Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 16:04)
nu va dabar likau nusivylusi   unsure.gif  lotuliukas.gif kaip ir Klajoklis jauciu suzinojes, kad jus nevienisa lotuliukas.gif

tradicinis vaizdleis pas mus "Vyrui pradėti reikia daug laiko – jis neskubėdamas atsikelia, pusryčiauja, žiūri televizorių, ir visą tą laiką kenčia mylimosios puldinėjimus dėl savo nenoro padėti. "
nu dabar jau siek tiek igavau kantrybes, leidziujam isivaziuoti , susiplanuoti galvoje, ka darys. lotuliukas.gif bet kaip mane biesina tas letas isivaziavimas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jo, dėl klajoklio tai buvau naivi kaip septynmetė. visų pirma, maniau tai mergina kuri sena pažįstama. parašė jis man tą žinutę, kur čia jums citavo, tai anot jo kabinimas ir iššūkis (ar atrašysi?-suprask, dar vieniša, pasirašysi) biggrin.gif o aš maniau, kad, taip, kaip rašė, patiko mano rašliavos, norėtų paplepėti. na, kaip merginos čia, kad viena kitą pagiriam už smagias žinutes, juk tuo ir baigiasi, be paslėptų ketinimų biggrin.gif
o aš rytais nepakylu niekaip biggrin.gif tai manasis kas rytą pristato į lovą stiklinę vandens su citrina, tai išgeriu, dar paguliu, tada sisioti reikia eit, tai atsikeliu, kitaip toliau miegočiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:51)
rene, aciu uz pasakojima  biggrin.gif
as tai kazkaip irgi uz susitikima ir tada aiskinimasi.
viskas, ko man reikia iki susitinkant is vyro - tai amzius (kad ne jauniklis ir ne i tevus tinkantis), seimyninis statusas (kad ne vedes) ir intencijos (vienkartiniai susibegimai ar siaip pasitampymai neatitinka mano interesu)
o toliau - kaip dievas duos  biggrin.gif

prašom, nesunku buvo 4u.gif tik nelabai trumpa istorija gavosi, o praktiškai nieko dar nepapasakojau, jei rašyčiau kokį blog`ą, tai kasdien mėsos (medžiagos) užtektų biggrin.gif
manasis išsyk sakė, aišku tik kartu gyvent, kokie dar pasimatymai. o aš to nenorėjau biggrin.gif
galvojau kin, man velnių duosi, kaip banalu, kad reikia padraugaut ilgiau, pažint ir pasitikrint, įsitikint. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 15:58
mano aplinkoje daug geru vyru ir graziu seimu.
is draugu tik vieni issiskyre.
giminej issiskyrusiu isvis nera.
tai kazkaip man labai norisi tiketi, kad galima ir taip gyventi biggrin.gif
o del tokiu, kurios reikalauja, kad jas i keliones veziotusi, tai jooo, idomus reikalavimai vyrui. Geriau tegu iskart kaina uzsideda skelbime, jeigu tai butinasis reikalavimas.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 16:54)
galvojau kin, man velnių duosi, kaip banalu, kad reikia padraugaut ilgiau, pažint ir pasitikrint, įsitikint.  rolleyes.gif

o ko jau cia velniu duot? esu maciusi labai graziu atveju, kai susitiko, prilipo, sulipo ir apsigyveno. Ir graziai gyvena, jau susituoke ir vaiku turintys.
As nezinau, ar taip surizikuociau, su ex tik po dveju metu draugystes apsigyvenom, bet as tada jauna dar buvau biggrin.gif atsargi biggrin.gif o kas is to atsargumo...
buvau su vienu susipazinusi, tai jis po dvieju savaiciu pradejo apie gyvenima kartu kalbeti, taias buvau labai issigandusi - po skyrybu buvo dar nedaug laiko praeje, nepribrendus dar buvau, tai tie santykiai ir pasibaige.
Dabar jau pribrendus viskam tikriausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 15:54)
mano aplinkoje daug geru vyru ir graziu  seimu.
is draugu tik vieni issiskyre.
giminej issiskyrusiu isvis nera.
tai kazkaip man labai norisi tiketi, kad galima ir taip gyventi  biggrin.gif
o del tokiu, kurios reikalauja, kad jas i keliones veziotusi, tai jooo, idomus reikalavimai vyrui. Geriau tegu iskart kaina uzsideda skelbime, jeigu tai butinasis reikalavimas.

