QUOTE(Monteverte @ 2018 06 19, 08:36)
Tai čia prie dėmesingumo, rūpestingumo matyt priskyriau ir tuomet manau, kad su tokiu partneriu tiesiog negali būti blogas seksas.
Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga?
o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo
Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga?
o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo
Nereik ant tiek smarkaus Vyriskas vyras, su kuriuo saugu, neprivalo but agresyvus. Tai gal isvis labiau pasamoningas noras. Nes as is tokiu, kur viska gali pati, ir pastovet uz save galiu jei reik, bet jau toks amzius atejo, kad ir galedama nebenoriu to daryt. O kai leidi vyrui but vyriskam tai toks anas ir buna. Reik savo kiausus pakabint ant vinies.