Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:47)
serialo nemacius, personazo nezinau, bet vaikinukas jaunas labai  
kaip cia yra, aaa?   ant jaunu traukia?   

nu paziuret grazu lotuliukas.gif siaip ne toks ir jaunas uz mane 6 m jaunesnis ax.gif Kai jau gali buti mama ar tevu, man toks skirtumas nepriimtinas ir aisku jaunesni labiau traukia nei senesni, manau del aiskiu priezasciu lotuliukas.gif Bet siaip turejau omeny, jo savybes kaip personazo, labai geras vyras, svelnus, kantrus, mylintis, garbingas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:57)
kazkaip susimasciau, kad atejau siandien i sita tema, buvo tokia tyluma, o per kelias valandas 12 psl pripliekem  
ok, kita poteme uzvesiu  kaip manot, koks amziaus skirtumas poroje normalus? va reikia man vyra susirast, tai kiek jaunesni ar vyresni imt? 
as megstu mesa   su krauju   gerai pamarinuota valgau ir visai zalia 
na, bet kaip saket, as nelabai moteriska, tai nezinau, ar prie sveiku normaliu moterisku isipaisau  biggrin.gif

jau atskiau auksciau apie metu skirtumus, o siaip i metus neziureciau i zmogu ziureciau, aisku kaip ir minejau normalaus man amziaus skirumo ribose.

Del mesos ypac su kraujais, manau tai vis tik steriotipiskai labiau vyriskas maistas.
I hormonu tema, mesoje, piene ju yra, kazin kaip jie zmones veikia? ar kas tyre?Skaiciau , kad soju pieno misinukus jau nelabai rekomenduoja, nes juose daug medziagu panasiu i "moteriskus" hormonus, estrogena lyg tai. isgi manau, moklsinkam nera iki galo aisku, kaip tas musu organizmas veikia, kaip tie hormonai veikia.
O mano esybes moteriskumo ar libido koks ten yra, neveike niekaip mesos valgymas ar nevalgymas. Sunku siaip ivertinti visada atskirus faktorius, nes mes visuma ir darom daug dalyku vienu metu....
Galiu pasakyti bent man asmeniskai libido dideja su amziumi, bet sako daznia taip buna, vyram mazeja , moterim dideja...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 12:49)
aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti, būtinai kas vakarą pamasažuoti, ruošti vaišes jo vaikams anūkams, giminėms, supirkinėti jų visai dinastijai visomis progomis dovanas, duoti kada nori ir nelįsti, kad jis nenori, ruošti jam tas mėsas, plauti indus, juo žavėtis, girti nuolat, glostyti jo ego. rūpintis laisvalaikiu, planuot keliones, rezervuoti viešbučius, kaip sėlija šį sykį vėl į formulę pataikė  mėgti kašį, futbolą, kartu žiūrėti ir aptarinėti. ir kuo mažiau bendrauti su savo vaikais, nes jie yra vagys laiko, kurį tu turi skirti jam. čia tik pradžių pradžia.
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės blink.gif  nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti.  blink.gif bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio blink.gif

cia reiktu jaunom merginom isireminti ir atsiminti, ko vyrai iesko lotuliukas.gif as kol kas taip ir neismokau visu tu pareigu doh.gif
Laimei mano vyras visiskai jokiu sportu fanas, seniau dar formule ziuredavo (irgi) bet ne iki kelioniu(laimei) tai sekmadieniai uzknisdavo , nes kiek pamenu sekmadieni dazniausiai trasliuodavo tas varzybas doh.gif , bet dabar su vaikais kazkaip nelabai yra jam kada ziureti, per praeitus metus lyg tik karta ziurejo smile.gif
man tai visos tos varzybos bet kokios nuobodybe
bet ne ka mazesne nuodybe visi siuvinejimai, mezgimai ir kiti rankdarbiai biggrin.gif vienu zodziu esu visia matomai ne moteriska.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 09:36)
Tai čia prie dėmesingumo, rūpestingumo matyt priskyriau ir tuomet manau, kad su tokiu partneriu tiesiog negali būti blogas seksas.
Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga?
o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mirksiukas.gif mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo smile.gif

