Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 12:07)
nu nesakykit, as neturiu uosvienes, ji senai mirus, ir man tikrai liudna, vaikai neturi vienos mociutes, ji geras zmogus buvo ir vyrui manau, daug lengvaiu butu buve gyvenime, daug prisikentejo, kai mama mire, ne vaikas buvo, bet labai jaumas, o tevam, daznai buna  ne vaikai svarbiausia tokiais atvejais..
geriau gera uosvene, nei bloga mirus, nes visgi isteki uz siemos, ne  vieno zmogaus, kaip bebutu...

na, aisku, kad visad geriau gyva gera uosviene, nei bloga mirus. Net nei gera, bet mirus. Bet renkantis vyra mes jo mamos, deja, pasirink negalim. Mano anyta buvo super bloga anyta, mama, mociute, giminaite ir net kaimyne. Gero zodzio apie ja kazin ar kas gali pasakyt. Ir kaip zinot su kokiu zmogum susipazisti, kai brangusis mama pristato? Jei nepasakoja apie ja? Reta kuri savo tikra veida per pirma pazinties diena parodo. Ir kazin ar daznas vyras pasakytu, kad mama su niekuo siam pasauly nesutaria, kad nesutarsi ir tu ir asaru upes isverksi. Nepasakys. Dar klausimas ar/kiek pasistengs nuo jos apsaugot (gi mama!). Todel ir sakau, kad geriau NASLAITIS! O jei ne, tai pageidautina kraustytis i kita pasaulio krasta. Bet as kraustytis jau niekur nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:25)
kuom jie stiprus?
nenori, tai nereikia.
nevartoti alkoholio, jei jis neskanus tai tas pats, kas nevalgyti surio, jei jis neskanus.
kuo jau tas alkoholis toks isskirtinis?  biggrin.gif

nes jei nevalgai sūrio, niekas paprastai jo taip visuomenėje neperša per prievartą, o su alkoholiu kiek kitaip, bent jau Lietuvoje ar kt. postsovietų šalyse. Čia gi negeriantis labai skenuojamas, verčiamas, netgi grasinama kartais: "jei mane gerbi, tu su manim išgersi" blink.gif biggrin.gif ar pan.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 14:24)
Moteriai aplamai ieskoti nereikia, ji kaip nuostabi gele pro kuria niekas nepraeis pro sali,

Cia tai nuosirdumo virsune, ne be reikalo elgiates su vyru, kaip su antrarusiu

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:27)
Chrestomatinis pavyzdys:
Moteris jauciasi vienisa ir leidzia drebti:
"manes niekas nemyli",
Atsibodo namuose: "mes niekur neiseinam"
Tokia elgiasi kaip koks psichiskai nepakaltinamas asmuo, kuris neskiria momentines nuotaikos nuo tikroves.

o as tokiu vyru zinau.
uzknisa nerealiai.
vietoj to, kad kazka pozityviai pasiulytu "gal iseinam pasivaikscioti", drebia taip, kad galva suskausta biggrin.gif
matot, jus daugiau su moterimi bendraves, tai matot ta barikadu puse, o as - su vyrais, ir ju tarpe irgi matau tokiu negatyvistu, kurie vietoj ivardijimo,ko noretu, iskart pumpuoja priekaistus ir negatyva.
Bumbekliai tokie ax.gif
oi, sunku su tokiais zmonemis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:00)

bet va, vienas vyriskis man aiskino, kad vyrams patinka aktyvios moterys, kad jiems irgi malonu rodomas demesys.

jei vyras kelmas, tai nori, kad moterys apie ji sokinetu. Ar tiesiog megsta buti apsokinetas, bet moteris jam realiai neidomi. Jam idomus tik demesys ir jos apsokinejimas.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:03)
MB sako, kad to neimanoma paaiskinti, reikia patirti savo kailiu. Na bet SM moterys pradzioje irgi neadekvaciai mane puole.

labai net adekvaciai. Bet jau pripratom, kad esi agresyvus, bjauraus charakterio chamas ir zinom, kad komentarais taves nepakeisim ir zmogum, tu, deja, netapsi.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 15:00)
Moterims labiau tradiciskai priimtinas pasyvus veikimas  biggrin.gif
bet va, vienas vyriskis man aiskino, kad vyrams patinka aktyvios moterys, kad jiems irgi malonu rodomas demesys. Tik kad paprastai apie tas aktyvias moteris nekokia nuomone buna musu visuomeneje  biggrin.gif
Manau, kad nieko blogo aiskiai deklaruoti - ieskau vyro. Tai juk dar nereiskia, kad bet kuri griebsiu imsiu. Tai tik reiskia, kad zinau, ko noriu  biggrin.gif

Nematau nieko gero, jei ieskai kyla klausimas, o kodel ne su vyru, ko viena, kas su tavim negerai...
Jei neiskai, o megaujiesi gyvenimu, tada idomiau, intriga, o mazu ka turi, o kodel neiskai, ko tokia laiminga , kad ir viena, ir as noriu buti salia taves smile.gif
Aktyvi gali buti jau santykiuose, ne paieskoje. Vyrai nori medzioti, gaudyti, sekti, ieskoti, mes galim jiem maloningai tai leisti smile.gif Aisku, kai kuriem vyram patinka pasyviai laukti, neideti pastangu, net sekse kai kurie taip elgiasi, bet ar tas vyras paskui jums tiks klausimas biggrin.gif
O del zinojimo ko nori, nu tai, manau, visi zino ko nori, cia ne kokia ypatinga savybe.

geriausia busena, kaip ten tame anekdote : nieko neieskau , giriuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 14:34)
labai net adekvaciai. Bet jau pripratom, kad esi  agresyvus, bjauraus charakterio chamas ir zinom, kad komentarais taves nepakeisim ir zmogum, tu, deja, netapsi.

