Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:54)
jo, dėl klajoklio tai buvau naivi kaip septynmetė.

prašom, nesunku buvo 4u.gif  tik nelabai trumpa istorija gavosi, o praktiškai nieko dar nepapasakojau, jei rašyčiau kokį blog`ą, tai kasdien mėsos (medžiagos) užtektų biggrin.gif
manasis išsyk sakė, aišku tik kartu gyvent, kokie dar pasimatymai. o aš to nenorėjau biggrin.gif
galvojau kin, man velnių duosi, kaip banalu, kad reikia padraugaut ilgiau, pažint ir pasitikrint, įsitikint.  rolleyes.gif

lotuliukas.gif buna

Manau, nuo situacijos priklauso ir zmoniu, kiek gali pasitiket, jusu vaikai kaip suprantu jau dideli, mano maziukai dar, negaleciau taip su diena pas kakzoki vyra isikelt ar pas save priimti, jauciu is vis negaleciau, kol jie mazi, nu ne leliukai bet dar labai mamos ir tecio reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 17:27
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:23)
daug rukanciu merginu yra, kurios dar ir kartu paruko, uztai jiems nieko tokio.
as vienam tai pasakiau, kad esu nerukanti ir nenoreciau, kad rukytu, tai ziurejo kaip ozys i naujus vartus - tipo is mandagumo tureciau nepriestarauti. tai atsakiau, kad jis is mandagumo neturetu piktintis tokiu mano atsakymu.

MB panasiai elgdavosi, tai nelabai i pasimatymus ir eidavo, nes daug nepakaltinamu, nezinai, ka gali padaryti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:22)
Tai ligoniai. Jie NEGALI. Kaip kokie narkomanai, galetu per pasimatyma paklausti, "ar nieko kad as staigiai cia doze susileisiu prie staliuko?"

grynai tas pats butu. Pritariu!

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:23)

as vienam tai pasakiau, kad esu nerukanti ir nenoreciau, kad rukytu, tai ziurejo kaip ozys i naujus vartus - tipo is mandagumo tureciau nepriestarauti. tai atsakiau, kad jis is mandagumo neturetu piktintis tokiu mano atsakymu.

as irgi pora kartu esu atsakiusi, kad rukytu ne prie manes. Tai tikrai priekaistus isgirdau, kad kaip sitaip galima zmogui rukyt uzdraust. Galima pagalvot, kad cigaretes is nagu isplesiau. Uztat dabar jei tik kas klaus ar gali prie manes rukyt, tai ir sakysiu, kad ne. O ko jie mane nuodyt turi? Elemantarus mandagumas butu nei klausti, nei rukyti prie kitu zmoniu.
Atsakyti

As kadangi pati rukau, tai mane uzknisdavo pamokslautiojai, aiskinantys, kad rukyti negrazu...koks kieno reikalas?

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 18:32)
<p>As kadangi pati rukau, tai mane uzknisdavo pamokslautiojai, aiskinantys, kad rukyti negrazu...koks kieno reikalas?</p>

as tai nepamokslauju.
tegu ruko jei nori.
bet taip, kad man ju dumais nereiktu kvepuoti.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 17:32)
<p>As kadangi pati rukau, tai mane uzknisdavo pamokslautiojai, aiskinantys, kad rukyti negrazu...koks kieno reikalas?</p>

Todel, kad po jusu KITIEMS lieka jusu slyksti smarve. Sakysim viesbuciu kambariuose.

AR manytumet teigiamai, jei kazkas vietose kur jus bunat pries tai kazkas pasiktu, na personalas isplautu bet liktu tuoleto kvapas.
Tai manot butu ne jusu reikalas?

