Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 23:38)
man kaip vyras idealus personazas beveik siame kine, jei kas mate  biggrin.gif   
Menekse ile Halil
https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc

serialo nemacius, personazo nezinau, bet vaikinukas jaunas labai biggrin.gif
kaip cia yra, aaa? biggrin.gif ant jaunu traukia? biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:43)
Pas mane estrogenas tikrai atitinka minimu vidutine moters norma, bet libido(tiessioginio potraukio) tai neitakoja, itakoja galejima susijaudinti.
Po visu TS eeksperimentu, amerikieciai seksologai estrogenu pradejo gydyti vyru impotencija, kuri butent yra ne norejimo trukumas o galejimo trukumas

testo su estro yra dvi priesingybes, bet turi tokia savybe, kaip transformuotis - pvz, testo gali virsti i estro, tai matyt ir atvirksciai.
testo galima pakelti dirbtinai, bet tik laikinai. jei pats organizmas perdirba estro i testo, tai naturaliai kyla libido, ar ne? bet cia turbut daug faktoriu veikia, nesu spece siais klausimais, siaip garsiai pasvarstau...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 22:43)
figidiskumas arba fizinis arba psichologinis sutrikimas, ji reikia gydyti, tai ne siaip sau normali busena, as snekejau apie normalias sveikas moteris.

APie vegetares? smile.gif

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:47)

testo galima pakelti dirbtinai, bet tik laikinai. jei pats organizmas perdirba estro i testo, tai naturaliai kyla libido, ar ne? bet cia turbut daug faktoriu veikia, nesu spece siais klausimais, siaip garsiai pasvarstau...

Negirdejau tokiu dalyku, o juk tikrai tenka suktis toje virtuveje, kur moterys "padaromos is detaliu", kaip lego konstruktoriuje. Ir apie vyru darrymus kieek teko girdet.
Tikrai jokio perdirbimo nevyksta.
Tiesiog testosteronas tai tiesioginis noras, o estrogenas galejimo hormonas.
Eksperimentu sioje srityje kol kas nedaug
Atsakyti
kazkaip susimasciau, kad atejau siandien i sita tema, buvo tokia tyluma, o per kelias valandas 12 psl pripliekem biggrin.gif
ok, kita poteme uzvesiu kaip manot, koks amziaus skirtumas poroje normalus? va reikia man vyra susirast, tai kiek jaunesni ar vyresni imt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:52)
APie vegetares? smile.gif

as megstu mesa biggrin.gif su krauju biggrin.gif gerai pamarinuota valgau ir visai zalia biggrin.gif
na, bet kaip saket, as nelabai moteriska, tai nezinau, ar prie sveiku normaliu moterisku isipaisau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:57)
kazkaip susimasciau, kad atejau siandien i sita tema, buvo tokia tyluma, o per kelias valandas 12 psl pripliekem  biggrin.gif
ok, kita poteme uzvesiu  kaip manot, koks amziaus skirtumas poroje normalus? va reikia man vyra susirast, tai kiek jaunesni ar vyresni imt?  biggrin.gif

Man MB sako, kad va moteri turiu jaunesne, o i vyra tureciau dairytis vyresni ir taip gaunasi, kad bunant vyru, gauni 15-30 metu jaunesni partneri, nei lyginant su buvimu moterim.
Jausyste visuome geriau. Bet moteriai jaunas vyras gali brangiai kainuoti.

Bet jus klausima blogai statot, nes Lietuvoje manau normalu vyra sunkiai surasite, tai geriau klausti "kur ieskot'. Manau ieskokit vakaruose, kol ju dar ten yra.
Antra, paso amzius dar ne viskas, svarbu zmogaus interesai, vidinis susenimas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:17)

Ne vegane

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

jazau, esam tik mes dvi veganės čia su monteverte, šiaip veganių/ų nėra taip masiškai kaip musių ant palangės vasarą, o Idomučia jau gąsdinasi...tiek gąsdinasi...

Idomučia, jūs tokį vaizduojat moralų, toks įžeidus ir doras patsai kaip asmenybė ,tad įstrigo man: kodėl moteris vesdavotės į namus? ar jums negėda? kap jums su sexu iki vestuvių? galima/negalima?
vat atsvedėt moteį, suplovė ji jums indus, dulkinotės ten, ar ką?
kodėl...

jūs gi toks doras.
(ta prasme, doresnis už mus visas.)
brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 18, 23:12)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

jazau, esam tik mes dvi veganės čia su monteverte, šiaip veganių/ų nėra taip masiškai kaip musių ant palangės vasarą, o Idomučia jau gąsdinasi...tiek gąsdinasi...
Idomučia, jūs tokį vaizduojat moralų, toks įžeidus ir doras patsai kaip asmenybė ,tad  įstrigo man: kodėl moteris vesdavotės į namus? ar jums negėda? kap jums su sexu iki vestuvių? galima/negalima?
vat atsvedėt moteį, suplovė ji jums indus, dulkinotės ten, ar ką?
kodėl...

jūs gi toks doras.
(ta prasme, doresnis už mus visas.)
brunette.gif

Daug cia visokiu veganiu, va Ubuntu mesos vyrui neruosia.

