Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 19:41)
oj oj. Galima darbe ir persirengti. As kartais persirenginedavau "laisvesniu stilium" i pasimatyma eidama, nes kai kuriuos vyrus griezti klasikiniai rubai gasdina  blink.gif

kai buvau visai jaunutė, mane vyrų klasikiniai gąsdindavo, jei ateidavo taip į pasimatymą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 20:19)
Šeštadienį? Balandžio pirmą?  biggrin.gif kurių metų?  biggrin.gif

ne ne, darbo dieną, tik mes nedirbom dar tada, labai jaunučiai buvom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 20:19)
O kam žudyt? Juk galima palaukti. Vistiek gana nors liks našlaitis. Jei labai kantriai lauksi ir sulauksi biggrin.gif

ne taip supratot, aš turėjau omeny, kad mane nužudys, nes paspringsiu. Aną vakarą nuo Idomucios juokelių springau biggrin.gif
Atsakyti

Lutuke, ar nebusi turinti autizmo bruozu? Autistai labai reaguoja i visokius kitiems negirdimus garsus...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 21:05)

ne taip supratot, aš turėjau omeny, kad mane nužudys, nes paspringsiu. Aną vakarą nuo Idomucios juokelių springau biggrin.gif

O pamaniau, jei gražus vyras- ne našlaitis - bus našlaitis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 20:21
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 21:10)
O pamaniau, jei gražus vyras- ne našlaitis - bus našlaitis biggrin.gif

bet galima ir taip, kaip ten sako: vsie my baby - vedmy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 21:37)
plia, neįsiteksiu į vieną lapą biggrin.gif

Isitekai, bet koki svajoniu vyra aprasei. wub.gif Tik idomu ar buna tokiu? O taviskis atitinka nors puse to aprasymo? mirksiukas.gif

Beje rasei, kad papildysi sarasiuka. Dar turi ideju? Nes as jau nieko neprideciau, tik atimciau. ax.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 07:47)
Nesuprantu kaip jus sugebat SITIEK pripliurpti, tik ateik ir jau +10 psl . o dar reik perskaityt, atsakyt norisi kazka. Faktas kad jus ne viena/s cia nedirbat, ir nedriskit teigt kitaip biggrin.gif

Dar dirbam. Bet stengiames pasivyti ta nutolstanti traukini. +10 siandiena vijausi. mirksiukas.gif
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 13:05)
O jie be moterų ir negyvena. Pažinčių portalai pilni imamų moterų biggrin.gif
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš. rolleyes.gif

Nuo svajoniu iki realybes. blink.gif Nenoreciau tokis realybes kuria aprase Rene. Tiek, kiek ji nudirba darbu per diena, as turbut per gyvenima nesu nudirbusi. mirksiukas.gif
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 14:02)
dabar aš temą užvesiu su klausimu:
geriau daugiau kalbėtis su savo vyru iš širdies ar su geriausia drauge? žodžiu, šeimos ribose širdį lieti ar už jos ribų, draugei? o su vyru tipo visokios paslaptys, atstumas, tam tikros temos tabu...

Manau su vyru galima kalbeti atvirai ir apie viska. Bet tai nebutina, pasakoti, kaip nusilauzei naga ir kaip susikrimtai del to. Ir kai ilgai ieskojai dildes ir neradai ir t.t. Apie tokius dalykus galima kalbeti su draugemis. Jos supras. Nes ir joms tai didele "tragedija".
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:57)
pirma perskaiciau pasisakyma  biggrin.gif  tik po to citata...  ax.gif

