QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:45)
mat kaip, o pati tai tingi sportuot
ot gyvatėlė
nu kodel, as gi sportuoju, ne daug, bet vis tiek, seniau lankiau pilates, dabar joga ir i sporto kluba nueinu dabar, bet siaip manau vyrams, labiau to reikia nei moterims ir tai ne tiek del isvaizdos, kiek man svarbiau sveikata
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 18, 19:50)
ihm, labai subtilu. Man pvz. net šukuosena lemia patrauklumą. Nu pvz. visoms turbūt ar praktiškai visoms žinomas Cristiano Ronaldo (kaip tik ir futbolas dabar, tai į temą), nu man jis kai pasiaugina plaukus, tai gražuolis, o kai toks kaip dabar, skustas, nu ne tas jau. Jau negaliu sakyti, kad ten idealas, gražuolis, tada jau žvilgsnis kitur krypsta, kai himną dainuoja atrodo lūpas kreivai dėlioja, dantis analizuoju, kad forma man nelabai ir pan. O kai su plaukiokais, tai visai
O kitas kaip tik bus man plikas gražus, su plaukais jau atrodys kūtvėla ir baisus.
nu bet vis tiek, jei grazus zmogus tau, tai jis bus grazus. is tu izymesniu man patinka aktorius Kivanc Tatlitug, visokia isviazda pasirodo, bet visaip grazus, aiksu kai mzogus susitvarkes
bet taip pat patinka ir daug kitu aktoriu tuose turkiskuose kinuose,Sostu karuose - ten daug grazuoliu taip pat, akys labai svarbu man, kad protingos butu
Darbe pas mus daug irgi tokiu simpatisku vyruku ir gerai nuaugusiu, dauguma sportuojantys, bet va taip pasiziuri kaip i grazius gamtos kurinius ir viskas
O man vyras mano graziausias bendrai paemus
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:51)
Idomu, kas butu, jei moteris ivardintu kaip kriteriju vyro darba,pvz, kad butu advokatas, uzdirbantis po 300 euru per valanda ir galintis dirbti is namu,kad sergancius vaikus priziuretu? vel sarzuoju, jei ka
aktualumas del saliu galimas tik tuo atveju, jei vyras neplanuoja gyventi Lietuvoje, tuomet taip, jam aktualu rasti tokiu paciu interesu moteri.
bet taip gi ir buna
siaip aplamai gerai tureti toki darba, kuri gali dirbti ir kituose salyse, maza kas gyvenime