Ne idomus reikalavimai o elementarus bukumas.
Tada tikimasi ir bukos kitos puses.

Sakysim as nerasiau, kad noriu nekaltos, nes tokios elementariai is karto atsokttu, nebent kokia kvinks-kvankt. Yra dalyku, kur tiesiai neina suzinot ar paklaust. Tame ir sunkumas. Pirma reikia neatbaidyti norimu kandidatu tiesmukiskais noru paeiskimais
Atsakyti
nemazai jus cia puslapiu pripliurpet, kol as i gamta islekus buvau.
Kiek paveluotai, nes jau kalba apie cecenus, bet jungiuosi dar prie jusu su atsakymu, kokio dabar vyro ieskociau.

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:26)
klausykit, o davai pazaidziam zaidima - parasykit savo reikalavimus vyrui/moteriai, jei dabar rinktumetes?  biggrin.gif

-aukstesnis uz mane (as neauksta, tai didzioji dauguma vyru uz mane ir taip aukstesni),
- amzius plius minus 5 metai kaip as (dabar toleruociau jau ir jaunesni, ir bendraamzi, anksciau - niekaip),
- turintis darba (tipo laikinai nedirbantys netinka, pirma tegul iesko darbo, paskui moters),
- tolerantiskas ir nemeginantis manes pakeisti ar man primesti savo poziuri (jei religingas - kad nemegintu manes atverst i tikejima, jei vegetaras, neaiskintu kaip mesa zalinga ir t.t.),
-nestoras, bet ir nebutinai issisportaves, gan normalaus sudejimo,
-pageidautina naslaitis (anytos man pakako keliems gyvenimams i prieki),
- mylintis gyvunus ir norintis ju tureti,
- issilavines (o jei tik po vidurines,tai protingas, apsiskaites, besidomintis pasaulio naujienom),
- sukaupes tam tikra materialini turta (nesvarbu koki ir kiek, svarbu, kad ne pliku uzpakaliu, be to tokiu metu jau ir siaip turi kazka turet),
-gali tureti 1 ex zmona (bet nepilantis ant jos pamazgu!),
-pageidautina be vaiku (toleruotina 1 vaikas - mergaite, pageidautina jau kuo vyresne. Bet sita punkta dar galima koreguoti),
-turi tureti savo hobi (pageidautina ne zvejyba, medziokle - draudziama!),
-negalvojantis, kad zmona ar drauge tai tarnaite,
-istikimas, draugiskas, mylintis, be zalingu iprociu (rukymas- grieztai NE, tik lengvi alkoholiniai gerymai), ko daugiau galima noret?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:01)
Pirma reikia neatbaidyti norimu kandidatu tiesmukiskais noru paeiskimais

o pasakymas, kad ieskau vyro rimtiems santykiams tai jau atbaidymas butu ar nelabai? ax.gif
man vienas pareiske, kad taip sakyti negalima, nes tipo neaisku, kas gausis.
as suprantu, kad neaisku, ar gausis kas su konkreciu zmogumi ar ne, bet juk zmogus turi zinoti, ko jis nori, ko jis iesko, ar ne?
ar vyrai moters iesko kaip i miska eidami - jei ras gryba, gerai, jei elnias po akim paklius nudobt, tai irgi gerai? biggrin.gif nes kartais paklausi, ko iesko, tai nesugeba pasakyti biggrin.gif o gal kuklinasi labai, nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:59)