As taip pat. lotuliukas.gif Cia jau galima kalbeti apie musu

sugedimo laipsni? ax.gif blink.gif mirksiukas.gif rolleyes.gif

P.s. Ziuriu, cia pas mus vegetariu klubas gaunasi. Mane irgi prie ju prirasykite. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 19:29)
Nerukau darbe visa diena.</p>

nu bet nerukyt visai negalit ar ne? cia ne tarpai svarbu opats nuolatinis porcesas, mano mama rukydavo pakeli per savaite, bet niekaip negalejo mest 30 m, laimei galu gale mete.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 19:35)
paragavau kazkada starkos. oi, kaip man bloooooga buvo.
Papildyta:
o yra dar kita kategorija, kur nori susitikti tik dienos metu, o vakare ar savaitgali niekaip negali  biggrin.gif  nei siandien, nei kita savaite, nei kita menesi  biggrin.gif  su jais kaip ir viskas aisku  biggrin.gif

ta matomai mazai isgeriat, mes jei svesdavom jaunystei tai svesdavom per naktis su sokiais ir gerimais, galejau nemazai isgert, bet nesu prisigerusi tiek kad neatsiminciau ka darau ar nesuvokciau.
lotuliukas.gif naktiniais sargai aisku dirba
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 19:41)
nu joooooo...  blink.gif ... tokiems reikia sakyt, kad gerti religija neleidzia. Pries religija nieks nepasokines.
aha, zinau tokiu, kur tipo noriu geriu, noriu, negeriu.
Bet vistiek kazkodel tik noras gerimui yra  biggrin.gif

Tai,kad jie zinojo, kad jis ne abstinentas lotuliukas.gif bet jis su bet kuom, bet kada negerdavo, nu nenorejo ta diena ir viskas, o tie kaip beprociai supyko, jis isgere gal ten viena stikliuka ar du, bet ne, jiem ten reikia tostus sakyt kas kart ir gert iki nukritimo biggrin.gif

Butent, tarp lietuviu vyru jauciu tai viena is didziausiu problemu, savaitgaliniai panorejimai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 21:05)
<p>Lutuke, ar nebusi turinti autizmo bruozu? Autistai labai reaguoja i visokius kitiems negirdimus garsus...</p>

lotuliukas.gif ne tikrai neturiu, autizmas gi kas is esmes? nesugebejimas komunikuoti su kitais ir isreiskti savu emociju ir t.t. pas mane su sia sritimi viskas tvarkoje. Ir erzina garsai, ne negirdimi, o aiskiai girdimi, tik jie tylus, kiti gal ignoruoja, ar neprigirdi, as seniau maniau, kad visus jie erzina lotuliukas.gif
stai man kazkas panasaus i si sutrikima

Misophonia, also known as selective sound sensitivity syndrome, starts with a trigger. It’s often an oral sound -- the noise someone makes when they eat, breathe, chew, yawn, or whistle. Sometimes a small repetitive motion is the cause -- someone fidgets, jostles you, or wiggles their foot.
https://www.webmd.co...t-is-misophonia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 21:01
QUOTE(virga @ 2018 06 19, 21:44)
Isitekai, bet koki svajoniu vyra aprasei.  wub.gif Tik idomu ar buna tokiu? O taviskis atitinka nors puse to aprasymo?  mirksiukas.gif
Beje rasei, kad papildysi sarasiuka. Dar turi ideju? Nes as jau nieko neprideciau, tik atimciau.  ax.gif

vegetariu sarasiuka
Mane irgi prie ju prirasykite.  ax.gif  mirksiukas.gif

jei neatitiktų, tai negalėtų būti mano mirksiukas.gif
galima dar pildyti, pvz. kompanijos siela, su geru humoru jausmu, visada pranešantis, jei kur užtruks (o ne taip kaip būna, žmona nežino kur vyras, skambina, telefonas išjungtas ar pan.), prioritetu laikantis tik naują šeimą, o ne savo tėvų ax.gif kad nebūtų, kad lekia išdegęs akis pas tėvukus, sugadindamas sakykime suplanuotas atostogas, nors pas tėvus nemirtini reikalai; arba kad nebūtų taip, kad ne žmonos klausia, o mamos patarimo pastoviai; arba sutaria kažką su žmona, susitaria, paskambina jo mama ir tada persigalvoja pagal mamos patarimus.
Kad nekurtų istorijų ir nemeluotų tėvams, kad žmona ten verda taip pat kaip anyta, nors taip nėra (kaip vienoje temoje rašė dalyvė), kad ta prasme nesigėdų savo žmonos kokia ji bebūtų

