Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:10)
Tai jau gal turi ir tarnaites, videjas, kad tokie turtingi mamutais apteke?

ne, visi mes skrudzai, patys mamutus tempiam namo dideliais kiekiais, o visus turtus slonikiukuose laukuose uzkasinejam, kad pavyduoliai nematytu ir jiem sirdies neskaudetu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 21:10)
o maniskis kartais sau sriubos issiverda (makaronu su pienu), jei uzsimano, o as tuo metu nenoriu gamint ar neturiu laiko. O ko as turiu kaskart pagal vyro dudeli sokinet? Virtuves uzrakinus nelaikau.

niekas nekalba apie tai, kad sokineti ir pulti spec. kazka gaminti, kai vonioje relaksuojiesi biggrin.gif
kalba apie tai, kad gamini, bet ne tai, ka VISI seimos nariai valgo, pvz., is principo negamini mesos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:35)
kalbant apie darba,tai  tikrai galioja  biggrin.gif
bet kalbant  apie vyro-moters santykius tinginyste nera gerai.
Pvz.,kviecia vyras moteri i pasimatyma.
Papildyta:
nezinau ar daug vyru vegetaru  yra.
kazkaip man tai visi kriterijai del antros puses skirstosi i bazinius dalykus ir i "nice to have".
baziniai labai paprasti - kad nebutu lakstantis ir vienoj vietoj neuzsilaikantis (darbai ir moterys siame kriterijuje), nebutu koks narkomanas, alkoholikas ar losejas, moteru nekentejas, mamos barsciu kasdien valgytojas, kompleksuotas ir niekuo nepasitikintis bambeklis pavyduolis. Tokiu negaliu ilgai istverti.
O visa kita -kas bus tas bus, tegu valgo mesa kilogramais,  vaziuoja i zvejyba ir t.t. Net su rukymu turbut susitaikyciau.

Taip pritariu, vyrai turi rodyti iniciatyva.

Manau , dauguma pritaria tiem bendriem bruozam. Man svariausi butu meile ir saziningumas, atsakomybe, noras tobuleti ir tobulinti santykius.
Aisku neigiamos visos bjaurios, bet susitaikyti jauciu negaleciau su neistikimybe, nes tai jau atrodo kerta per santykius gerai, visos kitos ydos, neigiami bruozai, svarbu, kad zmogus noretu kazka keisti.
Bet siaip nemegstu plepiu vyru, pagyrunu, kurie daug sneka ir mazai daro biggrin.gif
Gerai,jei i zvejyba zvejoti vaziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 20:15
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:10)
Virtuves uzrakinus nelaikau.

As nezinau kur kas ten padeta. Ten NE MANO TVARKA. Pradzioje dar kazkiek bandziau listi i virtuve, bet zmonos mama pareiske, kad virtuveje galiu susirgti paskutine bobiskumo ligos stadija, ir liepe manes neleisti ten
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:12)
As aplamai ziuriu, kokia principu sistema turi moterys. Panasu, kad daugelis neturi jokios tik padrikus kompleksus ir isistikinimus

vyrai irgi turi keistu kompleksu ir isitikinimu biggrin.gif
pvz., zinau viena, kuris, zmogai su vaiku ligoninej gulint, indus i kriaukle krove, o svariems pasibaigus ejo vienkartiniu pirkti, nes jam ne vyriskas darbas lekste issiplauti biggrin.gif
kvaila kazkaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:14)
As nezinau kur kas ten padeta. Ten NE MANO TVARKA. Pradzioje dar kazkiek bandziau listi i virtuve, bet zmonos mama pareiske, kad virtuveje galiu susirgti paskutine bobiskumo ligos stadija, ir liepe manes neleisti ten

siandien jus mane juokinat biggrin.gif
mano seimoje visi moka gaminti valgyti ir gamina, kas nori arba kas tuo metu laisvesnis. Kazkaip kai kas dar nei vienam nenukrito - zmonos sypsosi, vaiku gausu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:15)
vyrai irgi turi keistu kompleksu ir isitikinimu  biggrin.gif
pvz., zinau viena, kuris, zmogai su vaiku ligoninej gulint, indus i kriaukle krove, o svariems pasibaigus ejo vienkartiniu pirkti, nes jam ne vyriskas darbas lekste issiplauti  biggrin.gif
kvaila kazkaip  biggrin.gif

Priminei... atveji.
Kai buvau vienas, tai kokia savaite indu neeploviau kroviau viena ant kito. Tiesiog tingejau. Po to turejau pasimatyma, ir atejo pas mane namo, i svecius, tai viska suplove.

Va ttoiu istoriju savajai nepasakoju, nes ji girdet nenoretu ir butu nemalonu. O SM galima
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:17)
Priminei... atveji.
Kai buvau vienas, tai kokia savaite indu neeploviau kroviau viena ant kito. Tiesiog tingejau. Po to turejau pasimatyma, ir atejo pas mane namo, i svecius, tai viska suplove.

