Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 10:54)
Gal tegu moterys uz save atsako, maziau perdeto pasitikejimo, kad va ji kazka suzaves, jei jau jos grubiai neatstume.
Dabar tai tokias susciau toli is karto, beet tada kazkaip dar nesuvokiau situacijoje.

cia tipo, ji pati kalta, kad tamsta pasitikejo? unsure.gif kad nesugebejai buti atviras nei su jomis, nei su savimi ir pasakyti, kaip is tiesu i jas ziuri, bet naudojaisi viskuo, ka is ju gaudavai? ji gal nuosirdziai, o pats? unsure.gif
kai kurie vyrai mane stebina - pvz, vienas pazistamas kazkada numete apie savo drauge, kad ji tipo kazkokia k..., kai paklausiau, kodel jis taip mano, pareiske, kad ji jam dave, tai matyt ir kitiems duoda blink.gif o ji labai padori moteris, nesitaskanti i kaire ir i desine ir akivaizdziai isimylejusi i ji iki ausu. Tiesiog jis jos nemylejo, buvo su ja, kol nieko daugiau po ranka nepasipainiojo ir, suprasdamas, kad elgiasi nesaziningai, bande taip save pateisinti, itikinedamas pats save, kad ji jo neverta. Ji su juonuosirdziai, o jis... Taip nesazininga.
Manau, kad neimanoma sukurti santykiu, jei vienas eina i juos su mintimi kurti, o kitas - ai, bus gerai kol nieko daugiau nera. Reiskia, antrasis is tiesu ir nekuria, gal tik bando pats save itikinti,kad pabande, bet va, nieko neisejo, tai cia pirmasis kaltas, per mazai stegesi, nors santykius blokavo butent antrasis zmogus.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 10:05)
cia tipo, ji pati kalta, kad tamsta pasitikejo?  unsure.gif  kad nesugebejai buti atviras nei su jomis, nei su savimi ir pasakyti, kaip is tiesu i jas ziuri, bet naudojaisi viskuo, ka is ju gaudavai? ji gal nuosirdziai, o pats?  unsure.gif
kai kurie vyrai mane stebina - pvz, vienas pazistamas kazkada numete apie savo drauge, kad ji tipo kazkokia k..., kai paklausiau, kodel jis taip mano, pareiske, kad ji jam dave, tai matyt ir kitiems duoda  blink.gif  o ji labai padori moteris, nesitaskanti i kaire ir i desine ir akivaizdziai isimylejusi i ji iki ausu. Tiesiog jis jos nemylejo, buvo su ja, kol nieko daugiau po ranka nepasipainiojo ir, suprasdamas, kad elgiasi nesaziningai, bande taip save pateisinti, itikinedamas pats save, kad ji jo neverta. Ji su juonuosirdziai, o jis... Taip nesazininga.
Manau, kad neimanoma sukurti santykiu, jei vienas eina i juos su mintimi kurti, o kitas - ai, bus gerai kol nieko daugiau nera. Reiskia, antrasis is tiesu ir nekuria, gal tik bando pats save itikinti,kad pabande, bet va, nieko neisejo, tai cia pirmasis kaltas, per mazai stegesi, nors santykius blokavo butent antrasis zmogus.

Jus matote, kaip as cia diskutuoju, tai jau su jomis buvo 100 kartu daugiau bandyta viska aptarti. Tikrai nesu standartinis vyras, kuriams sunku sakini apie emocijas suregzti.
As tikrai nedraugavau siaip, joms buvo pasakyta, ka as noriu pasiekti.
Kad mane neteenkins exsovietines bobos supratimo santykiai, kur ala vyras zmona, bet vieenas kito nelabai supranta ir VYKDO KAZKOKIAS PAREIGAS. Tai buvo kartota.
Bet jos laikee save gudresnem, tipo geriau zino. Na tada pradejau emocini terora vis didesni.

Sakysim viena nuosirdziai nesuprato, kad santykiuose yra besalygiskumas, na jei nera, tai kam pati esi reikalinga. Ypatingai buka. Kita stengesi, beet savo bjauraus charakterio nesugebejo iveikti, uzejus pykciui prisidirbdavo.
Na tai surroganizavau, kad abi mane paliko. Durnas nesunku emociskai valdyti, prisidaro nesamoniu.

Jei butu gero budo, tai aisku su jomis buciau pasilikes.

