Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 15:50)
Tai kaip tik vyrai orientuoti i vaizdus, moterys i garsa labiau. Bent man tai visiska tiesa, lydausi nuo seksovo vyro balso, o daugumai baisiu vaizdu esu atspari.

Man visiskai piresingai, aisku balsas ir grazus zodziai grazu, bet as jiem esu atspari lotuliukas.gif o vaizdas man turi buti grazus , sakau matomai as ne moteris lotuliukas.gif jei kambaryje netvarka, as ir myletis negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
lutuke, manasis nagus ėda per krepšinį, ir šiaip kada kramtinėjasi biggrin.gif sakau, duok, aš pagraušiu, nebenorėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 15:50)
užmeskit akį skyrių "pareigų pasiskirstymas"
  https://www.delfi.lt...s.d?id=49463602

buvo laikotarpis jaunysteje, kai vienu metu gyvenau bute su 5 vaikinais. Turejau savo atskira kambari, bet bendrose patalpose gyvatyno neuzleidau. Kadangi visi nuomojomes lygiomis salygomis, tai ir tvarkyti reikejo taip pat (mano supratimu smile.gif )
sunkokai jiems buvo su tvarkymu
padariau grafika. prasidejo issisukinejimai, kad ta diena vienas negalejo, o kita - kitas. Pasakiau, kad ne mano reikalas - kas negali, tas ir susiranda su kuo susikeisti dienomis.
Tada issiskyre supratimas, kas yra tas namu tvarkymas smile.gif
viska issprende sarasas ant saldytuvo - surasyti atliktini darbai ju atlikimo eiliskumo tvarka smile.gif
bedos nebeliko
nes kazkaip klozeto sveitimas nei vienam i namu tvarkymo savoka neiejo, kol saraso nebuvo smile.gif juokingiausia, kad kiekviena karta kiekvienas is ju susitikrindavo su sarasu, ar viska padare biggrin.gif nes kitaip tai niekaip biggrin.gif
viena is ju neseniai buvau sutikusi su zmona, zmona labai dekojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:52)
vede iesko istekejusiu, kiek daug apgaules gyvenime...kam is vis tada gyventi kartu?
viena esmine savybe poroje turi buti man saziningumas, jokiu aferu uz namu ribu....

finansai: paskolos būstui ar koks idealiai geras darbas pas uošvį... na ir bendri vaikai. O daugiau taip išeina - niekas nebejungia. Liūdna...
Bet tai realiai moterys vis verkia ant vyrų, o jei vyrus pakalbintum, tai kiek baisių moterų sužinotum ir durnų. Ir tai tiesa, nes jei žinai tas moteris, tai išgirsti ir iš kitų, kad tokios maždaug jos ir yra. O vyras juk irgi nori supratimo, šilumos, gero žodžio, rūpesčio, o ne tik, kad pvz. žmona viską savo broliui tik tystų, tik braliukas, braliukas, o vyras maždaug nepadvės, velnias negriebs. Nu čia pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:52)
jokiu aferu uz namu ribu....

vediesi namo? biggrin.gif juokauju, aisku biggrin.gif
o apie tuos bandancius, tai jiems nelabai svarbu amzius ar isvaizda, svarbu, kad akys zibetu biggrin.gif cia man vienas taip aiskino, kai as nusistebejau, ko tie vyrai vede kimba, as gi jau ne jaunikle ir nesu grazi (nu ok, varnos nesibaido, gale lauko netikciau stovet, bet vis gi).
Sako, tu sypsaisi eidama gatve ar kalbedama su zmogumi, tai jie ir kalbina, mazu ne tik nusisypsosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 15:50)
lutkuke, aš apsakiau, kad jis visko to norėtų, bet tikrai nepaminėjau, kad viską taip ir gauna biggrin.gif

vyrai viską išmėto, o kai tvarkosi kapitaliai, tada jau rankioja. nu jiems taip rašo maumeniuky.
užmeskit akį skyrių "pareigų pasiskirstymas"
  https://www.delfi.lt...s.d?id=49463602

nu va dabar likau nusivylusi unsure.gif lotuliukas.gif kaip ir Klajoklis jauciu suzinojes, kad jus nevienisa lotuliukas.gif

tradicinis vaizdleis pas mus "Vyrui pradėti reikia daug laiko – jis neskubėdamas atsikelia, pusryčiauja, žiūri televizorių, ir visą tą laiką kenčia mylimosios puldinėjimus dėl savo nenoro padėti. "
nu dabar jau siek tiek igavau kantrybes, leidziujam isivaziuoti , susiplanuoti galvoje, ka darys. lotuliukas.gif bet kaip mane biesina tas letas isivaziavimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 15:00)
O daugiau taip išeina - niekas nebejungia. Liūdna...

