Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 08:36)
Tai čia prie dėmesingumo, rūpestingumo matyt priskyriau ir tuomet manau, kad su tokiu partneriu tiesiog negali būti blogas seksas.

Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:

aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga? biggrin.gif

o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mirksiukas.gif mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo smile.gif

Nereik ant tiek smarkaus biggrin.gif Vyriskas vyras, su kuriuo saugu, neprivalo but agresyvus. Tai gal isvis labiau pasamoningas noras. Nes as is tokiu, kur viska gali pati, ir pastovet uz save galiu jei reik, bet jau toks amzius atejo, kad ir galedama nebenoriu to daryt. O kai leidi vyrui but vyriskam tai toks anas ir buna. Reik savo kiausus pakabint ant vinies. biggrin.gif
Atsakyti
as tai kartais pamastau, kad visai norisi i ka nors atsiremti kartais - tiesiog isikniaubti i peti ir paverkti, kai nepasiseka kas nors, kartais - kad paglostytu galva ir pasakytu, kad viskas bus gerai, jei kyla problema - kad paims ir sutvarkys.
neturejau dar tokios prabangos gyvenime... o visai noretusi.
visi vyrai galvoja, kad as viska galiu pati.
nu galiu, kitos iseities gi nera.
bet taip noretusi, kad kas nors pasirupintu bent kazkuo...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 09:10)
as tai kartais pamastau, kad visai norisi i ka nors atsiremti kartais - tiesiog isikniaubti i peti ir paverkti, kai nepasiseka kas nors, kartais - kad paglostytu galva ir pasakytu, kad viskas bus gerai, jei kyla problema - kad paims ir sutvarkys.

Tai yra nuostabus jausmas.
Bet man lygiai toks pats nuostabus jausmas zinoti, kad is tiesu viska galiu pati. Bet aisku reikia nemazai praeiti kad tuo isitikintum. smile.gif
Atsakyti
man jau uztenka to jausmo biggrin.gif
dabar norisi jausmo, kad galiu kazkuo pasikliauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 09:10)

Na gal jums dar pasiseks. Man tai vargu, nors irgi tokiu paciu dalyku noreciau.
Taciau bent MB leidziu pasijusti laimingai, nes zinau ko ji nori. O MB savo laime pasidalina.
Man juokinga, kai kai kurios kovoja kaip cia buti kieetesnemis uz vyrus. Pas mus butu tik prasau pirmyn, veliava i rankas. Bet is tiesu branginama ta antra vieta.

Gyvenime ne viska iseina gauti, reikia dziaugtis tuo ka turi.
Atsakyti

nu bet tai, Idomucia, tu vistik atlieki vyro vaidmeni seimoj, ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 10:40)
<p>nu bet tai, Idomucia, tu vistik atlieki vyro vaidmeni seimoj, ar kaip?</p>

Na taip jau iseina. MB buvo tokia emancipuota gerokai, bet kai pamate, kad cia kazkas po pamatais kasasi, tai greitai prisimine, kad yra moteris ir ta galimybe ja buti ir gyventi moters gyvenima reikia vertinti.
Atsakyti

Bet ne lietuve ji ?

Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 19, 11:18)
<p>Bet ne lietuve ji ?</p>

Lietuve
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 19, 10:10)

kin, taip gražiai surašei visų esmių esmę. 4u.gif spėk, ką vyrai galvoja, rinkdamiesi moterį. kad jis norėtų ką nors priglausti ir paglostyti liūdinčią, guosti įskaudintą, ar spręsti jos problemas, prižiūrėti jos buto remontą, jos automobilį? ax.gif ar kiek tu atitinki jo planus, poreikius, palengvinsi jo buitį, surinksi kojines, išlyginsi ir sudėliosi drabužius, paruoši maistą, sutvarkysi namus, žodžiu atliksi tai, ko jis labai nemėgsta, ir nebereiks ieškot, asistuot, vedžiotis po kavines ir burkuot, kol kurią nakčiai parsivesi. paprasčiau, kai visas servisas namie sukiojasi.
tai dabar nuo kito galo: aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti, būtinai kas vakarą pamasažuoti, ruošti vaišes jo vaikams anūkams, giminėms, supirkinėti jų visai dinastijai visomis progomis dovanas, duoti kada nori ir nelįsti, kad jis nenori, ruošti jam tas mėsas, plauti indus, juo žavėtis, girti nuolat, glostyti jo ego. rūpintis laisvalaikiu, planuot keliones, rezervuoti viešbučius, kaip sėlija šį sykį vėl į formulę pataikė biggrin.gif mėgti kašį, futbolą, kartu žiūrėti ir aptarinėti. ir kuo mažiau bendrauti su savo vaikais, nes jie yra vagys laiko, kurį tu turi skirti jam. čia tik pradžių pradžia.
Papildyta:
manasis buvo nuoširdžiai nustebęs:
- tai tu visai nesidomi krepšiniu? tau visai neįdomu?
- o tau patinka siuvinėti kryželiu, ar nerti vašeliu servetėles? ne? o tai kodėl?
tada jo akys pasidarė dar didesnės blink.gif nesuprato, kodėl jis tai turėtų mėgti. blink.gif bet vistiek nesuprato, kaip aš galiu nemėgti krepšinio biggrin.gif
O dar didesnis kosTmosas, kad ir mano broliai nežiūri krepšinio blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 19 birželio 2018 - 11:53

Rene, maniskis tai visai neatitinka taviskio.  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 19, 11:44)

tai dabar nuo kito galo: aš ieškau kam galėčiau skalbti lyginti tvarkyti, visada žvali būt geros nuotaikos ir išklausyti,...

Jus esate labai protinga moteris. Vien tuo, kad galit suprast kita zmogu.
Tada atsiranda dar viena dedamoji. Kadangi jus galit tokius dalykus suprasti, o kitoms - sunkiai tai daeeina (jau nekalbu apie tas kurios planuoja dresiruot vyra maisto ar sekso dieta), tai jus tampat neeiline ir vyrai jau turi pamastyti, ka pasiulyt, kad tokia gautu.

Tai juk taip paprasta. Cia kaip darbe, jeei turi neeilinius sugebejimus ir sugebi rupintis imones poreikiais, tai kompanijos varzosi, kokius tavo poreikius tenkinti.
O jei i pirma vieta pastatai savo poreikius, tai niekam nesi idomus...
Atsakyti