Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 22:07)
nu čia jei labai labai trumpai, tiesiog anotacija biggrin.gif

tamsesnių akių; žandikaulis vyriškas būtinai; nei per aukštas, nei per žemas; sportiško kūno sudėjimo ir nuolat sportuojantis; gražių plaukų, kad šukuosenas darytųsi, jei tinka plaukai; jei labiausiai plikė, tai ką darysi... stilių turintis, bet ne tą white and nerdy, dieduko marškinėliai smile.gif
kaip minimum vegetaras, vegano jau nereikalaučiau biggrin.gif
dievinantis gyvūnus, sutinkantis kažkokių namie turėti
prioritetą teikiantis nuosavam namui, ne butui, mažesniam miestui, ne didmiesčiui
laisvo darbo grafiko, mėgstantis keliauti, bet daugiau po gamtą, ne po miestus
ištvermingas ir mėgstantis ilgas, varginančias keliones
gerbiantis ir net mylintis mano tėvus (nes jie geri, jie jį irgi mylėtų, jei jis normal)
nerūkantis jokiu būdu, geriantis tik lengvesnius gėrimus
rūpestingas, pastabus, dėmesingas (o ne tai kaip būna, žmona pakeičia šukuoseną, vyras nė nepastebi), kalbus, kad nereiktų žodžio traukti ir mąstyti kas ten jo galvoje, kad pats pasakytų
laikantis daug kampų namuose, šeimoje, o ne besitinkintis, kad moteris viską laikys
meniškos sielos, kad nebūtų sausas ir galima būtų ir apie muziką pakalbėti, ir filmą aptarti
normalių politinių pažiūrų, kritiškai mąstantis, o ne fanatas, kad ten tik Rusija dievai ar tik Amerika dievai
jokių ten man medžioklių ar žvejybų
nereikalaujantis 3-5 vaikų kaip koks Krivickas
intelektualus ir neblokuotas, kad nebūtų taip, kad pvz. privalai daryti tik taip, kaip mano mama ar močiutė daro
pagarbus moteriai, kad neleistų sau iškeikti, žeminti ar pan.
lankstus, nebijantis naujovių, prisitaikantis, turintis planą B
mokantis pats sau gamintis, besitvarkantis namie, o ne "tik boba turi tvarkyti"
laiką leidžiantis su šeima, o ne maždaug "pavargau nuo tavęs, varau pas savo draugus"
protingai leidžiantis finansus, visus pirkinius aptariantis, o ne maždaug "labas, brangioji, nupirkau naują mašiną". Ir šiaip, kad ne per daiktus rodytųsi, o protingas būtų. Kad nebūtų tokio kuriozo, kad nuperka kone naujausią džipą, o gyvenam bendrabutyje biggrin.gif 

tai pradžiai tiek ax.gif jei ką, papildysit biggrin.gif

net grizau paskaityt, kas cia do reikalavimai , kurie kitas taip apzavejo biggrin.gif
nu tarkim 90 proc visai logiski, o tie like, tai tavo specifiniai (vegetarizmai visokie izmai, butinai tamsiu akiu ir kokiu ten plauku biggrin.gif ) nes nu kai pagalvoji, KA gi reiskia ta akiu spalva santykiuose? toks menkniekis, kaip kojiniu spalva.
o kodel pirmiausia pradejai apie isvaizda pasakoti? tau tai saraso virsuje?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 21:10)
idomu , o ko vyrai nori is moteru is tikruju ?

Seniau, kai dar mane jie laike vyru, tai pakalbedavau tokiomis temomis ir nuosirdziai nesuprasdavau ko jie nori, lygtai nieko ypatingo, lyg patys nezino, lyg zino, kad visos jos netikusios.

Rezultate, as vyrais nepasitikeciau. Man jie nenuspejami. Jus geriau pazistat, bet ir tai abejoju. Kiek pakalbu apie situacijas pazistamose seimose, tai visur - nusivylimas is abieju pusiu.