O kuo jus kitokios? Kuri cia sugebat sukurti ka KAZKA KAS JUNGIA? Valyti patalpas, skalbti, virti edala, tai aisku geri dalykai, bet ju neuzteeks.
Reikia sukurti, puoselet, saugt vystyti ta kas vadinama bendru gyvenimu.
manau ta sugebu.

mane stebina, kai girdziu, kad kazkas isbleso, dingo rysys ir pan.
Tokie zmones man panasus i tuos kurie apsigyveena naujuose namuose ir nugyvena juos iki apgriuvusios landynes.
na asiku galima konstatuoti, kad viskas apsiure, siuksles, smirineja grauzikai, per stoga beega vanduo. Todel reikia busta palikti
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 16:04)
vediesi namo?  biggrin.gif  juokauju, aisku  biggrin.gif
o apie tuos bandancius, tai jiems nelabai svarbu amzius ar isvaizda, svarbu, kad akys zibetu  biggrin.gif  cia man vienas taip aiskino, kai as nusistebejau, ko tie vyrai vede kimba, as gi jau ne jaunikle ir nesu grazi (nu ok, varnos nesibaido, gale lauko netikciau stovet, bet vis gi).
Sako, tu sypsaisi eidama gatve ar kalbedama su zmogumi, tai jie ir kalbina, mazu ne tik nusisypsosi  biggrin.gif

nu jei jau su kitais, tai tada jau visiem kartu geriau, zinant, jei jau tokia poros politika lotuliukas.gif bet man tai slykstu tokie dalykai...
taip aisku , man akys irgi svarbiausias dalykas, ir ka jos spinduliuoja...bet visgi, jei vedes tai reiktu rupintis, kad zmonos akys spinduliuotu...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 15:56)
lutuke, manasis nagus ėda per krepšinį, ir šiaip kada kramtinėjasi biggrin.gif  sakau, duok, aš pagraušiu, nebenorėsi biggrin.gif

sako nulakuoti reikia biggrin.gif
as tai labai jautri garsam, net radau, kad tai yra kazkoks net sutrikimas, nepamenu tik pavadinimo, mane is kantrybes gali isvesti tam tikri garsai, jauti atrodo net fizini skausma, tai va tokie visokie nagu grauzimai man peilis, o turiu viena toki kolega irgi nieko visai vyrukas , bet kai pradeda nagus graust per susirinkimus, norisi begt greiciau toliau, o ka reikia kenteti, bet namie sunku butu iskesti, jau taip tas mano vyras nuksiraustas anot kai kuriu cia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 15:59)
nes kazkaip klozeto sveitimas nei vienam i namu tvarkymo savoka neiejo, kol saraso nebuvo smile.gif juokingiausia, kad kiekviena karta kiekvienas is ju susitikrindavo su sarasu, ar viska padare  biggrin.gif  nes kitaip tai niekaip  biggrin.gif
viena is ju neseniai buvau sutikusi su zmona, zmona labai dekojo  biggrin.gif

gerai, kad paklusnus pasitaike lotuliukas.gif
apie cecenus skaiciau, nezinau ar teisybe, bet rase, kad grindu plovimas niekaip neieina jiems i vyru pareigas doh.gif , ir geriau mirtu, bet grindu neplautu, del to susidurdavo su problemom armijoje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 16:07)
O kuo jus kitokios? Kuri cia sugebat sukurti ka KAZKA KAS JUNGIA? Valyti patalpas, skalbti, virti edala, tai aisku geri dalykai, bet ju neuzteeks.
Reikia sukurti, puoselet, saugt vystyti ta kas vadinama bendru gyvenimu.
manau ta sugebu.

mane stebina, kai girdziu, kad kazkas isbleso, dingo rysys ir pan.
Tokie zmones man panasus i tuos kurie apsigyveena naujuose namuose ir nugyvena juos iki apgriuvusios landynes.
na asiku galima konstatuoti, kad viskas apsiure, siuksles, smirineja grauzikai, per stoga beega vanduo. Todel reikia busta palikti

nu aš kitokia. Aš labai rūpinuosi savo vyru. Jis man net tam tikra prasme skolingas dėl savo sveikatos, gyvybės ax.gif Ir jis tai žino ir supranta. Taip pat aš jam padėjau nusiimti blokus nuo savo tėvų padarytus, kurie jį smugdė kaip asmenybę. Tėvukai ten pas jį biškį pagerinti, knygas galima apie tokius rašyt ax.gif Ir tą jis irgi žino, supranta ir labai vertina.
Vat kame mano minusai, tai minusai, nieko su tuo nepadaryt jau, nesikeisiu. Nersitvarkau aš praktiškai namuose ax.gif Nu tokia aš esu, kaip vyr. lyties asmuo šioje srityje, tik lyties nekeičiu ir hormonų negeriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 16:16)
apie cecenus skaiciau, nezinau ar teisybe, bet rase, kad grindu plovimas niekaip neieina jiems i vyru pareigas doh.gif , ir geriau mirtu, bet grindu neplautu, del to susidurdavo su problemom armijoje.

