savo toleraancija padejau i stalciu

Ar tu čia rimtai,ar trolini, ar pyragaičių su aguonomis apsivalgei? :blink:

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=hdlDE679ZyI
kokios man grazios tos senovines dainos, tokios meditacines, kiek mes isbarste esam ziniu.....
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 21, 16:25)
Ar tu čia rimtai,ar trolini, ar pyragaičių su aguonomis apsivalgei? blink.gif
</p>

sake gi pirmai, kad eina gerti, dirbti nebereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 21 gruodžio 2018 - 16:29
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 21, 16:27)
https://www.youtube....h?v=hdlDE679ZyI
kokios man grazios tos senovines dainos, tokios meditacines, kiek mes isbarste esam ziniu.....

Niekada nesurpatau, kodel reikia rasyti MES, kai kalba eina apie tamsta. Kokio velnio reikia pastoviai ir viska apibendrinti.

Jau rasiau, kad ne tik dainuoju etnografines-folklorines dainas, bet ir domiuosi etnokultura.

Tik reikia parai islekti, o jau cia ivykiu per akis ir per blakstienas,
Burba, kas per velniava... Mano galva galesi pateikti ieksini, tegu jie ten nepeza. Sventes akivaizdziai sugadintos, jei neklystu jau antra para "deginiesi" viesbutyje, tuoj prasides trecia. O viesbutis, maitinimas tai elementarus minimumas, kuri jie PRIVALEJO SUTEIKTI.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 21, 17:56)
Niekada nesurpatau, kodel reikia rasyti MES, kai kalba eina apie tamsta. Kokio velnio reikia pastoviai ir viska apibendrinti.

Jau rasiau, kad ne tik dainuoju etnografines-folklorines dainas, bet ir domiuosi etnokultura.

Tik reikia parai islekti, o jau cia ivykiu per akis ir per blakstienas,
Burba, kas per velniava... Mano galva galesi pateikti ieksini, tegu jie ten nepeza. Sventes akivaizdziai sugadintos, jei neklystu jau antra para "deginiesi" viesbutyje, tuoj prasides trecia. O viesbutis, maitinimas tai elementarus minimumas, kuri jie PRIVALEJO SUTEIKTI.

Nu jo...'deginuosi'..greiciau 'marinuojuosi' biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 21, 16:27)
sake gi pirmai, kad eina gerti, dirbti nebereikia  biggrin.gif

uzmirsau... uzmirstu kad gerti yra
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 21, 16:13)
Tu turetum daugiau nei vergas buti.

Tikrai jauciuosi uz ja prastesnes rusies
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 21, 16:56)

Todel, kad taip yra tamsta, ne velnio nezinai senoves isminties, juokinga butu isivaizudoti,kad zinai , gal kokie 3 zmones ir zino siame pasaulyje , kai kurie dar zino nuotrupas mirksiukas.gif
AS NE APIE ETNOKULTURA RASIAU mirksiukas.gif
Atsakyti