Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:32)
bet gal zinojo kam raso vis tiek, juk jei butu vyrui ar vaikui parases gal is kazkieno gavo jusu numeri, gal kazkur pamate, susizinojo telefona?

nu nebent kažkaip susiejo, kad moteriška lytis turi būti ir nesena dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 15:34)
Pav. manot as galiu su MB bedavot apie ex? Manau ne.

nu pas jus jau išskirtinoka situacija smile.gif geriausia būtų jums nustot bėdavot ir džiaugtis dabartimi, nes bėda traukia bėdą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 15:39)
Ant bado dietos laikant, aisku nenustoja.

dieta padeda mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o jums rimtai neatsibodo vis dar nusisneketi? ka juos tuom norite pasakyti? cambala dingo sakot pakeisit ja, gamta tusciu vietu nemegsta? ? lotuliukas.gif

jei vyras myli, jis ir geidzia moterys ir jokie ten gimdymai ar depiliacijos tikrai nesugadina jiems to noro, kokia isdavyste gal ir sugadina, bet ne fiziologija. Cia moterims taip gal nuo negraziu vaizdu dingtu noras, nes moteriai seksas siek tiek kitas dalykas, nei vyrui ir kitaip viskas galvoje vyksta.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 15:41)
lutuke, paslaptis tiesiog būtina patikėti moterims. jos dideliais ir vis didėjančiais būriais jas saugo biggrin.gif

va va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 13:15)
gal anksčiau esu rašius, gal ne, pažinčių portale vienoj anketoj buvau sueiliavus:

mokus skalbti, virti, siūli,-
aš puiki šeimininkutė.
veją pjaunu, daržą sėju,
o jau lovoj- tikra fėja.

sukuriu namų jaukumą,
šilta bus, tikrai be dūmų.
dar nematėt, kaip aš šoku,
imkit mane- viską moku.

ax.gif  spėkit, kokių žinučių buvo daugiausia? biggrin.gif
rašė daugumoj vedę, visa kita dzin, jiems tik fėjos reikėjo bigsmile.gif
Kin, gali pasiskolinti mano eilėraštuką, tavo regiono vyrai jo neskaitė, mažu suveiks mirksiukas.gif

as siuti nemoku smile.gif nors kai reikia, tai pati velnia galiupadaryt - ir pasiut kazka, ir nunert, iskept galiu viska, kad kepama, darzu nuejusi belekiek, bet dabar Vilniuje gyvenu, tai kazkaip ner dideles nostalgijos jiems biggrin.gif o fejos mes visos, bet tik pasakoje biggrin.gif jei vyras pasakos neduoda, feja isnyksta biggrin.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 14:05)
O jie be moterų ir negyvena. Pažinčių portalai pilni imamų moterų biggrin.gif
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš. rolleyes.gif

na, ko jie tikisi tai aisku, bet man nuo to tiketis maziau kazkaip nesinori rolleyes.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 15:02)
dabar aš temą užvesiu su klausimu:
geriau daugiau kalbėtis su savo vyru iš širdies ar su geriausia drauge? žodžiu, šeimos ribose širdį lieti ar už jos ribų, draugei? o su vyru tipo visokios paslaptys, atstumas, tam tikros temos tabu...

apie santykius su vyru - tik su vyru, bobiski plepalai - su drauge biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:14)
nu va raso i fb vedes vyrukas, siulo keksa is kart , nu jomajo, net jei kekso ieskociau, tai kaip su tokiu? is kart tept lept, koki jis ten keksa iskeptu lotuliukas.gif  doh.gif
nu bet matomai ir tokiu moterys iesko doh.gif jei kam reikia galiu perudoti duomenis lotuliukas.gif

oi, tokiu besisiulanciu nors vezimu vezk biggrin.gif mazu kokia simtoji ir sutiks, tai laime bando biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 14:41)
lutuke, paslaptis tiesiog būtina patikėti moterims. jos dideliais ir vis didėjančiais būriais jas saugo biggrin.gif

Turiu drauge. Ji man ispasakoja kitu smulkiausias paslaptis, o man sako "as niekam nesakysiu".
Karta ji man pasakoja: "susitikau su beendrom pazistamom, apie tave nieko nesakiau". As su nusivylimo gaidele: "taigi nera cia ka slepti", tai visa pasimete.