Ne stebuklas tie vyrai, manau be ju galima apseiti

Papildyta:
laisvo darbo grafiko, mėgstantis keliauti, bet daugiau po gamtą, ne po miestus
ištvermingas ir mėgstantis ilgas, varginančias keliones

Man sitas buvo irgi svarbu, bet jau damusiau savaja su kelionemis

Aplamai, as labai atsargiai su reikalavimais, nes kiekvienas reikalavimas turi irr neigiama puse ir dar kaina... Manau reikia apsiribot, kas tikrai butina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 19 birželio 2018 - 21:49

nu bet dabar nemetat , vadinat negalit nerukit ar norit pasakyt, kad galit nerukit, bet siaip rukot, nes?
nesugalvoju priezasciu del ko reiktu moketi pinigus uz save snuodyjimasi apart priklausomybe si nesugebejimo atsisakyt.

nu vat tiesiog taip yra. Malonumas.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 22:39)
net grizau paskaityt, kas cia do reikalavimai , kurie kitas taip apzavejo  biggrin.gif
nu tarkim 90 proc visai logiski, o tie like, tai tavo specifiniai (vegetarizmai visokie izmai, butinai tamsiu akiu ir kokiu ten plauku biggrin.gif ) nes nu kai pagalvoji, KA gi reiskia ta akiu spalva santykiuose? toks menkniekis, kaip kojiniu spalva.

Taip. Pirmiausia išvaizda. Kaip minėjau, man turi būti pirmiausia vyriškas žandikaulis, nes kitaip, tai oi... Nu niekaip meilės, aistros neįsivaizduoju kaip nebent tik draugystę... Aš tiesiog negalėčiau pamilti manęs netraukiančio, kad ir ką jis padarytų, kad ir koks herojus būtų. O vien tik charakteriu ir gerumu manęs nepatrauksi. Aš irgi gera, ir kas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 22:53)
nu vat tiesiog taip yra. Malonumas.</p>

nu taip, visi narkotikai taip veikia smegenis, sukuria iliuzini malonuma, tik klausimas ar tai jau taip malonu, kad tokia kaina moketi unsure.gif turiu omeny sveikatos, bet aisku visi renkames... va uosviui keite kraujagysles, paskui ir koja nupjove, daktaru isvada nuo rukymo pagrinde...bet jauciu jam irgi malonu buvo , kol ruke... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 22:47)
Seniau, kai dar mane jie laike vyru, tai pakalbedavau tokiomis temomis ir nuosirdziai nesuprasdavau ko jie nori, lygtai nieko ypatingo, lyg patys nezino, lyg zino, kad visos jos netikusios.
Rezultate, as vyrais nepasitikeciau. Man jie nenuspejami. Jus geriau pazistat, bet ir tai abejoju. Kiek pakalbu apie situacijas pazistamose seimose, tai visur - nusivylimas is abieju pusiu.
Papildyta:
Man sitas buvo irgi svarbu, bet jau damusiau savaja su kelionemis
Aplamai, as labai atsargiai su reikalavimais, nes kiekvienas reikalavimas turi irr neigiama puse ir dar kaina...  Manau reikia apsiribot, kas tikrai butina.

Mano vyrui tereikia, kad as jam smegenu neknisciau daznai lotuliukas.gif , o siaip visa kita tenkina biggrin.gif
Nu teoriskai galima be visko apisieiti, bet realybeje maloniau poroje...

Va cia tai tiksliai, visiskai pirtariu, visada sakiau, man meile svarbiausia, visa kita susidelioji, taip ir yra. Nes portu niekad visko nesureguiuosi taip,kad butu tobulas variantas tau, o va pe rjausmus, intuicija galima...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 22:39)
net grizau paskaityt, kas cia do reikalavimai , kurie kitas taip apzavejo  biggrin.gif

bet isvaizda gi svarbu ar jums ne?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 22:10)
Taip. Pirmiausia išvaizda. Kaip minėjau, man turi būti pirmiausia vyriškas žandikaulis, nes kitaip, tai oi... Nu niekaip meilės, aistros neįsivaizduoju kaip nebent tik draugystę...  Aš tiesiog negalėčiau pamilti manęs netraukiančio, kad ir ką jis padarytų, kad ir koks herojus būtų. O vien tik charakteriu ir gerumu manęs nepatrauksi. Aš irgi gera, ir kas? biggrin.gif

