Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 12:52)
<p>Rene, maniskis tai visai neatitinka taviskio.  biggrin.gif​ </p>

tai jau tikrai biggrin.gif vis dar akyse stovi ta taviškio nuotrauka su družba wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti

tai jau tikrai biggrin.gifvis dar akyse stovi ta taviškio nuotrauka su družba wub.gifbigsmile.gif

Aha, tik su ta druzba niekad dirbes nera :D Ir remontui namuose as vadovauju visada, jis tik parankinis, ka sakau- ta daro :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 12:54)
Jus esate labai protinga moteris. Vien tuo, kad galit suprast kita zmogu.
Tada atsiranda dar viena dedamoji. Kadangi jus galit tokius dalykus suprasti, o kitoms - sunkiai tai daeeina (jau nekalbu apie tas kurios planuoja dresiruot vyra maisto ar sekso dieta), tai jus tampat neeiline ir vyrai jau turi pamastyti, ka pasiulyt, kad tokia gautu.

Tai juk taip paprasta. Cia kaip darbe, jeei turi neeilinius sugebejimus ir sugebi rupintis imones poreikiais, tai kompanijos varzosi, kokius tavo poreikius tenkinti.
O jei i pirma vieta pastatai savo poreikius, tai niekam nesi idomus...

bis.gif bis.gif bis.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 12:57)
Aha, tik su ta druzba niekad dirbes nera biggrin.gif Ir remontui namuose as vadovauju visada, jis tik parankinis, ka sakau- ta daro rolleyes.gif </p>

tu moki pasakyt įtikinamai mirksiukas.gif galėčiau ir aš, bet dažnai pamirštu turinti tokių galių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 12:04
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 12:49)
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės blink.gif  nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti.  blink.gif bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio biggrin.gif
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio blink.gif

biggrin.gif
maniškis krepšinio nemėgsta, mes abu daug labiau futbolą ax.gif
tegu nebūna gi toks ribotas su tuo kašiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 13:03)
biggrin.gif
maniškis krepšinio nemėgsta, mes abu daug labiau futbolą ax.gif
tegu nebūna gi toks ribotas su tuo kašiu smile.gif

pažiūri ir fulę, tik laiko viskam neužtenka.
aš tai iš sporto už šokius ant ledo. dėl to jis nealpsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 12:54)
(jau nekalbu apie tas kurios planuoja dresiruot vyra maisto ar sekso dieta)

jūs nesuvokiate to, kad protingas vyras pats geba įsigilinti į tas maisto idėjas ir pasidaryti išvadas. Nematėte gana šviežio straipsnio kaip lietuvis pasibaisėjęs buvo Lenkijos viščiukų fermomis, net slaptą video medžiagą susuko? Kaip galima valgyti tokį brudą ir tokią kančią?
Mums su vyru užteko vieno video...
Ir visas sunkumas perėjime yra tik neįgudimas gaminimo. Maniškis porą kartų paburbėjo dėl maisto, nes tikrai, dar kažkaip neskaniai pagamindavau tada. Bet jo paklausiau, ką daryti? Negi tu nori, kad vėl mėsos tau pagaminčiau? Pasakė: ne, jokiais būdais ir viskas tuo pasibaigė. Labai greitai išmokau ir labai skaniai gaminu. Jis man rankas labai dažnai bučiuoja, sako, kad kiek valgėme kavinėse, restoranuose, net kinietiško tipo, kur įmantūs padažai visokie, sako nu pas mane skaniau gaunasi tongue.gif
Žodžiu, valgome kas kartą karališkai, natūraliai ir sveikai, mūsų sveikatos rodikliai tik pagerėjo, nors ir prieš tai nesiskundėme. Atrodome jauniau, biologinis amžius ženkliai jaunesnis už pase įrašytą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 12:11)
jūs nesuvokiate to, kad protingas vyras pats geba įsigilinti į tas maisto idėjas ir pasidaryti išvadas. Nematėte gana šviežio straipsnio kaip lietuvis pasibaisėjęs buvo Lenkijos viščiukų fermomis, net slaptą video medžiagą susuko? Kaip galima valgyti tokį brudą ir tokią kančią?
Mums su vyru užteko vieno video...
Ir visas sunkumas perėjime yra tik neįgudimas gaminimo. Maniškis porą kartų paburbėjo dėl maisto, nes tikrai, dar kažkaip neskaniai pagamindavau tada. Bet jo paklausiau, ką daryti? Negi tu nori, kad vėl mėsos tau pagaminčiau? Pasakė: ne, jokiais būdais ir viskas tuo pasibaigė. Labai greitai išmokau ir labai skaniai gaminu. Jis man rankas labai dažnai bučiuoja, sako, kad kiek valgėme kavinėse, restoranuose, net kinietiško tipo, kur įmantūs padažai visokie, sako nu pas mane skaniau gaunasi tongue.gif
Žodžiu, valgome kas kartą karališkai, natūraliai ir sveikai, mūsų sveikatos rodikliai tik pagerėjo, nors ir prieš tai nesiskundėme. Atrodome jauniau, biologinis amžius ženkliai jaunesnis už pase įrašytą ax.gif

Graziai rasote, MB irgi nevalgo beveik mesos viena, bet su manimi kerta viska, keepsnius saslykus.

