Ir dabar nežinau kaip atnaujinti
Ir dabar nežinau kaip atnaujinti
Sveikos, senokai čia buvau.
Pritariu visom, bendravimas čia daug smagesnis ir draugiškesnis.
Situacija su paštu man žinoma.
Viena iš mūsų (iš Šalčininkų apylinkių), kuri turi priėjimą prie lobio, pakeitė pirmo pašto slaptažodį. Įsivedė savo telefoną. Paštą pavyko atgauti. Į jį plaukia laiškai iš Youtube, nes buvo užsiregistruota su šiuo paštu.
Dabar esu užsivertusi ketvirtokų baigimo reikalais, kad nėra kada prisėst ir visko apmąstyt ir sutvarkyt, bei jums išsiųsti naujų slaptažodžių. Pakentėkit be pirmo pašto - PLYYYZZZZ Vasarą sutvarkysiu. Kiti paštai turi būti pasiekiami.
Pritariu visom, bendravimas čia daug smagesnis ir draugiškesnis.
Situacija su paštu man žinoma.
Viena iš mūsų (iš Šalčininkų apylinkių), kuri turi priėjimą prie lobio, pakeitė pirmo pašto slaptažodį. Įsivedė savo telefoną. Paštą pavyko atgauti. Į jį plaukia laiškai iš Youtube, nes buvo užsiregistruota su šiuo paštu.
Dabar esu užsivertusi ketvirtokų baigimo reikalais, kad nėra kada prisėst ir visko apmąstyt ir sutvarkyt, bei jums išsiųsti naujų slaptažodžių. Pakentėkit be pirmo pašto - PLYYYZZZZ Vasarą sutvarkysiu. Kiti paštai turi būti pasiekiami.
O, mes vieno likimo , aš taip pat su ketvirtokais baigiu, antradienį išleistuvės, visą šeštadienį gaminau baigimo dovanėles, nes nieko nebuvau užsakiusi (nemaniau, kad leis daryti šventę) , dar padariau fotografavimuisi prisiminimo rėmelius, žodžiu, padirbėjau . Liko susiklijuoti žodžius, kuriuos sakysiu vaikams ir tėvams ir paskutinės pamokos scenarijų susitvarkyti
Sveiki, kaip smagu, kad veiks čia mūsų el. paštai.
Jau reikia mums pradėti daryti planus. Gal kas turite etikos vadovėlį ar pratybas iš serijos TAIP? Norėčiau kitąmet pagal jį dirbti...
</p><p>Pritariu visom, bendravimas čia daug smagesnis ir draugiškesnis.
</p><p>Situacija su paštu man žinoma.
</p><p>Viena iš mūsų (iš Šalčininkų apylinkių), kuri turi priėjimą prie lobio, pakeitė pirmo pašto slaptažodį. Įsivedė savo telefoną. Paštą pavyko atgauti. Į jį plaukia laiškai iš Youtube, nes buvo užsiregistruota su šiuo paštu.
Bet turėk tiek drąsos kišti nagus kur nereikia... Ne vieno žmogaus sukauptą medžiagą pasisavinti. Nesuprantu tokio požiūrio
Aš išleidau ketvirtokus ir laukiu pirmokų. Su pirmokais pradėsiu dirbti pagal "TAIP" seriją, tai bus nauja, nepatirta, "neragauta" Įdomu
Ką tik baigiau dalyvavimą egzaminuose, tad prasidėjo tikros atostogos
Mūsų laida jau ims lietuvių, matematiką ir pasaulį. Prieš tai pirmokai turėjo lietuvių ir matematiką