kaip cia pasakius. chemija arba yra arba ne, zandikaulis nepades. o visa kita (kultura, issiauklejimas, pomegiai ir tt.), gali pasamprotauti, tinka tau tai ar ne, ir nuspresti imti ta, kuris tinka. Juk meiles ir aistros sau neisikalbesi, chemijos tos nesukursi, kad ir koks grazus vyras butu. Nebent jums kazkaip tas pavyksta... tipo, vyras traukia siaubingai, bet neturi to zandikaulio, tai neimsi jo? biggrin.gif arba jeigu turi tas visas savybes isvardintas, bet kazin kodel taves netraukia ir viskas, kas tada?

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 22:37)

taip kaip Monteverte as tikrai negaleciau nusakyti, nes neturiu susikurus jokio konkretaus paveikslo. man gali patikt ir juockis, ir blondinas, ir zemesnis, ir aukstas, ir dar koks nors ten. aisku svarbu, kad butu tvarkingas, savim rupintusi, nes tai rodo zmogaus tam tikras vidines savybes, bet ka rodo akiu spalva ar ugis? ir dar keisciau, kad isorines savybes iskeliamos aukstai. belieka tiketis, kad jos nera pagrindinis kriterijus renkantis zmogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 19 birželio 2018 - 23:03
Oi jūsų reikalavimai šaunūs. bigsmile.gif Jei parašiau anketoj, kad noriu nerūkančio negeriančio ir nesmurtaujančio, oho kiek teko atsiklausyti, kad ieškau idijalų edealų idialų , vos ne adijalų, nes idealų neišėjo parašyti, kad pati nežinau ko norinti, niekada nieko nerasiu ir į save pasižiūrėčiau. O draugiškesni prisistatinėjo: aš rūkau, tai tau netiksiu, aš išgeriu, tai tau netinku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 20, 00:01)
kaip cia pasakius. chemija arba yra arba ne, zandikaulis nepades. o visa kita (kultura, issiauklejimas, pomegiai ir tt.), gali pasamprotauti, tinka tau tai ar ne, ir nuspresti imti ta, kuris tinka. Juk meiles ir aistros sau neisikalbesi, chemijos tos nesukursi, kad ir koks grazus vyras butu. Nebent jums kazkaip tas pavyksta... tipo, vyras traukia siaubingai, bet neturi to zandikaulio, tai neimsi jo?  biggrin.gif  arba jeigu turi tas visas savybes isvardintas, bet kazin kodel taves netraukia ir viskas, kas tada?

taip kaip Monteverte as tikrai negaleciau nusakyti, nes neturiu susikurus jokio konkretaus paveikslo. man gali patikt ir juockis, ir blondinas, ir zemesnis, ir aukstas, ir dar koks nors ten. aisku svarbu, kad butu tvarkingas, savim rupintusi, nes tai rodo zmogaus tam tikras vidines savybes, bet ka rodo akiu spalva ar ugis? ir dar keisciau, kad isorines savybes iskeliamos aukstai. belieka tiketis, kad jos nera pagrindinis kriterijus renkantis zmogu.

tai būtent, nu niekaip nekiltų man chemija su tokiu, nu nebent jis labai po barzda savo trūkumus gerai paslėptų, stilių labai plaukų, rūbų išsivystytų, balsas labai patrauklus būtų ar pan. Bet kiek pastebiu, dažnai tokie vyrukai būna tokie gana tykūs, juos pajuokia, pašiepia dar bendradarbiai, valdomi savo mamų ir pan., tai kokia jau ten chemija gali būti smile.gif

