Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 22:47)
Rasiau savo reikalavimus jau tiek, kad cia moterys pradejo manes nekesti

tai i viena koncentruota sarasiuka, prasyciau biggrin.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 22:53)
tai va tame ir skirtumas, isivaizduokit kazko ko jus ne tik kad nemegstat, bet jums realiai slykstu

ruosdavau. dvoke baisiai, o valgyt niekas nepriverstu net kankinant. bet ruosdavau. neragudama biggrin.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 22:54)
O moteru pageidavimai buvo tokie:
Aukstas,
ne koks degradas,
ne storas,
netempia i lova,
nuosirdziai domisi moters asmenybe,
galima bendrauti ivairiom temomis,

As dabar galvoju, kad moteru pageidavimai yra gana primityvus.
Vyre turetu vertinti: protingas, ne primityvaus mentaliteto, sugebantis buti istikimas ir atsidaves.
Sugebantis prisitaikyti prie kito zmogaus.
Na aisku visi tie atvejai, kad turetu buti ne koks ligonis ir ne baisus kaip velnias mane stebina, lyg jus su kazkokiais ligoniais susiduriat (Ypac impotencija minima lyg nebutu kitu veikatos problemu) ar isvaizdos issigimeliais.

Dar kai vyrai myli uz grozi suprantama, beet moterys turi myleti uz kitus dalykus

moteru reikalavimai baziniai
o papildomi irgi yra, bet jau nebutini, lanksciai mes i tai ziurim mirksiukas.gif
impotencija svarbesne uz kitas sveikatos problemas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 23:07)
tamsesnių akių; žandikaulis vyriškas būtinai; nei per aukštas, nei per žemas; sportiško kūno sudėjimo ir nuolat sportuojantis; gražių plaukų, kad šukuosenas darytųsi, jei tinka plaukai; jei labiausiai plikė, tai ką darysi... stilių turintis, bet ne tą white and nerdy, dieduko marškinėliai smile.gif

vo nepasakiau, kazkaip keista, bet man labai svarbi vieta sparndas labai, man nepatraukliai atrodo vyrai kuriu buna plonas toks kaklas, nenupasakosiu, bet sprandas turi buti vyriskas. Aplamai man sudejimas turi buti tvirtas vyriskas, pati esu smulki gana, bet nepatinka smulkus,ploni vyrai..

o visa kita aisku daug maz pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:12)
tai i viena koncentruota sarasiuka, prasyciau  biggrin.gif

1. Nekalta arba pasirizusi kalte ispirkinet iki grabo lentos.

Butu tik tiek, bet kai cia paskaitinejau, tai pridedu dar viena punkta:

2. Ne vegane ar ne kokia vabalus edanti ar ne kitaip gastronomiskai iskrypus.

Kitus dalykus galima pakoreguoti eigoje
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:12)
tai i viena koncentruota sarasiuka, prasyciau  biggrin.gif
ruosdavau. dvoke baisiai, o valgyt niekas nepriverstu net kankinant. bet ruosdavau. neragudama  biggrin.gif
moteru reikalavimai baziniai
o papildomi irgi yra, bet jau nebutini, lanksciai mes i tai ziurim  mirksiukas.gif
impotencija svarbesne uz kitas sveikatos problemas  biggrin.gif

kas diena ruosdavot? tai kas ten taip dvoke? kokia pudyta silke ar suriai ale prabrangus? lotuliukas.gif

nu jua tikrai, po daug metu gyvenimo senatveje gal ir gali kazkaip susitaikyti su tuo, bet tik ne draugystes pradzioje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:12)
impotencija svarbesne uz kitas sveikatos problemas  biggrin.gif

Kodel taip manot? ilna frigidisku moteru, kurioms seksas tikrai ne pirmoje vietoje. Na gal ir negerai bee jo, bet tikrai apseiti galima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:17)

del ko nekalta? kokia kalte ispriktinetu? lotuliukas.gif

svarbu kiaules estu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 23:07)
nu čia jei labai labai trumpai, tiesiog anotacija biggrin.gif
`lankstus, prisitaikantis
`

oi, kaip sitame sarase sito pasigedau unsure.gif ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 23:15)
nepatinka smulkus,ploni vyrai..

man irgi visada buvo jau geriau lokys koks biggrin.gif bet va emiau ir sutikau viena kuda kaip smilga, kuris buvo labai netgi koks uch
ir griuvo mano isankstiniai nusistatymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:18)
Kodel taip manot? ilna frigidisku moteru, kurioms seksas tikrai ne pirmoje vietoje. Na gal ir negerai bee jo, bet tikrai apseiti galima

nera frigidisku moteru, nebent tikrai sutrikimas sveikatos, yra prasti meiluziai su kuriais geriau jau nieko, cia is realiu pasakojimu draugiu....
Atsakyti

o kaip turi kalte ispirkinet? smile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 23:17)
kas diena ruosdavot? tai kas ten taip dvoke? kokia pudyta silke ar suriai ale prabrangus? lotuliukas.gif

kopustai unsure.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 23:18)

nu kai nera, tai ir apsieini, neisi gi pakampem su bet kuo. Bet geriau, kad butu biggrin.gif
Atsakyti

galėjau iš juoko paspringti braške, būtų jums mirtis antr sąžinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 23:20)
oi, kaip sitame sarase sito pasigedau  unsure.gif  ax.gif
man irgi visada buvo jau geriau lokys koks  biggrin.gif  bet va emiau ir sutikau viena kuda kaip smilga, kuris buvo labai netgi koks uch
ir griuvo mano isankstiniai nusistatymai  biggrin.gif

taip ir buna dazniausiai, kad kai zmones susikuria tuos kriterijus ima gyvenimas ir nubraukia viska, del to ir sakiau, svarbiausia trauka apibuse, gali isivaizduoti, del ko ji kiltu,ar kiap gerai butu, kad kakzokiam kiltu, bet gali kilti ir tokiam, kuriam nepatiketum, kad kils...ir visa kita nuzengia i antra plana, nes gali visa kita tureti, bet traukos nebus, kaip anoje temoje ms pasakoja apie savo kancias....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 23:20)
nera frigidisku moteru, nebent tikrai sutrikimas sveikatos, yra prasti meiluziai su kuriais geriau jau nieko, cia is realiu pasakojimu draugiu....

buna zmoniu su zemu libido, tai jiems ir nereikia labai
su frigidiskumu tai nelabai susije.
nebent tuo, kad jei jis dar prisideda, tai ir paskutinius libido likucius uzmusa
Atsakyti