vadinasi turiu čečėnų genų biggrin.gif
Atsakyti
gerai, kad paklusnus pasitaike lotuliukas.gif

jie neturejo pasirinkimo biggrin.gif as netvarkiau, o panas parsivest i bardaka paaiskinau, kad nu labai ne lygis biggrin.gif tai jie dar vienas kita pastrojindavo biggrin.gif
Atsakyti

kin, linkiu tau viso ko geriausio ir visų įmanomų grožybių. bet būna kartais, kad priimi realybę tokią, kokia yra ir nieko nenutinka.
tarkim, pažinčių portale, nebėgam mes pašvilptos tos kavos, norim pasirašinėti, pasikalbinėti, pasilūkuriuoti. vyrams tas rašinėjimasis yra peilis, jie labai stengiasi, bet kai jau su keliom būna po tris mėnesius prasismailinę prasidailinę ir nieko nepešę, jie išsyk nori realios pažinties.
mano su mv pradžia buvo tokia (bandysiu kuo trumpiau). aš buvau tris mėnesius pažinčių portale. mano tikslas buvo pavaikyti žieminį nuobodulį, su kuo nors paplepėti, gal net susirasti kokį draugiuką bendram laisvalaikiui. nenorėjau niekur kraustytis, nenorėjau priimt pas save, nenorėjau stot prie puodų, nenorėjau bendros buities, naujos giminės. vistik 7 vienišavimo metai jau suformavo tam tikrus įpročius, dienotvarkes ir pan. ir aš gyvenau gana gerai, harmoningai, tik truputį nuobodžiavau ax.gif
manasis, kaip minėjau, sugyventinės, kuri išėjo iš jo prieš 2-3 mėnesius kokį 6 kartą paklausė, ar tikrai negrįš, pasakė, kad jis nebus vienas, susiras ką nors (rodė tas žinutes), ėmė kuistis po filipinietes, bet pamatęs, kad vynuogės rūgščios biggrin.gif užsiregistravo draugas.lt, kame aš jau buvau praleidusi tris mėnesius nepertraukiamo darbo, taip kaip šiandien šičia biggrin.gif jo anketa be foto buvo, nebaigta dar, sakau, parodyk. atsiuntė. baisus kaip antras pasaulinis karas. sakau jamam. blevyzga, šiaip sau, nes nusibodę buvo su visais ir rimtai ir juokais ir piktai rašinėtis. tada duok skype. nu ok. susijungėm, pasiplepėjom. nori susitikt,- tau tą aną parodysiu, dar šitokių kažko turiu, aprodysiu, sriubos štai išviriau, pavaišinsiu, žodžiu, atlėk. sakau, pasibendraukim taip, kitą savaitgalį pasimatysim. oi, ne 8 dienos, nekvailiok. tai čia gal buvo ketvirtadienio vakaras, dar penktadienį skype, zurzia susitikt. šešt ryte vėl žinutė, sakau, gerai, 10-tą arbatinėj. čia seno vilko triukas. visi vyrai nori susitikti vakare, prie vyno, o ryte, prie arbatos, kiek esu siūliusi, visi atsisakė. galvoju, nu ir tas atšoks, ramybė. nė velnio ne ramybė. susitikom, pasiplepom. kažkaip kalbos apstu, sakau, laisvadienis, oras geras, mažu sulakstom iki palangos. pravaikčiojom dienikę, grįžom, kažkaip ir nesinori jau taip "pa damam". likau pas jį, galvoju, ką jau čia benukentės tas mano moralinis veidas biggrin.gif paryčiais prabudus, jaučiu jo burnos kvapą nekokį. galvoju, bėgsiu biggrin.gif aš tikėjausi, kad tai pas jį pasilankysiu, dėl verslo jis pas mane tai mažiau tikimybės kad dažnai buvotų. bet maniau taip tokį gyvenimą pusinį. o nė velnio, kaip stojau nuo pirmos dienos "čia tavo (buvusios sugyventinės biggrin.gif ) lovos pusė, tavo spinta, tavo dviratis, tavo garažas, pusryčiai pusę aštuonių turi būti biggrin.gif oi, koviausi, oi spjaudžiaus kaip geltonas drakonas dėl savo laisvių, savo erdvės, savo gyvenimo. ir dabar nesu pas jį persikėlusi, kasdien grįžtu namo, iš jų einu į darbą, po darbo vėl į savo namelius, po to pas jį važiuoju.
lygiagrečiai pažintyse jis spėjo dar pabrūkštelt vienai kitai per tas tris dieneles, kiek ten pabuvo. viena lyg tikusi, bet atsisakė duoti skype, atseit galva neplauta, o jis nebuvo linkęs rašinėtis, jam reikėjo konkretumo (gi viršininkas buvęs, daugel atrankų į darbus yra rengęs, tai čia tuo pačiu principu viskas turėjo būt operatyviai) biggrin.gif ta šansą prametė, dėl tų plaukų bigsmile.gif kita pasakiusi, kad norinti kelionių jo finansuojamų, taip šviesiai tiesiai. koks pasipiktinęs jis buvo, kokia ji išnaudotoja, nors jo gyvenimas tai toks, kad visas savo moteris vežiojos, ir jei liežuvį būt prilaikius už dantų, tai ji važiavus butų, o ne aš, šį sausį į Egiptą šiknos pamirkyt ir apsiėst be saiko visko ten kur daug žvaigždučių biggrin.gif
moralas toks, kad vyrai, daugelis turbūt, yra konkretūs, nemėgsta rašliavoti, jiems tai kapinės, kad kartais tenka ir pagal jų taisykles pažaist, jei nori rezultato. Aš nenorėjau rezultato (bendro gyvenimo), bet jis yra ir nelabai jau skundžiuosi tuo pokyčiu, kurio neplanavau. juk dėsnis, kad gera vieta niekada nebūna tuščia, turi griebt, kol kita nepagriebė. biggrin.gif kitas moralas, prieštaraujantis tam visam, ką pasakojau, jei tai tavo žmogus, jis ir bus su tavim bet kokioms aplinkybėms susidėjus, juk be dievo valios nė plaukas nuo galvos nenukrenta, tai kaip sakoma, žmogus planuoja, dievas juokiasi.
ankstesnis mano bandymas prieš kokius tris metus (sėlija pameni, esu aprašiusi apie labai negražų diedą biggrin.gif ) susidraugaut, tai tokia meilė buvo, atrodo viskas, čia mano žmogus, nuo pat pirmo susitikimo galėjom jau į zaksą eit, bet mano tas užsidegimas po dviejų savaičių jau prablėso, per 7 savaites išgaravo be pėdsakų. bigsmile.gif Tai dabartiniam kai papasakojau, o pradžia tokia audringa buvo, tai buvo tik mįslė, ar išdraugausim 7 savaites, kaip su tuo, ar nepavyks. ta intensija kiekvieną šeštadienį (pažinties dieną) gaudavau po gėlę. taip 7 savaites. neįtikėtina, bet išgyvenom biggrin.gif po to gal pusmetį kas mėnesį, mūsų pažinties mėnesio dieną. po to metinių proga. Ir šiaip daug visokių smagių ir nelabai dalykų per tuos metus nutiko.