taip, ir man nėra pavykę su vienu modelinio grožio, nes jis labai nerangus kažkoks buvo, o ir manau, kad labai nepagrįstai kompleksuotas kiek spėjau pažinti. Pvz. tada tas vw golf nebuvo kažkas labai baisaus kaip auto, nu gi ne zaporožietis, o jis kompleksavo blink.gif nors tūkstančiai iš viso jokio auto jo metų neturėjo.
Bet tai tame ir esmė, kad net su gražuoliu gali nepavykti, o kad ir koks aktyvuolis man būtų mano antitipažas, mane tik juokas imtų nuo jo bandymų mane užkariauti smile.gif ir gaila jo būtų smile.gif

taip, tamsesnės akys privalumas, nes čia pagal tėtį man gal tai eina, bet yra saldainių blondinų, kaip ir neaukštų vyrukų, bet vistiek veidas turi būti man apydailis tada.
Juodčkiai tai iš viso kai kurie mmmm. Kaip ir siauraakiai.
Mano skonis visiškai neribotas, tik vyras turi vyrą priminti, nekelti man neaiškių asociacijų, kad ten maminys, bobutės megztinukais, moteriškas toksai ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 21:10)
O pamaniau, jei gražus vyras- ne našlaitis - bus našlaitis biggrin.gif

aha, ale kada???? Mano anyta beveik 90 metu sulauke.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 22:05)

Kad nekurtų istorijų ir nemeluotų tėvams, kad žmona ten verda taip pat kaip anyta, nors taip nėra (kaip vienoje temoje rašė dalyvė), kad ta prasme nesigėdų savo žmonos kokia ji bebūtų

oj, tai irgi ne visad gerai. Ziurint ka pasakoja.Maniskis nemeluoja. Savo mamai vis nepagalvojes pagirdavo, kad super skanu varskes pyraga iskepiau, kad sriuba viriau, jau tokia skani, gyvenime nevalges, o barsciu sriuba kokia skani (as be citrinos rugsties verdu) ir t.t. Tai anyta tik dar labiau manes nekest pradejo. Na, bet jei butu sakes, kad blogai gaminu, tai ta butu turejus kita priezasti mane aplot visai giminei ir visam miestui unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 22:47)

fakttas. Dabar vyrai kam tikrai reikalingi, tai tik dauginumuisi. O realiai be ju galima laisvai gyvent. Laikai pasikeite. Va kai vyras zeme are, kitus sunkius zemes ukio darbus dirbo, tai viena moteris be jo nebut isgyvenus. O dabar kiekviena pati sau gali uzsidirbt ir duonai, ir sviestui, ir n-tajai parai bateliu bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 23:37)

manyciau, kad per pirma susitikima VISIEMS svarbu. Na, kuria suzaves smirdantis neisvaizdus Srekas? Megins sprukt greiciau nuo jo.

QUOTE(rene' @ 2018 06 20, 09:06)
Jei parašiau anketoj, kad noriu nerūkančio negeriančio ir nesmurtaujančio, oho kiek teko atsiklausyti, kad ieškau idijalų edealų idialų , vos ne adijalų, nes idealų neišėjo parašyti, kad pati nežinau ko norinti, niekada nieko nerasiu ir į save pasižiūrėčiau.

jau kokie durni tie zmones blink.gif o kuo tie reikalavimai blogi? As negeriu, nerukau, nesmurtauju. Tokios pat mano drauges. Mano vyras negeria, neruko, nesmurtauja. Kiek zinau, ju vyrai irgi. Tai ka, per dideli reikalavimai? Ner tokiu zmoniu? Labai gerai, kad tie lochai sitaip parase, bent is karto pasirode kokie yra ir kaip i moteris ziuri.
P.S. o ka atsakei tiems, kurie parase, kad isgeria ir ruko? Tinka ar netinka?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 23:01)
kaip cia pasakius. chemija arba yra arba ne,

Netikiu tom chemijom. Chemija galima sukurti, jei VERTA.
Ex-draugem labai patikau, na ir kas, pasitampem irr liko jos ex draugem. O exe ir dabartine savo draugem is pradziu abi pasake, kad as - visai netinkamas kandidatas.
Bet man jos patiko ir tai buvo svarbiausia, o drauges - nepatiko, na prisikabino, nieko neturejau, taii buvau su jomis, gal kas iseis - nieeko neisejo, nenorejo persiaukleti.

