Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:09)
va piktnaudziavima alkoholiu - jau niekaip.

Kas yra piknaudziavimas? Galima alkoholizmas daug iziuret, arba priesingai iziuret nesveika kratymasi alkoholio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:15)
Dar priastaravimas, tai gali buti patirtis. Vargu as iseis apie ja nutylet su rimtu zmogumi. Cia kaip CV rasyti, kad nemegstu keeisti darbovietas, beet per 10 metu pakeiciau ju 6.
Jus priestaravimus stengiates nutylet, vel tai bus panaudota pries jus manau. As jumis nepasitikeciau kuriant rimtus santykius, nes apart deklaraciju ir tam tikro dalinio mastymo, nematau nieko daugiau. gerai mano mastymas nestandartinis, bet protingi vyrai turi nebloga logini mastyma, o buten logika cia blogiausiai atrodo

kokia patirtis? gyvenimo su vienu vyru? biggrin.gif o kam ja slept ar nutylet? buvo faktas, tai buvo.
o kame logika blogai atrodo? biggrin.gif konkreciai, prasyciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:17)
Kas yra piknaudziavimas? Galima alkoholizmas daug iziuret, arba priesingai iziuret nesveika kratymasi alkoholio

kai zmogus nebesuvaldo pats situ dalyku - planuoja kazka, bet nepadaro per alkoholi, pvz.
kai pats nebenori gerti, bet nebegali negerti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:59)
mano aplinkoje daug geru vyru ir graziu  seimu.
is draugu tik vieni issiskyre.
giminej issiskyrusiu isvis nera.

oi, kin, gražu pas jus. pas mus nepasakyčiau. nevardinsiu visos litanijos, na, mano sesė, 23 metų likusi našlė, jau su trečiu sugyventiniu gyvena. tai jokiu būdu ne kokia anokia nepastovi ar nežinanti ko norinti. pijokai ir saldžialiežuviai pasitaikė. vargelio vargšė matė. o koks ji nuostabus žmogutis wub.gif
jaunėlis brolis dar nevedęs bigsmile.gif nors jau daug metų gyvena su išsiskyrusia padoria moterim (girtuoklis vyras buvo), užaugo dukros jos, ir jų bendras sūnukas jau didutis. o ko nesusirašo? ji sako, kam to reikia, -ienė šiaip ar taip, o brolis gal primygtinai nesiperša. na, bet graži, darni šeima.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:17)
man priestaravimu tame nera.
as tik cia forume papliurpt virtualiai galiu, o tarpasmeniniu santykiu srityje man labiausia patinka kalbet su zmogumi ziurint i akis. Nei laiskais, nei telefonu, nei kitokiomis nuotolinemis priemonemis man taip nesibendrauja, kaip tiesiogiai. Mano tel. saskaita nesiekia 5 euru per menesi  biggrin.gif  nu nemegstu as nuotoliniu budu bendrauti ir ka?
bandziau, tai gaunasi paplepejimai be jokiu giluminiu dalyku, nes nematytam zmogui atvirauti asmeniskai man nesigauna. Tai as uz tiesiogini bendravima.

As nemeegstu eiti i darba, tai megstu daryti viska nuotoliniu budu, ir bendrauti galiu nuotoliniu budu ir darbe ir tarpasmeniniu santykiu srityje.
Paprastai vengia nuotolinio bendravimo zmones, kurie nesaziningi, o susitike spekuliuoja emocijomis, maivymais ir pan... (mano tokia patirtis)
Tai kai jau pradedavo apiee ziurejima i akis moterys, tai mane pradedavo pykint, nes jau zinojau, kad pirma bandys koketuot, o paskui ir uz klyno gali griebti. Tai jau tokiu atsipurtydavau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:23)
As nemeegstu eiti i darba, tai megstu daryti viska nuotoliniu budu, ir bendrauti galiu nuotoliniu budu ir darbe ir tarpasmeniniu santykiu srityje.
Paprastai vengia nuotolinio bendravimo zmones, kurie nesaziningi, o susitike spekuliuoja emocijomis, maivymais ir pan... (mano tokia patirtis)
Tai kai jau pradedavo apiee ziurejima i akis moterys, tai mane pradedavo pykint, nes jau zinojau, kad pirma bandys koketuot, o paskui ir uz klyno gali griebti. Tai jau tokiu atsipurtydavau

