Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nieko nebesuprantu blink.gif

Norėčiau paprašyti laimingų gražių įdomių moteriškių su antromis pusėmis NEBETERŠTI TEMOS savo vertingais patarimais. Susikurkite skyrelį pavadinimų KOKIOS MES FAINOS IR VERTINGOS arba VIENIŠĖMS TOLI IKI MŪSŲ ir dalinkites savo patirtimi... LABAI ačiū kad mumis rūpinatės, bet mes galim ir pačios tai padaryti mirksiukas.gif VISO GERO....

ŠITAS skyrelis yra skirtas tik tikroms sertifikuotom vienišėms (-iams). Na tinka ir tos, kurios išgyvena vienatvę šeimoje... Žmonėms, kurie ko nors ieško arba nieko neieško, tiesiog vienišauja ir tiek.
Aš vienišauju dar labai trumpai, todėl pati neseniai buvau anoj barikadų pusėj, ir puikiai galiu suprasti kokį nerimą ištekėjusioms kelia šalia esanti patraukli ir išsilavinusi vienišė... biggrin.gif Va iš kur tas nežmoniškas pyktis...

Man pvz. vienišavimas visai nėra didžioji gyvenimo tragedija... Bet...esu visą gyvenimą įpratusi dalintis... Tarkim man neįdomu vienai eiti į parodą, spektaklį, koncertą, nes nėra su kuo aptarti. Neįdomu vienai vykti į kelionę, nes įspūdžiais juk smagu pasidalinti su kitu žmogum...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žinaukadniekonežinau: 18 gegužės 2017 - 09:38
QUOTE(BurmeSS @ 2017 05 18, 09:32)
Nu kiek ta nekalta-iki 20?23? Vėliau tai jau patalogija kažkokia biggrin.gif Vargas ant savo galvos tokią paimt. Pernokusią nekaltuolę smile.gif</p>

Skirybos irgi patologija. Tai kas belieka?

As anksciau irgi galvojau, kad va yra daug geru zmoniu, moteru kurioms kazkas nepasiseke.
NEI VELNIO!
Gal ir yra, bet ne daugiau nei kalejime nekaltai sedinciu.

Nepamirskit, kad bloga santuoka ir gera moteri padaro bloga. Kaip kalejimas ir is nekaltai pasodinto padaro uzkietejusi ugolovnika. Todel nereikia lia lia. Kaip sakoma - geri vyra ir moterys seimose, saugo tausoja santuoka, net jei ir neideali.

O jau kas issiskyre, tai arba brudai arba sulauzyto likimo zmones, su kruva problemu, todel tokia "patologija" kaip velyva nekaltybe tai jau veikiau likimo dovana"
Papildyta:
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 18, 09:34)
ŠITAS skyrelis yra skirtas tik tikroms sertifikuotom vienišėms (-iams).

Va cia ir problema. Tikras vienisius nesugeba sukurti santykiu. Tai ne atsitiktinumas, kad jis vienisius. Jis sertifikuotas NEVYKELIS sukurti kazka.

Yra sertifikuoti bedarbiai, kurie niekada gyvenime nedirbo ar neturi jokios teigiamos dabo patirties (kazkas palaike darbe kol atsikrate)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 05 18, 10:25)
Pavyzdys atspindintis saves pervertinimo problema. Bet nereikia tuo apsiribot.

Analogas butu - isivaizduoju save baisiai naudingu darbuotoju, bet perspektyvus darbdaviai turi kita nuomone ir purtosi manes ar siulo juokingas pareigas ir alga.
1. Esmes saves pervertinimas.
2. Bet tai nereiskia, kad reikia apsiriboti primityviais 2 variantais - arba sedet be pinigu ir darbo arba eiti dirbti su degradais?
O gal reikia padaryti isvadas, kazka ismokti, gauti patrities ir nenuleisti karteles? Tiesiog pasiruosti iveikti kartele kuria norisi?

Deja, nepataikėt. Puikiai žinau savo privalumus ir trūkumus. Ne penkiolika metų jau man. Tiesiog tokio amžiaus surasti artimą žmogų sunkiau, nes jų mažiau vienišų.
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 18, 10:34)
Nieko nebesuprantu blink.gif

Norėčiau paprašyti laimingų gražių įdomių moteriškių su antromis pusėmis NEBETERŠTI TEMOS savo vertingais patarimais. Susikurkite skyrelį pavadinimų KOKIOS MES FAINOS IR VERTINGOS arba VIENIŠĖMS TOLI IKI MŪSŲ ir dalinkites savo patirtimi... LABAI ačiū kad mumis rūpinatės, bet mes galim ir pačios tai padaryti mirksiukas.gif VISO GERO....