va va, galetu augti lotuliukas.gif tada nereiktu nei cia mirkti galeciau prie juros kur degintis siuo metu lotuliukas.gif
Cia manau, ne del baimes,kad puls, as siaip tokios baimes gyvenime neturejau, nebijau kazkodel zmoniu.
Bet nu netraukia kudi nors tu ka lotuliukas.gif aisku kazkokie super stambus irgi ne kas , nors garzu paziureti, bet as pati ne tokia didele, manau turi poroje buti harmonija tarp ugiu ir svoriu, nors mano vyras uz mane 2 k sunkesnis ir storejam draugiskai, harmoningai lotuliukas.gif Bet nu turi vyras buti vyriskas, raumeningas, bet ne kulturistas, man tokie nepatinka irgi, viskas sveikatos ir naturalumo ribose.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 14:05)
O jie be moterų ir negyvena. Pažinčių portalai pilni imamų moterų biggrin.gif
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš. rolleyes.gif

butent lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 13:45
dabar aš temą užvesiu su klausimu:
geriau daugiau kalbėtis su savo vyru iš širdies ar su geriausia drauge? žodžiu, šeimos ribose širdį lieti ar už jos ribų, draugei? o su vyru tipo visokios paslaptys, atstumas, tam tikros temos tabu...
Atsakyti
nu va raso i fb vedes vyrukas, siulo keksa is kart , nu jomajo, net jei kekso ieskociau, tai kaip su tokiu? is kart tept lept, koki jis ten keksa iskeptu lotuliukas.gif doh.gif
nu bet matomai ir tokiu moterys iesko doh.gif jei kam reikia galiu perudoti duomenis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 15:02)
geriau daugiau kalbėtis su savo vyru iš širdies ar su geriausia drauge? žodžiu, šeimos ribose širdį lieti ar už jos ribų, draugei? o su vyru tipo visokios paslaptys, atstumas, tam tikros temos tabu...

ziurint apie ka, is sirdies galima ir su drauge ir su vyru pasneketi, tik siek tiek skirtingom temom.
Apie paslaptis geriau su nieko nekalbeti lotuliukas.gif bet mazai dalyku, kurio negaleciau su vyru aptarti, tik jis ne visada pasiruoses tuos dalykus aptarti, reikia islaukti...as daznai per daug gal net atvira su visais, bet kazkaip mano toks suvoimas, kad vis tiek dvasineje plotmeje nera tu paslapciu, nors aisku visko visem pasakoti irgi nebutina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 14:35
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:14)
nu va raso i fb vedes vyrukas, siulo keska is kart , nu jomajo, net jei kekso ieskociau, tai kaip su tokiu? is kart tept lept, koki jis ten keksa iskeptu lotuliukas.gif  doh.gif
nu bet matomai ir tokiu moterys iesko doh.gif jei kam reikia galiu perudoti duomenis lotuliukas.gif

fb tai fb, gal foto bent viena yra ir kritai į akį; o man į telefą neseniai rašė vakare, o prie to mano numerio tikrai nėra nete jokios info, jokių foto, amžiaus ar pan.
O vyrukas 45 metų (vedęs), taip iš karto prie reikalo, gal sudomintų seksas su juo. Dar turiu numerį, palikau žinutę, jei kam reikia, kreipkitės biggrin.gif
Jomajo, tarsi bado, karo metai. Negali normaliai, su fotkėm ar kur klube, darbe rast. Gal baisus kaip karas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 15:23)
fb tai fb, gal foto bent viena yra ir kritai į akį; o man į telefą neseniai rašė vakare, o prie to mano numerio tikrai nėra nete jokios info, jokių foto, amžiaus ar pan.
O vyrukas 45 metų (vedęs), taip iš karto prie reikalo, gal sudomintų seksas su juo. Dar turiu numerį, palikau žinutę, jei kam reikia, kreipkitės biggrin.gif
Jomajo, tarsi bado, karo metai. Negali normaliai, su fotkėm ar kur klube, darbe rast. Gal baisus kaip karas? biggrin.gif