na, kiekvienas sprendzia is savo patirties.
mano darbas tik is dalies susijes su bendravimu su zmonemis, tai as puikiai galiu dirbti nuotoliniu budu ir su jais nebendraudama biggrin.gif
mano patirtis sako, kad kaip tik tiesioginio bendravimo vengia nesaziningi - pasimato is kuno kalbos ju muilinimasis, issisukinejimai ir t.t.
tai va, musu patirtys skirtingos, todel ir poziuris skirtingas mirksiukas.gif
bandziau su vienususirasineti, kaip ir visaiok atrode, o susitikom, tai pykint pradejo nuo slidumo ir saldumo... matesi akivaizdziai, kad bando smegenis pudrinti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:20)
kokia patirtis? gyvenimo su vienu vyru?  biggrin.gif  o kam ja slept ar nutylet? buvo faktas, tai buvo.
o kame logika blogai atrodo?  biggrin.gif  konkreciai, prasyciau  ax.gif
Papildyta:

kai zmogus nebesuvaldo pats situ dalyku - planuoja kazka, bet nepadaro per alkoholi, pvz.
kai pats nebenori gerti, bet nebegali negerti.

1. Tame ka vardijat nera savaimee nei blogai nei gerai. Blogai vertinu akcentus. Jums tai norma, nu neisejo, pasitaiko. Tai dabar jus jau kitoje lygoje, kur lauzytis kaip ir kvaila? Na galit bandyt dar 10 kartu, nes ko kiti kartai blogesni? Situacija nusako ne tiek praeitis, kaip poziuris i ivairius dalykus.

2. Del alkoholio supratau, butent priklausomybe, o nee isgerto alkoholio kiekis
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:27)
1. Tame ka vardijat nera savaimee nei blogai nei gerai. Blogai vertinu akcentus. Jums tai norma, nu neisejo, pasitaiko. Tai dabar jus jau kitoje lygoje, kur lauzytis kaip ir kvaila? Na galit bandyt dar 10 kartu, nes ko kiti kartai blogesni? Situacija nusako ne tiek praeitis, kaip poziuris i ivairius dalykus.

2. Del alkoholio supratau, butent priklausomybe, o nee isgerto alkoholio kiekis

1. manau, kad labai svarbu, kiek tokiu atveju pasitaike. Jei eile ir zmogus sako, nu pasitaiko, nepasiseke, tai jo, gal ir ne kazka toks poziuris, kai lengva ranka i viska numojama.
Mano atveju tai buvo vienas ir labai sunkus atvejis, po kurio jau eile metu gyvenu viena, nes reikejo is to issikapstyti. Tik priesingai nei jus, as issikapsciau. Ir nors dar pagalvoju apie ex, prisimenu tam tikras situacijas, bet nelaikau ant jo pykcio uz jo pridarytas nesamones.
Tai nezinau, ar as cia jau kazkokia kita lyga biggrin.gif manau, kad laipteliu yra daugiau, nei du.
2. taip, alkoholio pobudis (silpni ar stiprus) bei kiekis nenusako problemos. Problema yra, kai alkoholis pradeda trukdyti igyvendinti tai, ko zmogus norejo ir planavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 birželio 2018 - 16:33
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:27)
kad kaip tik tiesioginio bendravimo vengia nesaziningi - pasimato is kuno kalbos ju muilinimasis, issisukinejimai ir t.t.

Puikiai pasimato ir nuotoliniu budu, ypac jei tokios negali spekuliuot blizgindamos akis, tik va nuotoliniu budu - mazai sugaisina laiko.
Bendravimas siaip neera sugaisintas laikas, bendraujama ne tikslu gauti ta zmogu, o kad idomu bendrauti. Tai jei pasirodys, kad koks krokodilas - nebus sugaistas laikas, o va susitikimai jau daug laiko sanaudu ir jeei tarp zmoniu nera kontakto, tai nieko ir negauni apart kazkoki maivymasi.

Kai susitikau su savaja, tai jau neebuvo apie ka kalbeet, viska buvom apkalbeeje, prisigincyje prisipyke ir prisiverke.
Tai ziurejom emocinio realaus bendravimo, praleidom dvi dienas kartu (kaip draugai tikraja to zodzio prasme) irr jai as nepatikau, vargu susitiksim, o as isitikinau, kad ji bus mano.

