Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:44)
ar turiu savo buta esu girdejus begale kartu. Ko gero visi jie tokie. O, kad buta as turejau praktiskai  vos pradejus dirbt ir visad atsakiau TAIP, tai antras klausimas po jo seka is karto KIEK KAMBARIU? Va sitas klausimas mane visad siutino aggressive.gif Atrodo, kad jau mintyse pakuojasi lagaminus. Kas keisciausia, visi vyrai (darbe, studiju metu, siaip kokiam susiejime, net vede ir vaikuoti), visi be isimties suzinoje, kad turiu buta iskart klausia kiek kambariu. Niekad as dar zmogaus nesu klausus kiek kambariu buta jis turi. Kuriu velniu?!!!
o kodel teko uz ji sumoket? Tipo pamirso ar kas?

oi, cia tas tai jo biggrin.gif as dar suprasciau toki klausima kaip logiska is kitame mieste gyvenancio vyriskio - tipo,kiek esi prisirisusi prie esamos gyvenamos vietos? nors butai irgi gi parduodami ar isnuomojami, gi niekas negyvena visa gyvenima vienoje vietoje siais laikais:)
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 20:45)
<p>Rimta toji, katra isvis neduoda...tik po vestuviu... rolleyes.gif Net nepamacius, ar isvis kelnese ka nors turi...</p>

kelnese gali turet, bet jei naudotis nemoka ar aparatura sugedus? Paskui ir buk su tokiu iki grabo lentos. Nes jei issiskirsi,tai vel nerimta busi.
Atsakyti
QUOTE(Sėlija*** @ 2018 06 18, 19:45)
<p>Rimta toji, katra isvis neduoda...tik po vestuviu... rolleyes.gif Net nepamacius, ar isvis kelnese ka nors turi...</p>

Cia svarbiausia? DAIKTAS KELNESE?

Ir dar... galima juk zmogaus paklausti. Gali sumeeluoti.
Galima tikrinti. Gali buti prisigeres viagros ir taip apgauti.

Kazkaip liudna pasiula impotentai ir sukciai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:50)
Cia svarbiausia? DAIKTAS KELNESE?

Ir dar... galima juk zmogaus paklausti. Gali sumeeluoti.
Galima tikrinti. Gali buti prisigeres viagros ir taip apgauti.

Kazkaip liudna pasiula impotentai ir sukciai

nu ne pirmoj, bet ir ne paskutinej vietoj tongue.gif
pasiulos visokios yra, tik liezuviais pliekiam tuos, kurie to nusipelne, o apie gerus cia mazai kas skelbia, tyli visos lobius uzslepusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:47)
oi, cia tas tai jo  biggrin.gif as dar suprasciau toki klausima kaip logiska is kitame mieste gyvenancio vyriskio - tipo,kiek esi prisirisusi prie esamos gyvenamos vietos? nors butai irgi gi parduodami ar isnuomojami, gi niekas negyvena visa gyvenima vienoje vietoje siais laikais:)

jei as galiu parduot 1 kambario buta, tai galiu parduot ir 4. O jei domina ar galeciau persikraustyt i kita miesta, tai tegul ir klausia. Man tai labiau atrodo, jog tiesiog tikrina materialine padeti. Vieni ziuri, kad naudos ispest (turtinga, galima pasiskolint ir negrazint), kiti gal patys kompleksuoja (jei didelis butas ir turtinga, tai nenores manes biedno), treti... nezinau ko tie klausineja. Bet tikrai nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 20:52)
nu ne pirmoj, bet ir ne paskutinej vietoj  tongue.gif
pasiulos visokios yra, tik liezuviais pliekiam tuos, kurie to nusipelne, o apie gerus cia mazai kas skelbia, tyli visos lobius uzslepusios  biggrin.gif

Lobiai kašį ir fulę žiūri, o mes apsimetam ką dirbančios kitam kambary ir čia juos apiplepinėjam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 19:16)
Kaip tai nėr, aš va čia darbuojuos truputuką, vienas vyrukas klausia, ar turiu dukrą, ar ji užimta ir jos tlf nr. Sakau, jai lietuviai netinka. Tada, aš pusiau rusas. Aš daug uždirbsiu. Sakau, užimta. Tada, gal turi dar vieną dukrą? biggrin.gif