Papildyta:
sako nulakuoti reikia  biggrin.gif
as tai labai jautri garsam, net radau, kad tai yra kazkoks net sutrikimas, nepamenu tik pavadinimo, mane is kantrybes gali isvesti tam tikri garsai, jauti atrodo net fizini skausma, tai va tokie visokie nagu grauzimai man peilis, o turiu viena toki kolega irgi nieko visai vyrukas , bet kai pradeda nagus graust per susirinkimus, norisi begt greiciau toliau, o ka reikia kenteti, bet namie sunku butu iskesti, jau taip tas mano vyras nuksiraustas anot kai kuriu cia lotuliukas.gif

eik jau,lutuke, nu negraužia jis nagų taip garsiai, kad per trobą aidas eitų, nesigirdi man biggrin.gif tik šiaip, matau, kad graužia, tai paimu tą ranką ir atitraukiu. dar autokanibalu išvadinu, mat skaityt teko, kad savo kūno dalių valgymas,- nagų kramtymas, odelių nusikramtymas ir plaukų valgymas (nesu girdėjus, bet ten rašė), kraujo nučiulpimas įsidūrus yra autokanibalizmas blink.gif
Atsakyti
rene, aciu uz pasakojima biggrin.gif
as tai kazkaip irgi uz susitikima ir tada aiskinimasi.
viskas, ko man reikia iki susitinkant is vyro - tai amzius (kad ne jauniklis ir ne i tevus tinkantis), seimyninis statusas (kad ne vedes) ir intencijos (vienkartiniai susibegimai ar siaip pasitampymai neatitinka mano interesu)
o toliau - kaip dievas duos biggrin.gif
Atsakyti