kin, taip gražiai surašei visų esmių esmę.
spėk, ką vyrai galvoja, rinkdamiesi moterį. kad jis norėtų ką nors priglausti ir paglostyti liūdinčią, guosti įskaudintą, ar spręsti jos problemas, prižiūrėti jos buto remontą, jos automobilį?
ar kiek tu atitinki jo planus, poreikius, palengvinsi jo buitį, surinksi kojines, išlyginsi ir sudėliosi drabužius, paruoši maistą, sutvarkysi namus, žodžiu atliksi tai, ko jis labai nemėgsta, ir nebereiks ieškot, asistuot, vedžiotis po kavines ir burkuot, kol kurią nakčiai parsivesi. paprasčiau, kai visas servisas namie sukiojasi.
tai dabar nuo kito galo: aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti, būtinai kas vakarą pamasažuoti, ruošti vaišes jo vaikams anūkams, giminėms, supirkinėti jų visai dinastijai visomis progomis dovanas, duoti kada nori ir nelįsti, kad jis nenori, ruošti jam tas mėsas, plauti indus, juo žavėtis, girti nuolat, glostyti jo ego. rūpintis laisvalaikiu, planuot keliones, rezervuoti viešbučius, kaip sėlija šį sykį vėl į formulę pataikė
mėgti kašį, futbolą, kartu žiūrėti ir aptarinėti. ir kuo mažiau bendrauti su savo vaikais, nes jie yra vagys laiko, kurį tu turi skirti jam. čia tik pradžių pradžia.
Papildyta:
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės
nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti.
bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio
Nu ir vyra apraset, toki lepsi, kad geriau jau pati sau uzuoveja busiu negu tokiu antru kudikiu rupinsiuos. Tik pamanyk, surinkt kojinea, viska planuot ir viska pirkt
Kaip tokie vyrai isvis be moteru isgyvena.