ŠITAS skyrelis yra skirtas tik tikroms sertifikuotom vienišėms (-iams). Na tinka ir tos, kurios išgyvena vienatvę šeimoje... Žmonėms, kurie ko nors ieško arba nieko neieško, tiesiog vienišauja ir tiek.
Aš vienišauju dar labai trumpai, todėl pati neseniai buvau anoj barikadų pusėj, ir puikiai galiu suprasti kokį nerimą ištekėjusioms kelia šalia esanti patraukli ir išsilavinusi vienišė... biggrin.gif Va iš kur tas nežmoniškas pyktis...

Man pvz. vienišavimas visai nėra didžioji gyvenimo tragedija... Bet...esu visą gyvenimą įpratusi dalintis... Tarkim man neįdomu vienai eiti į parodą, spektaklį, koncertą, nes nėra su kuo aptarti. Neįdomu vienai vykti į kelionę, nes įspūdžiais juk smagu pasidalinti su kitu žmogum...

Net nesitikėkit. Kai prieš kelis metus tokią temą buvo sukūrusios vienišios, turinčios vyrus greitai jas išgujo biggrin.gif Truputėli suprantu jas, turiu vienišą draugę, lūkesčiai jos nemaži, o ji moka siekti tikslo, blem, kaip pavydėsiu, kai ji susiras tokį, kokio nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 05 18, 09:43)
. Tikras vienisius nesugeba sukurti santykiu. Tai ne atsitiktinumas, kad jis vienisius. Jis sertifikuotas NEVYKELIS sukurti kazka.

Idem, aš kantri... Neprarandu vilties... Pamėginsiu pakartoti dar kartą temos viešnioms suprantama kalba:
TEMA SKIRTA VIENIŠIAMS (NEVYKĖLIAMS anot jūsų). Jei esate VYKĖLIAI, ką jūs čia veikiat??? Ar nesarmata gaišti laiką veltui?
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2017 05 18, 10:01)
Deja, nepataikėt. Puikiai žinau savo privalumus ir trūkumus. Ne penkiolika metų jau man. Tiesiog tokio amžiaus surasti artimą žmogų sunkiau, nes jų mažiau vienišų.

Manau jus apribojate kazkokia ten salimi. Lietuvoje surasti vyra yra beveik misija neimanoma. O va kokioje Vokietijoje jau visai kas kita. Aisku tikrai nera, kad ten vyrai visi puikus, bet tai jau pasidaro realu
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 05 17, 22:22)
Butent. Geri vyrai, jau buna isgraibyti, pakol tos zinancios savo verte, riete nosi pries tuos pacius vyrus.
Niekas nevaro ant graziu, protingu, issilavinusiu merginu/moteru. Diskusija yra apie tai kur rasti vyra. Tai, va, kad rasti vyra(gera vyra) reikia tureti ka pasiulyti apart grozio, issilavinmo ir savo vertes zinojimo.  mirksiukas.gif

Pateiksiu pav. Pasistaciau nama. Grazu pagal mane. Idejau daug pastangu ir lesu. Gyvenau jame ir nemaciau vargo. Man buvo gerai, bet....sugalvojau as ji parduoti. Brangiai. Labai. Nes zinojau, kiek idejau i ji lesu ir darbo, bet.....niekas nenori pirkti mano namo uz tokia uzkelta kaina. Nes yra daug grazesniu, naujesniu, pigesniu namu. Turiu dvi iseitis. Arba mazinu kaina ir parduodu. Arba, uzsispyriu kaip jautis, laikausi savo kainos ir lieku..... su neparduotu namu.  mirksiukas.gif

Manau tai tiesa, po to tos isrietusios nosi moterys matydamos, kaip cia tie vyrukai ne tokias grazias (pagal jas) myli ir seimas kuria aiskina, kaip nemato prasmes vaiku tureti, seima kurti ir t.t.. na manau o jei kur ieskoti gero vyro virs 40 jei tai tikrai ne internete ir naktiniuose klubuose, ypac ne naktiniuose klubuose. Galbut darbe, kursuose kazkokiuose, sporto salese. Na o siaip pritariu, kad diplomai, isvaizda tai yra tik detale visko, kas is tos moters jei ji nebus tau atrama gyvenime, niekad nepalaikys ir t.t.
Aisku nesakau, kad moteris turi ten sumenkinti savo kartele, reikalavimus, bet viskas turi realu, paprastai eilinis vyras jei dirba daug nebus labai sportiskas, ar atvirksciai jei vien raumenis augina klausimas kada dirba jei tai nedarbas. O ten tokiu, kad butu grazus, sportiskas, tuo paciu turtingas, be paskolu, issilavines tai turbut vienetai apskritai ir tokiu besivaikydamos diplomuotos pagal savo standartus ir gyveana depresijoj, nes tokiem vienietinam irgi jau bet kokios nebereikia, daznai su savo reikalavimais, kuriu ta isrietusi nosi gali jau nebeatitikti, tiesiog uzburtas ratas gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 05 18, 11:12)
Manau jus apribojate kazkokia ten salimi. Lietuvoje surasti vyra yra beveik misija neimanoma. O va kokioje Vokietijoje jau visai kas kita. Aisku tikrai nera, kad ten vyrai visi puikus, bet tai jau pasidaro realu