O del to atvejo, tai as buvau depresijoje, tikrai bjauriai pasielgiau. Tada atrode, kad viskas gyveenimas baigtas normaliu zmoniu nera. Man asmeniskai sekso tikrai nereikejo...

As dabar ispirkineju kaltes, jei ka...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:20)
man irgi visada buvo jau geriau lokys koks  :D

baikit mergos, negąsdinkit. ką gali traukti nėšti vyrai su papais, kuriems A arba AA liemenėlę kabinti reikia...
tiek pilna aptukusių (neva, "svoris pasisikirstęs ant visur...") (nėėė velnio - riebalai pasiskirstę visur; duok dieve, kad tai - "stambūs kaulai būtų), - kad lieknas žmogus jau atrodo "nenormalu". iškrypom visai.

primena man Rubenso angelus ir tą visą Renesanso mąstymą: storas tai nebadaujantis, priklausantis aukštesniam luomui, suprask, jau geriau pažastyse iš angelo-vaiko lendantys lašiniai, o ne šakalinis elgeta.

o iš tiesų - vos žmonės ėmė pilnėti istorijos radoje, atsirado "prabangos" ligos. diabetas type two, cholesteroliai, kraujagylsių kimšimasis, vyrų nėštumai, impotencjos ir visokie kiti velniai, įskaitant alergijas, artritus, miomas.

Monteverte, nemaniau, kad pamirši sexualinius gebėjimus, ability to touch a woman ....hmmmmm..... wub.gif wub.gif blush-anim-cl.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 18 birželio 2018 - 23:21
QUOTE(given444 @ 2018 06 19, 00:21)
baikit mergos, negąsdinkit. ką gali traukti nėšti vyrai

Panasu, kad skirtingai suprantam, kas yra lokys 😉
As gi ne apie liulanti meitėlį rasiau 😀
Atsakyti
Idomučia, neatsakei, kaip su sexu iki vestuvių...

iš tavęs vis frazės pasgirsta: tokia skirta tik pasidulkinimui/pabendravimui...ne santuokai/isipareigojmui.

vadinasi, leidi/leisdavai sau tokus "pasinaudojimus"?

Atsakyti
Nesuprantu kaip jus sugebat SITIEK pripliurpti, tik ateik ir jau +10 psl . o dar reik perskaityt, atsakyt norisi kazka. Faktas kad jus ne viena/s cia nedirbat, ir nedriskit teigt kitaip biggrin.gif
Man irgi patinka "lokiai", ne tokie kur pajudinus liula dar pusvalandi, bet vyras uz kurio galima sleptis ie i kuri isikniaubti ir jaustis saugiai, o ne prilaikyri kad vejas nenupustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 19, 07:12)
Idomučia, neatsakei, kaip su sexu iki vestuvių...
iš tavęs vis frazės pasgirsta: tokia skirta tik pasidulkinimui/pabendravimui...ne santuokai/isipareigojmui.

vadinasi, leidi/leisdavai sau tokus "pasinaudojimus"?

Man tikrai tokiu pasinaudojimu NIEKAD NEREIKEJO. Net pradzioje, kai jau sekso tikrai reikejo, bet norejau, kad tai butu su vienintele su kuri bus mano antra puse.
O veliau, tai moterys pacios tempdavo i lova. Gal priklausiau rizikos grupei, norejo patikrinti, gal koks gejas.
Be to, jei moterys mato ala vyra kuris nevercia i lova tai pacios pasidaro aktyvios ir drasios.
Na as irodziau, kad as ne gejas, o jos TUO irode, kad nevertos imti i zmonas.
Prisibande...

Va taip su tuo seksu iki vestuviu, nes nuoo tam tikro amziaus moterys vedybose mato didesni pavoju neei sekse.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2018 06 19, 00:21)
Monteverte, nemaniau, kad pamirši sexualinius gebėjimus, ability to touch a woman ....hmmmmm..... wub.gif  wub.gif  blush-anim-cl.gif  flirt.gif

Tai čia prie dėmesingumo, rūpestingumo matyt priskyriau ir tuomet manau, kad su tokiu partneriu tiesiog negali būti blogas seksas.

Dėl amžiaus, tai aš tradicinių pažiūrų, man max. 5 metai jaunesnis ar vyresnis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 19, 08:47)
Nesuprantu kaip jus sugebat SITIEK pripliurpti, tik ateik ir jau +10 psl . o dar reik perskaityt, atsakyt norisi kazka. Faktas kad jus ne viena/s cia nedirbat, ir nedriskit teigt kitaip biggrin.gif
Man irgi patinka "lokiai", ne tokie kur pajudinus liula dar pusvalandi, bet vyras uz kurio galima sleptis ie i kuri isikniaubti ir jaustis saugiai, o ne prilaikyri kad vejas nenupustu biggrin.gif

aišku, kad dirbam, negi pingai ant medžių auga? biggrin.gif

o kas tavy puls? kam tiek prikiaulinai, kad slėptis reikia? mirksiukas.gif mano draugės mama labai norėjo tokio, kuris smarkus ir ją apgintų (nors moterytė labai rami, tyki, gyvenime su niekuo nekonfliktavo, naktimis nesišlaištė, kad ją kas pultų), tai tas smarkus jai užvelėdavo gerokai ir taip gąsdino, kad n metų skirtis bijojo smile.gif
Atsakyti