Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 20, 12:50)

jos paliko, kai suprato, kad norit buti paliktas.
pats raset, kad pasistenget, kad jos jus paliktu.
su destytoja lyginti negalit, nes ji specialiai nesistenge ju sukirsti per egzamina ir kad jie iseitu is univero.
todelnesazininga.

Ne.
Visai nepuole paliktti, kai suprato, kad ju nenoriu. Tai pirmiausia.

Antra, visai nebuvo tikslo, kad paliktu, ne tam isitraukiau i santykius, tikslas buvo juos sukurti, bet vienas visko negaleejau padaryt.
Taigi analogija su destytoja - pilna.

Na paimkit Ubunte kuri neduoda. Na jos nepalikciau, bet istisai negrinetume si klausima.
Juk daugiau dalyku yra, sakysim kiek as priimtinas kitais aspektais.
Tada juk moteris gali nuspresti, kad neepriimtinas.
arba paaukot savo tuos kaprrizus dogmas ir nutarti, as ta zmogu myliu noriu, duosiu as jam argi gaila.

Bet kuriuo atveju - jos sprendimas.
Bet va yra trecias sprendimas - nieko nsepresti o estis, kol i psichuske pateks ar pavaziuos stogas irr pridarys nesamoniu. Ir dauguma mteru elgiasi butent pagal pastaraji varianta, nesvarbu apie koki ten davima prroblema arba apiee ka kita.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 12:54)
tai sita kuri taip sake visgi pati issiskyre?
Man taip ir pasake viena drauge, kad ji "turi teise tureti vyra" ir apie skirybas nera ka kalbet.

ir kodel?

Ji turejo mada uzpykti ir iseiti, po to veerzdavosi atgal. Tai man po kokio 100-tojo karto pabodo ir tuo pasinaudojau, atgal nepriemiau.
Net kai paskutini karta ejo maldavau neiseiti (na kad uzsideti pauksciuka sau, kad stengiausi). bet ji norejo MAN PARODYTI.
Viskas ivyko pagal plana.

Ir exe taip issiskyre prie kitu zmoniu save sudurninus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 08:10)
tai būtent, nu niekaip nekiltų man chemija su tokiu, nu nebent jis labai po barzda savo trūkumus gerai paslėptų, stilių labai plaukų, rūbų išsivystytų, balsas labai patrauklus būtų ar pan. Bet kiek pastebiu, dažnai tokie vyrukai būna tokie gana tykūs, juos pajuokia, pašiepia dar bendradarbiai, valdomi savo mamų ir pan., tai kokia jau ten chemija gali būti smile.gif

taip, ir man nėra pavykę su vienu modelinio grožio, nes jis labai nerangus kažkoks buvo, o ir manau, kad labai nepagrįstai kompleksuotas kiek spėjau pažinti. Pvz. tada tas vw golf nebuvo kažkas labai baisaus kaip auto, nu gi ne zaporožietis, o jis kompleksavo blink.gif nors tūkstančiai iš viso jokio auto jo metų neturėjo.
Bet tai tame ir esmė, kad net su gražuoliu gali nepavykti, o kad ir koks aktyvuolis man būtų mano antitipažas, mane tik juokas imtų nuo jo bandymų mane užkariauti smile.gif ir gaila jo būtų smile.gif

taip, tamsesnės akys privalumas, nes čia pagal tėtį man gal tai eina, bet yra saldainių blondinų, kaip ir neaukštų vyrukų, bet vistiek veidas turi būti man apydailis tada.
Juodčkiai tai iš viso kai kurie mmmm. Kaip ir siauraakiai.
Mano skonis visiškai neribotas, tik vyras turi vyrą priminti, nekelti man neaiškių asociacijų, kad ten maminys, bobutės megztinukais, moteriškas toksai ir t.t. smile.gif

As noriu pasakyti, kad chemines reakcijos nera pavaldzios zmogaus loginiam mastymui. Ji arba ivyksta arba ne. O tada mes galim pasitelkti logiskus argumentus (kuriuos tu surasei smulkiai) ir spresti ,ar mums tas vyras tinka, ar kursim santykius, ar bus kazkokia ateitis.
Nes be jokios chemijos o tik su reikalavimu sarasiuku tera sausi apskaiciuoti santykiai.
O su chemija ir jei pagal sarasa beveik niekas neatitinka tai bus jausmai, bet gali but daug kancios.
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 13:33
Alkoholio visiskas nevartojimas paprastai siejamas su alkoholizmo diagnoze (negali gerti, nes zacepas gaunasi) arba tai rodo kitokias rimtas ligas. Ar siaip kazkokia dogma.

