QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:44)
taip 7 savaites. neįtikėtina, bet išgyvenom po to gal pusmetį kas mėnesį, mūsų pažinties mėnesio dieną. po to metinių proga. Ir šiaip daug visokių smagių ir nelabai dalykų per tuos metus nutiko.
Papildyta:
eik jau,lutuke, nu negraužia jis nagų taip garsiai, kad per trobą aidas eitų, nesigirdi man tik šiaip, matau, kad graužia, tai paimu tą ranką ir atitraukiu. dar autokanibalu išvadinu, mat skaityt teko, kad savo kūno dalių valgymas,- nagų kramtymas, odelių nusikramtymas ir plaukų valgymas (nesu girdėjus, bet ten rašė), kraujo nučiulpimas įsidūrus yra autokanibalizmas
tai kas visgi patrauke pas ta vyriski ir tebetraukia?
nu mano bendradarbis taip grauzia kad labai net girdisi,panasiai kaip perstikla kai brazo ka nors
o ano vaikinuko nemaciau kaip grauzdavosi, tik nagus pamaciau nugrauztus vos ne iki puse, ziauru ...
Manau tai streso pergyvenimo budai, ydingi, matomai vaikysteje igyti..mano viena buvusi bendradarbe aire, ciulpdavo pirsta, nyskti visa susikisusi i burna
siaip labai faina mergina, bet vaikysteje, jos mama mire, matomai tai is to like, niekas matomai per daug vaiksyteje nesirupino siuo iprociu taip ir liko, ne kas tikrai atrodo is sono.
bendradarbiai vyrai dar megino ka sakyti, nu taip garziai, kad gal nustotu, o jinai atsakydavo, kad tai ne ju reikalas. isivaizduoju ,ka jai Lietuvoje pasakytu
ps dar del klausos as girdziu labai tylius garsus, pvz sedim su drauge ji negirdi kai pklikcioja jos signaliziaj nuo gaisro kai baterija baiginejasi o amn net garsiai gridisi. tai girdziu, net ne tik kai kramto nagus zmones , bet buna meseles tas su pristasi plesosi, darbe tik su ausinukais ir muzika dirbu. Obuoli kai kas valgo man kancia
as galvojau seniau, kad visiem taip pasirodo ne kitiem visai netrukdo tie garsai, ar net negirdi, kaip ten sake man muzikos mokytojas absoliuti klausa ar kazkas tokio