Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 16, 16:59)
oi, nesvarbu zinokit, kad ir vienkiemyje smile.gif Zydinti moteris pritrauks visada vyrus  4u.gif Taigi, jei ju nera demesi reikia sutelkti i save, ne i paieskas. kas negerai, ko turksta gyvenime, ka galiu del saves padaryti, kas domina, kaip galiu atsiskleisti, menas, sokis, muzika, sportas ir t.t. siais laikais gi internetas, FB, ir t.t. tai nesvarbu kur gyvensi, jei tobulieji, svietiesi, jei sugebi palaikyt idomu pokalbi, jei idomu su tavim, jei turi hobiu, interesu sriciu, tikrai nebusi viena. Ir galu gale ir keliauja zmones siais laikais ne taip sudetinga, yra laisvas laikas savaitgaliai, atostogos, gyvenk ir dziaukis  biggrin.gif

Nors turiu vyra, bet ir kitu vyru demsio netruksta, o jei netureciau gerai pagalvociau ar man dabar ju reikia (i amziaus cenza itelpu), nebent gero meiluzio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gražios pasakos... Pilna tokių žurnaluose moterims ir pan. O prašom ką nors konkrečiai iš gyvenimo.
Senosios temos dalyvės buvo visos apsiskaičiusios, superįdomios, nenamisėdos, su ypatingu humoro jausmu. Bet vienišės... Nes kai esi žydinti kaip jūs sakote, juk nenorėsi su nuvytusiais ar neįdomiais vyrukais bendrauti...

Internetas pilnas kandidatų į meilužius. Gali pasirinkti... Bet tik to... O kur slepiasi asmenybės? apie tai ir kalbėjo anos temos moterys...
Atsakyti
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 17, 08:18)
Gražios pasakos... Pilna tokių žurnaluose moterims ir pan. O prašom ką nors konkrečiai iš gyvenimo.
Senosios temos dalyvės buvo visos apsiskaičiusios, superįdomios, nenamisėdos, su ypatingu humoro jausmu. Bet vienišės... Nes kai esi žydinti kaip jūs sakote, juk nenorėsi su nuvytusiais ar neįdomiais vyrukais bendrauti...

Internetas pilnas kandidatų į meilužius. Gali pasirinkti... Bet tik to... O kur slepiasi asmenybės? apie tai ir kalbėjo anos temos moterys...

Nesutinku. mirksiukas.gif Ieskant/norint sutikti asmenybe, reikia ir paciai tokiai buti. Neretai moterys turedamos viska(taip jos galvoja) neturi pagrindiniu dalyku. Moteriskumo. Atjautos. Draugiskumo. Yra tik salti diplomai, pasiekimai, grazus ipakavimas uz kurio tuscias, pavydus, saves aukstinimo/garbinimo turinys. Tokiu moteru vyrams nereikia. Jie nori silumos o ne diplomu ant sienos pakabintu.
Pazistu daug moteru, kurios nera tokios sekmingos ir neturi idealiu formu, bet yra mylimos, geidziamos. Ir pazistu tokiu, apie kurias jus snekate. Rodos nieko joms netruksta. Issilavinusios, save prisiziurncios, sekmingos bet........vienos. Ir pacios nesupranta ir aplinkinai stebisi. Bet realybe tokia. Vyrai bijo tokiu meteru. Jos, bendraudamos, laiko tam tikra atstuma ir nepamirsta parodyti/pabresti, ko jos vertos.
Atsakyti
Na va, pagaliau diskusija pakrypo link konstruktyvo smile.gif

Reziumuojant dviem žodžiais virgos pasisakymą. Nuo vaikystės visiems pažįstama pasaka apie Ledo Karalienę. Tuo kaip ir viskas pasakyta, ne? mirksiukas.gif

Dabar dar šiek tiek anglių į laužą. Yra mintis (ne mano, o iš interneto tautosakos):

"Jei tu graži ir jautiesi vieniša, tai tu negraži." tongue.gif Pridėsiu dar nuo savęs: grožis čia gali būti suprantamas ne vien tik kaip išorinis... Tai tinka ir vyrams, beje mirksiukas.gif

[quote=virga,2017 05 17, 09:46]
Nesutinku. mirksiukas.gif Ieskant/norint sutikti asmenybe, reikia ir paciai tokiai buti. Neretai moterys turedamos viska(taip jos galvoja) neturi pagrindiniu dalyku.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 05 17, 08:46)
Nesutinku.  mirksiukas.gif Ieskant/norint sutikti asmenybe, reikia ir paciai tokiai buti.

