Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:57)

del pasimatymu laiko tai taip, visi siulo susitikt vakare net savaitgali. o as siulau per pietus. jei kam netinka, ir ne ta konkrecia diena o is principo, nu tai ka padarysi  biggrin.gif

As tai sutikciau ir per pietus, tik gal paprasyciau i romantiskesne vieta. Sakysim prie Eifelio boksto. Jei negalit atvykti, na tai ka padarysi, negi esiu i kokia "Keule ruke" uzeiga
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:55)
pliam, o dar yra tokių, kurie nečiulpia? blink.gif  biggrin.gif

as. Man mano kraujas neskanus. Svetimo neragavau.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:58)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif pliam, vėl paspringsiu, ar žudyt čia viis susiruošėt? biggrin.gif

Sa! topsecret.gif kas zino kokios cia tarnybos musu pliurpalus skaito topsecret.gif
Atsakyti
as esu susitikus per pietus n kartu. nepastebejau, kad vyrai labiau lenktu link vakaro.
bet 10 val tai ne visi gali is darbo iseit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 19:05)
As tai sutikciau ir per pietus, tik gal paprasyciau i romantiskesne vieta. Sakysim prie Eifelio boksto. Jei negalit atvykti, na tai ka padarysi, negi esiu i kokia "Keule ruke" uzeiga

galiu atvykti prie eifelio boksto, tik gal ne ta konkrecia diena biggrin.gif
jei vyras sako, kad jam tinka tik vakare ne todel, kad kitu laiku dirba ar isvykes, o tiesiog jis nori vakare romantiskai pavakarieniauti, vyno isgerti biggrin.gif paskui, matyt, nores jau visai neromantiskai i koki isnuomota porai valandu buta pratesimui.
oi, taip nereikia biggrin.gif
jei pasakytu - diena negaliu, nes tik vakare grisiu, tai galima ir vakare susitikti, bet jei sako, kad diena nenori, nori vakare. Nu tai norek biggrin.gif
beje as cia kalbu tik apie pirmaji pasimatyma, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 birželio 2018 - 18:12

nerukau jokiose patalpose, niekada gyvenime nerukiau.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:40)
Dar pasirodo ir gert vyrui neduodat...

tiesiog baisu ar ne, nieko as jam varsgiukui neduodu lotuliukas.gif Vyno siaip jis niekad ir negerdavo biggrin.gif Degtine. Alu laisvalaikiu. Siaip galejo gerti, nedraudziau, tik nebuciau gyvenusi su juo toliau, bet pats norejo mesti, nedurnas gi zmogus padaras, kai mato kaip tai griauna gyvenima, tik vieni randa savyje jegu tai padaryti, kiti ne.
As siaip irgi nebuvau vyno megeja, slykstokas gerimas rugsciai kartus, kas jame skanaus niekaip nesuprantu doh.gif . Jei nori apsvaigti ir duagiau isgerti - gerdavom Starka, Palanga, jei tik skanaus, viena taure - tai Baileys su ledukais arba martinis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:51)
Normalus neturi priklausomybes pirmiausia. Gali rukyti o gali ne. O tie? Buna atveju, kad nelabai kur pasitraukti yra,, tai pradeda elgtis kaip ligoniai.
Sako alkoholiku yra kuriems reikia isgerti, nes dreba rankos, ar alkoholio badas, ar psichoze gresia. Tai jau ligos ir jokiais normalumais nekvepia

kas ruko, jei gali nerukyti? lotuliukas.gif
cia kaip su visais gerianciasi, kurie geria kas savaitgali , bet priklausomybiu neturi , sako noriu geriu , noriu galiu negerti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 19:05)
nu ir nachalai, buciau isvijus lauk

as ir isvijau, tik kulturingai - pranesiau, kad sveciams namucio laikas ir duris atidariau. Dabar jau ir keiksmazodi koki pasakyt galeciau, o tada pernelyg kulturinga buvau.

