Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:01)
vel balsu pasijuokiau  biggrin.gif  nes ta pati pagalvojau  biggrin.gif
bet siaip logikos yra - kazkur skaiciau, kad vyrui mesa reikalinga gerai potencijai (nepacituosiu, kokie ten mokslininkai istyre  smile.gif ) tai jei potencija nenaudojama, kam ja palaikyt?

nu jau cia visiska nesamone , tikrai mirksiukas.gif
cia kaip ir vynas "sveika"
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:59)
Ko gero ir lytiskai turi pats pasitenkinti ar susirasti kazka. Duok zmogui bent paesti normaliai.

o ka ar as atimu? lotuliukas.gif pas mus sauge poroje, vaikai ir tie jau daug ka moka pasigaminti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:05)
Tai kam zmona tada reikalinga?
Sutuoktinis velka namo mamuta, o zmona ji darineja ir kepa

Paklausk kokiu normaliu vyru paaiskins mirksiukas.gif nei man vyras reiklaingas del mamutu, nei as jam ,kad ta mamuta pakepciau mirksiukas.gif
Atsakyti
klausykit, o davai pazaidziam zaidima - parasykit savo reikalavimus vyrui/moteriai, jei dabar rinktumetes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:06)
man tai pats principas uzkliuvo, kad jei nori mesos, tai pats ir turi gamintis. tipo rankos nukris mesos gabala i orkaite ikisus pietus gaminant? sakyciau, jei jau gamini pietus seimai, tai ir gamini visiems, o ne sau vienai.
atitinkamai butu, jei vyras gamintu pietus tik is mesos ir bulviu, o darzoviu salotas pasakytu, kad tipo tau reikia, tu ir pasigamink. Nu kazkaip...

tai, kad atvirksciai yra, nera jokiu jei, jis pats nori sau mesos pasigaminti mirksiukas.gif Jau as darau kompromisa, kad namie leidziu mesa laikyti ir gamintis, o dar man ja ten maigyti, tasyti, gaminti, gal geriau jau pats. Gali valgyti mano dazoves troskinius, nieko pries, tik i sveikata butu.
O jis dar ir man atskirai pagamina dazniausiai, pvz daro troskini tai dali padaro be mesos mirksiukas.gif

Mes nekompleksuojam nuo to, kad sau valgyti pasidarom, man aplamai patinka labiausiai savo gamintas maistas, jis irgi pasidaro, taip kaip nori arba kartu gaminam pietus, jis mesa as sriuba isverdu, seniau gamindavau mesa ir pati valgydavau, jis vis tiek daug gamindavo irgi, kur jus beda matot?

As seimai ir gaminu, juk vaikus turim mirksiukas.gif tik mesa man visiskai nereikalingas produktas , kuriuo su dziaugsmu namie nematyciau. biggrin.gif
Mano toks poziuris i suaugusi zmogu, kad jis turi savim pasirupinti ir moketi ir galeti, jei tinka kazkas is to, ka as daru gerai netinka visi rankas turi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:12)
As aplamai ziuriu, kokia principu sistema turi moterys. Panasu, kad daugelis neturi jokios tik padrikus kompleksus ir isistikinimus

tai cia pas jus kiek matau daugiausia kompleksu i virtuve bijot uzeiti, jums ten kazkoks subobejias lotuliukas.gif kiek dirbau restoranuose beveik vieni vyrai virejai ir nieko nesubobeje dar lotuliukas.gif ir namie daug vyru gamina ir gi nesubobejo. Kazkoks kompleksu rinkinys jus,pilnas kazkokiu baimiu pats pirsigalvoja, pats bijo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:12)
niekas nekalba apie tai, kad sokineti ir pulti spec. kazka gaminti, kai vonioje relaksuojiesi  biggrin.gif
kalba apie tai, kad gamini, bet ne tai, ka VISI seimos nariai valgo, pvz., is principo negamini mesos.

nesuprantat esmes, gi as ne is principo mesos atsisakiau, as ne tik mesos as ir is baltu kveitiniu miltu seimai negaminu ir su baltu cukrum negaminu, su mielem, neperku vaikams colos ir kitu panasiu dalyku, nors jie su mielu noru valgytu tokius. O kol vyras nori mesos as mielasirdingai leidziu ja gamintis dar :lol : juokauju aisku, bet as nesiruosiu gaminti to, kas mano manymu yra nesveika.
nera taip ,kad ten visiskai neprisiliesciau prie tos mesos gaminimo buna isideda kepti kepsni i keptuve ir eina i dusa pvz ar kur isvaziuoti prireikia, tai pabaigiu priziuriu ten jo sedevrus lotuliukas.gif bet siaip vengiu, man tai yra nemalonu paprasciausiai, labai nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:26)
klausykit, o davai pazaidziam zaidima - parasykit savo reikalavimus vyrui/moteriai, jei dabar rinktumetes?  biggrin.gif

plia, neįsiteksiu į vieną lapą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:17)
Priminei... atveji.
Kai buvau vienas, tai kokia savaite indu neeploviau kroviau viena ant kito. Tiesiog tingejau. Po to turejau pasimatyma, ir atejo pas mane namo, i svecius, tai viska suplove.

