QUOTE(kin @ 2018 06 20, 12:50)
jos paliko, kai suprato, kad norit buti paliktas.
pats raset, kad pasistenget, kad jos jus paliktu.
su destytoja lyginti negalit, nes ji specialiai nesistenge ju sukirsti per egzamina ir kad jie iseitu is univero.
todelnesazininga.
Ne.
Visai nepuole paliktti, kai suprato, kad ju nenoriu. Tai pirmiausia.
Antra, visai nebuvo tikslo, kad paliktu, ne tam isitraukiau i santykius, tikslas buvo juos sukurti, bet vienas visko negaleejau padaryt.
Taigi analogija su destytoja - pilna.
Na paimkit Ubunte kuri neduoda. Na jos nepalikciau, bet istisai negrinetume si klausima.
Juk daugiau dalyku yra, sakysim kiek as priimtinas kitais aspektais.
Tada juk moteris gali nuspresti, kad neepriimtinas.
arba paaukot savo tuos kaprrizus dogmas ir nutarti, as ta zmogu myliu noriu, duosiu as jam argi gaila.
Bet kuriuo atveju - jos sprendimas.
Bet va yra trecias sprendimas - nieko nsepresti o estis, kol i psichuske pateks ar pavaziuos stogas irr pridarys nesamoniu. Ir dauguma mteru elgiasi butent pagal pastaraji varianta, nesvarbu apie koki ten davima prroblema arba apiee ka kita.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 12:54)
tai sita kuri taip sake visgi pati issiskyre?
Man taip ir pasake viena drauge, kad ji "turi teise tureti vyra" ir apie skirybas nera ka kalbet.
ir kodel?
Man taip ir pasake viena drauge, kad ji "turi teise tureti vyra" ir apie skirybas nera ka kalbet.
ir kodel?
Ji turejo mada uzpykti ir iseiti, po to veerzdavosi atgal. Tai man po kokio 100-tojo karto pabodo ir tuo pasinaudojau, atgal nepriemiau.
Net kai paskutini karta ejo maldavau neiseiti (na kad uzsideti pauksciuka sau, kad stengiausi). bet ji norejo MAN PARODYTI.
Viskas ivyko pagal plana.
Ir exe taip issiskyre prie kitu zmoniu save sudurninus.