Tokio elgesio ismokau universitete, ten buvo tokia destytoja, kur nevydavo uz nezinojima is iskaitu ar egzaminu (Nesaziningumas) o leeisdavo bandyti tol, kol zmogus suvokdavo, kad nezino ir kad nera prasmes sedeti kabineete ir gaisti laika. Taip ir su tom bobom. Na bandykit, bet matot, kad ne jusu nosiai sukurti normalius santykius, o tokie pavirsutiniski standartiniai - netinka
Papildyta:
Pavyzdys, kai toje temoje su pinigais.
Jei sakysim moteris uzdirbtu (daug ar mazai) beet nesugebetu to suvokti, kad tai yra bendri pinigai o ne jos, tai viskas baigtus tuo, kad ar turetu skirtis su tais savo pinigais, ar kesti spaudima, ar aplamai nustoti dirbti.
Isvertus, jei nesugebi sukurti brndrumo uzdirbdama, tai tiek jau to - sedek ant peciaus arba neimanoma su tamsta gyventi.
Ta pati sistema del "davimo", del gyvenimo planavimo ir del daugeliu kitu dalyku.
Tas pats ir del skirybu galimybiu. Jei tau skirybos - galimybe, tai jau esi nereikalinga siandien. NEs man idomu tik zmones, kurie fokusuoti nugyvent kartu kas benutiktu (na aisku atmetus ten kokius eekstremus)
Abu turi sugebet realiai gyventi kartu, o ne gyventti kartu ir atskirai. APgaudineet save, ir dar tiketis, kad kitas save apgaudines, kad itikti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 11:24)
As tikrai nedraugavau siaip, joms buvo pasakyta, ka as noriu pasiekti.
Sakysim viena nuosirdziai nesuprato, kad santykiuose yra besalygiskumas, na jei nera, tai kam pati esi reikalinga. Ypatingai buka. Kita stengesi, beet savo bjauraus charakterio nesugebejo iveikti, uzejus pykciui prisidirbdavo.
Jei butu gero budo, tai aisku su jomis buciau pasilikes.
Pavyzdys, kai toje temoje su pinigais.
Jei sakysim moteris uzdirbtu (daug ar mazai) beet nesugebetu to suvokti, kad tai yra bendri pinigai o ne jos, tai viskas baigtus tuo, kad ar turetu skirtis su tais savo pinigais, ar kesti spaudima, ar aplamai nustoti dirbti.
Isvertus, jei nesugebi sukurti brndrumo uzdirbdama, tai tiek jau to - sedek ant peciaus arba neimanoma su tamsta gyventi.
Ta pati sistema del "davimo", del gyvenimo planavimo ir del daugeliu kitu dalyku.
Tas pats ir del skirybu galimybiu. Jei tau skirybos - galimybe, tai jau esi nereikalinga siandien. NEs man idomu tik zmones, kurie fokusuoti nugyvent kartu kas benutiktu (na aisku atmetus ten kokius eekstremus)
Abu turi sugebet realiai gyventi kartu, o ne gyventti kartu ir atskirai. APgaudineet save, ir dar tiketis, kad kitas save apgaudines, kad itikti

pasaket joms, kad esat kartu su jomis, nes nieko kito po ranka nera?
cia jusu toks besalygiskas atsidavimas tiems santykiams?
man atrodo, kad jumyse yra ypatingai daug pykcio, tai klausimas, ka jos mano apie jusu prisidirbimus uzejus pykciui. Ir apie tamstos gero budo buvima ar nebuvima.
Del pinigu tai galiu suprasti, nes ka as uzdirbdavau, buvo bendra, ka jis uzdirbdavo - tik jo... net kai mano pinigai budavo isleisti bendriems reikalams, is jo irgi bendriems reikalams negaudavau, tipo, as isleidau savo pinigus, mano problema.
Skyrybos niekada nera galimybe, tai visada yra nesekme.
Jus kalbat apie zmoniu nora gyventi kartu, kas benutiktu, taciau tas moteris dusinot, kol jos jus paliko. Nes toks ir buvo jusu tikslas - buti paliktam, nes nenorejot su jomis buti, tik venget atsakomybes priimti sprendima iseiti paciam. Tai kur jau cia tas jusu labai aukstinamas susifokusavimas nugyventi kartu, kas benutiktu? ypac po to, kai paraset "Jei butu gero budo, tai aisku su jomis buciau pasilikes". Jus pirmas isejot is tu santykiu, tik numetet joms asakomybe uz oficialu santykiu nutraukima.
Pasitaisau - tuose santykiuose jusu ir nebuvo realiai, nes nuo pat pradziu ziurejot kaip i laikinus, tipo, kol nieko daugiau nera, tiks ir sita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 20 birželio 2018 - 10:53
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 00:01)
kaip cia pasakius. chemija arba yra arba ne, zandikaulis nepades. o visa kita (kultura, issiauklejimas, pomegiai ir tt.), gali pasamprotauti, tinka tau tai ar ne