Va ttoiu istoriju savajai nepasakoju, nes ji girdet nenoretu ir butu nemalonu. O SM galima

tai gal indaplove isigyti paparsciau? doh.gif smirdi gi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 21:54
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 22:37)
plia, neįsiteksiu į vieną lapą biggrin.gif

varyk, negi forumo resursu gaila? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:32)
as serialiniu grazuoliuku ne megeja
sostu karu barzdociams darau isimti smile.gif ypac tam ryzam laukiniui  biggrin.gif  kai pamaciau, kaip realybeje be barzdos atrodo ji vaidinantis aktorius, tai baisiai nusivyliau  biggrin.gif  skaiciau atsiliepimus, kad kazkaip personazai atrodo geriau uz aktorius ir labai sutinku su tokiomis nuomonemis.

Tai aisku gi nugrimuoja, kur dar visi efektai, fotosopai ir t.t. smile.gif
As kaip pvz graziu vyru biggrin.gif , siaip sunku apibudinti kazka is gyvenimo kitaip.
Man irgi raudonplaukiai grazus, as Airijoje viena toki maciau, sakes, tokia jega kazkokia nezemiska sklido is jo, jis siaip trevelierius, "blogietis", jei zintot tokius, ir teisme buvo, kazka prisidirbes( as vertejavau kitam zmogui), bet stovejo toks, kaip rimtai is kokiu sostu karu karvedys...
nors is to seralo man tas John Snow mieliausias lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 21:58)
Nematau problemos paruošti ką nors iš mėsos, (bet dar nė karto per tuos metus neruošiau, tik šašlus užraugiau), bet kad atsiranda visada daug skanesnių minčių, ką aš sumanau paruošti čia ir dabar. Nedirbam sunkiai fiziškai, tai ir maistas lengvesnis, sveikesnis norisi. Mv jei kur kavinėj, kažkodėl nesimėgauja laisve gauti bet kurią kiaulės ar karvės kūno dalį, paprastai mes abu užsisakom lašišos.

nu va protingas poziuris, as irgi stengiuosi kazka padaryti skaniai ir be mesos. Mano supratimu, jei jos maziau suvalgys, tai tik sveikiau bus biggrin.gif siandien pas mane pvz keptas heikas su burokeliu salotom ir ryziu sriuba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 22:06
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:26)
klausykit, o davai pazaidziam zaidima - parasykit savo reikalavimus vyrui/moteriai, jei dabar rinktumetes?  biggrin.gif

Rasiau savo reikalavimus jau tiek, kad cia moterys pradejo manes nekesti
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:39)
man mesos kvapas priimtinas, as ja valgau.

tai va tame ir skirtumas, isivaizduokit kazko ko jus ne tik kad nemegstat, bet jums realiai slykstu labai noretumet kas diena ruosti?ar verstumet savo vyra kazka ruosti, jei zinotumet, kad jam tai nemalonu?
juk ta mesa ne tik paruosti reikia, ja reikia ir nusipirkti ir susigalvoti ka is jos nori ir t.t. man vien rankose laikyti tikrai nemalonu, apie kvapa patyliu, nu paukstiena dar nieko, o kokia kiauliena ar jautiena, tai norisi is namu begti, uzsidarau virsuje ir uzsiimu kokia veikla lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 22:18)
man žvejai kažkas baisaus, jau tas kvapas, tie jų rūbai, feee biggrin.gif
bliamba, gaunas, kad aš baisiai išranki biggrin.gif
Papildyta:
man po didelio fizinio krūvio kaip tik tik vaisių norisi ax.gif kitą dieną taip, gal jau ir norisi kažko stipriau, bet tas stipriau pilnai gali būti pvz. avinžirniai, augalų jėga! wub.gif

su dumu kvapu tai niekis lotuliukas.gif kad to kvapo butu reikia ir zuvu pagauti lotuliukas.gif
su metais daromes isranekesnes....
siandien humusa pasidariau, patinka jis man bigsmile.gif pritariu - augalai jega.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 22:07
O moteru pageidavimai buvo tokie:
Aukstas,
ne koks degradas,
ne storas,
netempia i lova,
nuosirdziai domisi moters asmenybe,
galima bendrauti ivairiom temomis,

As dabar galvoju, kad moteru pageidavimai yra gana primityvus.
Vyre turetu vertinti: protingas, ne primityvaus mentaliteto, sugebantis buti istikimas ir atsidaves.
Sugebantis prisitaikyti prie kito zmogaus.
Na aisku visi tie atvejai, kad turetu buti ne koks ligonis ir ne baisus kaip velnias mane stebina, lyg jus su kazkokiais ligoniais susiduriat (Ypac impotencija minima lyg nebutu kitu veikatos problemu) ar isvaizdos issigimeliais.