Nu va, kas pagalvotų? tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 19, 21:44)

Isitekai, bet koki svajoniu vyra aprasei.  wub.gif Tik idomu ar buna tokiu? O taviskis atitinka nors puse to aprasymo?  mirksiukas.gif
Beje rasei, kad papildysi sarasiuka. Dar turi ideju? Nes as jau nieko neprideciau, tik atimciau.  ax.gif
Dar dirbam. Bet stengiames pasivyti ta nutolstanti traukini. +10 siandiena vijausi.  mirksiukas.gif
Nuo svajoniu iki realybes.  blink.gif Nenoreciau tokis realybes kuria aprase Rene. Tiek, kiek ji nudirba darbu per diena, as turbut per gyvenima nesu nudirbusi.  mirksiukas.gif

Manau su vyru galima kalbeti atvirai ir apie viska. Bet tai nebutina, pasakoti, kaip nusilauzei naga ir kaip susikrimtai del to. Ir kai ilgai ieskojai dildes ir neradai ir t.t. Apie tokius dalykus galima kalbeti su draugemis. Jos supras. Nes ir joms tai didele "tragedija".

As taip pat.  lotuliukas.gif Cia jau galima kalbeti apie musu
sugedimo laipsni?  ax.gif  blink.gif  mirksiukas.gif  rolleyes.gif
P.s. Ziuriu, cia pas mus vegetariu klubas gaunasi. Mane irgi prie ju prirasykite.  ax.gif  mirksiukas.gif

Manau tu reikalavimu gali prirasyti bele kiek, bet va kaip gyvenime jie issirutulios dar neaisku, cia kaip kina viena ziurejau, kai vaikinas pardave siela velniui (aktore moteris), nes norejo susieit su viena mergina ir vis sake svajones ,koks nori buti, nes savim nepasitikejo, toks koks yra ir kaip ta velniuke jam viska ispildydavo isvirksciai nors tiksliai kaip sake lotuliukas.gif pvz norejo buti ten turtingas zavus, galantiksas, sast atsibunda - gejus + visa ka norejo lotuliukas.gif
idomu , o ko vyrai nori is moteru is tikruju ? bigsmile.gif

Manau, Rene labai jau perdejo ir prigrazino, sake gi kad jis taip tik noretu, ji to nedaro biggrin.gif

nusisauciau su tokiom draugem, jei tokiom temom su manim kalbetu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 21:12
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 22:10)
idomu , o ko vyrai nori is moteru is tikruju ?  bigsmile.gif

irgi daug, manau, kad dar mano sąrašiuką papildytų biggrin.gif antraip gi nelakstytų po meilužes, nedepresuotų, stengtųsi dėl šeimos gerbūvio ir t.t. Bet matyt ir jiems ne idealai tenka.
Yra gi tų bobų bjaurių. Vieną pvz. žinau, atvirai prie vyro sakydavo, jei kas paklausia pvz. ar mėgsta tavo vyras nu tarkim silkę, jinai taip demonstratyviai, susiraukus pasakys - nežinau, man svarbu ką aš mėgstu. Nu tai kas gero gali būti tokioje šeimoje?
Atsakyti

Lutuke, buvau metusi 3 metams.

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 22:14)
<p>Lutuke, buvau metusi 3 metams.</p>

nu bet dabar nemetat , vadinat negalit nerukit ar norit pasakyt, kad galit nerukit, bet siaip rukot, nes?
nesugalvoju priezasciu del ko reiktu moketi pinigus uz save snuodyjimasi apart priklausomybe si nesugebejimo atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 22:10)

Manau, Rene labai jau perdejo ir prigrazino, sake gi kad jis taip tik noretu, ji to nedaro 

Rene šįvakar paruošė grikių košės, o pati, pasirodo, nenorinti vakarienės, nuėjo į lovą skaityti romano su bulvių traškučiais rankose biggrin.gif
Atsakyti