Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:08)
nepatikesit, bet daug vyru butent to is moteru nori, laukia ir tikisi.
kai taip moteris nesielgia, jai pripaisoma davatkos, islindusios is viduramziu, kompleksuotos, uzdaros, frigidiskos ir dar visokiu etikeciu (pabandziau dabar prisiminti, ko girdejusi  biggrin.gif  biggrin.gif )

Va tokios mane ir zavi. Dar tos ir viduramziu zino, kad istekejus vyrui negalima sekse atsakyti, o tai nepalyginsi su emancipuotom, kurios kaprizinasi ir aukleja.

tai cia dar neaisku, kas geriau bendrai paemus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:07)
Ko cia tyciotis, tiesiog blogas auklejimas. Pripliurpe man apie moteru igimta tyruma. O reikejo manee isauklet, kad dauguma ju yra K.
Tai buciau pasiruoses ir siuntes tokias ant 3 raidziu.

jei dauguma moteru yra K, tai dauguma vyru yra kurvinykai, nes su tokiom miega. Tai kame bedos?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:10)
Bet jei man atejes vyriskis per pirma pasimatyma rukyt pradetu, tai kad ir koks idomus butu, ta pasimatyma sutrumpinciau. Ir... tegul ruko sau toliau. Ar losia azartinius zaidimus, ar dar ka. As tikrai nereikalausiu, kad del manes keistu save. Tegul gyvena kaip nori, bet ne su manim.

jei vyras per pirma pasimatyma uzsiruko nepaklauses, ar as nieko pries, tai toks irgi kazkaip... juk gal man bloga nuo cigareciu dumu, gal man astma ar panasiai...
Atsakyti

O man patiktu ilgas virtualus bendravimas. labai daug gali issiaiskint apie zmogu, daugiau, nei gyvai susitikus.

Drauge sake atvirksciai, kad vieni rasinetojai portaluose, raso, raso, o konkreciai nieko...

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 17:14)
<p>O man patiktu ilgas virtualus bendravimas. labai daug gali issiaiskint apie zmogu, daugiau, nei gyvai susitikus.</p><p>Drauge sake atvirksciai, kad vieni rasinetojai portaluose, raso, raso, o konkreciai nieko...</p>

Na galima juk ir susitikti. Svabu, kad be kazkokiu ten lukesciu. Tiesiog susitikti ir kaip zmonem pabendrauti. Visi tie lukesciai, prisimatavimai, planai - viska gadina.

Ka reiskia "konkreciai nieko"?

Pinigu turi duoti, ar i kelione nuvezti, ar pasipirsti, ar permiegoti ar dar ka?
Kodel negalima tiesiog pabendrauti neslegiant, kad kazkas laukia kazko konkretaus. Nu dievaz pasakyciau, kad negaistu laiko ir eitu ten kur duoda ko reikia, o, kai jau gaus tai ir pabendraut galim toliau.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 18:14)
<p>O man patiktu ilgas virtualus bendravimas. labai daug gali issiaiskint apie zmogu, daugiau, nei gyvai susitikus.</p><p>Drauge sake atvirksciai, kad vieni rasinetojai portaluose, raso, raso, o konkreciai nieko...</p>

tai cia irgi variantas is serijos, "ko noretu kin,o ka realiai gauna pagal rene" biggrin.gif
ne visi gali ir nori giluminiu pokalbiu virtualiai, o plepet apie nieka nera prasmes.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:44)
taip 7 savaites. neįtikėtina, bet išgyvenom biggrin.gif  po to gal pusmetį kas mėnesį, mūsų pažinties  mėnesio dieną. po to metinių proga. Ir šiaip daug visokių smagių ir nelabai dalykų per tuos metus nutiko.
Papildyta:
eik jau,lutuke, nu negraužia jis nagų taip garsiai, kad per trobą aidas eitų, nesigirdi man biggrin.gif tik šiaip, matau, kad graužia, tai paimu tą ranką ir atitraukiu. dar autokanibalu išvadinu, mat skaityt teko, kad savo kūno dalių valgymas,- nagų kramtymas, odelių nusikramtymas ir plaukų valgymas (nesu girdėjus, bet ten rašė), kraujo nučiulpimas įsidūrus yra autokanibalizmas blink.gif

tai kas visgi patrauke pas ta vyriski ir tebetraukia?

nu mano bendradarbis taip grauzia kad labai net girdisi,panasiai kaip perstikla kai brazo ka nors blink.gif o ano vaikinuko nemaciau kaip grauzdavosi, tik nagus pamaciau nugrauztus vos ne iki puse, ziauru ... blink.gif
Manau tai streso pergyvenimo budai, ydingi, matomai vaikysteje igyti..mano viena buvusi bendradarbe aire, ciulpdavo pirsta, nyskti visa susikisusi i burna blink.gif siaip labai faina mergina, bet vaikysteje, jos mama mire, matomai tai is to like, niekas matomai per daug vaiksyteje nesirupino siuo iprociu taip ir liko, ne kas tikrai atrodo is sono. unsure.gif bendradarbiai vyrai dar megino ka sakyti, nu taip garziai, kad gal nustotu, o jinai atsakydavo, kad tai ne ju reikalas. isivaizduoju ,ka jai Lietuvoje pasakytu biggrin.gif

ps dar del klausos as girdziu labai tylius garsus, pvz sedim su drauge ji negirdi kai pklikcioja jos signaliziaj nuo gaisro kai baterija baiginejasi o amn net garsiai gridisi. tai girdziu, net ne tik kai kramto nagus zmones , bet buna meseles tas su pristasi plesosi, darbe tik su ausinukais ir muzika dirbu. Obuoli kai kas valgo man kancia lotuliukas.gif as galvojau seniau, kad visiem taip pasirodo ne kitiem visai netrukdo tie garsai, ar net negirdi, kaip ten sake man muzikos mokytojas absoliuti klausa ar kazkas tokio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 17:21
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:13)
jei vyras per pirma pasimatyma uzsiruko nepaklauses, ar as nieko pries, tai toks irgi kazkaip... juk gal man bloga nuo cigareciu dumu, gal man astma ar panasiai...

man tai tas atsiklausimas ir taip nei i tvora, nei i mieta. Gi ir taip dauguma, kad ir neruko, vistiek pasakys, kad gali rukyt. O manau, kad aplamai, tai rukaliai net neturi atsiklausti ar gali salia duma uzsitraukt, o tiesiog privalo nuo visu pasitraukti, ar nuo staliuko, ar ne automobily rukyt kai visi kazkur vaziuojant, o ne klausinet ir paskui visus nuodyt ta smarve. O per pasimatyma, tai gal nenumirtu ir nesurukes cigaretes? Ne, man apalami rukanciu nereikia ir amen.
Atsakyti
Bendravimo gali buti dvi paskemes:
Pradesis noreti buti kartu vis daugiau, ar neatsiras toks noras. Tik toks konkretumas priimtinas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 18:19)
.mano viena buvusi bendradarbe aire, ciulpdavo pirsta, nyskti visa susikisusi i burna  blink.gif siaip labai faina mergina, bet vaikysteje, jos mama mire, matomai tai is to like, niekas matomai per daug vaiksyteje nesirupino siuo iprociu taip ir liko, ne kas tikrai atrodo is sono. unsure.gif bendradarbiai vyrai dar megino ka sakyti, nu taip garziai, kad gal nustotu, o jinai atsakydavo, kad tai ne ju reikalas. isivaizduoju ,ka jai Lietuvoje pasakytu  biggrin.gif

Lietuvoj vyrai pasiulytu jai ka kito paciulpti... O jei rimtai, neisivaizduoju, kad kas Lietuvoj prie visu pirsta ciulptu. Pas mus dar kazkaip zmones daugmaz skiria kas kulturinga ir kas maziau ir nu to tai jau tikrai susilaikytu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 17:19)
O per pasimatyma, tai gal nenumirtu ir nesurukes cigaretes?

Tai ligoniai. Jie NEGALI. Kaip kokie narkomanai, galetu per pasimatyma paklausti, "ar nieko kad as staigiai cia doze susileisiu prie staliuko?"
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 18:19)
man tai tas atsiklausimas ir taip nei i tvora, nei i mieta. Gi ir taip dauguma, kad ir neruko, vistiek pasakys, kad gali rukyt. O manau, kad aplamai, tai rukaliai net neturi atsiklausti ar gali salia duma uzsitraukt, o tiesiog privalo nuo visu pasitraukti, ar nuo staliuko, ar ne automobily rukyt kai visi kazkur vaziuojant, o ne klausinet ir paskui visus nuodyt ta smarve. O per pasimatyma, tai gal nenumirtu ir nesurukes cigaretes? Ne, man apalami rukanciu nereikia ir amen.

daug rukanciu merginu yra, kurios dar ir kartu paruko, uztai jiems nieko tokio.
as vienam tai pasakiau, kad esu nerukanti ir nenoreciau, kad rukytu, tai ziurejo kaip ozys i naujus vartus - tipo is mandagumo tureciau nepriestarauti. tai atsakiau, kad jis is mandagumo neturetu piktintis tokiu mano atsakymu.
Atsakyti