Jus is tu shunu, kurie ilgai nuoskaudas(tikras menamas) atsimena, ir prisimena vis pareiga paloti ant seno skriaudiko
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 15:29)
Reta kuri savo tikra veida per pirma pazinties diena parodo.

maniske parode pirma diena biggrin.gif "meile" turbut uzgime dar pries pirmakart susitinkant biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 15:31)
nes jei nevalgai sūrio, niekas paprastai jo taip visuomenėje neperša per prievartą, o su alkoholiu kiek kitaip, bent jau Lietuvoje ar kt. postsovietų šalyse. Čia gi negeriantis labai skenuojamas, verčiamas, netgi grasinama kartais: "jei mane gerbi, tu su manim išgersi" blink.gif  biggrin.gif  ar pan.

yra, ko as nevalgau. neisivaizduojat, kiek kisimu yra buve, kaip keistai ziurejo,kad tokio normalaus maisto nevalgau, kiek siule paragauti, o gal patiks ir t.t.
siulytojai yra siulytojai, nesvarbu, ko nevartoji biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:31)

o jus pagalvokit giliau - jei moteris kai gelele, pro kuria nieks negali praeiti, tai juk gamtoj tos geleles medu kopineja visos bites ir dar netgi vabalai ax.gif
na, as cia jau sarkastiskai siek tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 14:33)
o as tokiu vyru zinau.
uzknisa nerealiai.
vietoj to, kad kazka pozityviai pasiulytu "gal iseinam pasivaikscioti", drebia taip, kad galva suskausta  biggrin.gif
matot, jus daugiau su moterimi bendraves, tai matot ta barikadu puse, o as  - su vyrais, ir ju tarpe irgi matau tokiu negatyvistu, kurie vietoj ivardijimo,ko noretu, iskart pumpuoja priekaistus ir negatyva.
Bumbekliai tokie  ax.gif
oi, sunku su tokiais zmonemis.

As suprantu visa to prasme.
Kitam bandoma nupiesti situacija ir tikimasi is jo sprendimo. Tai kad KITAS PASIULYTU.
As irgi taip elgiuosi kartais, tai is karto MB pradeda siusti. Visai geranoriskai....

Sakysim vietoj padaryk valgyt, galima pasakyt, kad esu alkanas... Sunkus nustatyti, kur riba.... gal geranoriskumas ir tam tikra prasme?

Nes kai pavirsta i "jauciuosi blogai, nezinau ko noriu, ISPEK o tai pasigaileesi" tai jau negerai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 15:31)

Branguti, mano vyras - mano siela, mano gyvenimas mirksiukas.gif O kad jam as kliuvau tokia nuostabi, tai aisku jam pasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 15:36)
Nematau nieko gero, jei ieskai kyla klausimas, o kodel ne su vyru, ko viena, kas su tavim negerai...
Jei neiskai, o megaujiesi gyvenimu, tada idomiau, intriga, o mazu ka turi, o kodel neiskai, ko tokia laiminga , kad ir viena, ir as noriu buti salia taves smile.gif
Aktyvi gali buti jau santykiuose, ne paieskoje. Vyrai nori medzioti, gaudyti, sekti, ieskoti, mes galim jiem maloningai tai leisti smile.gif Aisku, kai kuriem vyram patinka pasyviai laukti, neideti pastangu, net sekse kai kurie taip elgiasi, bet ar tas vyras paskui jums tiks klausimas  biggrin.gif 
O del zinojimo ko nori, nu tai, manau, visi  zino ko nori, cia ne kokia ypatinga savybe.

geriausia busena, kaip ten tame anekdote :  nieko neieskau , giriuosi smile.gif

matyt skirtingai suprantam, kas yra ieskojimas.
ieskojimas gali buti busena arba aktyvus veikimas.
as siuo metu esu busenoje.
o klausimai visada kyla, tai normalu.
ieskojimo busena netrukdo megautis gyvenimu biggrin.gif cia gal kai kuriu supratimas toks, kad moteriai be vyro ne gyvenimas biggrin.gif bet, zinokit, taip gerai, kaip dabar, as dar niekada negyvenau biggrin.gif jei bus vyras, gyvenimas tiesiog bus kitoks.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 14:40)
Branguti, mano vyras - mano siela, mano gyvenimas  mirksiukas.gif O kad jam as kliuvau  tokia nuostabi, tai aisku jam pasiseke lotuliukas.gif

Moterys girdejo visai kitokiu faktu is seenesniu laiku, ir siaip jusu nuostatos neatrodo, kad galetu kazkam buti "laimingos". Itariu jus neet nezinot, kaip jusu zmogus jauciasi ir tai jums neidomu.

Gal elgiates, kaip S.Korejos vadas kuris isreikalauja is pavaldiniu sypsenas ir laimingumo deklaracijas (jei neeori suputi lageriuose)
Atsakyti