Dar kai vyrai myli uz grozi suprantama, beet moterys turi myleti uz kitus dalykus
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:26)

Jau rasiau, galiu pasikartoti, svarbiausia, kad butu jausmai, meile, trauka i tai viskas ir sueina.

Jei detaliau zmogus myletu save, butu saziningas su savim pirmiausia, gilintusi i save, i kitus, nebutu pavirsutinis, gilaus mastymo, kuo maziau kompleksu ir ydu, zalingu iprociu, aisku, bet ne ju turejimas beda, o ju nesuvokimas savyje. Atsakingas, suvoktu, kad pats atsako uz savo gyvenima, o ne kiti. Ir moketu kurtis ta gyvenima tvirtai ant kokiu atsistojes, moketu ir nama pastatyti ir prireikus moteri apginti . Turetu buti geras tevas. Sugebeti susivaldyti ir ieskotu rimtu santykiu. Sviestusi, tobulintusi.
Svarbu aisku ir sveikata gera, prisiziurejimas saves, cia jau elementaru tikriausia, bet ne per daug , nenoreciau, kad vyras pries veidrodi praleistu daugiau laiko nei as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:38)
varyk, negi forumo resursu gaila?  biggrin.gif

nu čia jei labai labai trumpai, tiesiog anotacija biggrin.gif

tamsesnių akių; žandikaulis vyriškas būtinai; nei per aukštas, nei per žemas; sportiško kūno sudėjimo ir nuolat sportuojantis; gražių plaukų, kad šukuosenas darytųsi, jei tinka plaukai; jei labiausiai plikė, tai ką darysi... stilių turintis, bet ne tą white and nerdy, dieduko marškinėliai smile.gif
kaip minimum vegetaras, vegano jau nereikalaučiau biggrin.gif
dievinantis gyvūnus, sutinkantis kažkokių namie turėti
prioritetą teikiantis nuosavam namui, ne butui, mažesniam miestui, ne didmiesčiui
laisvo darbo grafiko, mėgstantis keliauti, bet daugiau po gamtą, ne po miestus
ištvermingas ir mėgstantis ilgas, varginančias keliones
gerbiantis ir net mylintis mano tėvus (nes jie geri, jie jį irgi mylėtų, jei jis normal)
nerūkantis jokiu būdu, geriantis tik lengvesnius gėrimus
rūpestingas, pastabus, dėmesingas (o ne tai kaip būna, žmona pakeičia šukuoseną, vyras nė nepastebi), kalbus, kad nereiktų žodžio traukti ir mąstyti kas ten jo galvoje, kad pats pasakytų
laikantis daug kampų namuose, šeimoje, o ne besitinkintis, kad moteris viską laikys
meniškos sielos, kad nebūtų sausas ir galima būtų ir apie muziką pakalbėti, ir filmą aptarti
normalių politinių pažiūrų, kritiškai mąstantis, o ne fanatas, kad ten tik Rusija dievai ar tik Amerika dievai
jokių ten man medžioklių ar žvejybų
nereikalaujantis 3-5 vaikų kaip koks Krivickas
intelektualus ir neblokuotas, kad nebūtų taip, kad pvz. privalai daryti tik taip, kaip mano mama ar močiutė daro
pagarbus moteriai, kad neleistų sau iškeikti, žeminti ar pan.
lankstus, nebijantis naujovių, prisitaikantis, turintis planą B
mokantis pats sau gamintis, besitvarkantis namie, o ne "tik boba turi tvarkyti"
laiką leidžiantis su šeima, o ne maždaug "pavargau nuo tavęs, varau pas savo draugus"
protingai leidžiantis finansus, visus pirkinius aptariantis, o ne maždaug "labas, brangioji, nupirkau naują mašiną". Ir šiaip, kad ne per daiktus rodytųsi, o protingas būtų. Kad nebūtų tokio kuriozo, kad nuperka kone naujausią džipą, o gyvenam bendrabutyje biggrin.gif

tai pradžiai tiek ax.gif jei ką, papildysit biggrin.gif
Atsakyti