QUOTE(kin @ 2018 06 18, 22:38)
varyk, negi forumo resursu gaila?
nu čia jei labai labai trumpai, tiesiog anotacija
tamsesnių akių; žandikaulis vyriškas būtinai; nei per aukštas, nei per žemas; sportiško kūno sudėjimo ir nuolat sportuojantis; gražių plaukų, kad šukuosenas darytųsi, jei tinka plaukai; jei labiausiai plikė, tai ką darysi... stilių turintis, bet ne tą white and nerdy, dieduko marškinėliai
kaip minimum vegetaras, vegano jau nereikalaučiau
dievinantis gyvūnus, sutinkantis kažkokių namie turėti
prioritetą teikiantis nuosavam namui, ne butui, mažesniam miestui, ne didmiesčiui
laisvo darbo grafiko, mėgstantis keliauti, bet daugiau po gamtą, ne po miestus
ištvermingas ir mėgstantis ilgas, varginančias keliones
gerbiantis ir net mylintis mano tėvus (nes jie geri, jie jį irgi mylėtų, jei jis normal)
nerūkantis jokiu būdu, geriantis tik lengvesnius gėrimus
rūpestingas, pastabus, dėmesingas (o ne tai kaip būna, žmona pakeičia šukuoseną, vyras nė nepastebi), kalbus, kad nereiktų žodžio traukti ir mąstyti kas ten jo galvoje, kad pats pasakytų
laikantis daug kampų namuose, šeimoje, o ne besitinkintis, kad moteris viską laikys
meniškos sielos, kad nebūtų sausas ir galima būtų ir apie muziką pakalbėti, ir filmą aptarti
normalių politinių pažiūrų, kritiškai mąstantis, o ne fanatas, kad ten tik Rusija dievai ar tik Amerika dievai
jokių ten man medžioklių ar žvejybų
nereikalaujantis 3-5 vaikų kaip koks Krivickas
intelektualus ir neblokuotas, kad nebūtų taip, kad pvz. privalai daryti tik taip, kaip mano mama ar močiutė daro
pagarbus moteriai, kad neleistų sau iškeikti, žeminti ar pan.
lankstus, nebijantis naujovių, prisitaikantis, turintis planą B
mokantis pats sau gamintis, besitvarkantis namie, o ne "tik boba turi tvarkyti"
laiką leidžiantis su šeima, o ne maždaug "pavargau nuo tavęs, varau pas savo draugus"
protingai leidžiantis finansus, visus pirkinius aptariantis, o ne maždaug "labas, brangioji, nupirkau naują mašiną". Ir šiaip, kad ne per daiktus rodytųsi, o protingas būtų. Kad nebūtų tokio kuriozo, kad nuperka kone naujausią džipą, o gyvenam bendrabutyje
tai pradžiai tiek
jei ką, papildysit