Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

mano ex kai rukydavo, tai visada pasitraukdavo i sona, nors as jau seniai buvau ipratus ir susitaikius, kad nemes.
o siaip pastebjau, kad visi normalus ir pasitraukia, kad kitiems netrukdytu, jokiu ten chamisku dumu putimu i akis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:41)
as nesu jo mamyte, kad aukleti  biggrin.gif
pas mus alkoholis vartojamas retai, nemazai isvis nevartojanciu, kazkaip normaliai visi sutariam. gal kad nebuna, kad vieni prisiliuobe, o kiti blaivus  biggrin.gif

as irgi taip galvojau ,kol vaiku nebuvo, o va reikejo galvoti kitaip.
Vaikai ima pvz is tevu, tai jei nori aukleti vaikus, riekai save pirma issiaukleti biggrin.gif . O ir alkoholio kai vartojama nezinai, kada jo sugalvos padauginti....
Nesenai ejom su dukra po miesta pasivaiskciot praejom po viena puba, ten pamate viduje maza vaikuti koki 2 m ir salia uz stalo zmones su bokalais, dukrye labai nustebo kaip zmones gali gerti su maziuku vaiku salia, pagalvvojau nu neblogai visgi aukleju . Buvo periodas kai jie buvo maziukai ir vyras labai gere, bet niekada ne namie, neleidau to, beveik issikyrem, bet susieme ir susitvarke, dabar is vis negeria, o man tie baliai uzstales jau seniau buvo pabod ir siaip kaip planavom jau vaikus susimasciua, o jei pastociau juk nesuzinai is kart.. ir aplamai as irgi nesuprantu, kaip zmones su vaikais geria, kaip gali vaikus tinkamai priziureti ar net duoda vaikams paragaut kokio sampano ar nuperka to vaikisko? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 17:48)
mano ex kai rukydavo, tai visada pasitraukdavo i sona, nors as jau seniai buvau ipratus ir susitaikius, kad nemes.
o siaip pastebjau, kad visi normalus ir pasitraukia, kad kitiems netrukdytu, jokiu ten chamisku dumu putimu i akis.

Normalus neturi priklausomybes pirmiausia. Gali rukyti o gali ne. O tie? Buna atveju, kad nelabai kur pasitraukti yra,, tai pradeda elgtis kaip ligoniai.

Sako alkoholiku yra kuriems reikia isgerti, nes dreba rankos, ar alkoholio badas, ar psichoze gresia. Tai jau ligos ir jokiais normalumais nekvepia
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:44)
sakau, gerai, 10-tą arbatinėj. čia seno vilko triukas. visi vyrai nori susitikti vakare, prie vyno, o ryte, prie arbatos, kiek esu siūliusi, visi atsisakė.

čia geras, gal koks maginis skaičius? vienišės įsiminkit biggrin.gif mes su vyru irgi 10 ryto susitikom, tik filmui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 18:48)

pasitraukt tai aisku dauguma pasitraukia, bet smarve ant kuno ir drabuziu tai lieka. O ir kiek kur ten trauksiesi, ziurint kartais is kur dar vejas atpucia. Kartais su svetimais gali pakenteti, bet kai vyras nuolat ruko tikrai tai nera malonu, bet aisku susitaikai...o kas belieka,bet gasdina sveikatai paskemes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:44)
siulytojams mano buvo aiskiai ir konkreciai pasakyta - kai noresiu isgert, paprasysiu ipilt, siulyt nereikes.
nu kazkaip suveike.
nes tas lietuviskas "kuklumas" ir "mandagumas" daznai kisa koja, atseit nemandagu nepasiulyti, zmogus stengiasi svecia pavaisinti  biggrin.gif  cia kaip mociutes anukus  permaitina, kad tik vaikeliai nebadautu  biggrin.gif

reikia tam lietuviskam mandagumui ragus pradet lauzyt. Kas per vaisinimas per prievarta? Gal zmogus konkreciai to patiekalo nemegsta? (vemciau tikra to zodzio prasme, jei kepeneles tektu valgyt). Gal kam alergija? Gal siaip persivalges? Gal alkoholio nemegsta, stiprius vaistus geria, sveikai maitinasi, laukiasi, uziskodavo ar dar kas? (as vienu metu sakydavau, kad nesiulytu degtines, nes uzsikodavau biggrin.gif ) As visad pasiulau viena karta, jei nores - isides, nenori, lai nevalgo/negeria.