taip kaip Monteverte as tikrai negaleciau nusakyti, nes neturiu susikurus jokio konkretaus paveikslo. man gali patikt ir juockis, ir blondinas, ir zemesnis, ir aukstas, ir dar koks nors ten. aisku svarbu, kad butu tvarkingas, savim rupintusi, nes tai rodo zmogaus tam tikras vidines savybes, bet ka rodo akiu spalva ar ugis? ir dar keisciau, kad isorines savybes iskeliamos aukstai. belieka tiketis, kad jos nera pagrindinis kriterijus renkantis zmogu.

Bet, jei zmogus zino, kad ji traukia butent tik tokie? Mano irgi spektras didesnis, bet irgi yra dalis kuri is kart atkrenta smile.gif Nu kad ir kokios ten sausnios tos savybes butu ar kultura ar dar kas, pati sakot gi jei neatsiranda chemija, tai neatsiranda, savybes maziau svarbios chemijai atsirasti, nei isvaizda lotuliukas.gif
As aplamai nezinau , kaip is proto reiktu rinktis, as taip nesugebeciau arba pamilsti zmogu arba ne visos kitos savybes, jei ne ekstrymai gali kazkaip susiderinti, jei abipusiai jausmai yra, tobulu nera, mes irgi ne tobulos..o jei jausmu nera gali derintis nesiderines, neigiamos savybes taip daknis, kad vis tiek teks skirtis arba sveikata susiesi...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 09:06)
idijalų edealų idialų , vos ne adijalų

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 10:54
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 10:46)
Jus pirmas isejot is tu santykiu, tik numetet joms asakomybe uz oficialu santykiu nutraukima.

Netiesa. As visuomet realiai laikiau visas galimybes atviras. Nuosirdziai.

Kodel as negaliu tiketis nuosirdumo is kitu? kad jei yra kokie klausimai tai juos galima aptarti. Kadd jei yra problemos, kurios per sunku suvokti, tai galima kazkaip pasistengti.
MB tai sugeba, net exe sugebejo. O va tos drauges - niekaip.

Kai mokiausi universitete, tai dar buvo tarybiniai laikai. I pirma kursa priimdavo daug, SUTEIKDAVO GALIMYBE. Bet po pirmo kurso kai kur nelikdavo trecdalio ir daugiau (pagrinde del matematikos ir fizikos). Tai cia irgi gal negrazu? Na dave galimybe zmonems, gal tie pazymiai neatspindejo, bet tai nereiskia, kad buki bus toleruojami.
Taip ir as daviau galimybe toms kurios mano chemija tiko. Maniau, kad jos pasidomes mano vidumi ir kazka sukursim. Na ka galima sukurti su issiskyrusiomis? Cia kaip bandyti projekta su zmonemis kurie jau mete kelis projektus, nes nesugebejo.
Tagu eina dirbi zemesnes kvalifikacijos darba
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 11:55)
Netiesa. As visuomet realiai laikiau visas galimybes atviras. Nuosirdziai.

Kodel as negaliu tiketis nuosirdumo is kitu? kad jei yra kokie klausimai tai juos galima aptarti. Kadd jei yra problemos, kurios per sunku suvokti, tai galima kazkaip pasistengti.
MB tai sugeba, net exe sugebejo. O va tos drauges - niekaip.

