Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:22)
kopustai  unsure.gif
nu kai nera, tai ir apsieini, neisi gi pakampem su bet kuo. Bet geriau, kad butu  biggrin.gif

rauginti? biggrin.gif man patinka lotuliukas.gif o siaip as visada gaminu neragaudama, bet ka, is intuicijos.

Butent.

siaip geras meiluzis turi buti vyras, bet tai sektu is abipuses traukos ir jausmu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 22:26
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 22:20)
nera frigidisku moteru, nebent tikrai sutrikimas sveikatos, yra prasti meiluziai su kuriais geriau jau nieko, cia is realiu pasakojimu draugiu....

Kam man tie draugiu pasakojimai. Nusimusiau testosterona iki 0.2 nmol/l ir galiu pasirasyti, kad sekso tiek reikia, kiek uz dyka kazkam dirbti. Visai nereikia.
Paskui manee paprotijo, kad negerai tai padidinau. Prie 0.5 nmol/l kazkiek reikia kartais kazkoks jausmas, bet tikrai galima apseiti be jokiu pasekmiu. Ir cia jokie meiluziai ne prie ko

Dar pridesiu. Visos girdejot pasakojimus, kad moterys vaidina orgazmus, kad itikti vyrams. Kai tu orgazmu visai jau nereikejo (tiesiog vargas juos pasiekti neatpirkdavo malonumo nei is tolo), tai pagalvojau apie toki varianta ir jei tektu vaidinti, tai butu kazkas baisaus.
Artumas visai faina, kodel kisti tuos orgazmus lyg nezinociau ka jie reiskia?
Taigi ta meiluziu teorija tiesiog pykina. Gali uztekti tiesiog artumo ir tai kad gera mylimam zmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 18 birželio 2018 - 22:30
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:24)
buna zmoniu su zemu libido, tai jiems ir nereikia labai
su frigidiskumu tai nelabai susije.
nebent tuo, kad jei jis dar prisideda, tai ir paskutinius libido likucius uzmusa

Visgi geras meiluzis ir trauka viska sustato i vietas. Nebutina ten sienom laipioti is aistros, bet jei zmogus sveikas, tai aisku jam noresis kazkiek daugiau ar maziau, o kad taip samoningai issirinkti vyra su kuriuo niekad, tai cia jau ir paciai reikia tureti sutrikimu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:26)
Kam man tie draugiu pasakojimai. Nusimusiau testosterona iki 0.2 nmol/l ir galiu pasirasyti, kad sekso tiek reikia, kiek uz dyka kazkam dirbti. Visai nereikia.
Paskui manee paprotijo, kad negerai tai padidinau. Prie 0.5 nmol/l kazkiek reikia kartais kazkoks jausmas, bet tikrai galima apseiti be jokiu pasekmiu. Ir cia jokie meiluziai ne prie ko

tai koks cia frigidiskumas, cia sintetiniai hormonai, sveikam zmogui taip nebuna, o jei yra sutrikimai, reikia gydyti...
Atsakyti

nepamenu, koks mano testosteronas, pamenu tik kad norma, kaip moteriai.
nu hormonu kokteiliukas veikia normaliai. nera taip, kad "kazkoks jausmas kartais". Visgi cheminiais vaistais moterisko hormonu kokteilio neisgausit mirksiukas.gif
Atsakyti

Artumas visai faina, kodel kisti tuos orgazmus lyg nezinociau ka jie reiskia?
Taigi ta meiluziu teorija tiesiog pykina. Gali uztekti tiesiog artumo ir tai kad gera mylimam zmogui.

cia gal pensijoje mirksiukas.gif
o kol jaunyste tai vienas kitam netrukdo, orgazmai visiskai netrukdo artumo pojuciui ar atvirksciai lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip moteriai malonus pats procesas, o orgazmas yra uogele ant torto biggrin.gif
labai grazu ir faina ir visai ne pro sali biggrin.gif
tuoj mus iskraustys uz miegamojo duru rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 birželio 2018 - 22:35
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:31)
nepamenu, koks mano testosteronas, pamenu tik kad norma, kaip moteriai.
nu hormonu kokteiliukas veikia normaliai. nera taip, kad "kazkoks jausmas kartais". Visgi cheminiais vaistais moterisko hormonu kokteilio neisgausit  mirksiukas.gif

Moteru testosterono normos yra placios tarp 0.3 nmol/l iki 4 nmol/l, Kai vyru 8-40 nmol/l.
Mano tikslas tai buvo kuno feminizacija, tai ir laikiau vyriskus hrmonus minimume o moteriskus maksimume, aisku tai toli nuo moterisko vidurkio.
Bet yra frigidisku moteru ir ne siaip "neragavusiu gero meiluzio" o su zemu testosteronu ar dar kuo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:35)
Moteru testosterono normos yra placios tarp 0.3 nmol/l iki 4 nmol/l, Kai vyru 8-40 nmol/l.
Mano tikslas tai buvo kuno feminizacija, tai ir laikiau vyriskus hrmonus minimume o moteriskus maksimume, aisku tai toli nuo moterisko vidurkio.
Bet yra frigidisku moteru ir ne siaip "neragavusiu gero meiluzio" o su zemu testosteronu ar dar kuo

moteriai reikia numusti estrogena, kad sekso nenoretu mirksiukas.gif ir dar labai svarbu hormonu balansas.
vaistai balansa keicia, todel tos, kurios vartoja kontraceptines tabletes, daznai skundziasi sumazejusiu libido.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:34)
siaip moteriai malonus pats procesas, o orgazmas yra uogele ant torto  biggrin.gif
labai grazu ir faina ir visai ne pro sali  biggrin.gif
tuoj mus iskraustys uz miegamojo duru  rolleyes.gif

butent smile.gif

man kaip vyras idealus personazas beveik siame kine, jei kas mate biggrin.gif
Menekse ile Halil
https://www.youtube....h?v=OP8mnfng3fc
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 12:17)
Papasakočiau kaip smagu ...

Gal given man parodys ten kelią mirksiukas.gif

wooooowwww wub.gif wub.gif kaip pažįstama ...
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:38)
moteriai reikia numusti estrogena,  kad sekso nenoretu  mirksiukas.gif ir dar labai svarbu hormonu balansas.
vaistai balansa keicia, todel tos, kurios vartoja kontraceptines tabletes, daznai skundziasi sumazejusiu libido.

Pas mane estrogenas tikrai atitinka minimu vidutine moters norma, bet libido(tiessioginio potraukio) tai neitakoja, itakoja galejima susijaudinti.
Po visu TS eeksperimentu, amerikieciai seksologai estrogenu pradejo gydyti vyru impotencija, kuri butent yra ne norejimo trukumas o galejimo trukumas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:35)

figidiskumas arba fizinis arba psichologinis sutrikimas, ji reikia gydyti, tai ne siaip sau normali busena, as snekejau apie normalias sveikas moteris.
Atsakyti