QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 16:04)
nu va dabar likau nusivylusi kaip ir Klajoklis jauciu suzinojes, kad jus nevienisa
tradicinis vaizdleis pas mus "Vyrui pradėti reikia daug laiko jis neskubėdamas atsikelia, pusryčiauja, žiūri televizorių, ir visą tą laiką kenčia mylimosios puldinėjimus dėl savo nenoro padėti. "
nu dabar jau siek tiek igavau kantrybes, leidziujam isivaziuoti , susiplanuoti galvoje, ka darys. bet kaip mane biesina tas letas isivaziavimas
tradicinis vaizdleis pas mus "Vyrui pradėti reikia daug laiko jis neskubėdamas atsikelia, pusryčiauja, žiūri televizorių, ir visą tą laiką kenčia mylimosios puldinėjimus dėl savo nenoro padėti. "
nu dabar jau siek tiek igavau kantrybes, leidziujam isivaziuoti , susiplanuoti galvoje, ka darys. bet kaip mane biesina tas letas isivaziavimas
jo, dėl klajoklio tai buvau naivi kaip septynmetė. visų pirma, maniau tai mergina kuri sena pažįstama. parašė jis man tą žinutę, kur čia jums citavo, tai anot jo kabinimas ir iššūkis (ar atrašysi?-suprask, dar vieniša, pasirašysi) o aš maniau, kad, taip, kaip rašė, patiko mano rašliavos, norėtų paplepėti. na, kaip merginos čia, kad viena kitą pagiriam už smagias žinutes, juk tuo ir baigiasi, be paslėptų ketinimų
o aš rytais nepakylu niekaip tai manasis kas rytą pristato į lovą stiklinę vandens su citrina, tai išgeriu, dar paguliu, tada sisioti reikia eit, tai atsikeliu, kitaip toliau miegočiau
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:51)
rene, aciu uz pasakojima
as tai kazkaip irgi uz susitikima ir tada aiskinimasi.
viskas, ko man reikia iki susitinkant is vyro - tai amzius (kad ne jauniklis ir ne i tevus tinkantis), seimyninis statusas (kad ne vedes) ir intencijos (vienkartiniai susibegimai ar siaip pasitampymai neatitinka mano interesu)
o toliau - kaip dievas duos
as tai kazkaip irgi uz susitikima ir tada aiskinimasi.
viskas, ko man reikia iki susitinkant is vyro - tai amzius (kad ne jauniklis ir ne i tevus tinkantis), seimyninis statusas (kad ne vedes) ir intencijos (vienkartiniai susibegimai ar siaip pasitampymai neatitinka mano interesu)
o toliau - kaip dievas duos
prašom, nesunku buvo tik nelabai trumpa istorija gavosi, o praktiškai nieko dar nepapasakojau, jei rašyčiau kokį blog`ą, tai kasdien mėsos (medžiagos) užtektų
manasis išsyk sakė, aišku tik kartu gyvent, kokie dar pasimatymai. o aš to nenorėjau
galvojau kin, man velnių duosi, kaip banalu, kad reikia padraugaut ilgiau, pažint ir pasitikrint, įsitikint.