Sveikos
Labai reikia Jūsų pagalbos kas dirbat su pasaulio p. "Raktu"? Mąstom kas geriau- "Raktas" ar "Gilė"? Ieškom geresnio varianto...
QUOTE(zuzanele @ 2017 05 11, 22:05)
Sveikos
Labai reikia Jūsų pagalbos kas dirbat su pasaulio p. "Raktu"? Mąstom kas geriau- "Raktas" ar "Gilė"? Ieškom geresnio varianto...
Tikrai ne Gile (čia mūsų visų pradinukių nuomonė)
QUOTE(daivajazz @ 2017 05 11, 20:24)
Tikrai ne Gile (čia mūsų visų pradinukių nuomonė)
As irgi uz RAKTA
...dar noriu paklausti apie Multimedijã klasėje? Ar turit, naudojat ir kokiu tikslu? Gal kuri pati pirkotės?
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 11, 20:27)
As irgi uz RAKTA
O kas sudaro "Rakto" komplektą? Du vadovėliai, dvejos pratybos ir testai?
QUOTE(zuzanele @ 2017 05 11, 20:33)
O kas sudaro "Rakto" komplektą? Du vadovėliai, dvejos pratybos ir testai?
Testų nesu turejusi, sudarinėju pati...Per brangu tevams pirkti.
QUOTE(ninkute @ 2017 05 11, 19:02)
Bet antrokų lygių pernai nebuvo tokių lentelių. Įdomu kaip šiemet?
Kai žiūrėjau filmuką, tai buvo kalba apie procentus - 10 proc, 30 proc ir 60 proc.
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2017 05 11, 20:27)
As irgi uz RAKTA
...dar noriu paklausti apie Multimedijã klasėje? Ar turit, naudojat ir kokiu tikslu? Gal kuri pati pirkotės?
Aš irgi už RAKTĄ. Tik testų neperku, nes kai kurios užduotys vaikams per sunkios, tad testus sudarinėju pati. Neturiu klasėje nei multimedijos, nei kompiuterio.... skaudi tema, mamukau
Sveikos, merginos. Ateinu su liūdnom naujienom. Reikia ir jūsų patarimo. Šiandien pasikvietė direktorė ir pranešė žinią, kad viena antrokų mokytoja išeina į pensiją, o mano klasėje lieka tik 13 vaikų (buvo 14, 1 išėjo ). Direktorė nusprendė, kad man duos kitus antrokus (tuos, kurie liko be mokytojos), o mano klasę išardys ir vaikus išskaidys kitoms klasėms. Turėsiu pilną klasę su 25 vaikais. Bet man kyla klausimas, ar direktorė elgiasi sąžiningai, išardydama mano klasę? Aš manau, kad išardyti turėtų tą klasę, kuri lieka be mokytojos... ką manote jūs? gal kam teko būti tokioje situacijoje...
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 05 12, 14:36)
Sveikos, merginos. Ateinu su liūdnom naujienom. Reikia ir jūsų patarimo. Šiandien pasikvietė direktorė ir pranešė žinią, kad viena antrokų mokytoja išeina į pensiją, o mano klasėje lieka tik 13 vaikų (buvo 14, 1 išėjo ). Direktorė nusprendė, kad man duos kitus antrokus (tuos, kurie liko be mokytojos), o mano klasę išardys ir vaikus išskaidys kitoms klasėms. Turėsiu pilną klasę su 25 vaikais. Bet man kyla klausimas, ar direktorė elgiasi sąžiningai, išardydama mano klasę? Aš manau, kad išardyti turėtų tą klasę, kuri lieka be mokytojos... ką manote jūs? gal kam teko būti tokioje situacijoje...
O kaip aiškina direktorė tokį savo sprendimą? Pas mus, kai ardė klasę, tai ardė tą, kurioje liko mažiausiai mokinių.
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 05 12, 15:36)
Kažkada yra taip buvę pas mus. Skirstė tą, kurioje buvo ženkliai mažiau vaikų
QUOTE(1aviada @ 2017 05 12, 14:41)
O kaip aiškina direktorė tokį savo sprendimą? Pas mus, kai ardė klasę, tai ardė tą, kurioje liko mažiausiai mokinių.
Aiškina tuo, kaip ir jūs sakote, nes yra mažiausiai vaikų ir todėl, kad mano klasė buvo sukomplektuota paskutinė, kaip papildoma, nes buvo daug pirmokų.
Papildyta:
QUOTE(linastri @ 2017 05 12, 15:12)
Kažkada yra taip buvę pas mus. Skirstė tą, kurioje buvo ženkliai mažiau vaikų
Kitoje klasėje, kuri lieka be mokytojos, yra 18 vaikų, o pas mane 13. Tėvai nusiteikę labai priešiškai, bet manau, kad nieko jie čia nepadarys. Bet kokiu atveju, gaila vaikų, nes juos išmėtys į jau sukomplektuotas klases... jie visi tokie nedrąsūs, tokie nekalbūs, tik šiemet mergaites prakalbinau, tik šiemet baigėsi vaikų ašaros, o čia šast ir vėl visus išskiria...
QUOTE(zuzanele @ 2017 05 11, 21:05)
Sveikos
Dirbu su Raktu,šiemet antrokai, tai tikrai yra ogo, labai daug medžiagos pratybose, daug tyrimų ir jei nori tyrinėti jų tempu gana sunku eit, va mokslo metai baigiasi, o mes Raktu labai atsilikę, šiaip viskas gerai, bet va kitais metais reiks geriau paplanuoti, temoms, kurios svarbios, skirti daugiau laiko, nei 1 pamoka, o kitų galbūt atsisakyti, nes tas paviršutinis bėgimas jau
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2017 05 11, 18:05)
Pasidalinkite, kas galite palyginkite, didelių ir mažų miestų mokyklas?
Aš turiu asmeninės patirties palyginti... ir aš už didesnę mokyklą , o tavo atveju, jei dar nėra mažoje labai gerai, net negalvok