Mane zavi moteru sugebejimas buti tokiomis supratingomis ir nuosirdziomis, kai nori suzinot kokios naujos info pletkams.
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 15:41)

lotuliukas.gif aha as taip darau, kai noriu kad kazkas kazka suzinotu, bet nenoriu pati apie tai tiesiai i akis pasakyti , darbe pvz bosui lotuliukas.gif tik reik zinoti, kam ka pasakyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:39)
As tai dabar mastau, noreciau tokio vyru, kaip Rene lotuliukas.gif kaip faina butu namai sutvarkyti, valgyt padaryta, dar masazas kas vakara, jau kitko ir nereiktu lotuliukas.gif

lutkuke, aš apsakiau, kad jis visko to norėtų, bet tikrai nepaminėjau, kad viską taip ir gauna biggrin.gif
pvz tradicinės kojinės. jos tris savaites prasivoliojo ant batų lentynos ir aš vis kaskart paklausdavau, ką jos čia veikia ir ar dar ilgai čia bus. biggrin.gif Man atsakydavo, kad jos mūvėtos tik kartą ir trumpai, todėl dar švarios. tada sakydavau, jeigu švarios, nešk į švarių stalčių. ne, ten negalima, nes jos jau mūvėtos biggrin.gif
po kurio laiko vėl paklausiu, kodėl tos kojinės vis dar čia ir man jos neatrodo labai švarios. biggrin.gif galop kažkokiu būdu jos įgavo kojeles (be mano konkrečios pagalbos) ir pasiekė skalbinių dėžę.
kitos kojinės buvo pamestos ant grindų ir buvo pranešta, kad jeigu po pusvalandžio jos dar bus čia, jas dulkų siurblys praris biggrin.gif tai vėl norėjo likti gyvos ir pabėgo biggrin.gif
šiaip gerą straipsnį skaičiau apie vyrų ir moterų namų ruošą, tvarkymus. moterys viską deda į vietas, o vyrai viską išmėto, o kai tvarkosi kapitaliai, tada jau rankioja. nu jiems taip rašo maumeniuky.
užmeskit akį skyrių "pareigų pasiskirstymas"
https://www.delfi.lt...s.d?id=49463602

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 14:42)
dieta padeda  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
o jums rimtai neatsibodo vis dar nusisneketi? ka juos tuom norite pasakyti? cambala dingo sakot pakeisit ja, gamta tusciu vietu nemegsta? ? lotuliukas.gif

jei vyras myli, jis ir geidzia moterys ir jokie ten gimdymai ar depiliacijos tikrai nesugadina jiems to noro, kokia isdavyste gal ir sugadina, bet ne fiziologija. Cia moterims taip gal nuo negraziu vaizdu dingtu noras, nes moteriai seksas siek tiek kitas dalykas, nei vyrui ir kitaip viskas galvoje vyksta.

Tai kaip tik vyrai orientuoti i vaizdus, moterys i garsa labiau. Bent man tai visiska tiesa, lydausi nuo seksovo vyro balso, o daugumai baisiu vaizdu esu atspari.
Atsakyti
o as tai kazkaip nuo vaikystes kaip partizane - jei manes paprasys niekam nesakyti, tai niekas ir neišpeš.
buna, kas nors is kitur suzino ir supranta kad as turiu zinoti toki dalyka, bando su manim kalbeti, as suprantu, kad jau is kazkur pasigavo naujienas, bet vis tiek apsimetu, kad nieko nezinau. Ne mano reikalas detales pasakoti ar aptarineti kazka, ko zmogus nenorejo, kad apie ji ar konkrecia situacija butu aptarinejama.
Uztai visuose darbuose viska zinojau, iskaitant slapciausia vadovu info biggrin.gif zinojo, kad niekam neispliurpsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 15:44)
as siuti nemoku smile.gif nors kai reikia, tai pati velnia galiupadaryt - ir pasiut kazka, ir nunert, iskept galiu viska, kad kepama, darzu nuejusi belekiek, bet dabar Vilniuje gyvenu, tai kazkaip ner dideles nostalgijos jiems  biggrin.gif  o fejos mes visos, bet tik pasakoje  biggrin.gif  jei vyras pasakos neduoda, feja isnyksta  biggrin.gif
na, ko jie tikisi tai aisku, bet man nuo to tiketis maziau kazkaip nesinori  rolleyes.gif
apie santykius su vyru - tik su vyru, bobiski plepalai - su drauge  biggrin.gif
oi, tokiu besisiulanciu nors vezimu vezk  biggrin.gif  mazu kokia simtoji ir sutiks, tai laime bando  biggrin.gif

