Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 17:53)
as tai tokia anyta turejau, kad daugiau jokios nenoriu  fear.gif
Turejau rukanti vaikina, tai patikek... toki buciuot, tai kaip laizyt pelenine. Ir dvokia salia guledamas.
Vaikai labai slidus klausimas. Ziurint kiek, KOKIE. Jei dideli, bus vienaip, jei mazi, kitaip. Isivaizduok, jei mazi keli, pasiima vyras juos kokius 3 savaitgaliui i jusu bendrus namus, plius jusu bendras koks 1 vaikas. Jei mazi ir "laukiniai" tai namai bus kaip zoologijos sodas, plius greiciausiai tau teks visiems gamint, o kaip zinia, vaikai dar ir isrankus buna. O kur dar visu "oziai". O jei visus vyras supakuoja ir kartu atostogu vaziuojat... Vel kokie vaikai ir kaip jie elgiasi. Bet jei yra vyro vaikai, o jis ju  neima, praktiskai nebendrauja, tai dar blogiau. Tai ir sakau, geriau kuo maziau ir kuo didesni.

ne visi zmones vienodi.
mano ex ruke. pripratau kazkaip, nenumiriau.
o vaikai man patinka biggrin.gif kartais pasiimu giminaiciu vaikus savaitgaliui biggrin.gif ivairaus amziaus.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:56)
mano ex ruke.

Rukoriai slykstus, butent ne rrukymas, o kad jiems REIKIA rukyti. Tai jau liga. Nuo ju smirda, patalpos smirda, kazkokia katastrofa. Turiu drauga tai neebeendraujam, nes nenoriu pyktis, o nesveikas jo poreikis rukyti mane jau nervuoja
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:17)
Kas yra piknaudziavimas? Galima alkoholizmas daug iziuret, arba priesingai iziuret nesveika kratymasi alkoholio

jei kas kratosi visiskai alkoholio, tai tuomet skelbia, kad vyras privalo buti ABSTINENTAS. O ko nenoret? Yra gi tikrai ir tokiu. Noret visko galima. Va tu, budamas jau ne pirmos jaunystes, nekaltos nori. Ko moteris negali noret abstinento namuose?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 07:04)
.
O veliau, tai moterys pacios tempdavo i lova.

biggrin.gif biggrin.gif

čia iš to anekdoto:
- Gersi?
- NEEEEEEEEEgaliu atsisakyt... nail.gif nail.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 17:02)
jei kas kratosi visiskai alkoholio, tai tuomet skelbia, kad vyras privalo buti ABSTINENTAS. O ko nenoret? Yra gi tikrai ir tokiu. Noret visko galima. Va tu, budamas jau ne pirmos jaunystes, nekaltos nori. Ko moteris negali noret abstinento namuose?

Sakysim vynas, tai skanu romantiska
Atsakyti
noret nedraudziama biggrin.gif
o siaip, pazistu nemazai anksciau rukiusiu, o paskui metusiu ir neberukanciu.
zmones keicia savo iprociu, jei patys to nori.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:04)

dabar yra neblogu nealkoholiniu vynu. jei tik skonio norima. Na, nebent jusu norimo skonio nerandate (bet tikriausiai net neieskojote).
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 19, 17:04)
biggrin.gif  biggrin.gif

čia iš to anekdoto:
- Gersi?
- NEEEEEEEEEgaliu atsisakyt...  nail.gif  nail.gif  nail.gif

Ko cia tyciotis, tiesiog blogas auklejimas. Pripliurpe man apie moteru igimta tyruma. O reikejo manee isauklet, kad dauguma ju yra K.
Tai buciau pasiruoses ir siuntes tokias ant 3 raidziu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:07)
Ko cia tyciotis, tiesiog blogas auklejimas. Pripliurpe man apie moteru igimta tyruma. O reikejo manee isauklet, kad dauguma ju yra K.
Tai buciau pasiruoses ir siuntes tokias ant 3 raidziu.

nepatikesit, bet daug vyru butent to is moteru nori, laukia ir tikisi.
kai taip moteris nesielgia, jai pripaisoma davatkos, islindusios is viduramziu, kompleksuotos, uzdaros, frigidiskos ir dar visokiu etikeciu (pabandziau dabar prisiminti, ko girdejusi biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:07)
noret nedraudziama  biggrin.gif
Papildyta:

dabar yra neblogu nealkoholiniu vynu. jei tik skonio norima. Na, nebent jusu norimo skonio nerandate (bet tikriausiai net neieskojote).

Is Ispanijos prisivezam porto, muskatel, jie kazkur 19 laipsniu. Bealkoholinis vynas tai tur but kaip seksas per telefona?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:04)

man vynas irgi skanu. Bet tai nereiskia, kad maniskis negali alaus isgert, jei nori. Man alus neskanu. Degtines ar ko stipresnio negeriu, samagono gyvenime neragavus ir neragausiu. Bet vyras gali, jei nori. Svarbu, kad retai ir neprisiliuobtu iki zemes graibymo.

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 18:05)
noret nedraudziama  biggrin.gif

vat butent, turi PATYS noret. Bet jei man atejes vyriskis per pirma pasimatyma rukyt pradetu, tai kad ir koks idomus butu, ta pasimatyma sutrumpinciau. Ir... tegul ruko sau toliau. Ar losia azartinius zaidimus, ar dar ka. As tikrai nereikalausiu, kad del manes keistu save. Tegul gyvena kaip nori, bet ne su manim.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 18:09)
Is Ispanijos prisivezam porto, muskatel, jie kazkur 19 laipsniu. Bealkoholinis vynas tai tur but kaip seksas per telefona?

bet jums gi tinka nuotolinis bendravimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 11:15)
gal anksčiau esu rašius, gal ne, pažinčių portale vienoj anketoj buvau sueiliavus:

mokus skalbti, virti,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif made my day.

užmušei su eilėrašču...
ech, parvarau iš miesto ant dvirkos..o čia vėl pripliurpėt..negyvenat, mergos...
einu showoff.gif showoff.gif

paskui pas draugę, savo exo vyro žmoną (taipog, jau exe patapusią.) wub.gif

skaitysiu vidunaktį.
Atsakyti