Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 19, 19:03)
Na ką,  mano brangūs kaliegos  biggrin.gif ,  susikalbėsime tik ateinanciais naujais metais. Todel linkiu, kad sios Kaledos atnestu ramybę į jūsų namus.
Su šventėmis,  brangieji. Myliu jus.

vartotojo įkelta nuotrauka

Ir paciai, keliauninke, su seimyna linksmu svenciu. Skalsos, sveikatos, meiles ir ramybes tavo namams.
Atsakyti

Burbančiai geros kelionės ir linksmų švenčių. :newyear: Dosnaus Kalėdų senelio  :mirksiukas: 

Atsakyti
Burbanti-aistringo Kalėdų senio tongue.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju, dėkoju, bet kazkas bais uzpavydėjo biggrin.gif taip sakant negera akimi nuziurejo biggrin.gif sėdim Gatwike. Pakilimo takas uzdarytas nuo vakar 9 vakaro. Isivaizduojat kas darosi pasaulio užimciausiame orouoste dabar? Tiek automatais pasipuošusiu policininku dar nemaciau. Bet visi jie kaip nulieti...Nu net labai jamami sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 19, 22:39)
valgau pietus.
o jus vel apie maista kruvas priraset. apetita man stimuliuojat  biggrin.gif  o to tikrai nereikia.

mes čia tau taip valią ugdom, būk dėkinga biggrin.gif

labas rytas
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 20, 09:24)
Dėkoju,  dėkoju,  bet kazkas bais uzpavydėjo  biggrin.gif  taip sakant  negera akimi nuziurejo  biggrin.gif  sėdim Gatwike. Pakilimo takas uzdarytas nuo vakar 9 vakaro. Isivaizduojat kas darosi pasaulio užimciausiame orouoste dabar? Tiek automatais pasipuošusiu policininku dar nemaciau. Bet visi jie kaip nulieti...Nu net labai jamami  sakyčiau biggrin.gif

taigi čia kaip tik akiai malonumas, pati sau prisišaukei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 20, 10:39)
taigi čia kaip tik akiai malonumas, pati sau prisišaukei biggrin.gif

Pati prisisaukiau.Tipo nereikėjp girtis, tai niekas nebutu uzpavydėjęs? biggrin.gif
Nu jo...Visas blogis atsiranda is pavydo.

Aaaaaa...dašuto biggrin.gif biggrin.gif jo - akis yra kur paganyti. Uch vyrai uniformose - subinės siauros, pečiai platūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 gruodžio 2018 - 09:52

tobulėji

As niekada ir nebuvau daiktu verge. Nepirkdavau daiktu, kuriu man nereikia, net ir pigiai. Net jei kazkas kainuoja 1 eura vietoj 100, jei man to daikto nereikia, tai as ir nepulsiu krauti i krepsi. Bet neseniai gavau proga pagyventi su labai mazu kiekiu daiktu ilga laika ir supratau, kad visai nepasiilgau dideles dalies tu daiktu, kuriuos turiu.

Siais metais dovanu prasau tikrai prasmingu, daiktu, kuriuos ir siaip naudociau. Nenoriu gauti 25us auskarus, ar 10a kvepalu buteliuka, kurie vistiek man neitiks. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 20 gruodžio 2018 - 10:18
Nuuuu...papasakokit kas nors ka nors idomaus. Joptvajumat kaip atsibodo laukti neaišku ko. Prizadejo siandien isskraidinti. Tik nepasake kada - dieną ar i vakarą. Jei i vakara, tai bus beveik para laiko orouoste biggrin.gif jooo...cia Anglija, cia lietūs lyja.
Atsakyti

Nuuuu...papasakokit kas nors ka nors idomaus. Joptvajumat kaip atsibodo laukti neaišku ko. Prizadejo siandien isskraidinti. Tik nepasake kada - dieną ar i vakarą. Jei i vakara, tai bus beveik para laiko orouoste biggrin.gifjooo...cia Anglija, cia lietūs lyja.

Geru atostogu, Burbanti.

:santa: :newyear: :santa: :newyear: :santa: :newyear:

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 20, 11:18)
Nuuuu...papasakokit kas nors ka nors idomaus. Joptvajumat kaip atsibodo laukti neaišku ko. Prizadejo siandien isskraidinti. Tik nepasake kada -  dieną ar i vakarą. Jei i vakara,  tai bus beveik para laiko orouoste  biggrin.gif  jooo...cia Anglija,  cia lietūs lyja.

Todel as nemegstu tu slyksciu skraidymo paslaugu ir buvimo sukciu oro uostuose
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 19, 21:15)
tai man negaila, aš ir tuos, pas ką kažkas ten gimė pasveikinu, nu jei jiems gimė, tai ką dabar, kūdikis visgi smile.gif
o tai iš kur Kūčiukai anot tavęs? Kristus pabarstė? smile.gif Gi ne Kristukai biggrin.gif
Labai smagu, man garbė būti laukine biggrin.gif

lotuliukas.gif
patiko

man niekaip nesuvokiama, kaip zmones nezino, ka svencia. Kriskcionybe ir Kaledos visai nieko bendra neturi, tiek,kad pritempta svente, tam, kad tie zmones, kurie nebuvo kriskcionys garbintu naujus dievus tomis paciomis dienomis...viskas
Jezus negime Kuciu nakti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 20, 12:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72300844" data-time="1545297497"><div><p>Nuuuu...papasakokit kas nors ka nors idomaus. Joptvajumat kaip atsibodo laukti neaišku ko. Prizadejo siandien isskraidinti. Tik nepasake kada - dieną ar i vakarą. Jei i vakara, tai bus beveik para laiko orouoste vartotojo įkelta nuotraukajooo...cia Anglija, cia lietūs lyja.</p></div></blockquote><p>Geru atostogu, Burbanti.
</p><p> 000054.gif newyear.gif 000054.gif newyear.gif 000054.gif newyear.gif
</p>

Nu ar gražu pyzdavoti vyresnę moterį? biggrin.gif Turėk gėdos
Atsakyti