Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:06)
man tai pats principas uzkliuvo, kad jei nori mesos, tai pats ir turi gamintis. tipo rankos nukris mesos gabala i orkaite ikisus pietus gaminant? sakyciau, jei jau gamini pietus seimai, tai ir gamini visiems, o ne sau vienai.
atitinkamai butu, jei vyras gamintu pietus tik is mesos ir bulviu, o darzoviu salotas pasakytu, kad tipo tau reikia, tu ir pasigamink. Nu kazkaip...

ot patikėk, sunku, juk mėsa turi specifinį kvapą; nebent tu turi omenyje, kad puoduose ant viryklės kažkas verda, o mėsą į orkaitę, bet jei orkaitėje jau kepi daržeoves, ankštinius, tai jokios mėsos tenai, ni ni
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 21:34)

esu ejusi kartu zvejoti. man patiko.
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 21:34)
ot patikėk, sunku, juk mėsa turi specifinį kvapą; nebent tu turi omenyje, kad puoduose ant viryklės kažkas verda, o mėsą į orkaitę, bet jei orkaitėje jau kepi daržeoves, ankštinius, tai jokios mėsos tenai, ni ni

man mesos kvapas priimtinas, as ja valgau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:14)
As nezinau kur kas ten padeta. Ten NE MANO TVARKA. Pradzioje dar kazkiek bandziau listi i virtuve, bet zmonos mama pareiske, kad virtuveje galiu susirgti paskutine bobiskumo ligos stadija, ir liepe manes neleisti ten

Ačiū už gerą juoko dozę prieš miegą, žvengiu garsiai. biggrin.gif Linkėjimai uošvei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:34)
Baisiausia buvo tai, kad sumokėjau už vieną drebarankį, už jo kavą ir arbatos palikau, o jis norėjo po pasimatyminio atsisveikinimo bučinuko. Ir kaip nuoširdžiai nustebo jo negavęs. blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif ne vegetaras? lotuliukas.gif

as viena kart ejau i pasimatyma su drauge , jai kompanija palaikyti, sako neisiu kitaip ir viskas, nu ka einam abi studentes, tas vaikinukas irgi panasaus amziaus isgerem, siaip gana smagiai pabuvom, pavelavom i bendrabuti, atsibundam pas ji namie, nieko aisku ten nebuvo tarp musu mes su drauge net su rubais vienoje lovoje, jis kitoje, bet geriausia buvo ryte kai mama jo iejo i kambari ir sako, mergaites as blynu pakepiau, galvojom skradziai zeme prasmegsim, kai begom is jo tu namu, jaunos dar buvom labai,,dabar tai juokas ima, ko mes taip pergyvenom, nezinau lotuliukas.gif

bet faini tie studentavimo laikai lotuliukas.gif pamanu dar kai veinoje kavineje prisedo vaikinai pripirko ten mums gerimu, sedi taip, kad iseiti mums jau neitu per juos, neisleidzia, siek tiek issigandom, ale dar viskas juokais draugiskai, siaip ne taip issiprasem i tualeta, palikom striukes, gristam nera, tai juoko mums buvo, sakom jauciu isgasdinom vargsiukus, bet taip ir likom nesupratusios, matomai suprato, kad negaus ir ner ko laika gaisintis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o siaip nesu uz vaikinus ar vyrus mokejusi, man irgi tokie ne kas atrodo
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:39)
esu ejusi kartu zvejoti. man patiko.

as ne karta esu ejusi lotuliukas.gif nes vyras zvejys, jis valtyje zvejodavo o as degindavausi toje valtyje atsigulusi biggrin.gif Bet jei galetu tai visas laisvalaikis ir butu su meskere...ir dabar svajoja, kad atostogom kur pazvejoti savaite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 21:34)

Nematau problemos paruošti ką nors iš mėsos, (bet dar nė karto per tuos metus neruošiau, tik šašlus užraugiau), bet kad atsiranda visada daug skanesnių minčių, ką aš sumanau paruošti čia ir dabar. Nedirbam sunkiai fiziškai, tai ir maistas lengvesnis, sveikesnis norisi. Mv jei kur kavinėj, kažkodėl nesimėgauja laisve gauti bet kurią kiaulės ar karvės kūno dalį, paprastai mes abu užsisakom lašišos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:39)
cia toks slaptas punktas  biggrin.gif  neviesinamas paprastuoju budu  biggrin.gif
as daug su vyrais bendrauju, tai issikalba  biggrin.gif
del sekso as sutinku,kad svarbu suderinamumas arba bent jau noras susiderinti,  bet tas "duoti greitai" mane siek tiek sokiruoja. Tipo, jei ji ilgai guma tempia (pvz,3 pasimatymai, o sekso dar nebuvo), tai tipo nesidomi juo kaip vyru ir jis eina ieskot kitos...