O del amziaus, tai pilnos kapines mirusiu jaunais.
Atsakyti
gal anksčiau esu rašius, gal ne, pažinčių portale vienoj anketoj buvau sueiliavus:

mokus skalbti, virti, siūli,-
aš puiki šeimininkutė.
veją pjaunu, daržą sėju,
o jau lovoj- tikra fėja.

sukuriu namų jaukumą,
šilta bus, tikrai be dūmų.
dar nematėt, kaip aš šoku,
imkit mane- viską moku.

ax.gif spėkit, kokių žinučių buvo daugiausia? biggrin.gif
rašė daugumoj vedę, visa kita dzin, jiems tik fėjos reikėjo bigsmile.gif
Kin, gali pasiskolinti mano eilėraštuką, tavo regiono vyrai jo neskaitė, mažu suveiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 12:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 19, 13:15)
Graziai rasote, MB irgi nevalgo beveik mesos viena, bet su manimi kerta viska, keepsnius saslykus.

O del amziaus, tai pilnos kapines mirusiu jaunais.

gražiai, nes tai tiesa smile.gif

bet kokiu atveju, juk geriau net kai ir lavonas gražesnis, o ne visas ten sukriošęs, subuvęs, viską atpilantis, ką turi pilve išvien ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 13:17)
gražiai, nes tai tiesa smile.gif

bet kokiu atveju, juk geriau net kai ir lavonas gražesnis, o ne visas ten sukriošęs, subuvęs, viską atpilantis, ką turi pilve išvien ir pan. biggrin.gif

fui, monteverte, valgau biggrin.gif
dėl tos mėsos (ne)valgymo aš nedarau jokios filosofijos. kitas nemėgsta grybų, kitas varškės, kitas pieno, alyvuogių, paprikos, ančiuvių ar krevečių. juk nebūtina visiems viską mėgti. nors mano girdimiausia frazė pastaruosius metus yra "AŠ VALGAU VISKĄ, NE TAIP KAIP KAI KURIE" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 12:31
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 11:49)
kin, taip gražiai surašei visų esmių esmę.  4u.gif spėk, ką vyrai galvoja, rinkdamiesi moterį. kad jis norėtų ką nors priglausti ir paglostyti liūdinčią, guosti įskaudintą, ar spręsti jos problemas, prižiūrėti jos buto remontą, jos automobilį? ax.gif  ar kiek tu atitinki jo planus, poreikius, palengvinsi jo buitį, surinksi kojines, išlyginsi ir sudėliosi drabužius, paruoši maistą, sutvarkysi namus, žodžiu atliksi tai, ko jis labai nemėgsta, ir nebereiks ieškot, asistuot, vedžiotis po kavines ir burkuot, kol kurią nakčiai parsivesi. paprasčiau, kai visas servisas namie sukiojasi.
tai dabar nuo kito galo: aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti, būtinai kas vakarą pamasažuoti, ruošti vaišes jo vaikams anūkams, giminėms, supirkinėti jų visai dinastijai visomis progomis dovanas, duoti kada nori ir nelįsti, kad jis nenori, ruošti jam tas mėsas, plauti indus, juo žavėtis, girti nuolat, glostyti jo ego. rūpintis laisvalaikiu, planuot keliones, rezervuoti viešbučius, kaip sėlija šį sykį vėl į formulę pataikė  biggrin.gif  mėgti kašį, futbolą, kartu žiūrėti ir aptarinėti. ir kuo mažiau bendrauti su savo vaikais, nes jie yra vagys laiko, kurį tu turi skirti jam. čia tik pradžių pradžia.
Papildyta:
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės blink.gif  nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti.  blink.gif bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio biggrin.gif
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio blink.gif

Nu ir vyra apraset, toki lepsi, kad geriau jau pati sau uzuoveja busiu negu tokiu antru kudikiu rupinsiuos. Tik pamanyk, surinkt kojinea, viska planuot ir viska pirkt biggrin.gif
Kaip tokie vyrai isvis be moteru isgyvena.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 14:03)
Nu ir vyra apraset, toki lepsi, kad geriau jau pati sau uzuoveja busiu negu tokiu antru kudikiu rupinsiuos. Tik pamanyk, surinkt kojinea, viska planuot ir viska pirkt biggrin.gif
Kaip tokie vyrai isvis be moteru isgyvena.

O jie be moterų ir negyvena. Pažinčių portalai pilni imamų moterų biggrin.gif
Ir dažnai moterys, kurios tikisi to, ką aprašė kin, gauna tai, ką aprašiau aš. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 13:10