QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:47)
serialo nemacius, personazo nezinau, bet vaikinukas jaunas labai
kaip cia yra, aaa? ant jaunu traukia?
kaip cia yra, aaa? ant jaunu traukia?
nu paziuret grazu siaip ne toks ir jaunas uz mane 6 m jaunesnis Kai jau gali buti mama ar tevu, man toks skirtumas nepriimtinas ir aisku jaunesni labiau traukia nei senesni, manau del aiskiu priezasciu Bet siaip turejau omeny, jo savybes kaip personazo, labai geras vyras, svelnus, kantrus, mylintis, garbingas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:57)
kazkaip susimasciau, kad atejau siandien i sita tema, buvo tokia tyluma, o per kelias valandas 12 psl pripliekem
ok, kita poteme uzvesiu kaip manot, koks amziaus skirtumas poroje normalus? va reikia man vyra susirast, tai kiek jaunesni ar vyresni imt?
as megstu mesa su krauju gerai pamarinuota valgau ir visai zalia
na, bet kaip saket, as nelabai moteriska, tai nezinau, ar prie sveiku normaliu moterisku isipaisau
ok, kita poteme uzvesiu kaip manot, koks amziaus skirtumas poroje normalus? va reikia man vyra susirast, tai kiek jaunesni ar vyresni imt?
as megstu mesa su krauju gerai pamarinuota valgau ir visai zalia
na, bet kaip saket, as nelabai moteriska, tai nezinau, ar prie sveiku normaliu moterisku isipaisau
jau atskiau auksciau apie metu skirtumus, o siaip i metus neziureciau i zmogu ziureciau, aisku kaip ir minejau normalaus man amziaus skirumo ribose.
Del mesos ypac su kraujais, manau tai vis tik steriotipiskai labiau vyriskas maistas.
I hormonu tema, mesoje, piene ju yra, kazin kaip jie zmones veikia? ar kas tyre?Skaiciau , kad soju pieno misinukus jau nelabai rekomenduoja, nes juose daug medziagu panasiu i "moteriskus" hormonus, estrogena lyg tai. isgi manau, moklsinkam nera iki galo aisku, kaip tas musu organizmas veikia, kaip tie hormonai veikia.
O mano esybes moteriskumo ar libido koks ten yra, neveike niekaip mesos valgymas ar nevalgymas. Sunku siaip ivertinti visada atskirus faktorius, nes mes visuma ir darom daug dalyku vienu metu....
Galiu pasakyti bent man asmeniskai libido dideja su amziumi, bet sako daznia taip buna, vyram mazeja , moterim dideja...
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 12:49)
aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti, būtinai kas vakarą pamasažuoti, ruošti vaišes jo vaikams anūkams, giminėms, supirkinėti jų visai dinastijai visomis progomis dovanas, duoti kada nori ir nelįsti, kad jis nenori, ruošti jam tas mėsas, plauti indus, juo žavėtis, girti nuolat, glostyti jo ego. rūpintis laisvalaikiu, planuot keliones, rezervuoti viešbučius, kaip sėlija šį sykį vėl į formulę pataikė mėgti kašį, futbolą, kartu žiūrėti ir aptarinėti. ir kuo mažiau bendrauti su savo vaikais, nes jie yra vagys laiko, kurį tu turi skirti jam. čia tik pradžių pradžia.
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti. bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti. bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio
cia reiktu jaunom merginom isireminti ir atsiminti, ko vyrai iesko as kol kas taip ir neismokau visu tu pareigu
Laimei mano vyras visiskai jokiu sportu fanas, seniau dar formule ziuredavo (irgi) bet ne iki kelioniu(laimei) tai sekmadieniai uzknisdavo , nes kiek pamenu sekmadieni dazniausiai trasliuodavo tas varzybas , bet dabar su vaikais kazkaip nelabai yra jam kada ziureti, per praeitus metus lyg tik karta ziurejo
man tai visos tos varzybos bet kokios nuobodybe
bet ne ka mazesne nuodybe visi siuvinejimai, mezgimai ir kiti rankdarbiai vienu zodziu esu visia matomai ne moteriska....
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 09:36)
Tai čia prie dėmesingumo, rūpestingumo matyt priskyriau ir tuomet manau, kad su tokiu partneriu tiesiog negali būti blogas seksas.
Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga?
o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo
Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga?
o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo
va va, galetu augti tada nereiktu nei cia mirkti galeciau prie juros kur degintis siuo metu
Cia manau, ne del baimes,kad puls, as siaip tokios baimes gyvenime neturejau, nebijau kazkodel zmoniu.
Bet nu netraukia kudi nors tu ka aisku kazkokie super stambus irgi ne kas , nors garzu paziureti, bet as pati ne tokia didele, manau turi poroje buti harmonija tarp ugiu ir svoriu, nors mano vyras uz mane 2 k sunkesnis ir storejam draugiskai, harmoningai Bet nu turi vyras buti vyriskas, raumeningas, bet ne kulturistas, man tokie nepatinka irgi, viskas sveikatos ir naturalumo ribose.
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 14:05)
O jie be moterų ir negyvena. Pažinčių portalai pilni imamų moterų
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš.
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš.
butent