Hmm.. Darau, kažką neįprasto... Kažkaip papuolė paskaitinėti Kakavos_ryte savo laiku inicijuotą audringą diskusiją. Užkabino. Iki tiek, kad net išdrįsau patapti "supermama" ir siūlyti temą skyreliui... eee... "Tarp mūsų, mergaičių..." Topas, ane? Bet tai KĄ dabar daryt? Jei Mahometas neranda kalno, pastarajam tenka judėt tada kažkaip
Žodžiu, mėginu pradėti eksperimentą. Kas nutiktų, jei mėgintum įsiterpti į "rožinių idealisčių" klubą? Diskusija vyktų vis dar taip pat sklandžiai? Ar išsibėgiotų visos kas kur, genamos siaubo: "Kas čia do per iškrYYYpėlis? Į mūsų šventooovę braunasi, vajeeei!!"
Diskleimeris: esu tradicinės orientacijos (bent jau taip manau ). Nesu veltėdis koks, dirbu. Bet šiandien - išeiginė man, kaip tyčia. Dėl to ir turiu laiko eksperimentams - vidury baltos darbp dienos
Pagrindinis motyvas, kodėl atsidūriau čia, paklausit? Ieškau kažko. Ne tik šiaip, "ant pasibovyjimo" Galų gale tikrai vertos dėmesio yra kai kurios moterys, kurios geba į save ir kitus pažvelgti kritiškai bei netgi sugeneruoti tokio tipo bajeriukus (pacituotus žemiau). Respect!
"Ai, tiesa.. Kitus irgi per borta.
Tas kur medituoja - intravertas, gal net pusiau autistas, linkes uzsisklesti savyje. Nesusikalbesite.
Kur miske vaiksto - linkes begti nuo problemu, jas ignoruoti. Zodziu slabakas."
kiek alimentų mokat?
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 27, 11:02)
Moku. Tvarkingai. O reikia paramos, kad klausiate..?
Ne, tiesiog tikrinu kiek moteriai dar liks nuo jūsų vaikų. Žinote gi, visos turtingosios kurmės skaičiuoja
Nelygu, kokiai moteriai... Bet jei tokiai, kuri nuo pirmos bendravimo minutės žiūrės į mane tik kaip į potencialų alimentų (ne)mokėtoją ir vyyyskas, tai... varrrrgiai turbūt..?
Mergaitės, laukiu pozityvo vis tik. Ankstesniuose čatuose ten tiek protimgų minčių buvo. Skaičiau neatsiskaičiau per naktis tiesiog... O dabar štai... kiek alimentų? Čia - viskas..? O kur ten ta dalis, kur kultūringas, išsilavinęs, "ne nuo plūgo", su jumoru... Aš net į Humaną nevaikštau, blin (tik į Akro )
Razul, esi/būsi? Margaretta? (kad ir laimingai ištekėsi už to humanyysto , ale vis vien, nu. Tik dėl paplepėjimo bent ) Šapokliaka? Le Murka? - Ei, negi visas turėsiu vardinti čia..?
Ar... viskas pasikeitė čia per tą laiką? Tada varau atgal į draugus. Kas belieka..?? O kažkas ten mėgino įteikti, kad forumai yra geriau...
P.S. kad Žavesėliui niekaip neįtikčiau, tai čia stopudooovai , bet yra galbūt kitų variantų??
Nu, vsio. Prišnekėjau ir taip per daug jau. Patylėsiu kol kas...
Mergaitės, laukiu pozityvo vis tik. Ankstesniuose čatuose ten tiek protimgų minčių buvo. Skaičiau neatsiskaičiau per naktis tiesiog... O dabar štai... kiek alimentų? Čia - viskas..? O kur ten ta dalis, kur kultūringas, išsilavinęs, "ne nuo plūgo", su jumoru... Aš net į Humaną nevaikštau, blin (tik į Akro )
Razul, esi/būsi? Margaretta? (kad ir laimingai ištekėsi už to humanyysto , ale vis vien, nu. Tik dėl paplepėjimo bent ) Šapokliaka? Le Murka? - Ei, negi visas turėsiu vardinti čia..?
Ar... viskas pasikeitė čia per tą laiką? Tada varau atgal į draugus. Kas belieka..?? O kažkas ten mėgino įteikti, kad forumai yra geriau...
P.S. kad Žavesėliui niekaip neįtikčiau, tai čia stopudooovai , bet yra galbūt kitų variantų??