savo vyra as kaip tik sudominau, kad nepuoliau i gelbi is kart, nu siaip jauni buvom, bet sake ir tada panos pirmos puldavo buciuotis po pasimatymu, o as ne tik kad nepuoliau as is vis ji salin vijau gana ilgai, kazkaip visai neplanavau vaikino tureti dar. Bet ir dabar , manau, man visi tokie atkristu, man kaip jau zinot sekas svarbu ne su bet kuo ir ne bet kaip...man tai bukumas toks poziuris
Atsakyti
oi, esu ir as studentiskais laikais i bendrabuti pavelavusi, lauke minus 20, as su sijonu, iki bendrabucio atrakinimo 4 valandos.
tai ejau miegot pas lydejusi vaikina i bendrabuti, ispesusi milijona pazadu, kad nelis ir nieko nebus biggrin.gif su visais rubais irgi miegojau (tik be striukes, aisku smile.gif )
vaikinas padorus buvo, nenaglas, pazadu laikesi biggrin.gif paskui ilgai susitikinejom, kol atstumas isskyre. Dabar kai pagalvoju, tai baisu, o tada intuicija sake (ir nesumelavo), kad jis gerietis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:50)
Cia svarbiausia? DAIKTAS KELNESE?
Ir dar... galima juk zmogaus paklausti. Gali sumeeluoti.
Galima tikrinti. Gali buti prisigeres viagros ir taip apgauti.
Kazkaip liudna pasiula impotentai ir sukciai

tai aisku, o kas dar??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jei to daikto nereiktu, tai kam tada is vis su vyru gyventi, tada su moterim paprasciau lotuliukas.gif
svarbu, kad prie to daikto komplektas tinkamas butu lotuliukas.gif
O jei ritmai, tai zinoma, kad bent pradedant gyventi norisi sveiko zmogaus, kuris galetu ir pamyleti ir vaikus pradeti, jei dar jaunesni. Nors siaip tokie dalykai:ar geras meiluzis ar sveikas fiziskai ir t.t. gerai matosi ir is kitu bruozu ...
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:52)
jei as galiu parduot 1 kambario buta, tai galiu parduot ir 4. O jei domina ar galeciau persikraustyt i kita miesta, tai tegul ir klausia. Man tai labiau atrodo, jog tiesiog tikrina materialine padeti. Vieni ziuri, kad naudos ispest (turtinga, galima pasiskolint ir negrazint), kiti gal patys kompleksuoja (jei didelis butas ir turtinga, tai nenores manes biedno), treti... nezinau ko tie klausineja. Bet tikrai nieko gero.

dar prie visko ir buki, nu tokius dalykus ir kitaip galima suzinoti, kaip durna taip klausti, kiek kur ko turi, kiek uzdirbi doh.gif
o tai niekad ir nepaklauset, o kodel jie domisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 21:12
Smagios jūsų studentiškos istorijos, bet aš nieko į tai iš savęs nepapasakosiu. Gal dėl to, kad labai man patinka dabarties gyvenimas, net netraukia raustis po prisiminimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 22:11)
Smagios jūsų studentiškos istorijos, bet aš nieko į tai iš savęs nepapasakosiu. Gal dėl to, kad labai man patinka dabarties gyvenimas, net netraukia raustis po prisiminimus biggrin.gif

kiekvienas laikotarpis savaip zavus manau smile.gif jaunyste kvailyste.... biggrin.gif kai prisimeni tokie jauni , naivus buvom, gyvenimo nepazinojom, bet smagu...
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 22:11)

man mano dabartinis irgi patinka biggrin.gif prisiminimai kartais tiesiog primenami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 21:55)
as ne karta esu ejusi lotuliukas.gif nes vyras zvejys, jis valtyje zvejodavo o as degindavausi toje valtyje atsigulusi  biggrin.gif Bet jei galetu tai visas laisvalaikis ir butu su meskere...ir dabar svajoja, kad atostogom kur pazvejoti savaite doh.gif

man žvejai kažkas baisaus, jau tas kvapas, tie jų rūbai, feee biggrin.gif
bliamba, gaunas, kad aš baisiai išranki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 21:58)
Nematau problemos paruošti ką nors iš mėsos, (bet dar nė karto per tuos metus neruošiau, tik šašlus užraugiau), bet kad atsiranda visada daug skanesnių minčių, ką aš sumanau paruošti čia ir dabar. Nedirbam sunkiai fiziškai, tai ir maistas lengvesnis, sveikesnis norisi. Mv jei kur kavinėj, kažkodėl nesimėgauja laisve gauti bet kurią kiaulės ar karvės kūno dalį, paprastai mes abu užsisakom lašišos.

man po didelio fizinio krūvio kaip tik tik vaisių norisi ax.gif kitą dieną taip, gal jau ir norisi kažko stipriau, bet tas stipriau pilnai gali būti pvz. avinžirniai, augalų jėga! wub.gif
Atsakyti