Butent, sakau, net jei sekso ir teieskociau, tai tikrai ne su tokiais doh.gif paskui gal skundziasi, kad sunku rasti moteri doh.gif kazkaip jau labai varganai atrodo...nenori visiskai ideti pastangu...
Paziurejau pas ta vyriski ten "drauges" visos moterys, siaip labai ziuriu ka priimu i draugus, dazniausiai panasiu paziuru zmones, bet si kart kazkaip sumaise pavarde, pasirode drauges vyras, pagal pavarde, nepasitikrinau lotuliukas.gif o ten tikriausiai viskas isgalvota, foto aisku irgi nera lotuliukas.gif

bet gal zinojo kam raso vis tiek, juk jei butu vyrui ar vaikui parases gal is kazkieno gavo jusu numeri, gal kazkur pamate, susizinojo telefona?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 birželio 2018 - 14:36
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 14:02)

Pav. manot as galiu su MB bedavot apie ex? Manau ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 14:02)

Idomi tema visai. Siaip sako, kad kai kuriu temu geriauau vyrais neaptarinet nes neva nustoa geisti- tokiu kaip pasekmes po gimdymo tarpkojy ar net patys gimdymo vaizdai, depiliacija, bobiski kaprizai, svetimu vyru grozis ir panasiai.
As tai manau , kad idealiausi santykiai su vyru yra tokie, kai tu GALI viska su juo aptart (kai neziures kreivai,neisvadins durne,ir tt ) bet nebutinai ta turi daryti. Nes kartais su draugem aptart smagiau, ar jos kompetetingesnes kazkokiu klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 15:35)
Idomi tema visai. Siaip sako, kad kai kuriu temu geriauau  vyrais neaptarinet nes neva nustoa geisti- tokiu kaip pasekmes po gimdymo tarpkojy ar net patys gimdymo vaizdai, depiliacija, bobiski kaprizai, svetimu vyru grozis ir panasiai.

nesamone biggrin.gif niekas ten jiem nenustoja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 15:02)

sveikinu, kas gali su vyriškiu savo širdį atlapot ir ją supranta. manasis- žmogus veiksmo,- yra problema- sprendžiam, nėra sprendimo,- pamiršk. su juo apie jo verslą valandų valandas gali postringaut, siūlyt idėjas, tobulinimus. o jei dėl ko jaučiuos blogai ir pasakau, tai klausimas, "ką aš turiu padaryt?" jeigu nieko, tai kam tada šnekam. na tai ir pasilieku visus širdinius dalykus visų pirma sau, mamai, sesių klubui, ir super mamoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 14:37)
nesamone  biggrin.gif niekas ten jiem nenustoja... lotuliukas.gif

Ant bado dietos laikant, aisku nenustoja.
Atsakyti
As tai dabar mastau, noreciau tokio vyru, kaip Rene lotuliukas.gif kaip faina butu namai sutvarkyti, valgyt padaryta, dar masazas kas vakara, jau kitko ir nereiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 19, 15:14)
nu va raso i fb vedes vyrukas, siulo keksa is kart , nu jomajo, net jei kekso ieskociau, tai kaip su tokiu? is kart tept lept, koki jis ten keksa iskeptu lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

ziurint apie ka, is sirdies galima ir su drauge ir su vyru pasneketi, tik siek tiek skirtingom temom.
Apie paslaptis geriau su nieko nekalbeti lotuliukas.gif bet mazai dalyku, kurio negaleciau su vyru aptarti, tik jis ne visada pasiruoses tuos dalykus aptarti, reikia islaukti...as daznai per daug gal net atvira su visais, bet kazkaip mano toks suvoimas, kad vis tiek dvasineje plotmeje nera tu paslapciu, nors aisku visko visem pasakoti irgi nebutina.

lutuke, paslaptis tiesiog būtina patikėti moterims. jos dideliais ir vis didėjančiais būriais jas saugo biggrin.gif
Atsakyti