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:05)
pas mus gal maziau tokiu neismyletu vaiku.

gal pas mus LT ir daugiau tokiu neismyletu vaiku. Bet lietuviai labiau valdytis moka. Pas mus zmogui paciam geda butu pirsta ciulpt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:12)
gerdavom Starka, Palanga

kaip galima toki bruda gerti? blink.gif unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:13)

buna tokiu, kur ruko per balius daugiau del kompanijos. Na, kad su vyrais lauke pabut, parukyt, kazkokiom tipo vyriskesnem temom pakalbet. Mano senelis pvz.ruke tik per didesnes sventes, per metus 2-3 cigaretes.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 19:13)
Jei nori apsvaigti ir duagiau isgerti - gerdavom Starka, Palanga,

Starka, tai toks zalias butelis, kazkas stipresnio? O kas ta Palanga? (ne apie miesta klausiu)
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:53)
reikia tam lietuviskam mandagumui ragus pradet lauzyt. Kas per vaisinimas per prievarta? Gal zmogus konkreciai to patiekalo nemegsta? (vemciau tikra to zodzio prasme, jei kepeneles tektu valgyt). Gal kam alergija? Gal siaip persivalges? Gal alkoholio nemegsta, stiprius vaistus geria, sveikai maitinasi, laukiasi, uziskodavo ar dar kas? (as vienu metu sakydavau, kad nesiulytu degtines, nes uzsikodavau  biggrin.gif ) As visad pasiulau viena karta, jei nores - isides, nenori, lai nevalgo/negeria.

Griztant prie vyru ir pasimatymu temos, labai pasipiktinciau, jei ateitu koks vyriokas i pasimatyma ir iskarto telefona ant stalo padetu, sms rasinetu ar skambinetu jis kam ar jam kas ir savo reikalus tvarkytu. Man atrodo mandagu butu tai valandai ar net ir dviems telefona aplamai isjungt. Taippaciai galetu istvert ir nerukes (ar dozes i vena prei manes nesusileides  biggrin.gif ).

nematet gruzinisko "mandagumo", aisku apie visus negaliu sneketi , bet su keliasi teko cia bendrati, kazkokie nenormalus, mano vyras su jais atsisake gerti per viena baliu, dar tada jis isgerdavo , tai jie nustojo paskui net sveikintis su juo, labai jau didele nepagarba pasirodo isreiske jiems doh.gif
o tas kisimas visko per prievarta gal jau siek tiek apsirameines LIetuvoje doh.gif jei negeri esi nescia arba sergi doh.gif o jei k nevalgai tai velgi ir kas su tavim negerai, cia kai seniau nevalgiau mesos, kai zodzio vegetras dar zmones mazai kas zinojo doh.gif O vyram negerti tai is vis tik jei esi labai stiprus ligonis, mirstantis toks lotuliukas.gif bet kas piciausia man budavo, kai su vyru nuvaziuodavom pas jo gimines, kurie puikiausiai zinojo jo problemas, ne vis tiek buteli ant stalo statydavo ir kisdavo, kai atsisakydavo, tai kaip cia dabar taip, nu atrodo kaip babauziukai kokie. tai suprantu, kaip zmonem su problemom gyvenant Lietuvoje sunku susilaikyti ir mesti.

mano mama pasakojo labai pasipiktino, kai mano tetis atejo i pirma pasimatyma is kart po darbo su darbiniais rubais, nu jis ne su tepalais dirbo buvo su normaliom kelnem, baltiniais, bet va ne paradiniais lotuliukas.gif bet nieko tas nepamaise ir man si pasauli isvysti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 19:18)
buna tokiu, kur ruko per balius daugiau del kompanijos. Na, kad su vyrais lauke pabut, parukyt, kazkokiom tipo vyriskesnem temom pakalbet. Mano senelis pvz.ruke tik per didesnes sventes, per metus 2-3 cigaretes.
Papildyta:

Starka, tai toks zalias butelis, kazkas stipresnio? O kas ta Palanga? (ne apie miesta klausiu)

nu tai jau ci anesiskaito ,kaip rukymas ir as taip esu "rukiusi" jaunysteje per balius is mandrumo, daugiau cigarete rankoje palaikai, o ne rukai ten lotuliukas.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Papildyta:
cia kaip su visais gerianciasi, kurie geria kas savaitgali , bet priklausomybiu neturi , sako noriu geriu , noriu galiu negerti lotuliukas.gif

Nerukau darbe visa diena.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 19:13)
kaip galima toki bruda gerti?  blink.gif  unsure.gif  ax.gif

galima lotuliukas.gif visai nebrudas atrodydavo lotuliukas.gif tie gerimai geri tuom, kad nuo ju nebloga paskui, kaip nuo kokio vyno ar trauktiniu, jei daugiau isgeri, va dar atsiminiau belyi aist budavo toks konjekas su ciitrina gerdavom biggrin.gif
Atsakyti