fejos Fionos lotuliukas.gif

Tiketis glime beleko, o va Rene realybe aprase...kaip seniau sakiau uz visus pliusus bus savi minusai, visada svarbu laiku minusus pamatyti, su pliusais ir taip viskas aisku geria bus. Pvz senai senai mane kabino vienas vaikinukas, toks visai nieko butu , ir isvazda, ir issilavines, ir darbas geras, ir ne biednas, nu bet nagus grauze, eina kur, nu tada siaip ir neieskojau , jau ruosemes vestuvem su vyru, nu tokia atrodo smulkmena, bet visa statine medaus gadina, idomu paskui ar rado koka, kuriai tai netrukde, ar kakzaip issigyde unsure.gif

man daznai tokiu bajeriu nepasitaiko, nes parasyta istekejusi ir aisku man nebe 20 ir i draugus nepriimu sitaip kaip si kart, bet va vienas kitas pasitaiko visgi, ir stebina. Kai kurie taip tolo pradeda, pabendraujam tada kazka siulyti pradeda, tai dar suprantu, o taip labas gal nori i lova, nu jau visai zemas lygis, gal labai jau prispaude vyruka treba lotuliukas.gif bet siaip kur mzoniu morale vede iesko istekejusiu, kiek daug apgaules gyvenime...kam is vis tada gyventi kartu?
viena esmine savybe poroje turi buti man saziningumas, jokiu aferu uz namu ribu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 14:52
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:45)
lotuliukas.gif aha as taip darau, kai noriu kad kazkas kazka suzinotu, bet nenoriu pati apie tai tiesiai i akis pasakyti , darbe pvz bosui lotuliukas.gif tik reik zinoti, kam ka pasakyti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

oi, dar senais žilais laikais aš savo sesę plepę naudojau kaip reklamos agentūrą biggrin.gif sakau, ot velnias, užaugo šitoks braškų derlius, gal reikėtų kam parduoti, bet ai, geriau jau niekam nesakyk, paskui šnekės. ir po dienos jau pilnumoj kaimynai eina, prašo, perka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 14:50)
lutkuke, aš apsakiau, kad jis visko to norėtų, bet tikrai nepaminėjau, kad viską taip ir gauna biggrin.gif
pvz tradicinės kojinės. jos tris savaites prasivoliojo ant batų lentynos ir aš vis kaskart paklausdavau, ką jos čia veikia ir ar dar ilgai čia bus. biggrin.gif  Man atsakydavo, kad jos mūvėtos tik kartą ir trumpai, todėl dar švarios. tada sakydavau, jeigu švarios, nešk į švarių stalčių. ne, ten negalima, nes jos jau mūvėtos biggrin.gif
po kurio laiko vėl paklausiu, kodėl tos kojinės vis dar čia ir man jos neatrodo labai švarios. biggrin.gif  galop kažkokiu būdu jos įgavo kojeles (be mano konkrečios pagalbos) ir pasiekė skalbinių dėžę.
kitos kojinės buvo pamestos ant grindų ir buvo pranešta, kad jeigu po pusvalandžio jos dar bus čia, jas dulkų siurblys praris biggrin.gif tai vėl norėjo likti gyvos ir pabėgo biggrin.gif
šiaip gerą straipsnį skaičiau apie vyrų ir moterų namų ruošą, tvarkymus. moterys viską deda į vietas, o vyrai viską išmėto, o kai tvarkosi kapitaliai, tada jau rankioja. nu jiems taip rašo maumeniuky.
užmeskit akį skyrių "pareigų pasiskirstymas"
  https://www.delfi.lt...s.d?id=49463602

O siaube as turbut vyras, tik man pimpaliuko truksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti