Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:11)
galiu atvykti prie eifelio boksto, tik gal ne ta konkrecia diena  biggrin.gif
jei vyras sako, kad jam tinka tik vakare

Jei vyras dirba, kas pagirtina, tai vakaras gali buti ir kokia 18 val ar 18.30, gali tiesiai po darbo. Tada nebus ir pratesimo.
Logiska ateiti ir darbo drabuziais.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:31)
galima lotuliukas.gif visai nebrudas atrodydavo lotuliukas.gif tie gerimai geri tuom, kad nuo ju nebloga paskui, kaip nuo kokio vyno ar trauktiniu, jei daugiau isgeri, va dar atsiminiau belyi aist budavo toks konjekas su ciitrina gerdavom  biggrin.gif

paragavau kazkada starkos. oi, kaip man bloooooga buvo.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 19:32)
Jei vyras dirba, kas pagirtina, tai vakaras gali buti ir kokia 18 val ar 18.30, gali tiesiai po darbo. Tada nebus ir pratesimo.

tai as gi ir rasiau, kad jei dirba ir del to negali arba isvaziaves dienos metu, tai galima ir vakare susitikti.
o jei sako, kad diena nenoriu, geriau vakare kur nors romantiskai biggrin.gif nu tai naturaliai kyla klausimas, kodel nenori susitikti, jeigu gali.
o yra dar kita kategorija, kur nori susitikti tik dienos metu, o vakare ar savaitgali niekaip negali biggrin.gif nei siandien, nei kita savaite, nei kita menesi biggrin.gif su jais kaip ir viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 birželio 2018 - 18:37
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:27)
nematet gruzinisko "mandagumo", aisku apie visus negaliu sneketi , bet su keliasi teko cia bendrati, kazkokie nenormalus, mano vyras su jais atsisake gerti per viena baliu, dar tada jis isgerdavo , tai jie nustojo paskui net sveikintis su juo, labai jau didele nepagarba pasirodo isreiske jiems doh.gif

nu joooooo... blink.gif ... tokiems reikia sakyt, kad gerti religija neleidzia. Pries religija nieks nepasokines.

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 19:29)
<p></p><div><p>Papildyta:
kas ruko, jei gali nerukyti? vartotojo įkelta nuotrauka
cia kaip su visais gerianciasi, kurie geria kas savaitgali , bet priklausomybiu neturi , sako noriu geriu , noriu galiu negerti

aha, zinau tokiu, kur tipo noriu geriu, noriu, negeriu. Bet vistiek kazkodel tik noras gerimui yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 19:32)

oj oj. Galima darbe ir persirengti. As kartais persirenginedavau "laisvesniu stilium" i pasimatyma eidama, nes kai kuriuos vyrus griezti klasikiniai rubai gasdina blink.gif

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 19:35)

o yra dar kita kategorija, kur nori susitikti tik dienos metu, o vakare ar savaitgali niekaip negali  biggrin.gif  nei siandien, nei kita savaite, nei kita menesi  biggrin.gif  su jais kaip ir viskas aisku  biggrin.gif

na, jei vyriskiui zmona neleidzia, tai kaip jis eis?
As tai tik uz pasimatymus savaitgaliais. Nebent po darbo puodeliui arbatos. Bet jei su kinais, ilgesniais pasikalbejimasi,tai geriau savaitgali.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:37)
aha, zinau tokiu, kur tipo noriu geriu, noriu, negeriu. Bet vistiek kazkodel tik noras gerimui yra  biggrin.gif

Man skanu. Be to turiu silpnybe, jeei sakysim pigiai parduoda. Sakysim vyno litras Ispanijos vyninese, kur pilsto kazkur 3.5 eur ar 4 I Ispanija retai vaziuoji tai jau prisipili, paskui reikia isgerti.
Dar Vokietijoje alaus prisiperku, anksciau nepirkdavau, bet dabar LT alus neesamoningos kainos, teisiog is idejos neepirksiu LT. Tai veel prisivezi, o po to geri. Dabarr garaze pilna tusciu vokisku buteliu, reikes nuvezti priduoti, vis tiek i darba tuscias vaziuoju. Vaziuojant buteliai skambcioja, kazkaip malonu vairuoti
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 19:43)
Man skanu.
Be to turiu silpnybe, jeei sakysim pigiai parduoda.
tai jau prisipili, paskui reikia isgerti.
Dar Vokietijoje alaus prisiperku,
is idejos neepirksiu LT.
Tai veel prisivezi, o po to geri.
Vaziuojant buteliai skambcioja, kazkaip malonu vairuoti