Kai mokiausi universitete, tai dar buvo tarybiniai laikai. I pirma kursa priimdavo daug, SUTEIKDAVO GALIMYBE. Bet po pirmo kurso kai kur nelikdavo trecdalio ir daugiau (pagrinde del matematikos ir fizikos). Tai cia irgi gal negrazu? Na dave galimybe zmonems, gal tie pazymiai neatspindejo, bet tai nereiskia, kad buki bus toleruojami.
Taip ir as daviau galimybe toms kurios mano chemija tiko. Maniau, kad jos pasidomes mano vidumi ir kazka sukursim. Na ka galima sukurti su issiskyrusiomis? Cia kaip bandyti projekta su zmonemis kurie jau mete kelis projektus, nes nesugebejo.
Tagu eina dirbi zemesnes kvalifikacijos darba

santykiai yra dvipusis eismas.
vienas zmgus, kad ir kaip stengsis, santykiu nesukurs.
joms jusu chemija tiko, jos stengesi. jums ju chemija netiko, bet alia davet galimybe. Bet ka jus pats daret su ta galimybe, kuria jos dave JUMS? laiket duris atviras, bet neisejot ju pasitikti. Panasu, kad jums trukdo jusu isankstines nuostatos. Nes paprastai zmones mokosi is savo klaidu, nelipa ant grebliodukart, o jus jas nuraset, nes issiskyrusios ir net nebandet duoti joms sanso, tik stebejot is atokiau, kaip jos stengiasi ir joms nesiseka, bet kitaip ir buti negalejo, nes, kaip minejau, kad santykiai pasisektu, reikia abieju zmoniu indelio i tai. Ne vienatviru duru.
Cia galima butu prilyginti, kai jaunos grazios panos leidzia joms rodyti demesi, priima geles, dovanas, bet nei buckio neduoda - gi jos laiko atviras duris, bet nei zingsnio nezengia i demesi rodanciojo puse, kad kazka bendro sukurtu. Apie tokias sakoma, kad naudojasi ir isnaudoja.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 20, 09:41)
aha, ale kada???? Mano anyta beveik 90 metu sulauke.

fakttas. Dabar vyrai kam tikrai reikalingi, tai tik dauginumuisi. O realiai be ju galima laisvai gyvent.

manyciau, kad per pirma susitikima VISIEMS svarbu. Na, kuria suzaves smirdantis neisvaizdus Srekas?
Megins sprukt greiciau nuo jo.
jau kokie durni tie zmones  blink.gif o kuo tie reikalavimai blogi? As negeriu, nerukau, nesmurtauju. Tokios pat mano drauges. Mano vyras negeria, neruko, nesmurtauja. Kiek zinau, ju vyrai irgi. Tai ka, per dideli reikalavimai? Ner tokiu zmoniu? Labai gerai, kad tie lochai sitaip parase, bent is karto pasirode kokie yra ir kaip i moteris ziuri.
P.S. o ka atsakei tiems, kurie parase, kad isgeria ir ruko? Tinka ar netinka?

nu nesakykit, as neturiu uosvienes, ji senai mirus, ir man tikrai liudna, vaikai neturi vienos mociutes, ji geras zmogus buvo ir vyrui manau, daug lengvaiu butu buve gyvenime, daug prisikentejo, kai mama mire, ne vaikas buvo, bet labai jaumas, o tevam, daznai buna ne vaikai svarbiausia tokiais atvejais..
geriau gera uosvene, nei bloga mirus, nes visgi isteki uz siemos, ne vieno zmogaus, kaip bebutu...

Aisku galima is vis nviena gyventi ir is namu net neiseiti viska internetu uzsisakineti, bet ar bus smagu klausimas...man vyras niekad nebuvo del kakzkokios naudos reikalingas, greiciau atvirksciai nemazai pe rji prisikentejau, bet ta meile ...niekur nuo jos nepabegsi biggrin.gif

gal ne visem ,bet daugumai, yra toiu Sreku ir Srekiu bet nieko ir jie poruojasi lotuliukas.gif

butet kad tokie zmones greit susipuruoja, o jei ilgai vienisi reik ieskot jau negerumu kokiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 10:32)
Netikiu tom chemijom. Chemija galima sukurti, jei VERTA.

Jei tiket SM moteru rekomendacijomis, ir jusu paciu nuojauta, tai as vyru vyras, na vos ne alfa, tureciau tikti. Kaip viena exdrauge sake, vyriskesnio dar nemate.

chemija, o ne meile

Nu manau jums toli nuo vyru vyro ir alfa patino lotuliukas.gif kazka ne taip isivaizduojat, pirmiausi aturetumet sugebeti prisiimti atsakomybe, nes alfa patinas valdo banda jis uz viska prisiima atsakomybe mirksiukas.gif neisivaizduoju, kaip jus ar tos drauges ta vyriskuma supranta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 birželio 2018 - 11:11
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 11:01)
Bet ka jus pats daret su ta galimybe, kuria jos dave JUMS?

