Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 20:53)
Lobiai kašį ir fulę žiūri, o mes apsimetam ką dirbančios kitam kambary ir čia juos apiplepinėjam  ax.gif

joooo, dabar menesi laiko jokiu pasimatymu biggrin.gif
Atsakyti

Mane MB visur tik giria ir kitos tik pavydi tokio lobio smile.gif
Sportu irgi nesidomiu, va biski SM mirkstu, tai jau minusas

Man, kaip moteriai ,simtakart labiau patiktu, jei ziuretum fule, ar ka kita, o ne skustumeisi forume babcem del savo praeities, ir dar apie dabartine rasinetum.

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:57)
is pajuodinto pasijuokiau balsu, bet tai nieko tokio  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Pasijuokiau ir aš, kai tu pajuodinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 18, 19:58)
Mano vyras pats gaminasi mesa, jei nori mesos.

Ko gero ir lytiskai turi pats pasitenkinti ar susirasti kazka. Duok zmogui bent paesti normaliai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:59)
Ko gero ir lytiskai turi pats pasitenkinti ar susirasti kazka. Duok zmogui bent paesti normaliai.

vel balsu pasijuokiau biggrin.gif nes ta pati pagalvojau biggrin.gif
bet siaip logikos yra - kazkur skaiciau, kad vyrui mesa reikalinga gerai potencijai (nepacituosiu, kokie ten mokslininkai istyre smile.gif ) tai jei potencija nenaudojama, kam ja palaikyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 18 birželio 2018 - 20:02
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:59)

Sportu irgi nesidomiu, va biski SM mirkstu, tai jau minusas</p></div></blockquote><p>Man, kaip moteriai ,simtakart labiau patiktu, jei ziuretum fule, ar ka kita, o ne skustumeisi forume babcem del savo praeities, ir dar apie dabartine rasinetum.</p>

va ir pagaliau supratau, kodel idomucia zmona forume nesedi. Jai pakanka reale, kai jos antra puse dienu dienom zliumbia del exes, tai moteris nenori dar ir i foruma ilindus to paties skaityti mirksiukas.gif

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:59)

o kas jis, koks neigalus, kad pats negali pasiimt ir pasigamint PAEST?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:04)

Tai kam zmona tada reikalinga?

Sutuoktinis velka namo mamuta, o zmona ji darineja ir kepa
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 21:04)

man tai pats principas uzkliuvo, kad jei nori mesos, tai pats ir turi gamintis. tipo rankos nukris mesos gabala i orkaite ikisus pietus gaminant? sakyciau, jei jau gamini pietus seimai, tai ir gamini visiems, o ne sau vienai.
atitinkamai butu, jei vyras gamintu pietus tik is mesos ir bulviu, o darzoviu salotas pasakytu, kad tipo tau reikia, tu ir pasigamink. Nu kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 21:05)
Tai kam zmona tada reikalinga?

Sutuoktinis velka namo mamuta, o zmona ji darineja ir kepa

kad zinok mano aplainkoj tai tuos mamutus ir vyrai, ir moterys velka namo.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:08)
kad zinok mano aplainkoj tai tuos mamutus ir vyrai, ir moterys velka namo.

Tai jau gal turi ir tarnaites, videjas, kad tokie turtingi mamutais apteke?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 21:06)
man tai pats principas uzkliuvo, kad jei nori mesos, tai pats ir turi gamintis. tipo rankos nukris mesos gabala i orkaite ikisus pietus gaminant? sakyciau, jei jau gamini pietus seimai, tai ir gamini visiems, o ne sau vienai.
atitinkamai butu, jei vyras gamintu pietus tik is mesos ir bulviu, o darzoviu salotas pasakytu, kad tipo tau reikia, tu ir pasigamink. Nu kazkaip...

o maniskis kartais sau sriubos issiverda (makaronu su pienu), jei uzsimano, o as tuo metu nenoriu gamint ar neturiu laiko. O ko as turiu kaskart pagal vyro dudeli sokinet? Virtuves uzrakinus nelaikau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:06)

As aplamai ziuriu, kokia principu sistema turi moterys. Panasu, kad daugelis neturi jokios tik padrikus kompleksus ir isistikinimus
Atsakyti