Griztant prie vyru ir pasimatymu temos, labai pasipiktinciau, jei ateitu koks vyriokas i pasimatyma ir iskarto telefona ant stalo padetu, sms rasinetu ar skambinetu jis kam ar jam kas ir savo reikalus tvarkytu. Man atrodo mandagu butu tai valandai ar net ir dviems telefona aplamai isjungt. Taippaciai galetu istvert ir nerukes (ar dozes i vena prei manes nesusileides biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:44)
kraujo nučiulpimas įsidūrus yra autokanibalizmas blink.gif

pliam, o dar yra tokių, kurie nečiulpia? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 18:55)
pliam, o dar yra tokių, kurie nečiulpia? blink.gif  biggrin.gif

pirma perskaiciau pasisakyma biggrin.gif tik po to citata... ax.gif
Papildyta:
del pasimatymu laiko tai taip, visi siulo susitikt vakare net savaitgali. o as siulau per pietus. jei kam netinka, ir ne ta konkrecia diena o is principo, nu tai ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 17:03)
-pageidautina naslaitis (anytos man pakako keliems gyvenimams i prieki),

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pliam, vėl paspringsiu, ar žudyt čia viis susiruošėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:51)
Normalus neturi priklausomybes pirmiausia. Gali rukyti o gali ne. O tie? Buna atveju, kad nelabai kur pasitraukti yra,, tai pradeda elgtis kaip ligoniai.

Sako alkoholiku yra kuriems reikia isgerti, nes dreba rankos, ar alkoholio badas, ar psichoze gresia. Tai jau ligos ir jokiais normalumais nekvepia

man buves toks atvejis. Atvaziavo drauge su vaikinu savo ir man kazkoki kavalieriu supazindinimui atveze. Isgerem vyno buteli, tai jos kavalierius paklause ar gali pas mane rukyt. Atsakiau, kad kambary ne, balkonas istiklintas, tai irgi nelabai (ziema, salta, puste, negi reikia, kad pripustytu, juolab, balkone kilimine danga), laiptinej negalima, nes viesa vieta, tai nebent i lauka iseitu. Nepatiko mano atsakymas, bet garsiai nepriestaravo. Nuejom su drauge i virtuve, kazka gaminom, tai uztrukom ir spekit. Ieinam, o vyriokai vos spejo cigaretes i lekstutes uzgesint. Scenu nekeliau, bet mandagiai pasakiau ,kad jiems jau metas namo (negavo ir ka mes ten pagamine buvom). Antro pasimatymo su tuo nekulturingu rukalium nebuvo, nors iki tos cigaretes, tai jis man net patiko, net buciau toleravus rukyma, jei kambary prirukes nebutu. Ir ne kokie pacanai buvo, tokie virs 25-28 metu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:03)
man buves toks atvejis. Atvaziavo drauge su vaikinu savo ir man kazkoki kavalieriu supazindinimui atveze. Isgerem vyno buteli, tai jos kavalierius paklause ar gali pas mane rukyt. Atsakiau, kad kambary ne, balkonas istiklintas, tai irgi nelabai (ziema, salta, puste, negi reikia, kad pripustytu, juolab, balkone kilimine danga),  laiptinej negalima, nes viesa vieta, tai nebent i lauka iseitu. Nepatiko mano atsakymas, bet garsiai nepriestaravo. Nuejom su drauge i virtuve, kazka gaminom, tai uztrukom ir spekit. Ieinam, o vyriokai vos spejo cigaretes i lekstutes uzgesint. Scenu nekeliau, bet mandagiai pasakiau ,kad jiems jau metas namo (negavo ir ka mes ten pagamine buvom). Antro pasimatymo su tuo nekulturingu rukalium nebuvo, nors iki tos cigaretes, tai jis man net patiko, net buciau toleravus rukyma, jei kambary prirukes nebutu. Ir ne kokie pacanai buvo, tokie virs 25-28 metu.

nu ir nachalai, buciau isvijus lauk
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:22)
Lietuvoj vyrai pasiulytu jai ka kito paciulpti... O jei rimtai, neisivaizduoju, kad kas Lietuvoj prie visu pirsta ciulptu. Pas mus dar kazkaip zmones daugmaz skiria kas kulturinga ir kas maziau ir nu to tai jau tikrai susilaikytu.

pas mus gal maziau tokiu neismyletu vaiku. Tikrai, jei kas blogai pas mus kakziap stengiasi tvarkyti zmone,s ypac seniau medicina buvo vis anemokama ir pigi. O ci a,akd patekti pas specilaista misija neimanoma, jei neturi duag pinigu, tai ir duag uzleistu labai problemu pas suaugusius, visokiu kompleksu.
Tokei atrodo zmones auga ir nesubresta su pirstu ciulpimais, nes soske buvo gal iki mokyklos ir buna zinokit ir pappersai irgi doh.gif Su higiena irgi pas juos atsilikimas, pasakojau lyg, kad musu vaiku mokykloje naujai pastatya muilo tualetose nebuvo doh.gif isireikalauti turejom doh.gif , visada buvo viskas privatu, labai baznycios valdoma ir visada buvo mase baudziauninku vargsu, kurie nei i mokslus isgalejo eiti, nei svietsis, specilaistu konsultacijos irgi brangiso, tai va gyveno kaip sugebejo....dabar gal paskutiniai 30 m progresas stiprus, bet pasekmes vis tiek yra. todel jiems atrode neitikima, kad as su ausktuoju padaveja dirbu... biggrin.gif
Atsakyti