Jokiu galimybiu jos NEDAVE, cia kaip idarbinti koki buduli high tech kompanijoje ir sakyti, kad va kazkas nedave tokiam galimybiu.

AIsku, ir as kai ko nezinojau. Dabar jei moteris pradeda nuo chemijos, tai tokia is karto siusciau toli. Aplamai po tokiu patirciu jau apie save tik bloga info pradejau teikti, slepdavau ugi, nesiusdavau foto, vengdavau susitikimu, kad kokiai chemija nesuveeiktu ir paskui bus sunku tokios atsikratyti.
Bendraut nenori, nori tikrinti ar "mesa" su chemija. Kuo jos skiriasi nuo vyru, kuriem pofig mergina moteris mato tik sekso objekta?

priemones dave naudos, savajai gana tiesmukiskai isreziau, kad nepakenciu zmoniu kurie kviecia susitikti. Ji atsake - tai suprantama, as irgi tokiu nemeegstu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 12:10)
AIsku, ir as kai ko nezinojau. Dabar jei moteris pradeda nuo chemijos, tai tokia is karto siusciau toli. Aplamai po tokiu patirciu jau apie save tik bloga info pradejau teikti, slepdavau ugi, nesiusdavau foto, vengdavau susitikimu, kad kokiai chemija nesuveeiktu ir paskui bus sunku tokios atsikratyti.
Bendraut nenori, nori tikrinti ar "mesa" su chemija. Kuo jos skiriasi nuo vyru, kuriem pofig mergina moteris mato tik sekso objekta?

priemones dave naudos, savajai gana tiesmukiskai isreziau, kad nepakenciu zmoniu kurie kviecia susitikti. Ji atsake - tai suprantama, as irgi tokiu nemeegstu

čia labai ginčytina. Kaip tik manyčiau ta chemija tik ir laiko, jei nutinka kažkas labai blogo šeimoje ar pan., daug lengviau atleidžiama ir t.t. O be jos, ir skirstosi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 11:13)
čia labai ginčytina. Kaip tik manyčiau ta chemija tik ir laiko, jei nutinka kažkas labai blogo šeimoje ar pan., daug lengviau atleidžiama ir t.t. O be jos, ir skirstosi.

Isdavyste - nera atsitikimas, tai zmogaus PASTOVI SAVYBE. Su tokiu mogumi pasilikti aisku galima tik del mesos
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 10:10)

Mano skonis visiškai neribotas, tik vyras turi vyrą priminti, nekelti man neaiškių asociacijų, kad ten maminys, bobutės megztinukais, moteriškas toksai ir t.t. smile.gif

Tai kodel issirinkai visiska priesingybe savo norams? Neziurejo tokie. biggrin.gif Susiradai toki su kuriuo reikejo juodai dirbti 10 metu kol bent kiek i normalu vyra atvertei, valganti mesa ir per barnius vegetaru padarei, turi sekti, kontroliuoti, kad ko nepridirbtu be tavo zinios, nepatikima, dar toki, kuriam idomu ka tu SM rasai ir t.t. Tai cia vyriskas vyras. biggrin.gif Va gal zandikaulis tik atitiko, o visa kita tai nieko gero. irnesakyk.gif Bet svajot neuzdrausta gi. biggrin.gif
Nesinervuok taip, kad tiesa rasau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ta elementaria fizine chemija sakoma galima susikurti ilgokai paziurejus vienas kitam i akis smile.gif
O siaip tas patikimas panaisiai kaip su maistu, kai labai alkanas bele kas skanu ir tinka, kai esi sotus pasidarai isrankus, su zmonem tas pats jei zmogui labia reikia sekso jis susiras greit beleka paskui ziures tinka santykiuose ar ne, kazkas, kas sugeba islaukti, bus isrankesnis. Kaip sakant panasus VISADA pritraukia panasu, nepriklausomai, ko kur iesko. O ir instinkas daugintis veikia smegenis, dazniausiai pasirnekam sau geriausiai genetiska partneri, jei neuzlopintos smegenys narkotikais ar sintetiniais hormonais.
Todel as is vis skeptiskai ziuriu i visus dirbtinius ieskojimus, nu gal kazkam taip reikia, as neieskociau is vis, noretu pats susirastu, kaip ir susirado, kaip ir sako temos pavadinimas biggrin.gif Siaip nereikia manau uzsidaryti namie, uzsimti megstamom veiklom, bendrauti su zmonem ir jei su kazkuo ziuri, kad susieini tai ir gerai.
Atsakyti