jukš, pikčiurnos iš šitos temos.
švaru ten, kur nešiukšlina.
šita viena tema buvo likusi neprikakota jusu rietenomis, tai ir ja apdergt norit?
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 20, 12:55)
Tu cia apie save? Ar tik kartais ne tu man tiek esi priaiskinus apie mano vaikus, vyra, santykius? Kad tu zinai, matai. Pasirodo tu zluges zmogus. As tai tik vertinu tai ka tu pati kokius penkis metus smulkiai esi aprasiusi cia. Ko nervuojies.
Aš juk minėjau, kad savo priešais pasidomiu Man - naudinga
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 11:54)
na, labai ikyrioms gal reiktu porakart pasakyti
arba neaiskiai pasakot
moterys irgi nemoka minciu skaityti
arba neaiskiai pasakot
moterys irgi nemoka minciu skaityti
Cia tas pats, kaip vista nesama lapes sakytu, kad lape, esi man neidomi.
Lape atsakytu, kad uztai tavo mesa man idomi, ir mano lapiukams.
Dar dadetu, kad ji TURI TEISE I MAISTA.
Man taip ir pasake viena drauge, kad ji "turi teise tureti vyra" ir apie skirybas nera ka kalbet.
Rimtai jus neisivaizdduojat kokios plesrios bobos yra
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 14:00)
Aš juk minėjau, kad savo priešais pasidomiu Man - naudinga
Priesu turi, forume? Ai, tada jau nekas.
As tai priesu neturiu nei forume, nei realiam gyvenime, tai gerai man ir naudinga.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 14:05)
Tai gyvenk vienas. Kas trukdo?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 13:05)
Man taip ir pasake viena drauge, kad ji "turi teise tureti vyra" ir apie skirybas nera ka kalbet.
o jus ne toks pats??? ar jus ne taip puolet ir tebepuolat ex, nes ale turit teise i gyvenima su ja i jos mesa ir pai ejokia sskyrybas negalejo buti kalbos?
kaip ir sakiau toks toki pritraukia
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 13:05)
Cia tas pats, kaip vista nesama lapes sakytu, kad lape, esi man neidomi.
oi, prajuokinot
tai tokia pacia sutikot, kuri pries skyrybas, kaip ir jus tai kodel nepatenkintas?
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 12:27)
oi, prajuokinot
tai tokia pacia sutikot, kuri pries skyrybas, kaip ir jus tai kodel nepatenkintas?
"Pries skirybas", tai tik pirma veiksmo dalis, galima vyra ir moteri imesti i viena kalejimo kamera ir jau sakyti, kad tai tvirta sajunga (nees grotos tvirtos).
Antra dalis tai pasidaryti puiku gyvenima.
Visur tas pats, net darba gauti yra viena o issilaikyti - kita, pradeti versla viena, o gauti pelno kita
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 09:41)
jau kokie durni tie zmones o kuo tie reikalavimai blogi? As negeriu, nerukau, nesmurtauju. Tokios pat mano drauges. Mano vyras negeria, neruko, nesmurtauja. Kiek zinau, ju vyrai irgi. Tai ka, per dideli reikalavimai? Ner tokiu zmoniu? Labai gerai, kad tie lochai sitaip parase, bent is karto pasirode kokie yra ir kaip i moteris ziuri.
P.S. o ka atsakei tiems, kurie parase, kad isgeria ir ruko? Tinka ar netinka?
P.S. o ka atsakei tiems, kurie parase, kad isgeria ir ruko? Tinka ar netinka?
Negeria nerūko nesmurtauja = šeimose gyvena ir nesiskiria, nesėdi pažinčių portaluose. Pažinčių portaluose sėdi nuo girtaujančių smurtaujančių pabėgusios moterys ir laisvi likę girtaujantys smurtaujantys vyrai. Moterys tikisi tokių vyrų, kuriuos leksa, aprašei, o jie (žiedinė kompozicija ) nesiskiria ir pažinčių portale nesėdi
Be abejo visur yra išimčių, bet tendencija tokia.
Turbūt neberašydavau. Netinka, tai netinka. Kam jis iš viso rašo, tik gaišta ir gaišina laiką.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 13:31)
"Pries skirybas", tai tik pirma veiksmo dalis, galima vyra ir moteri imesti i viena kalejimo kamera ir jau sakyti, kad tai tvirta sajunga (nees grotos tvirtos).
Visur tas pats, net darba gauti yra viena o issilaikyti - kita, pradeti versla viena, o gauti pelno kita
nu ir ? tai kuom jus skiriates nuo ex?
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 20, 12:39)
nu ir ? tai kuom jus skiriates nuo ex?
As nei vienos neepalikau, visos mane paliko. O galejo kazka daryti...
Cia kaip su ta destytoja. Ji nei vieno egzee nepravare, visi isejo, kai suprato, kad beprasmiska sedet ir laukti stebuklo. Atejo sekancia diena vel sugaiso laiko ir suvoke, kad greiciau bus pasiruosti egzui, o ne siaip trinti kabineto kede.
Aisku galejo uzsispirti ir aplamai palikti universiteta, bet tai jau ju problema
manau tai sazninga
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 13:39)
Negeria nerūko nesmurtauja = šeimose gyvena ir nesiskiria, nesėdi pažinčių portaluose. Pažinčių portaluose sėdi nuo girtaujančių smurtaujančių pabėgusios moterys ir laisvi likę girtaujantys smurtaujantys vyrai. Moterys tikisi tokių vyrų, kuriuos leksa, aprašei, o jie (žiedinė kompozicija ) nesiskiria ir pažinčių portale nesėdi
Turbūt neberašydavau. Netinka, tai netinka. Kam jis iš viso rašo, tik gaišta ir gaišina laiką.
Manau, kad po tuo slypi daugiau.
Yra viena teorija apie kokybe. Gal galima pritaikyti ir zmonems
Yra baziniai reikalavimai, kurie tarsi savaime suprantami. Bet ju nepakanka, kad zmogus butu patenkintas.
Yra lukesciai. Kuo daugiau ju patenkinta, tuo labiau zmogus patenkintas
Yra netiketi malonus dalykai, kurie dar labai didina pasitenkinima.
Laikui begant, kai kurie dalykai is aukstesnio pasitenkinimo zonos numigruoja i lukescius arba netgi bazinius reikalavimus. Pvz, sildomi auto veidrodeliai arba, kad vyras butu nerukantis arba net vegetaras
Tai ka jus sakot, kad ne alkoholikas ir ne smurtautojas, tai yra baziniai reikalavimai,bet laimei ju neuztenka.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 13:44)
Cia kaip su ta destytoja. Ji nei vieno egzee nepravare, visi isejo, kai suprato, kad beprasmiska sedet ir laukti stebuklo. Atejo sekancia diena vel sugaiso laiko ir suvoke, kad greiciau bus pasiruosti egzui, o ne siaip trinti kabineto kede.
Aisku galejo uzsispirti ir aplamai palikti universiteta, bet tai jau ju problema
manau tai sazninga
manau tai sazninga
jos paliko, kai suprato, kad norit buti paliktas.
pats raset, kad pasistenget, kad jos jus paliktu.
su destytoja lyginti negalit, nes ji specialiai nesistenge ju sukirsti per egzamina ir kad jie iseitu is univero.
todelnesazininga.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 13:44)
tai sita kuri taip sake visgi pati issiskyre?
ir kodel?