Įkraunama...
Įkraunama...

Ukraina: Kijevas, Lvovas

Apskritai, Lvovas ir Karpatai fantastiški. Kelionių atradimas. wub.gif

Gal plačiau savo įspūdžiais pasidalinsi, labai smalsu  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 06 12, 19:30)
Gal plačiau savo įspūdžiais pasidalinsi, labai smalsu  4u.gif

Būtinai pasidalinsiu. 4u.gif Kaip gi be jų, ypač, kai tiek teigiamų emocijų ir įspūdžių. wub.gif Bet dar turi susigulėti kiek. Ypač po nakties oro uoste.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2017 04 20, 20:24)
O į Kijevą rekomenduoju labai. Esu buvusi kokią 20 kartų.

O jei reiktu rinktis - Kijevas ar Lvovas?

Ka būtina aplankyti mieste? 4u.gif
Atsakyti

Ne manęs klausėt, bet atsakysiu ir aš  :4u:  Man be konkurensijos -Lvovas. Jaukumas, grožis, architektūra. Kelionėse neturiu tokio dalyko kaip "būtina aplankyti" aš renkuosi tai kas asmeniškai mane domina. Man visada labai smalsu pažiūrėti iš aukštai į miesto panoramą, o po regos korekcijos tai išviso tapau dėl to pamišusi(anksčiau kad ir su akiniais tiek gerai nematydavau, o dabar negaliu tuo atsidžiaugti), miesto architektūra, o vat muziejai man ne prie dūšios, nebent kokie aktyvūs. Kaip tik dabar Linolė rašo labai išsamų, patogų keliautojams fotoreportažą apie Lvovą, paskaitykit, ir išsirinkit kas jums priimtiniausia ir labiausiai domina.

Atsakyti
Jerda, ačiū už išsamu atsakyma 4u.gif. Planuose buvo Kijevas. Ech, dabar tikrai sunku nuspręsti. karsta.gif
Atsakyti

Jerda, ačiū už išsamu atsakyma 4u.gif. Planuose buvo Kijevas. Ech, dabar tikrai sunku nuspręsti. karsta.gif

O Kijevas labai puikia tarpine stotele tarp kelionių gali būti. Galima puikių kelionių susikombinuoti. Kad ir dabar perkant atskirai 2018 metų gegužei, birželiui Vilnius-Kijevas- Vilnius kaina tik 41eur. Pora dienų galima prasilakstyti po Kijevą, o paskui jau nuo norų ir galimybių. Nuo KIjevas-Odesa-Kijevas už 17,24 eur , ar Tbilisi 44,29, Stambulą 37,68, Jerevaną, Kišiniovą ar kitas kryptis. Tik bilietus reikia pirktis ne kaip jungiamuosius. Aišku rizikos kažkiek išlieka, o jei kas keisis, bet jei pasilieki laiko Kijevui aplankyti vykstant į priekį ir grįžtant, tai labai sumažėja tikimybė kad nespėsi į kitą skrydį. Aš jau turiu kitam pavasariui bilietukus vat tokius panašius bilietukus, dar kartą Kijevą aplankysiu, į priekį turėsiu visą dieną Kijeve, o atgal tai pusdienį. Optimistiškai nusiteikiu ir tikiuosi spėti  :4u:​ 

Atsakyti
Jerda, super idėja! Ačiū, kad pasidalinote. Tikrai mintis gera, nes ir Stambulas, Tbilisis lengvai pasiekiami... Beje, mačiau, kad iš Kijevo yra nebrangiu skrydžiu į Abu Dabį, Pietryčiu Azija. Ech, kad žinočiau, ka veiksiu kita birželį rolleyes.gif . Speju, kad šia vasara tiesiog bandysiu išnaudoti turima laisva laika ir galimybes. smile.gif
Pusdienis kitam skrydžiui - ne taip mažai 4u.gif . Man teko pavėluoti į skrydį, kai skirtumas buvo mažesnis, o lėktuvas vėlavo išskristi iš JFK ir teko nakvoti Osle. Nuotykis irgi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 liepos 2017 - 15:27
QUOTE(Victorious @ 2017 07 07, 17:56)

jei 1 - 2 dienos Lvovas, jei ilgiau - Kijevas
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2017 07 14, 18:44)
jei 1 - 2 dienos Lvovas, jei ilgiau - Kijevas

Taip "išėjo", kad bus jungiamasis skrydis per Kijeva ir 1 diena ten praleisiu, o į Lvova planuoju 2-3 dienoms vykti atskirai. smile.gif
Atsakyti
Gal galite faina viešbutį Lvovo centre rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 08 07, 21:12)
Gal galite faina viešbutį Lvovo centre rekomenduoti? 4u.gif

Nežnau ar fainas, bet jau vieta tai tobula, pats pats centras "Panorama"
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 08 07, 22:44)
Nežnau ar fainas, bet jau vieta tai tobula, pats pats centras "Panorama"

Aha, jau rezervavomės kita pačiam pačiam centre ir, tikiuosi, nebus triukšminga. ax.gif
Atsakyti