QUOTE(kin @ 2018 06 20, 10:05)
cia tipo, ji pati kalta, kad tamsta pasitikejo?
kad nesugebejai buti atviras nei su jomis, nei su savimi ir pasakyti, kaip is tiesu i jas ziuri, bet naudojaisi viskuo, ka is ju gaudavai? ji gal nuosirdziai, o pats?
kai kurie vyrai mane stebina - pvz, vienas pazistamas kazkada numete apie savo drauge, kad ji tipo kazkokia k..., kai paklausiau, kodel jis taip mano, pareiske, kad ji jam dave, tai matyt ir kitiems duoda
o ji labai padori moteris, nesitaskanti i kaire ir i desine ir akivaizdziai isimylejusi i ji iki ausu. Tiesiog jis jos nemylejo, buvo su ja, kol nieko daugiau po ranka nepasipainiojo ir, suprasdamas, kad elgiasi nesaziningai, bande taip save pateisinti, itikinedamas pats save, kad ji jo neverta. Ji su juonuosirdziai, o jis... Taip nesazininga.
Manau, kad neimanoma sukurti santykiu, jei vienas eina i juos su mintimi kurti, o kitas - ai, bus gerai kol nieko daugiau nera. Reiskia, antrasis is tiesu ir nekuria, gal tik bando pats save itikinti,kad pabande, bet va, nieko neisejo, tai cia pirmasis kaltas, per mazai stegesi, nors santykius blokavo butent antrasis zmogus.
Jus matote, kaip as cia diskutuoju, tai jau su jomis buvo 100 kartu daugiau bandyta viska aptarti. Tikrai nesu standartinis vyras, kuriams sunku sakini apie emocijas suregzti.
As tikrai nedraugavau siaip, joms buvo pasakyta, ka as noriu pasiekti.
Kad mane neteenkins exsovietines bobos supratimo santykiai, kur ala vyras zmona, bet vieenas kito nelabai supranta ir VYKDO KAZKOKIAS PAREIGAS. Tai buvo kartota.
Bet jos laikee save gudresnem, tipo geriau zino. Na tada pradejau emocini terora vis didesni.
Sakysim viena nuosirdziai nesuprato, kad santykiuose yra besalygiskumas, na jei nera, tai kam pati esi reikalinga. Ypatingai buka. Kita stengesi, beet savo bjauraus charakterio nesugebejo iveikti, uzejus pykciui prisidirbdavo.
Na tai surroganizavau, kad abi mane paliko. Durnas nesunku emociskai valdyti, prisidaro nesamoniu.
Jei butu gero budo, tai aisku su jomis buciau pasilikes.
Tokio elgesio ismokau universitete, ten buvo tokia destytoja, kur nevydavo uz nezinojima is iskaitu ar egzaminu (Nesaziningumas) o leeisdavo bandyti tol, kol zmogus suvokdavo, kad nezino ir kad nera prasmes sedeti kabineete ir gaisti laika. Taip ir su tom bobom. Na bandykit, bet matot, kad ne jusu nosiai sukurti normalius santykius, o tokie pavirsutiniski standartiniai - netinka
Papildyta:
Pavyzdys, kai toje temoje su pinigais.
Jei sakysim moteris uzdirbtu (daug ar mazai) beet nesugebetu to suvokti, kad tai yra bendri pinigai o ne jos, tai viskas baigtus tuo, kad ar turetu skirtis su tais savo pinigais, ar kesti spaudima, ar aplamai nustoti dirbti.
Isvertus, jei nesugebi sukurti brndrumo uzdirbdama, tai tiek jau to - sedek ant peciaus arba neimanoma su tamsta gyventi.
Ta pati sistema del "davimo", del gyvenimo planavimo ir del daugeliu kitu dalyku.
Tas pats ir del skirybu galimybiu. Jei tau skirybos - galimybe, tai jau esi nereikalinga siandien. NEs man idomu tik zmones, kurie fokusuoti nugyvent kartu kas benutiktu (na aisku atmetus ten kokius eekstremus)
Abu turi sugebet realiai gyventi kartu, o ne gyventti kartu ir atskirai. APgaudineet save, ir dar tiketis, kad kitas save apgaudines, kad itikti