Šaunu, kad po truputį grįžtame namo. Turiu pirmokus, dirbu su Vaivorykšte. Gal kas turit didesnę patirtį dirbant su šiuo vadovėliu. Kaip jį vertinat?
Sveikos
Su "Vaivorykšte" nedirbau, o tokios klasės neturėjau, kurioje vien mergaitės. Buvo, kai 6 berniukai ir 12 mergaičių, bet kad toooks skirtumas...
Gal turit Dambrausko dainos karaoke versiją "Pasivyti vėja"? Labai reikia, randu tik internete
Su "Vaivorykšte" nedirbau, o tokios klasės neturėjau, kurioje vien mergaitės. Buvo, kai 6 berniukai ir 12 mergaičių, bet kad toooks skirtumas...
Gal turit Dambrausko dainos karaoke versiją "Pasivyti vėja"? Labai reikia, randu tik internete
Mergaičių klasės nesu turėjusi, tad patirties mokant tokią klasę neturiu. Prisiminiau studijų metus kai mūsų grupėje buvo 29 merginos ir vienas vaikinas. Bet jis šeimos taip ir nesukūrė. Muzikos nedėstau, tad ir su karaokė negaliu padėti.
Laba diena, o aš ne mokytoja o mama. Mano antrokėliui visai nesiseka mokykloje su dūdele. Mačiau kalbėjot apie kažkokias knygeles ar instrukcijas dūdelei. Gal būtų negaila pasidalint, kad galėtume namie pasimokint ir vaikui streso nebūtų per pamokas. Jei kas sutiks pasidalint mano paštas fordprobe.klubas@gmail.com . Dėkoju.
Sveikos, grįžtu vėl čia Labai gaila, kad šiemet klasės neturiu, likau trečia nereikalinga Surinko mokykla tik dvi klases Dirbu visos dienos grupės auklėtoja, ir kaip čia Jums pasakius... nepatinka man čia Bet vis darbas... Dar gaunu vadavimus kolegėms susirgus ar išvykus tobulintis Bet miela paskaityti kuo gyvenate Jūs, su kokiais vargeliais ir džiaugsmeliais susiduriate. Turiu pirmoką, tad nesu visiškai nutolusi ir nuo pamokinių reikalų
Suprantu tave
Kai aš netekau darbo mokykloj, tai buvo tokia tuštuma. Bet kai labai reikėjo, maniau dirbsiu bet ką, kad ir Maximoj, kad tik duonos turėčiau. Tuo metu mūsų rajone mokytojų nereikėjo ir buvau tokia be vietos. Tačiau netyčia susidarė dar viena klasė ir gavau darbą. Artėja laikas, kai gali trūkti mokinių ir po metų kažkuri liksim be klasės
Kai aš netekau darbo mokykloj, tai buvo tokia tuštuma. Bet kai labai reikėjo, maniau dirbsiu bet ką, kad ir Maximoj, kad tik duonos turėčiau. Tuo metu mūsų rajone mokytojų nereikėjo ir buvau tokia be vietos. Tačiau netyčia susidarė dar viena klasė ir gavau darbą. Artėja laikas, kai gali trūkti mokinių ir po metų kažkuri liksim be klasės
Sveikos kolegės, pats darbymetis visoms. Dirbu šiais metais su pirmokais, tai įsivažiuojam labai lėtai.
QUOTE(zuzanele @ 2019 09 15, 14:59)
Tikrai taip. Čia vyko laisvas, draugiškas bendravimas. Ir visapusiška pagalba
Fb forume tik skaitau, savo minčių nereiškiu... Kaip viga rašė, kad neužjuoktų
Fb forume tik skaitau, savo minčių nereiškiu... Kaip viga rašė, kad neužjuoktų
Sutinku visu šimtu procentu. Čia niekada nebuvo patyčių, buvo geranoriškas bendravimas, lobių dalijamasis. Dabar fb vyksta kažkokia nesąmonė net su duomenų apsaugos pažeidinėjimais. Grįžkime čia. O prie lobių skrynių aš prieeinu, tik dalintis negaliu. Ne aš administruoju.
Sveiki,
grįžkime ir dažniau bendraukime čia. Dirbu su pirmokais. Malonu, kad vis dažniau čia yra užsukančių....
Sveikos
Norėjau paklausti, ar švenčiate su mokiniais Heloviną? Ji dabar vis populiarėja. Ar paliekate mokiniams namie, su draugais ją švęsti? Ar darote kokius nors darbelius šia proga?
Man ji nepriimtina. Gal aš pasenus jau?
Norėjau paklausti, ar švenčiate su mokiniais Heloviną? Ji dabar vis populiarėja. Ar paliekate mokiniams namie, su draugais ją švęsti? Ar darote kokius nors darbelius šia proga?
Man ji nepriimtina. Gal aš pasenus jau?