o aš tai nenorėjau tų kelionių, apskritai aš naminė, namisėda, nedrįstu atostogų prašyt, kada išvaro tada ir gerai, kada už kelis metus susikaupia, arba išvis, kas antrą dieną dirbu ir nusiskaičiuoja, pavaduot manęs nereikia. bet jis dar su ankstesne sugyventine ir porele draugų buvo pirkę vieną kelionę, vasarą, tai buvo jam viskas paprasta ir aišku, perrašo pavardę ir mane vežasi, o man tai oi, audra stiklinėj, rūstavau, sakau, jūs pirkot, jūs planavot, ją ir vežkis. jis sako, kaip tai vežtis, jei dabar gyvenu su tavim biggrin.gif jam visada buvo viskas aišku, o man nieks neaišku. biggrin.gif dabar tai suprantu, kad jau kartu gyvenam, turiu ir pareigas ir privilegijas priimt vienodai rolleyes.gif tarkim, važiuojant kur su jo kuria buvusia žmona, mano vieta yra priekinėj sėdynėj, šalia jo, o jos jau tegu džiaugiasi išvis kad veža biggrin.gif yra tokių "saldžių" dalykų, ko neparodai, neišreiški. tarkim, pietūs su vaikais ir antra žmona. jis pasirenka tą patį, ką ir aš, su manim tariasi. na, juk dabar aš jo princesa, o buvusios jau buvo yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 16:10
QUOTE(Leksa @ 2018 06 19, 17:03)
nemazai jus cia puslapiu pripliurpet, kol as i gamta islekus buvau.
Kiek paveluotai, nes jau kalba apie cecenus, bet jungiuosi dar prie jusu su atsakymu, kokio dabar vyro ieskociau.
-aukstesnis uz mane (as neauksta, tai didzioji dauguma vyru uz mane ir taip aukstesni),
- amzius plius minus 5 metai kaip as (dabar toleruociau jau ir jaunesni, ir bendraamzi, anksciau - niekaip),
- turintis darba (tipo laikinai nedirbantys netinka, pirma tegul iesko darbo, paskui moters),
- tolerantiskas ir nemeginantis manes pakeisti ar man primesti savo poziuri (jei religingas - kad nemegintu manes atverst i tikejima, jei vegetaras, neaiskintu kaip mesa zalinga ir t.t.),
-nestoras, bet ir nebutinai issisportaves, gan normalaus sudejimo,
-pageidautina naslaitis (anytos man pakako keliems gyvenimams i prieki),
- mylintis gyvunus ir norintis ju tureti,
- issilavines (o jei tik po vidurines,tai protingas, apsiskaites, besidomintis pasaulio naujienom),
- sukaupes tam tikra materialini turta (nesvarbu koki ir kiek, svarbu, kad ne pliku uzpakaliu, be to tokiu metu jau ir siaip turi kazka turet),
-gali tureti 1 ex zmona (bet nepilantis ant jos pamazgu!),
-pageidautina be vaiku (toleruotina 1 vaikas - mergaite, pageidautina jau kuo vyresne. Bet sita punkta dar galima koreguoti),
-turi tureti savo hobi (pageidautina ne zvejyba, medziokle - draudziama!),
-negalvojantis, kad zmona ar drauge tai tarnaite,
-istikimas, draugiskas, mylintis, be zalingu iprociu (rukymas- grieztai NE, tik lengvi alkoholiniai gerymai), ko daugiau galima noret?

pageidautina naslaitis mane prajuokino biggrin.gif
jo, mano ex mamyte buvo pagerinta biggrin.gif
bet mano drauges anyta, tai tikras auksas, kaip as jai tokios pavydziu rolleyes.gif
as dar koreguociau punkta del vaiku - man vaikai tinka, aisku, jei ju ne 15 ir neprimetes eilei moteru.
rukyma pajegciau toleruoti, va piktnaudziavima alkoholiu - jau niekaip.
zvejyba toleruociau, jei tai ne maniakines stadijos pomegis biggrin.gif
o visa kita is parasytu punktu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:05)
o pasakymas, kad ieskau vyro rimtiems santykiams tai jau atbaidymas butu ar nelabai?  ax.gif
man vienas pareiske, kad taip sakyti negalima, nes tipo neaisku, kas gausis.
as suprantu, kad neaisku, ar gausis kas su konkreciu zmogumi ar ne, bet juk zmogus turi zinoti, ko jis nori, ko jis iesko, ar ne?
ar vyrai moters iesko kaip i miska eidami - jei ras gryba, gerai, jei elnias po akim paklius nudobt, tai irgi gerai?  biggrin.gif  nes kartais paklausi, ko iesko, tai nesugeba pasakyti  biggrin.gif o gal kuklinasi labai, nezinau  biggrin.gif

Pirmiausia tai apie visokius "bandymus". Neiti i virtuve, kad nesubobet, tai cia buvo paskui.
Pirmiausia, kai draugavom, manoji buvo nustebinta, kad pas mane jei neeleidziama nieko daryti, kava as darau, maista as darau, jai tik tupet ant sofos ir laukti.
Ji jau buvo pradejus galvot, kad su manimi butu neimanoma kartu gyventi, nes viska daryciau o jai nieko neleisciau.
Dabar, tai atrodo juokinga, beet matot kokias klaidingas isvadas galima padaryti. O as neleidau jai nieko daryti, nes tingejau aiskinti, kur kas padeta.