Tai atrodo labai itartinai, kaip minimum
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 13:50)
Manau, kad po tuo slypi daugiau.
Yra viena teorija apie kokybe. Gal galima pritaikyti ir zmonems smile.gif
Yra baziniai reikalavimai, kurie tarsi savaime suprantami. Bet ju nepakanka, kad zmogus butu patenkintas.
Yra lukesciai. Kuo daugiau ju patenkinta, tuo labiau zmogus patenkintas smile.gif
Yra netiketi malonus dalykai, kurie dar labai didina pasitenkinima.
Laikui begant, kai kurie dalykai is aukstesnio pasitenkinimo zonos numigruoja i lukescius arba netgi bazinius reikalavimus. Pvz, sildomi auto veidrodeliai smile.gif arba, kad vyras butu nerukantis arba net vegetaras smile.gif
Tai ka jus sakot, kad ne alkoholikas ir ne smurtautojas, tai yra baziniai reikalavimai,bet laimei ju neuztenka.

Kin, tu 100 kart teisi. Aš tik noriu, kad negertų, nerūkytų ir nesimuštų. Ir tai jau gaunu atsakymą, kad man princo ant balto žirgo reikia. Ką jau kalbėt apie kitus lūkesčius. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 20 birželio 2018 - 13:32
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 14:30)
Alkoholio visiskas nevartojimas paprastai siejamas su alkoholizmo diagnoze (negali gerti, nes zacepas gaunasi) arba tai rodo kitokias rimtas ligas. Ar siaip kazkokia dogma.

o kokaino nenaudojimas ka rodo? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 13:43)
o kokaino nenaudojimas ka rodo?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kolumbijoje gal irgi rodo negerus dalykus, bet per daug toli ta valstybee, kad nagrinetume
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 12:54)
renkasi abi puses. tai kodel ieskoti turi tik viena?

renkasi moterys smile.gif Vyrai pasisiulo, moterys issirenka, vyrai iesko, vyrai kviecia i pasimatymus, vyrai perka geles, o ne viska satvirksciai. Moterys atrodo grazios, sutinka arba ne supasiulymais , Kiekvienai lyciai savos pareigos, ne kas kai susimaiso, kai moterys pirstis pradeda ar vyrus nesioti smile.gif
Aisku pirma vyras atkreipia demesi jam patinkancia mergina, bet mergina pasirenka ji arba ne, cia jau buvo mineta, kad daznai vyrai saudo aklai, mazu i ka pataikys, per daug ir nesirenka smile.gif cia toks eiliskumas gaunasi iniciatyva eina is vyro, paskui moteris arba ja pirima arba ne. Jei moteris puls ieksoti, vadinasi ji siulysis vyrui.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 14:46)
Kolumbijoje gal irgi rodo negerus dalykus, bet per daug toli ta valstybee, kad nagrinetume

aiksu supratau, reiskia jums netinka i pora nenorkomanes, geriau kakzuom besisvaiginancios, kad tik nepajustu jusu filosofiniu nukrypimo nuo sveiko porto? lotuliukas.gif
o kaip del kliju uostymu, jei neuosto irgi ne kas? itartina? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 14:31)
Kin, tu 100 kart teisi. Aš tik noriu, kad negertų, nerūkytų ir nesimuštų. Ir tai jau gaunu atsakymą, kad man princo ant balto žirgo reikia. Ką jau kalbėt apie kitus lūkesčius. unsure.gif

gal formuoti reikalavimus reiktu ne neiginiais , o teiginiais?
nes man cia gaunasi ne baziniai reikalavimai, o baimes kazkokios, kurios butent ir pritraukia tokius, kuriu nenorima. Bazinis reikalavimas man - meile.
Gal reiktu formuoti taip: laukiu sveika gyvensena propaguojancio, save mylincio vyro, kuris siekia tobulejimo ir kuriam iki pilnos laimes tetruksta manes? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 13:55
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 14:30)