Nu, vsio. Prišnekėjau ir taip per daug jau. Patylėsiu kol kas...
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 27, 12:14)
O dabar štai... kiek alimentų? Čia - viskas..?
Viskas viskas, krizė gi nu
Papildyta:
Ar... viskas pasikeitė čia per tą laiką? Tada varau atgal į draugus. Kas belieka..??
O ten kas kitaip? Už jus jūsų alimentus sumoka ar kaip?
Situ nariu siame skyrelyje nemaciau jau labai seniai. Kai kuriu isvis ir nezinau. Arba jos isejo, arba pasikeite nikus. Manau, kad koncentruokites ties naujom geriau.
Krizėj gyventi yra normalu. Jei nebėra krizės, reiškia, nebegyveni jau
Drauguose yra geriau tai, kad prie alimentų temos ten prieinama vėliau (jeigu tik prieinama )
Na, ką gi. Sprinto čia nebus, žiūriu. Reikia ruoštis maratonui. Einu pavalgysiu tuo tarpu kažką Į vakarą susirinks daugiau chebros gal? Ir ne tik tos "alimenščikės"
Arba ne. Visai kaip šitoje va:
O aš išvažiuosiu prie jūros
Bangos (berods? Tingiu guuglint, tai rašau iš atminties) sveikins vėl mane
O gal ne
Ta paskutinė eilutė mane veža
Drauguose yra geriau tai, kad prie alimentų temos ten prieinama vėliau (jeigu tik prieinama )
Na, ką gi. Sprinto čia nebus, žiūriu. Reikia ruoštis maratonui. Einu pavalgysiu tuo tarpu kažką Į vakarą susirinks daugiau chebros gal? Ir ne tik tos "alimenščikės"
Arba ne. Visai kaip šitoje va:
Bangos (berods? Tingiu guuglint, tai rašau iš atminties) sveikins vėl mane
O gal ne
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 27, 12:42)
Toje paskutinėje eilutėje aukščiausia mintis užslėpta, kad po to idealizacijos nežlugtų, suprantate?
Pagaliau! Jeigu ne pozityvas kol kas, tai bent jau informacija.
Iš_Šviesos, labas!
Tavo nikas nuskambėjo kaip antipodas "Out of the Dark" dainai... Falco, amžiną jam atilsį / R.I.P. Aš jo pasiilgstu. Paklausom, jo garbei, ta proga:
https://www.youtube....h?v=cyrdPtEHKzE
Aš neieškau desperatiškai užvakar dienos Bet kol kas neturėjau už ko užsikabinti. Tai mėginau kabintis už tų išėjusių, neva
Naujos man tinka irgi, manau. Out of the dark
Papildyta:
Monte,
suprantu. Toks draudimo polisas, tipo
Pradėjome tolti nuo alimentų temos. Sveikinu! Continuez s'il vous plaît
"Toje paskutinėje eilutėje aukščiausia mintis užslėpta, kad po to idealizacijos nežlugtų, suprantate?"
Kaip tas citatas padarote čia, a?? Nepamokysit naujoko? Tie vyrai tokie nemokšos gi... Pravalas
Iš_Šviesos, labas!
Tavo nikas nuskambėjo kaip antipodas "Out of the Dark" dainai... Falco, amžiną jam atilsį / R.I.P. Aš jo pasiilgstu. Paklausom, jo garbei, ta proga:
Aš neieškau desperatiškai užvakar dienos Bet kol kas neturėjau už ko užsikabinti. Tai mėginau kabintis už tų išėjusių, neva
Naujos man tinka irgi, manau. Out of the dark
Papildyta:
Monte,
suprantu. Toks draudimo polisas, tipo
Pradėjome tolti nuo alimentų temos. Sveikinu! Continuez s'il vous plaît
"Toje paskutinėje eilutėje aukščiausia mintis užslėpta, kad po to idealizacijos nežlugtų, suprantate?"
Kaip tas citatas padarote čia, a?? Nepamokysit naujoko? Tie vyrai tokie nemokšos gi... Pravalas
QUOTE(Klajoklis8421 @ 2017 04 27, 12:56)
Gera daina
Reikia spausti ant dešinėje apačioje esančio kampo "Atsakyti", kuris yra ant žinutės to nario, kuriam norisi atsakyti. Tikiuosi suprantamai paaiškinau
O alimentų ir požiūrio į vaikus tema vistiek bus kertinė bent jau protingai moteriai