Paprašysiu ir patarimo. Dirbu mažame mieste. Šiuo metu sulaukiau keletos pasiūlymų į didmiesčio mokyklą. Pasimečiau, nežinau ką daryti. Pasidalinkite, kas galite palyginkite, didelių ir mažų miestų mokyklas?
Aš už didesnio miesto mokyklas. Gal būt, kad patekau į miesto mokyklą iš kaimo, kur dirbau su jungtinėmis klasėmis. Ir ko ten neprisiklausydavau... Labiau paspaudi vaikus, kad būtų geresni rezultatai iš karto gąsdinimai eisime į kitą mokyklą. Priemonių neturi, nenoras dirbti. Nenoriu net prisiminti.
O atėjau į miesto mokyklą ir džiaugiuosi. Darau išvadą: geri tėvai, geri vaikai. Man kliuvo laimė dirbti su rinktine klase, nors niekas nerinko... Tėvai jau buvo pasirinkę ir užpildę a, b ir c klases. Man kliuvo d, kur vaikai tikrai puikūs, nė vieno specialiųjų poreikių turinčio ar su elgesio problemomis. Kitose yra visokių... Deja, kitai naujai kolegei (kartu pradėjome dirbti) taip pat kliuvo visokių. Čia jau kaip susiklosto...
Tik gaila, kad pradėjo šlubuoti sveikata, net nežinau ar užbaigsiu šiuos mokslo metus. O atrodo džiaukis turėdamas tokius vaikus...
O dabar turiu klausimą apie savo bėdas...
Gal kas žinote gerą ortopedą traumatologą (miestas nesvarbu). Lankiausi Kauno klinikose, iš gydytojo į savo klausimus sulaukiu pasakymą: čia neeilinis atvejis. Dabar turiu sulaukti eilės magnetiniam rezonansui, kuris turėtų kažką parodyti...
Laba diena,
Gal kas galėtų pagelbėti- iš kur siunčiatės (nemokamai) gamtos garsus (paukščius, vandens garsą , vėją ir t.t.)? Gal kas kokią nuorodą galit įkelti, suvargau beieškant, o jau kitai savaitei reikia....
Gal kas galėtų pagelbėti- iš kur siunčiatės (nemokamai) gamtos garsus (paukščius, vandens garsą , vėją ir t.t.)? Gal kas kokią nuorodą galit įkelti, suvargau beieškant, o jau kitai savaitei reikia....
Pirmokai ir man aktualu. Gal turite kažką susisteminę, ką turi mokėti pirmokas ateidamas į pirmą klasę ir galite pasidalinti. Būčiau dėkinga.
Gal kas žinote gerą ortopedą traumatologą (miestas nesvarbu). Lankiausi Kauno klinikose, iš gydytojo į savo klausimus sulaukiu pasakymą: čia neeilinis atvejis. Dabar turiu sulaukti eilės magnetiniam rezonansui, kuris turėtų kažką parodyti...
[/quote]
Labukas, žiūrint kokios kojos dalies, man buvo problemų su kelio sąnariu, labai puikus gydytojas Valčeckas Santariškėse.
[/quote]
Labukas, žiūrint kokios kojos dalies, man buvo problemų su kelio sąnariu, labai puikus gydytojas Valčeckas Santariškėse.
[quote=viga,2017 05 14, 22:08]
[/quote]
[/quote]
čiurna
[/quote]
[/quote]
čiurna
[quote=liepsnele2,2017 05 14, 21:19]
[/quote]
čiurna
[/quote]
Kaune Laimutis Škikas
[/quote]
čiurna
[/quote]
Kaune Laimutis Škikas
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 12, 21:51)
Laba! Buhalterinis klausimas
Gal kuri zinote, kiek mokiniu turi buti klaseje, kad skirtu maximaliai uz vadovavima klasei? Buna lyg 2,5 ar 3 valandos...Aciu
Gal kuri zinote, kiek mokiniu turi buti klaseje, kad skirtu maximaliai uz vadovavima klasei? Buna lyg 2,5 ar 3 valandos...Aciu
Nėra teisiškai apibrėžta už kiek auklėtinių, kiek valandų gauni. Daugiausiai priklauso nuo mokyklos finansinių galimybių ir vidinių mokyklos susitarimų.
Labas, kaip antrokės vertinote diagnostinius testus. Kiek ir kokiam lygiui skyrėte taškų?
QUOTE(b.s @ 2017 05 15, 15:55)
Labas, kaip antrokės vertinote diagnostinius testus. Kiek ir kokiam lygiui skyrėte taškų?
Laukiu vertinimo iš NEC
Pasiulykit rašinio temą ketvirtokams. O gal ką idomesnio paskutinėms lietuvių kalbos pamokoms.....
[quote=mamuke68,2017 05 14, 22:31]
čiurna
[/quote]
Kaune Laimutis Škikas
[/quote]
Ačiū labai, bandysiu.
čiurna
[/quote]
Kaune Laimutis Škikas
[/quote]
Ačiū labai, bandysiu.