as nedemonizuoju nei vartojanciu, nei nevartojanciu. kompanijoje galiu pasiulyti ipilti vyno, jei nenori, galiu pasiulyti nealkoholinio, nesigilindama i priezastis. Gal tikrai meta gerti (saunuoliai, kurie sprendzia bedas), gal nestuma planuoja, gal skrandi skauda, gal jiems neskanu, gal vairuoja ar siaip ne nuotaika. Tai ju reikalas. Man ju gerimas ar negerimas netrukdo.
Jei gerimas yra tokio lygio, kad zmogus nebesuvaldo, tai trukdo jau ir jam, ir aplinkiniams, tuomet jau beda, kuria pats zmogus turi spresti.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 14:49)
renkasi moterys smile.gif  Vyrai pasisiulo, moterys issirenka.

jei nueitumet i bara, tai 80% pasisiulytu tie vyrai, kuriems davet signala pasisiulyti biggrin.gif zvilgsniu, sypsena ar judesiu. O tada jau rinktumetes.
Jei moteris nieko neiesko, dazniausiai retai, kas jai siulosi, jei iesko, tai tarsi uzrasas ant kaktos uzsiziebia - pradeda vyrai demesi rodyti biggrin.gif sako, moters zvilgsnis pasikeicia biggrin.gif
prisiminiau ta filma "Maskva asaromis netiki", kur personazas sako moteriai, kad jis mato, jog ji netekejusi, nes ziuri vertinanciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 13:49)
renkasi moterys smile.gif  Vyrai pasisiulo, moterys issirenka, vyrai iesko, vyrai kviecia i pasimatymus, vyrai perka geles, o ne viska satvirksciai. Moterys atrodo grazios, sutinka arba ne supasiulymais , Kiekvienai lyciai savos pareigos, ne kas kai susimaiso, kai moterys pirstis pradeda ar vyrus nesioti smile.gif
Aisku pirma vyras atkreipia demesi  jam patinkancia mergina, bet mergina pasirenka ji arba ne, cia jau buvo mineta, kad daznai vyrai saudo aklai, mazu i ka pataikys, per daug ir nesirenka smile.gif cia toks eiliskumas gaunasi iniciatyva eina is vyro, paskui moteris arba ja pirima arba ne.

Jus nelabai suvokiat sistema.
Yra pasyvi paieska ir aktyvi. Tai kazkas pasamoneje. Man buvo nepriimtina siulytis, rodyti inciatyva ir pan...
Uztai vysciau pasyvu paieskos buda. Kazkur vaidentis,, buti tam tikrose vietose, rodytis i akis reikiamam asmeniui. Ir pasiekiau savo tiksla, ex ir pasisiule ir net prisipazino meileje pirma.
Aisku jei buciau kur seselyje sedejes, tai to neivyktu.

Pas jus kazkoks primityvus supratimas, ka visai sudirba mano situacija. Ji parodo, kad visokio plauko moteru ir vyru yra.
Pasyvus veikimas gali buti labai efektyvus, o aktyvus veikimas - neefektyvus. Man priimtinas pasyvus veikimas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 14:54)
gal formuoti reikalavimus reiktu ne neiginiais , o teiginiais?

tiesos irgi yra biggrin.gif
kazkada po skyrybu bandziau surasyti sarasa, kokio vyro noriu, bet gavosi, kokio nenoriu biggrin.gif
tada ir supratau, kad dar ne laikas naujiems santykiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 14:00)
Ji turejo mada uzpykti ir iseiti, po to veerzdavosi atgal. Tai man po kokio 100-tojo karto pabodo ir tuo pasinaudojau, atgal nepriemiau.
Net kai paskutini karta ejo maldavau neiseiti (na kad uzsideti pauksciuka sau, kad stengiausi). bet ji norejo MAN PARODYTI.
Viskas ivyko pagal plana.
Ir exe taip issiskyre prie kitu zmoniu save sudurninus.

Tai ir klausiu, kodel taip stipriai supykdavo, kad net iseidavo? ka darydavot?
Atsakyti