Virga, ar jūs vieniša? Jei taip, tai ar jūs pati esat asmenybė? Nes pagal jūsų teorija esi vieniša, nes esi neįdomi/negraži...

Aplink mane yra n moterų, kurios yra gražios, mielos, išsilavinusios, sąmojingos, menininkės, labai šilti žmonės, ne Ledo karalienės. Vyrus visos turėjusios, tik likimai taip susiklostė, kad keliai išsiskyrė (dažniausiai dėl C2H5OH). Specialiai vyrų neieško, nes vieną kartą jau nusvilo sparnelius... Bet... jei sutiktų įdomių žmonių, gal ir užmegztų naujus santykius...

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 05 17, 09:46)
Nesutinku.  mirksiukas.gif Ieskant/norint sutikti asmenybe, reikia ir paciai tokiai buti. Neretai moterys turedamos viska(taip jos galvoja) neturi pagrindiniu dalyku. Moteriskumo. Atjautos. Draugiskumo. Yra tik salti diplomai, pasiekimai, grazus ipakavimas uz kurio tuscias, pavydus, saves aukstinimo/garbinimo  turinys. Tokiu moteru vyrams nereikia. Jie nori silumos o ne diplomu ant sienos pakabintu.
Pazistu daug moteru, kurios nera tokios sekmingos ir neturi idealiu formu, bet yra mylimos, geidziamos. Ir pazistu tokiu, apie kurias jus snekate. Rodos nieko joms netruksta. Issilavinusios, save prisiziurncios, sekmingos bet........vienos. Ir pacios nesupranta ir aplinkinai stebisi. Bet realybe tokia. Vyrai bijo tokiu meteru. Jos, bendraudamos, laiko tam tikra atstuma ir nepamirsta parodyti/pabresti, ko jos vertos.

labai pritariu, 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 17, 09:18)

Tai as konkreciai is gyvenimo ir sneku, nepazystu nei vienos normalios moters, kuri ne savo noru butu vienisa smile.gif Gal jos nori vienos buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 17 gegužės 2017 - 10:59
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 05 17, 09:47)
Yra mintis (ne mano, o iš interneto tautosakos):

"Jei tu graži ir jautiesi vieniša, tai tu negraži."  tongue.gif 

kategoriškai nesutinku. schmoll.gif Jei mano gyvenime anksčiau buvo žmogus, nesijaučiau vieniša, buvau reiškia asmenybė ir graži ir t.t. Dabar šalio jo jau nebėra. Tai jau aš taip išeina sunegražėjau, ir asmenybė sumenko, nes jaučiuosi vieniša?
Atsakyti
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 17, 11:47)
Aplink mane yra n moterų, kurios yra gražios, mielos, išsilavinusios, sąmojingos, menininkės, labai šilti žmonės, ne Ledo karalienės. Vyrus visos turėjusios, tik likimai taip susiklostė, kad keliai išsiskyrė (dažniausiai dėl C2H5OH). Specialiai vyrų neieško, nes vieną kartą jau nusvilo sparnelius... Bet... jei sutiktų įdomių žmonių, gal ir užmegztų naujus santykius...