Jus, kin, priestaringai elgiates, deklarruojat garsiai, kad domina santykiai su rimta perspektyva (na zinot - deklaracijos yra pigios), o realiai, kaip kos vyras tingite bendrauti, norit susitikti ir kazk tenn matyti (kas mazai realu). Vyrai gerai priestaravimus jaucia ir jais naudojasi, jie jaucia tokius dalykus, kaip plesrunai jaucia auku baime.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 17:09)
tarkim, važiuojant kur su jo kuria buvusia žmona, mano vieta yra priekinėj sėdynėj, šalia jo, o jos jau tegu džiaugiasi išvis kad veža biggrin.gif 

siaip tai teisingai biggrin.gif
pas musulmonus vyras gali tureti daugiau nei viena zmona tik tuo atveju, jei visas ir ju vaikus gali finansiskai aprupinti, bet yra dar vienas nerasytas reikalavimas - jei sugeba savo moteriskes suvaldyti biggrin.gif kuri vyriausia zmona, kuri mylimiausia, kuri dar kazkokia - kiekviena turi savo vieta biggrin.gif ir kad nebutu jokiu pjautyniu tarp moteriskiu biggrin.gif
Atsakyti
Dar priastaravimas, tai gali buti patirtis. Vargu as iseis apie ja nutylet su rimtu zmogumi. Cia kaip CV rasyti, kad nemegstu keeisti darbovietas, beet per 10 metu pakeiciau ju 6.
Jus priestaravimus stengiates nutylet, vel tai bus panaudota pries jus manau. As jumis nepasitikeciau kuriant rimtus santykius, nes apart deklaraciju ir tam tikro dalinio mastymo, nematau nieko daugiau. gerai mano mastymas nestandartinis, bet protingi vyrai turi nebloga logini mastyma, o buten logika cia blogiausiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 17:13)
siaip tai teisingai  biggrin.gif
pas musulmonus vyras gali tureti daugiau nei viena zmona tik tuo atveju, jei visas ir ju vaikus gali finansiskai aprupinti, bet yra dar vienas nerasytas reikalavimas - jei sugeba savo moteriskes suvaldyti  biggrin.gif  kuri vyriausia zmona, kuri mylimiausia, kuri dar kazkokia - kiekviena turi savo vieta  biggrin.gif ir kad nebutu jokiu pjautyniu tarp moteriskiu  biggrin.gif

gerai kad priminei biggrin.gif pakrapštei žaizdą manojo. jo mylimiausia jaunėlė dukra už muslimo tekėt vis ruošias, jau metai, kaip muslimijoj gyvena. manasis 4 žodžius tik žino "geras muslimas- miręs muslimas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 17:11)
Jus, kin, priestaringai elgiates, deklarruojat garsiai, kad domina santykiai su rimta perspektyva (na zinot - deklaracijos yra pigios), o realiai, kaip kos vyras tingite bendrauti, norit susitikti ir kazk tenn matyti (kas mazai realu). Vyrai gerai priestaravimus jaucia ir jais naudojasi, jie jaucia tokius dalykus, kaip plesrunai jaucia auku baime.

man priestaravimu tame nera.
as tik cia forume papliurpt virtualiai galiu, o tarpasmeniniu santykiu srityje man labiausia patinka kalbet su zmogumi ziurint i akis. Nei laiskais, nei telefonu, nei kitokiomis nuotolinemis priemonemis man taip nesibendrauja, kaip tiesiogiai. Mano tel. saskaita nesiekia 5 euru per menesi biggrin.gif nu nemegstu as nuotoliniu budu bendrauti ir ka?
bandziau, tai gaunasi paplepejimai be jokiu giluminiu dalyku, nes nematytam zmogui atvirauti asmeniskai man nesigauna. Tai as uz tiesiogini bendravima.
Atsakyti