na irgi radai pasiteisinima. Igir tipo gali negert.
Atsakyti
As jums galiu isvardinti daug tasku Ispanijoje, kur pilsto vyna.
Va sitoje, kur parasyta EURO mercat, tenpilsto vyna is statiniu, yra saldumynu is riesutu.
https://www.google.c...33;8i6656?hl=en

Dar kelis taskus galiu parodyti tarp Barselonos ir prancuzu sienos
Tai nuo vaikystes pas mane, kai man buvo gal 5 metai dede mane pavaisino vynu (paragaut), man patiko. Po to prasydavau , kad "noriu vyno", bet suauge tik baimingai nusukdavo pokalbi, ypac jei viesoje vietoje.
Tai dabar reikia kazkaip kompensuot vaikystes nepriteklius
Atsakyti

Labai skanu tas dainavas, palangas i Spraita isipilt.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:19)
tai cia irgi variantas is serijos, "ko noretu kin,o ka realiai gauna pagal rene"  biggrin.gif
ne visi gali ir nori giluminiu pokalbiu virtualiai,  o plepet apie nieka nera prasmes.

Būtent, šaunuolė kin, žinojau, kad suprasi mano pamoką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 19:55)
As jums galiu isvardinti daug tasku Ispanijoje, kur pilsto vyna.

siame gyvenime neturiu tokiu planu i Ispanija vaziuot. Kad ir megstu vyna. Balta.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:39)
ir dar mano aplinkoje nemazai netekejusiu ir vienu gyvenanciu 30+ moteru  biggrin.gif
su perspektyva, taip sakant 

Keisk aplinką. Per daug konkurenčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 20:02)
Keisk aplinką. Per daug konkurenčių biggrin.gif

tai kad as neziuriu i jas kaip i konkurentes biggrin.gif
va kaip tik galvoju kaip vienai pripirst viena pazistama.
jis ne mano tipo, bet galvoju, kad jis ir ji turetu puikiai sutart biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 19:59)
Būtent, šaunuolė kin, žinojau, kad suprasi mano pamoką biggrin.gif

a kur dingsi biggrin.gif gali suprast, kad nesupranti bet nuo to niekas nepasikeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 18:19)

ps dar del klausos as girdziu labai tylius garsus, pvz sedim su drauge ji negirdi kai pklikcioja jos signaliziaj nuo gaisro kai baterija baiginejasi o amn net garsiai gridisi. tai girdziu, net ne tik kai kramto nagus zmones , bet buna meseles tas su pristasi plesosi, darbe tik su ausinukais ir muzika dirbu. Obuoli kai kas valgo man kancia lotuliukas.gif as galvojau seniau, kad visiem  taip pasirodo ne kitiem visai netrukdo tie garsai, ar net negirdi, kaip ten sake man muzikos mokytojas absoliuti klausa ar kazkas tokio doh.gif

Ir girdi kaip jaunas
Lapas arba žiedelis snt šakelės kraunas? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:51)
čia geras, gal koks maginis skaičius? vienišės įsiminkit biggrin.gif mes su vyru irgi 10 ryto susitikom, tik filmui mirksiukas.gif

Šeštadienį? Balandžio pirmą? biggrin.gif kurių metų? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:55)
pliam, o dar yra tokių, kurie nečiulpia? blink.gif  biggrin.gif

Ten rašo, kad nėra būtinybės. Juk galima nusišluostyti servetėle biggrin.gif
Pradėjęs nuo piršto negali žinot, kuo baigsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:58)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif pliam, vėl paspringsiu, ar žudyt čia viis susiruošėt? biggrin.gif

O kam žudyt? Juk galima palaukti. Vistiek gana nors liks našlaitis. Jei labai kantriai lauksi ir sulauksi biggrin.gif
Atsakyti