QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:34)
Baisiausia buvo tai, kad sumokėjau už vieną drebarankį, už jo kavą ir arbatos palikau, o jis norėjo po pasimatyminio atsisveikinimo bučinuko. Ir kaip nuoširdžiai nustebo jo negavęs.
ne vegetaras?
as viena kart ejau i pasimatyma su drauge , jai kompanija palaikyti, sako neisiu kitaip ir viskas, nu ka einam abi studentes, tas vaikinukas irgi panasaus amziaus isgerem, siaip gana smagiai pabuvom, pavelavom i bendrabuti, atsibundam pas ji namie, nieko aisku ten nebuvo tarp musu mes su drauge net su rubais vienoje lovoje, jis kitoje, bet geriausia buvo ryte kai mama jo iejo i kambari ir sako, mergaites as blynu pakepiau, galvojom skradziai zeme prasmegsim, kai begom is jo tu namu, jaunos dar buvom labai,,dabar tai juokas ima, ko mes taip pergyvenom, nezinau
bet faini tie studentavimo laikai
pamanu dar kai veinoje kavineje prisedo vaikinai pripirko ten mums gerimu, sedi taip, kad iseiti mums jau neitu per juos, neisleidzia, siek tiek issigandom, ale dar viskas juokais draugiskai, siaip ne taip issiprasem i tualeta, palikom striukes, gristam nera, tai juoko mums buvo, sakom jauciu isgasdinom vargsiukus, bet taip ir likom nesupratusios, matomai suprato, kad negaus ir ner ko laika gaisintis
o siaip nesu uz vaikinus ar vyrus mokejusi, man irgi tokie ne kas atrodo
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:39)
esu ejusi kartu zvejoti. man patiko.
as ne karta esu ejusi
nes vyras zvejys, jis valtyje zvejodavo o as degindavausi toje valtyje atsigulusi
Bet jei galetu tai visas laisvalaikis ir butu su meskere...ir dabar svajoja, kad atostogom kur pazvejoti savaite