Rukykit i sveikata, jusu nemegstam uz smarrve
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:31)
2. taip, alkoholio pobudis (silpni ar stiprus) bei kiekis nenusako problemos. Problema yra, kai alkoholis pradeda trukdyti igyvendinti tai, ko zmogus norejo ir planavo.

o kad jis kenkia sveikatai jums dzin?
nebegaleciau buti su vyru, kuris geria kad ir "saikingai", nepakenciu tu apsiblaususiu akiu zmoniu, net su draugem nesmagu uzgerusiom bendrauti, nevaikstau i jokius balius, kur geriama. Vyrui dekinga uz si praregejima ir pati meciau gerti ir jis mete lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 17:38)
nebegaleciau buti su vyru, kuris geria kad ir "saikingai",

Dar pasirodo ir gert vyrui neduodat...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 18:38)
nebegaleciau buti su vyru, kuris geria kad ir "saikingai", nepakenciu tu apsiblaususiu akiu zmoniu, net su draugem nesmagu uzgerusiom bendrauti, nevaikstau i jokius balius, kur geriama. Vyrui dekinga uz si praregejima ir pati meciau gerti ir jis mete lotuliukas.gif

as nesu jo mamyte, kad aukleti biggrin.gif
pas mus alkoholis vartojamas retai, nemazai isvis nevartojanciu, kazkaip normaliai visi sutariam. gal kad nebuna, kad vieni prisiliuobe, o kiti blaivus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:35)
as  tai nepamokslauju.
tegu ruko jei nori.
bet taip, kad man ju dumais nereiktu kvepuoti.

as irgi nepamokslauju, svarbu, kad salia manes nerukytu. Taippat ir daznai per balius negeriu ir nepamokslauju, kad nesveika. Bet jau kaip biesindavo, kai kas primygtinai siulydavo, tipo: tai ka, su manim neisgersi, negerbi manes, pasikelusia vaidini ir t.t. Dabar su tokiais tiesiog nebendrauju.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:35)
Todel, kad po jusu KITIEMS lieka jusu slyksti smarve. Sakysim viesbuciu kambariuose.
AR manytumet teigiamai, jei kazkas vietose kur jus bunat pries tai kazkas pasiktu, na personalas isplautu bet liktu tuoleto kvapas.
Tai manot butu ne jusu reikalas?
Rukykit i sveikata, jusu nemegstam uz smarrve

butent.
Su viesbuciu karta tai baisu buvo, Airijoje jau senai uzdrausta rukyti visur ,kur yra darbo vieta. O Vokietijoje matomai ne, as ir nezinojau apsistojom, ir salia kambaryje ruke ir taip baisiai, kad mane prizadino parycias, ner kuom kviepuot, vaikai miega, sunervinmo labai, matoma per ventiliacines angas priejo tu dumu, ejau pas administratore, sako nieko negalim padeti doh.gif
Mano vyras ruko, aisku lauke ir toli nuo manes , bet uzknisa, daznai del to paburbu ant jo, bet va reikejo, kad mestu dar nesusituokus, o dabar jau kazin ar susiims....durnizmas man tas rukymas, sveikata zalojasi ir dar kruvos pinigu iseina..
Airijoje didina baudas uz numesta nuoruka, nes tersia labai gamta, ten daug plastiko.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:41)
as irgi nepamokslauju, svarbu, kad salia manes nerukytu. Taippat ir daznai per balius negeriu ir nepamokslauju, kad nesveika. Bet jau kaip biesindavo, kai kas primygtinai siulydavo, tipo: tai ka, su manim neisgersi, negerbi manes, pasikelusia vaidini ir t.t. Dabar su tokiais tiesiog nebendrauju.

siulytojams mano buvo aiskiai ir konkreciai pasakyta - kai noresiu isgert, paprasysiu ipilt, siulyt nereikes.
nu kazkaip suveike.
nes tas lietuviskas "kuklumas" ir "mandagumas" daznai kisa koja, atseit nemandagu nepasiulyti, zmogus stengiasi svecia pavaisinti biggrin.gif cia kaip mociutes anukus permaitina, kad tik vaikeliai nebadautu biggrin.gif
Atsakyti