Man i fb vis paraso karts nuo karto lotuliukas.gif tenka graziai paaiskinti kad istekejusi, lyg ir turiu nustatymuose tai, nezinau neziuri gal. Bet kaip suprantu apie 40 isyra nemazai santuoku tai vel zmones poruojasi.
O man jauciu tik lietuviai ir tiktu, nu dar rusai gal is bedos, kazkipa savi otki ejauciasi, o kiti uzsienieciai man toks keistas jausmas atrodo is vis ne mano rusies lotuliukas.gif

O jusu vyras gal ne lietuvis?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 18, 20:52)
jei as galiu parduot 1 kambario buta, tai galiu parduot ir 4. O jei domina ar galeciau persikraustyt i kita miesta, tai tegul ir klausia. Man tai labiau atrodo, jog tiesiog tikrina materialine padeti. Vieni ziuri, kad naudos ispest (turtinga, galima pasiskolint ir negrazint), kiti gal patys kompleksuoja (jei didelis butas ir turtinga, tai nenores manes biedno), treti... nezinau ko tie klausineja. Bet tikrai nieko gero.

jo, tiesos yra.
man vienas issiklausinejes taip ir pasake - kam tau vyras, jei tu pati viska turi biggrin.gif
nu blyn, o daikto kelnese neturiu gi blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:52)
nu ne pirmoj, bet ir ne paskutinej vietoj  tongue.gif
pasiulos visokios yra, tik liezuviais pliekiam tuos, kurie to nusipelne, o apie gerus cia mazai kas skelbia, tyli visos lobius uzslepusios  biggrin.gif

Mane MB visur tik giria ir kitos tik pavydi tokio lobio smile.gif
Sportu irgi nesidomiu, va biski SM mirkstu, tai jau minusas
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 18, 19:14)
as cia taip supaprastintai parasiau biggrin.gif
Dabar tai gali ne tik duona, bet ir torta moket iskept, turet belekoki kraiti, ale ne to vyrai iesko  ax.gif
Vyras turi buti patrauklus. O patrauklumas yra individualus dalykas. Buna,kad nuo vyru,kurie man patrauklus, grozio kitos spjaudosi  rolleyes.gif

kaip kokie yra kas iekso seimininkiu, kas turto iesko, kas lygevertes partneres, kuri irgi pvz bizniu kokiu uzsiimtu, visokiu yra visokiu reikia smile.gif
Taip zinoma, labai cia asmeniska, bet tai ir gerai, jei visom vienas vyras patiktu butu ne kas.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 18, 20:55)
Mane MB visur tik giria ir kitos tik pavydi tokio lobio smile.gif
Sportu irgi nesidomiu, va biski SM mirkstu, tai jau minusas

is pajuodinto pasijuokiau balsu, bet tai nieko tokio mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 18, 19:28)
Dievas mato, geriau geltoną drakoną. biggrin.gif  Pažintyse vyrai vegetarai tokie trenkti buvo. Vienas, senbernis, sako: malonu girdėti tavo vegetarišką balselį. blink.gif  Kitas toks skručas, kad visur iš taupumo pėstute ėjo, o kai už arbatą mokėjo, taip užsikniaubė ant baro, kad nematyčiau, kokią auką sau leido, lyg 16-kos karatų briliką būtų nupirkęs.
Nors mv pusiau vegetarauja. Valgo, ką aš ruošiu, o aš riošiu be mėsos. bigsmile.gif o kai aš darbelyje, tegu sau mėsinasi. biggrin.gif

tame ir beda, kad ir as tik beveik tokius vegetarus pazystu, o veganu gyvai nei vieno lotuliukas.gif Bet tikiuosi visokiu juk buna biggrin.gif
Mano vyras pats gaminasi mesa, jei nori mesos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 birželio 2018 - 20:09