QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 15:24)
Lutuke, tingėjau telefone ilgiau rašyti, tai parašiau paprasčiau. Bet tu mane provokuoji išdėstyti sklandžiau. Aš formulavau taip :
Aš nevartoju alko
Aš nerūkau
Aš nevartoju smurto
Jei tu gali atsakyti " ir aš taip pat", laukiu tavo žinutės.
Iš tikro dar dailiau ten buvo surašyta, bet rezultatas buvo kaip minėjau. Kitoj versijoj buvo ir daugiau punktų. Aš anketą tobulinau nuolat, tai buvo gyvas organizmas. Rašiau, kad aš turiu automobilį ir vairavimo teises.(
patikėt sunku, kiek "padžiovusių" teises ten sėdi. Rašiau, aš turiu darbą ir pan.
kai kalbat, kiek visko turit, jie nusprendzia, kad moteris viska turi pati ir vyro jai nereikia
arba uzsikompleksuoja, kad jie tiek neturi
arba galvoja, kokia cia pasiputusi pagyrune...
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 15:24)
As ir turejau abu siuos dalykus omenyje. Moteriai aplamai ieskoti nereikia, ji kaip nuostabi gele pro kuria niekas nepraeis pro sali, o jei ji kaktusas, nu tai ieskok neieksojes rasi gal kita kaktusa, o paskui dejuosi, kad oi koks negeras

save tobulinti moteriai reikia, jei ji vienisa ir nori vyro, aisk uvyrui tas pats, jei nie vien amoteris nesirenka jo , kazkas matomai su juo ne taip.
As gi nesakiau, kad visokiu nera, aisku yra, yra moteru ,kurios medzioja ir yra alfonseliu, kurie leidziais suvedziojami , juk nesenkejau kaip yra, sakau, koks mano poziuris i tas pazintis
Paziurekit i gamta, kaip vyksta, patinia visaip staipstosi pries pateles, kas plunksas kedena, kas gieda, kas ragais galinejasi, o patelei belieka is geriausiu issirinkti
jus daznai neaiskiai kalbat, viena rasot, o omenyje kazka kito turit tai sunku susikalbeti.
jei jau apie gamta prakalbot, tai pateles gamtoje iesko, net spec. kvapus ir garsus skleidzia, kad patinu kuo daugiau privilioti

o kai jie ragus suremia, tai laimetojas pasiima viska, ji jau nieko nesirenka ir nesprendzia. va tokia ta gamta.