O kuo vokietis skiriasi nuo lietuvio is esmes? Isvis kas yra siandieninis vokietis? biggrin.gif nebent finansiskai, kad gal vokietis stabilesnis, bet tai ne nuo vokiecio priklauso, o nuo jo gaunamu pajamu kurios yra didesnes, bet ne jo, o bendrai valstybes, jos ekonomikos deka. O kokie dar skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2017 05 18, 12:01)
Kai prieš kelis metus tokią temą buvo sukūrusios vienišios, turinčios vyrus greitai jas išgujo biggrin.gif

Tai, kad ne taip buvo. Tema išėjo į bendraminčius, išsiskyrė į dvi dalis, vienoje temoje diskutavo ,,mišrios'', ji ir dabar sėkmingai gyvuoja, o kita, kur tik vienišos buvo, niekas nieko neišgujo, bet ji labai greit ,,numirė''. smile.gif Tokia pati ateitis ir šitos, jei bus tik vienišos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 05 18, 11:29)
O kuo vokietis skiriasi nuo lietuvio is esmes? Isvis kas yra siandieninis vokietis? biggrin.gif nebent finansiskai, kad gal vokietis stabilesnis, bet tai ne nuo vokiecio priklauso, o nuo jo gaunamu pajamu kurios yra didesnes, bet ne jo, o bendrai valstybes, jos ekonomikos deka. O kokie dar skirtumai?

Užsieniečiai tikrai labai skiriasi. Jie visų pirma pagarbesni, kalba inteligentiškesnė, su mažiau pykčio viduje ir didesniu pasitikėjimu savimi, laisvesni tokie. Žinoma, visokių čiūdikų rasis visur, bet taip bendrai imant, tai lietuviams minusas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 18, 11:33)
Užsieniečiai tikrai labai skiriasi. Jie visų pirma pagarbesni, kalba inteligentiškesnė, su mažiau pykčio viduje ir didesniu pasitikėjimu savimi, laisvesni tokie. Žinoma, visokių čiūdikų rasis visur, bet taip bendrai imant, tai lietuviams minusas.

Na pagarba, kalbejimo manieros yra auklejimo ir aplinkos kulturos padarinys. O be to tikrai daug lietuviu "kietu" merginu pagarbus ir su geromis manieromis vaikinas yra luzeris, per geras ir panasiai, cia vel matyt skirtingi interesai, amziaus grupes, poziuris biggrin.gif del vidinio pykcio sunku pasakyt, na tauta visa tokia agresyvi, moterys musu irgi nepescios, aisku kai pabendrauji su uzsienietiem irgi skirtumas tame pasijaucia, kad jos ne tokios agresyvios, analizuojancios iskart ar tu cia ne naudos kazkokios sau ieskai. Pyktis, agresija, pavydas, bloga nuotaika budingi bruozai lietuviams nesvarbu vyras ar moteris. O turi lietuvis geru bruozu pries vokieti? biggrin.gif ar tik viskas blogai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 18, 10:33)

Jei paimsime apie 40-50 metu lietuvi vyra ir vokieti vyra, tai lietuvis vyras daznai neadekvaciai save vertins ir savo galimybes. Sakysim, kad jam reikia 20 metu jaunesnes, kad jis toks trokstamas, kad bet kuri vos ne kojas privalo buciuot.
Arba bus neadekvatumas priesingas - saves nuvertinimas, nelaimingumas,kurie veliau gali pasikeisti i priesinga krastutinuma.

Tas pats ir su lietuviu kompanijomis, arba verkia kad nera uzsakymu bankrutuoja, arba butina galimiems uzsakovams pasako, kad turi pakankamai uzsakymu ir prasom netrukdyt.

Vakarieciai kur kas realiau vertina, nes moteru neispaikinti, kur kas labiau atsizvelgia. Aisku tai ne taisykle, bet tendencija.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2017 05 18, 10:01)

Net nesitikėkit. Kai prieš kelis metus tokią temą buvo sukūrusios vienišios, turinčios vyrus greitai jas išgujo biggrin.gif Truputėli suprantu jas, turiu vienišą draugę, lūkesčiai jos nemaži, o ji moka siekti tikslo, blem, kaip pavydėsiu, kai ji susiras tokį, kokio nori biggrin.gif

o kodel jus norite bendrauti cia ? yra labai daug temu, kur galima pasisakyti. jus manote , kad jusu mintys , jusu nuomone ar siaip gyvenimo patrtis gali padeti kitiems susirasti savo antra puse ?
Atsakyti
QUOTE(jonukas30 @ 2017 05 18, 11:40)
O turi lietuvis geru bruozu pries vokieti? biggrin.gif ar tik viskas blogai?

Na gal tai, kad reikalui esant labiau apgintų, kumščius gal geriau valdo hmm.gif
Atsakyti