Tai jei jau jos tokios super buper tai kaip i vyrus issirinko alkoholikus ? blink.gif bigsmile.gif
Viena esmine klaida nematyti savu trukumu, save aukstinti ,kitus zeminti. Nu nebuna tokiu super moteru, apie kurias tuntas vyru nesisukiotu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jos gal tik apie save taip galvoja?
Yra 2 budai buti vienisai, paciai to noreti, gal net nesamoningai ir atstumti visus, arba buti labai pilnai neigiamu emociju, nuo kuriu vyrai ratais vaiksciotu biggrin.gif
Bet ir tai manau greiciausiai yra nenorejimas priimt kito zmogaus i savo gyvenima, sakot, jei sutiktu idomu zmogu, nu as kiekviena diena sutinku idomiu zmoniu , jus kur gyvenat, kad juos kazkaip specialiai sutikt reiktu? ir is kart salyga, jei zmogus butu idomus, tai uzmegstu santykius, ar tai ne ledo karalienes nusistatymas? matai jei koks idomus butu tai gal nu pagalvociau ir uzmegsciau?
O kur meiles troskimas, kur noras myleti? jei jau ieskot ieskokit to kuris pamiltu ir kuri pamiltumet, o idomus zmones visi ir kiekvienas savaip...
Papildyta:
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 05 17, 10:47)

"Jei tu graži ir jautiesi vieniša, tai tu negraži."  tongue.gif  Pridėsiu dar nuo savęs: grožis čia gali būti suprantamas ne vien tik kaip išorinis... Tai tinka ir vyrams, beje  mirksiukas.gif

Kai mastai tik ar as cia grazi ar ne tai tik tustybe smile.gif ir tikrai gali sekti kartu ir vienisumas. Kai esi mylima ir myli tai ir esi tam zmogui grazi ir tau tas zmogus grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 17, 11:08)
1.Tai jei jau jos tokios super buper tai kaip i vyrus issirinko alkoholikus ?  blink.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

2.Kai esi mylima ir myli tai ir esi tam zmogui grazi ir tau tas zmogus grazus smile.gif

1. Ubuntu, neišsirinko alkoholikų ar bomžų, ironija čia ne vietoj. Ypač kai žinai, kiek skausmo iškentėta... Rinkosi ankstyvoje jaunystėj - viena mokyklos gražuolį, kompanijų sielą, kita studentą menininką, genijų, kuris vėliau tapo vienu geriausių šalyje savo srityje.... Praleido daug metų kartu, vaikai užaugo... Sudužo šeimos...Tik tos moterys težino, kiek kančių patirta po gražiu šeimos fasadu... Vienas nusigėrė dėl įtampos kūryboje (užsakovai spaudžia, milijoninės sumos vaikšto), kitas darbe (NT sritis, krizė, nesėkmingi sandėriai). O moterys superinės... Ir čia aš apie jas taip sakau, pačios jos tikrai savęs neaukština...

2. Sutinku 100%.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 17, 11:08)
nu as kiekviena diena sutinku idomiu zmoniu 

konkrečiai kur?
Papildyta:

Yra dar viena vienišumo forma - vienatvė šeimoje. Tai irgi baisus dalykas. Kai esi lyg ir ne vienas, tačiau jauti, kad tas, kuris šalia nėra tavo žmogus. Jei Ubuntu rašo, kad yra ne vieniša, bet gero meilužio nepabrokytų, tai manau kad čia gali būti irgi tas atvejis. Vadinas santykiuos trūksta harmonijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žinaukadniekonežinau: 17 gegužės 2017 - 12:32
QUOTE(žinaukadniekonežinau @ 2017 05 17, 13:40)
1. Ubuntu, neišsirinko alkoholikų ar bomžų, ironija čia ne vietoj. Ypač kai žinai, kiek skausmo iškentėta... Rinkosi ankstyvoje jaunystėj - viena mokyklos gražuolį, kompanijų sielą, kita studentą menininką, genijų, kuris vėliau tapo vienu geriausių šalyje savo srityje.... Praleido daug metų kartu, vaikai užaugo... Sudužo šeimos...Tik tos moterys težino, kiek kančių patirta po gražiu šeimos fasadu... Vienas nusigėrė dėl įtampos kūryboje (užsakovai spaudžia, milijoninės sumos vaikšto), kitas darbe (NT sritis, krizė, nesėkmingi sandėriai). O moterys superinės... Ir čia aš apie jas taip sakau, pačios jos tikrai savęs neaukština...
2. Sutinku 100%.
Papildyta:
konkrečiai kur?
Papildyta:
Yra dar viena vienišumo forma - vienatvė šeimoje. Tai irgi baisus dalykas. Kai esi lyg ir ne vienas, tačiau jauti, kad tas, kuris šalia nėra tavo žmogus. Jei Ubuntu rašo, kad yra ne vieniša, bet gero meilužio nepabrokytų, tai manau kad čia gali būti irgi tas atvejis. Vadinas santykiuos trūksta harmonijos.