As per pirma pasimatyma, tai ir ivertindavau: "nieko visai, imanoma ir isimyleti", arba "na ne kazinkas, bet jei jau bus labai gera tai kokios problemos", arba "ne, nieeko neiseis per adgrasi"

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 20, 08:10)
Mano skonis visiškai neribotas, tik vyras turi vyrą priminti, nekelti man neaiškių asociacijų, kad ten maminys, bobutės megztinukais, moteriškas toksai ir t.t. smile.gif

Jei tiket SM moteru rekomendacijomis, ir jusu paciu nuojauta, tai as vyru vyras, na vos ne alfa, tureciau tikti. Kaip viena exdrauge sake, vyriskesnio dar nemate.
Ka noriu pasakyti?

Zodziu zaismas, anglai sako "smoke and mirrors" (panasumai su visokiomis magiku technologijomis), uzsikabinimai uz ne esmes. Rezultate gali gautis ablomas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 birželio 2018 - 09:32
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 10:32)
Netikiu tom chemijom. Chemija galima sukurti, jei VERTA.

as chemija tikiu.
bet netikiu nei jokiom ten meilem seilem is pirmo zvilgsnio, nei santykiais per 5 minutes - va juos reikia kurti.
o kad vyras is pirmo zvilgsnio nepatinka, tai dar ne rodiklis, kad nieko nebus - kazkas jame vis tik uzkliuvo biggrin.gif klausimas tik, ar uzblokuos ta asmeni moteris saminingai ar daugiau susipazins, kad pamatytu kitomis akimis biggrin.gif jeigu tik yra, ka pamatyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 20, 10:32)
o drauges - nepatiko, na prisikabino, nieko neturejau, taii buvau su jomis

o cia jau nesazininga unsure.gif
Atsakyti
Gerai, pabandysiu parasyti esme, ko ieskodavau ir kas aplamai zavi.

Svarbiausia, tai abstraktus tikslas, ko moteris/mergina siektu santykiuose. O ji turi siekti sukurti kazkokia vienybe ir dvieju asmenu, kur butu GERA viens kitu rupintis ir gyvenima paadaryti laimingesni.
Todel esme yra sugeebejimas derinti nora pasiaukoti su savo interesu neuzmirsimu.
Atitinkamai ir reikalavimai kitiems, pagal sugebejimus tokius santykiu kurti ir puoseleti.

Ta sunku zodzisi isreiksti, bet nesunku matyti dalykus kurie aiskiai tam priestarauja. Visu pirma buko tipo egoizma, antra visokiu kompleksus ar prisirisima prie kazkokiu is neaisku kur istrauktu tiesu.

Nekaltos gerai tuo, kad daug ju dar svajoja apie nuostabius santykius ir tai atveria galimybes, o jau su patirtimi, taiko i kazka daznai primityvaus ir jau zemiau priimtino. Kartais jos pacios jaucia, kad to nepakaks, bet manao, kad toks jau gyvenimas.

Teoriskai jei moteris suprastu, kas gyvenimee yra vertinga, tai ji galetu pakoreguot savo tikslus ir daug dalyku taptu kur kas realiais net po gyvenimo nesekmiu.

Bet jos to nesugeba, todel lieeka tos nesugadintos nekaltos, jos aisku su tomis paciomis problemomis, bet jos dar tikisi stebuklo ir tam pasiruosusios. Stebuklu gal ir nebuna, bet jos sugeba nesugadintii ir neatmesti tikrai geru variantu sukurti kazka nuostabaus tarrp dvieju zmoniu

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 20, 09:48)
o cia jau nesazininga  unsure.gif

Gal tegu moterys uz save atsako, maziau perdeto pasitikejimo, kad va ji kazka suzaves, jei jau jos grubiai neatstume.
Dabar tai tokias susciau toli is karto, beet tada kazkaip dar nesuvokiau situacijoje.
Atsakyti