QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 19:29)
Nerukau darbe visa diena.</p>
nu bet nerukyt visai negalit ar ne? cia ne tarpai svarbu opats nuolatinis porcesas, mano mama rukydavo pakeli per savaite, bet niekaip negalejo mest 30 m, laimei galu gale mete.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 19:35)
ta matomai mazai isgeriat, mes jei svesdavom jaunystei tai svesdavom per naktis su sokiais ir gerimais, galejau nemazai isgert, bet nesu prisigerusi tiek kad neatsiminciau ka darau ar nesuvokciau.
naktiniais sargai aisku dirba
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 19:41)
nu joooooo... ... tokiems reikia sakyt, kad gerti religija neleidzia. Pries religija nieks nepasokines.
aha, zinau tokiu, kur tipo noriu geriu, noriu, negeriu.
Bet vistiek kazkodel tik noras gerimui yra
Tai,kad jie zinojo, kad jis ne abstinentas
bet jis su bet kuom, bet kada negerdavo, nu nenorejo ta diena ir viskas, o tie kaip beprociai supyko, jis isgere gal ten viena stikliuka ar du, bet ne, jiem ten reikia tostus sakyt kas kart ir gert iki nukritimo
Butent, tarp lietuviu vyru jauciu tai viena is didziausiu problemu, savaitgaliniai panorejimai
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 21:05)
<p>Lutuke, ar nebusi turinti autizmo bruozu? Autistai labai reaguoja i visokius kitiems negirdimus garsus...</p>
ne tikrai neturiu, autizmas gi kas is esmes? nesugebejimas komunikuoti su kitais ir isreiskti savu emociju ir t.t. pas mane su sia sritimi viskas tvarkoje. Ir erzina garsai, ne negirdimi, o aiskiai girdimi, tik jie tylus, kiti gal ignoruoja, ar neprigirdi, as seniau maniau, kad visus jie erzina
stai man kazkas panasaus i si sutrikima
Misophonia, also known as selective sound sensitivity syndrome, starts with a trigger. Its often an oral sound -- the noise someone makes when they eat, breathe, chew, yawn, or whistle. Sometimes a small repetitive motion is the cause -- someone fidgets, jostles you, or wiggles their foot.
https://www.webmd.co...t-is-misophonia