Tai kaip tos saunios moterys taip paliko savo vyrus likimo valiai? kodel nepareme, nepadejo isbristi is to liuno, kaip nemate, kad grimsta, kam tada seima, jei kartu tik kol gerai? Jei jau vyras nebuvo alkoholikas pries susituokant tai vadinasi ir zmonos prisidejo prie ju tapimo alkoholikais, deja...as visikai rasau be ironijos. Paprasciausi faktai: mylinti zmona, nepaliks vyro. Gal jos nemokejo mylet, gal tik naudojosi graziais, sauniais talentingais vyrais?
Kur? Visur. Juk ne negyvenamoj saloj gyvenam smile.gif Visi sutinkami zmones man idomus, vieni daugiau, kiti maziua, bet ne is idomumo gyvenu su savo vyru, o del to, kad ji myliu smile.gif

As juk rasiau, kad turiu vyra biggrin.gif Sakiau jei netureciau kazin ar ieskociaus, man ir taip gerai paciai , nu gal tik del sekso to gal ir truktu biggrin.gif
O santykiuose visada kazko truksta, nera idealiu santykiu, mes juos nuolat kuriam , taisom, tobulinam. Gal didziausia klaida ir yra tiketis, kad santykiai, vyras kazkaip pagerins gyvenima...Santykiai dazniausiai apsunkina gyvenima, vienam visada paparsciau, tik va jei paciam zmoui su savim nuobodu ir negera, kaip tada kitam salia jo bus gera? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2017 05 17, 09:46)
Nesutinku.  mirksiukas.gif Ieskant/norint sutikti asmenybe, reikia ir paciai tokiai buti. Neretai moterys turedamos viska(taip jos galvoja) neturi pagrindiniu dalyku. Moteriskumo. Atjautos. Draugiskumo. Yra tik salti diplomai, pasiekimai, grazus ipakavimas uz kurio tuscias, pavydus, saves aukstinimo/garbinimo  turinys. Tokiu moteru vyrams nereikia. Jie nori silumos o ne diplomu ant sienos pakabintu.

Su siuo pranesimu sutinku 100 procentu. Tikrai siandien aplink mane yra daug graziu, issilavinusiu, dirbanciu graziu moteru, bet jos tokios saltos, neprisileidziancios ir savo vienisuma pabreziancios kaip kazkoki pliusa. Na del to, kad neprisileidzia, gal pats neatitinku ju keliamu reikalavimu. Bet siaip geriau buciau su ne tokia grazia (tebunie tie antsvoriai, celiulitai ar fizine negalia kazkokia) bet su tokia su kuria jautiesi kaip atrama, gali kazka kurti ir bendro statyti, gauti palaikyma kai tau jo reikia, o ne su ta salta diplomuota kuriai kiek bebandysi itikti niekaip neitiksi, o jei itiksi tai atgalinio rysio negausi. O siaip tie diplomai cia neprieko, tik gal atskleidzia tokia tipine moteri kuri skundziasi kokie visi vyrai blogi, nors pati yra puiki (na taip grazi dazniausiai, prisiziurejusi, protinga, uzdirbanti, daranti karjera), bet vyro neturi arba issiskyrusi, po to pacios verkia, ko tas vyras pabego, o aisku vyras visada blogas.
Ai dar vienas niuansas tu moteru, kad jos pabrezia kokios jos laisvos, vyrui kojiniu cia neplaus ir prie puodu nestoves, nors atrodo nesuvokia, kad gal vyrui to visai is jos net nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 05 17, 13:25)
Tai kaip tos saunios moterys taip paliko savo vyrus likimo valiai? kodel nepareme, nepadejo isbristi is to liuno, kaip nemate, kad grimsta, kam tada seima, jei kartu tik kol gerai? Jei jau vyras nebuvo alkoholikas pries susituokant tai vadinasi ir zmonos prisidejo prie ju tapimo alkoholikais, deja...as visikai rasau be ironijos. Paprasciausi faktai: mylinti zmona, nepaliks vyro. Gal jos nemokejo mylet, gal tik naudojosi graziais, sauniais talentingais vyrais?
Kur?  Visur. Juk ne negyvenamoj saloj gyvenam smile.gif Visi sutinkami zmones man idomus, vieni daugiau, kiti maziua, bet ne is idomumo gyvenu su savo vyru, o del to, kad ji myliu smile.gif

