Apskritai, Lvovas ir Karpatai fantastiški. Kelionių atradimas.
Gal plačiau savo įspūdžiais pasidalinsi, labai smalsu
O jei reiktu rinktis - Kijevas ar Lvovas?
Ka būtina aplankyti mieste?
Ne manęs klausėt, bet atsakysiu ir aš Man be konkurensijos -Lvovas. Jaukumas, grožis, architektūra. Kelionėse neturiu tokio dalyko kaip "būtina aplankyti" aš renkuosi tai kas asmeniškai mane domina. Man visada labai smalsu pažiūrėti iš aukštai į miesto panoramą, o po regos korekcijos tai išviso tapau dėl to pamišusi(anksčiau kad ir su akiniais tiek gerai nematydavau, o dabar negaliu tuo atsidžiaugti), miesto architektūra, o vat muziejai man ne prie dūšios, nebent kokie aktyvūs. Kaip tik dabar Linolė rašo labai išsamų, patogų keliautojams fotoreportažą apie Lvovą, paskaitykit, ir išsirinkit kas jums priimtiniausia ir labiausiai domina.
Jerda, ačiū už išsamu atsakyma . Planuose buvo Kijevas. Ech, dabar tikrai sunku nuspręsti.
O Kijevas labai puikia tarpine stotele tarp kelionių gali būti. Galima puikių kelionių susikombinuoti. Kad ir dabar perkant atskirai 2018 metų gegužei, birželiui Vilnius-Kijevas- Vilnius kaina tik 41eur. Pora dienų galima prasilakstyti po Kijevą, o paskui jau nuo norų ir galimybių. Nuo KIjevas-Odesa-Kijevas už 17,24 eur , ar Tbilisi 44,29, Stambulą 37,68, Jerevaną, Kišiniovą ar kitas kryptis. Tik bilietus reikia pirktis ne kaip jungiamuosius. Aišku rizikos kažkiek išlieka, o jei kas keisis, bet jei pasilieki laiko Kijevui aplankyti vykstant į priekį ir grįžtant, tai labai sumažėja tikimybė kad nespėsi į kitą skrydį. Aš jau turiu kitam pavasariui bilietukus vat tokius panašius bilietukus, dar kartą Kijevą aplankysiu, į priekį turėsiu visą dieną Kijeve, o atgal tai pusdienį. Optimistiškai nusiteikiu ir tikiuosi spėti