Va ttoiu istoriju savajai nepasakoju, nes ji girdet nenoretu ir butu nemalonu. O SM galima

tingejimas nera lygu paniatkes biggrin.gif tinginys visiems kartais uzeina ir praeina, o va paniatkes is galvos ismusti sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:12)
niekas nekalba apie tai, kad sokineti ir pulti spec. kazka gaminti, kai vonioje relaksuojiesi  biggrin.gif
kalba apie tai, kad gamini, bet ne tai, ka VISI seimos nariai valgo, pvz., is principo negamini mesos.

suprantu apie ka. As gaminu paprastai vyrui, o kartais atskirai ir sau. Bet jei kazko nenoreciau,t ai ir negaminciau. Ir nematau tame nieko blogo, nes kazin kuris jau vyras kasdien ruostu vakariene atskirai sau ir atskirai savo moteriai. Ir taip bent menesi. Nei vienas. Tuoj pradetu verkt, kad pervarges po darbo grizo, va bulves nuskuto, gabala mesos i orkaite imete, tai negi dabar dar zmonai varsketukus keps?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:14)

Nebijok, jau susirgai, tokio bobiskumo stadija, kad dar paieskot reikia (pagal tavo amzina zliumbima matosi).
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:17)
Kazkaip kai kas dar nei vienam nenukrito - zmonos sypsosi, vaiku gausu  biggrin.gif

Na ten matyt sveiki vyrai, o mane eikia saugot ir skatinti vyriskumo likucius. Kad sedeciau ant sofkutes ir laukciau kol man patarnaus
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:45)
mat kaip, o pati tai tingi sportuot biggrin.gif ot gyvatėlė tongue.gif

nu kodel, as gi sportuoju, ne daug, bet vis tiek, seniau lankiau pilates, dabar joga ir i sporto kluba nueinu dabar, bet siaip manau vyrams, labiau to reikia nei moterims ir tai ne tiek del isvaizdos, kiek man svarbiau sveikata biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:50)
ihm, labai subtilu. Man pvz. net šukuosena lemia patrauklumą. Nu pvz. visoms turbūt ar praktiškai visoms žinomas Cristiano Ronaldo (kaip tik ir futbolas dabar, tai į temą), nu man jis kai pasiaugina plaukus, tai gražuolis, o kai toks kaip dabar, skustas, nu ne tas jau. Jau negaliu sakyti, kad ten idealas, gražuolis, tada jau žvilgsnis kitur krypsta, kai himną dainuoja atrodo lūpas kreivai dėlioja, dantis analizuoju, kad forma man nelabai ir pan. biggrin.gif O kai su plaukiokais, tai visai wub.gif
O kitas kaip tik bus man plikas gražus, su plaukais jau atrodys kūtvėla ir baisus.

nu bet vis tiek, jei grazus zmogus tau, tai jis bus grazus. is tu izymesniu man patinka aktorius Kivanc Tatlitug, visokia isviazda pasirodo, bet visaip grazus, aiksu kai mzogus susitvarkes ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
bet taip pat patinka ir daug kitu aktoriu tuose turkiskuose kinuose,Sostu karuose - ten daug grazuoliu taip pat, akys labai svarbu man, kad protingos butu biggrin.gif Darbe pas mus daug irgi tokiu simpatisku vyruku ir gerai nuaugusiu, dauguma sportuojantys, bet va taip pasiziuri kaip i grazius gamtos kurinius ir viskas smile.gif
O man vyras mano graziausias bendrai paemus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:51)
Idomu, kas butu, jei moteris ivardintu kaip kriteriju vyro darba,pvz, kad butu advokatas, uzdirbantis po 300 euru per valanda ir galintis dirbti is namu,kad sergancius vaikus priziuretu?  biggrin.gif vel sarzuoju, jei ka  mirksiukas.gif
aktualumas del saliu galimas tik tuo atveju, jei vyras neplanuoja gyventi Lietuvoje, tuomet taip, jam aktualu rasti tokiu paciu interesu moteri.

bet taip gi ir buna biggrin.gif
siaip aplamai gerai tureti toki darba, kuri gali dirbti ir kituose salyse, maza kas gyvenime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 20:28
as serialiniu grazuoliuku ne megeja
sostu karu barzdociams darau isimti smile.gif ypac tam ryzam laukiniui biggrin.gif kai pamaciau, kaip realybeje be barzdos atrodo ji vaidinantis aktorius, tai baisiai nusivyliau biggrin.gif skaiciau atsiliepimus, kad kazkaip personazai atrodo geriau uz aktorius ir labai sutinku su tokiomis nuomonemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 birželio 2018 - 20:37
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:21)
<p>Tai, kad ta vyriska iniciatyva man dazniausiai nepatinka. Pasiulo kitasyk kokia nesamone, nei i tvora, nei i mieta. biggrin.gif </p>

zvejoti lotuliukas.gif
Atsakyti