As juk rasiau, kad turiu vyra  biggrin.gif Sakiau jei netureciau kazin ar ieskociaus, man ir taip gerai paciai , nu gal tik del sekso to gal ir truktu biggrin.gif
O santykiuose visada kazko truksta, nera idealiu santykiu, mes juos nuolat kuriam , taisom, tobulinam. Gal didziausia klaida ir yra tiketis, kad santykiai, vyras kazkaip pagerins gyvenima...Santykiai dazniausiai apsunkina gyvenima, vienam visada paparsciau, tik va jei paciam zmoui su savim nuobodu ir negera, kaip tada kitam salia jo bus gera?  biggrin.gif

Pritariu. mirksiukas.gif Sako, uz kiekvieno prezidento, stovi moteris. Jei tos merginos/moterys apie kurias rase žinaukadniekonežinau stovetu uz savo vyru arba greta ju, gal viskas butu buve kitaip. Matomai nemokejo/nesugebejo/nesuprato laiku atsisukti i savo vyrus. Viskas buvo gerai, kol gerai buvo joms.
Mazytis pav. is mano dukters gyvenimo. Ji susipazino su savo vyru, kai jis buvo po bankroto. Buvo bedarbis ir gyveno valdiskame bute. Veiksmas vyko NO. Siai dienai jis sekmingas verslininkas, kurio metines pajamos virs miliono. Siandiena pas mus NO nacionaline svente ir visi buvome mieste. Zentas man padekojo uz dukra. Dar komplimenta ir man skyre, kad as geriausia uosviene pasaulyje. Manau, kad dalis jo sekmes yra ir mano dukters nuopelnas.
Ir pilnai tikiu, kad anksciau isvardintos sekmingos ir visokios tokios merginos ir moterys neziuretu i bedarbi. Nematytu jame potencialo. Nesuteiktu sanso, kaip jaunikiui, nes joms reikia is karto gatavo produkto. Kitaip nex.
O toms merginoms galiu pasakyti viena. Nieko joms netruksta. Ir tuo paciu truksta daug. Nuosirdumo.
Sutinku su Jonuku. 4u.gif

Beje siandiena prisiminiau vienos grazios, sekmingos merginos zodzius: As zinau savo verte. O mano nuomone, ne pati turi savo verte nustatyti. Ta "sunku" darba gali palikti aplinkiniams. Bus daugiau naudos. Paciai. mirksiukas.gif Beje ji yra vienisa jau ilga laika ir desperatiskai iesko, to kuris ivertins jos verte. blink.gif
Atsakyti
Nesuprantu aš to varymo ant gražių, protingų, išsilavinusių, savo vertę žinančių. Savaime suprantama, tokia nenorės kokio liurbio šalia. O +-40 jau ir pasirinkimas mažesnis, geri vyrai tokių metų jau šeimose vaikus augina, todėl ir sunkiau susirasti tinkamą. Tada ir prasideda vartymai: šalta, bejausmė, nežino, ko nori.
Atsakyti