Naa matot kaip gavosi, kas geriau viska prognozuoja
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 17:22)
oi, kin, gražu pas jus.

ir dar mano aplinkoje nemazai netekejusiu ir vienu gyvenanciu 30+ moteru biggrin.gif
su perspektyva, taip sakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:34)
Puikiai pasimato ir nuotoliniu budu

gal tam reikia daugiau patirties bendraujant nuotoliniu budu.
as jos neturiu, tai man sunkiau, uztai labiau pasitikiu tradiciniais metodais.
va, pradejau daugiau forume bendrauti, gal priprasiu ir prie virtualaus bendravimo biggrin.gif
dar pagalvojau - zinau ne viena pavyzdi is aplinkos, kai vyras nusprende, kad ji jam tinka ir paskui ja irgi tuo itikino biggrin.gif tai puikus pavyzdys, kaip svarbu, kad vyras zinotu, ko jis nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 birželio 2018 - 16:41
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:31)
1. manau, kad labai svarbu, kiek tokiu atveju pasitaike.

Va cia jus skaiciuojate taureles, isgere dvi - pasitaiko, o keturias tai jau alkoholikas.

Man sunku emocine nuojauta konvertuoti i faktinius argumentus. Nors tai mano stiprioji vieta, beet kazkaip nesistengiau jusu suvokti asmeniskai, tik jusu idejas, tai nefiksavau kai ko.

Sakysim tas poziuris i materialini turta seimoje, buvo tema. As is to ka girdejau, jusu mintis, tai man atrodo nesuvokiamai.

Kad koveenrtuoti i faktine kalba, reikia peer daug gilintis i asmeniskumus, o to cia nebutina. Taip ir lieka tiesiog kazkokios nuojautos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:40)
Va cia jus skaiciuojate taureles, isgere dvi - pasitaiko, o keturias tai jau alkoholikas.
Man sunku emocine nuojauta konvertuoti i faktinius argumentus. Nors tai mano stiprioji vieta, beet kazkaip nesistengiau jusu suvokti asmeniskai, tik jusu idejas, tai nefiksavau kai ko.
Sakysim tas poziuris i materialini turta seimoje, buvo tema. As is to ka girdejau, jusu mintis, tai man atrodo nesuvokiamai.
Kad koveenrtuoti i faktine kalba, reikia peer daug gilintis i asmeniskumus, o to cia nebutina. Taip ir lieka tiesiog kazkokios nuojautos

vienakart uzlipus ant greblio ir gavus i kakta labai skauda.
bet yra zmoniu, kurie nuolat lipa ant greblio, gauna i kakta, bet sako, kad nieko cia tokio.
as is pirmos grupes, bet jus mane kazkaip i antra grupe paisot biggrin.gif
kokios mintys apie materialini turta seimoje ne iki galo suvokiamos? ax.gif
as kartais rasau pasarzuodama ar pajuokaudama, bet neprirasau, kad juokavau ar sarzavau, gal kur ir susipainiojot?
dar susimasciau, kad gal koja kisa ir mano neipratimas virtualiai bendrauti - parasau ka nors, man atrodo aisku, o skaitantys supranta kitaip. Bet kuriuo atveju, jei kas neaisku, galima rasyti i AZ, jei viesai nesinori ir issiaiskinsim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 birželio 2018 - 16:55
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:09)
pageidautina naslaitis mane prajuokino  biggrin.gif
jo, mano ex mamyte buvo pagerinta  biggrin.gif
bet mano drauges anyta, tai tikras auksas, kaip as jai tokios pavydziu  rolleyes.gif
as dar koreguociau punkta del vaiku - man vaikai tinka, aisku, jei ju ne 15 ir neprimetes eilei moteru.
rukyma pajegciau toleruoti, va piktnaudziavima alkoholiu - jau niekaip.
zvejyba toleruociau, jei tai ne maniakines stadijos pomegis  biggrin.gif
o visa kita is parasytu punktu clap.gif

as tai tokia anyta turejau, kad daugiau jokios nenoriu fear.gif
Turejau rukanti vaikina, tai patikek... toki buciuot, tai kaip laizyt pelenine. Ir dvokia salia guledamas.
Vaikai labai slidus klausimas. Ziurint kiek, KOKIE. Jei dideli, bus vienaip, jei mazi, kitaip. Isivaizduok, jei mazi keli, pasiima vyras juos kokius 3 savaitgaliui i jusu bendrus namus, plius jusu bendras koks 1 vaikas. Jei mazi ir "laukiniai" tai namai bus kaip zoologijos sodas, plius greiciausiai tau teks visiems gamint, o kaip zinia, vaikai dar ir isrankus buna. O kur dar visu "oziai". O jei visus vyras supakuoja ir kartu atostogu vaziuojat... Vel kokie vaikai ir kaip jie elgiasi. Bet jei yra vyro vaikai, o jis ju neima, praktiskai nebendrauja, tai dar blogiau. Tai ir sakau, geriau kuo maziau ir kuo didesni.
Atsakyti