Paprašysiu ir patarimo.

Aš už didesnio miesto mokyklas. Gal būt, kad patekau į miesto mokyklą iš kaimo, kur dirbau su jungtinėmis klasėmis. Ir ko ten neprisiklausydavau... Labiau paspaudi vaikus, kad būtų geresni rezultatai iš karto gąsdinimai eisime į kitą mokyklą. Priemonių neturi, nenoras dirbti. Nenoriu net prisiminti.
O atėjau į miesto mokyklą ir džiaugiuosi. Darau išvadą: geri tėvai, geri vaikai. Man kliuvo laimė dirbti su rinktine klase, nors niekas nerinko... Tėvai jau buvo pasirinkę ir užpildę a, b ir c klases. Man kliuvo d, kur vaikai tikrai puikūs, nė vieno specialiųjų poreikių turinčio ar su elgesio problemomis. Kitose yra visokių... Deja, kitai naujai kolegei (kartu pradėjome dirbti) taip pat kliuvo visokių. Čia jau kaip susiklosto...
Tik gaila, kad pradėjo šlubuoti sveikata, net nežinau ar užbaigsiu šiuos mokslo metus. O atrodo džiaukis turėdamas tokius vaikus...
O dabar turiu klausimą apie savo bėdas...
Gal kas žinote gerą ortopedą traumatologą (miestas nesvarbu). Lankiausi Kauno klinikose, iš gydytojo į savo klausimus sulaukiu pasakymą: čia neeilinis atvejis. Dabar turiu sulaukti eilės magnetiniam rezonansui, kuris turėtų kažką parodyti...