Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

QUOTE(riešutasgilė @ 2017 05 05, 19:14)
<p>Ninkute, gal pameni kaip prieš metus su antrokais buvo? Ar jie kaip ketvirtokai gavo lapus su diagramom?
</p>

Antrokams nebuvo jokių diagramų. Nebuvo net lygių lentelės, kiek taškų kokiam lygiui. O galėtų būti, būtų aiškiau. Gal šiemet bus kitaip.
Atsakyti
Aš taip pat nesusužavėta testu rezultatais verysad.gif kai rengiau vaikus olimpiadai, tikrai sprendem panašių uždavinių, kurie buvo standartizuotame teste, bet juk tai buvo gabieji vaikai, o ka daryt silpniukams ..... Kažkokia beprotybė su tas testais verysad.gif vaikai nusiminę, tėvai tuoj pat reikš pretenzijas, ką veikėt , kad neišmokėt .....

Reikia patarimo mirksiukas.gif Ką siūlytumėt ekskursijai ( ketvirtokams) į Klaipėdos pusę? Kad būt vaikams įdomu ir nelabai brangu ax.gif

Pernai buvome Kaune, lėlių teatre, zoologijos muziejuje, turėjome užsisakę edukaciją Kauno botanikos sode. Buvo smagi, turininga diena bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mano antrokai irgi po testų maratono smile.gif , nežinau, kažkaip ramiai aš , gal tik gramatika kiek nuliūdino,nebuvo sunku,bet nepakartojom labai ir va, nenudžiugino. Teksto suvokimas normaliai, pakišo koją paskutinis klausimas pavadinimas , kuris tinka labiausiai, nors trys vaikai po 15 surinko, matematika 40t. irgi keletas, bet 30 taškų perlipo didžioji klasės dalis,bet jau užduočių tikrai daug...Ech ėjo ir praėjo, kažkaip pas mus valdžia nesureikšmina jų tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lututė03 @ 2017 05 05, 06:04)
Viga, antrokėliams ir taip laikas buvo ilgesnis - 55 min. Ir jų neužteko, kad teko pratęsti? Mūsų antrokiukai spėdavo, jiems pusės pamokos užtekdavo biggrin.gif . Tik matematiką ilgiau sprendė.

Maniškiai taip pat per pusę pamokos suspėjo visus.
Atsakyti
Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Direktorė pasiūlė pasikviesti būsimus pirmokėlius į savo klasę susipažinimui. Jie lanko priešmokyklinio ugdymo grupę mūsų mokyklai priklausančiame daugiafunciame centre už kelių šimtų metrų. Jau ne kartą mokykloje yra buvę, bet mes dar nebendravome. Pirmokų mokytoja jiems paprastai pristatoma gegužės pabaigoje per priešmokyklinukų išleistuves (šiemet taip pat ten vyksiu). Birželio mėnesį kviesiuos tėvus kartu su būsimais pirmokėliais. O dabar dar visos mintys su ketvirtokais, tad apie pirmokus - dar jokių minčių. Gal ką patartumėte, kaip pravesti šią susipažinimo pamoką. Būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lututė03: 08 gegužės 2017 - 19:46
Sveikos 4u.gif
Vis rečiau parašau, nors kasdien čia lankausi smile.gif

QUOTE(Lututė03 @ 2017 05 08, 19:44)
Noriu paprašyti jūsų pagalbos. Direktorė pasiūlė pasikviesti būsimus pirmokėlius į savo klasę susipažinimui. Jie lanko priešmokyklinio ugdymo grupę mūsų mokyklai priklausančiame daugiafunciame centre už kelių šimtų metrų. Jau ne kartą mokykloje yra buvę, bet mes dar nebendravome. Pirmokų mokytoja jiems paprastai pristatoma gegužės pabaigoje per priešmokyklinukų išleistuves (šiemet taip pat ten vyksiu). Birželio mėnesį kviesiuos tėvus kartu su būsimais pirmokėliais. O dabar dar visos mintys su ketvirtokais, tad apie pirmokus - dar jokių minčių. Gal ką patartumėte, kaip pravesti šią susipažinimo pamoką. Būsiu labai dėkinga.

Esu tai darius. Kartu su ketvirtokais būsimieji pirmokėliais darė darbelį- lankstinį, ketvirtokai jiems padėjo. Kartu jį papuošė, dekoravo. Darbelį pirmokėliai išsinešė. Išėjo patenkinti.
Atsakyti
Sveikos, mokytojos. Kai ką išsiunčiau Jums į paštą. Jei kas tiks - džiaugsiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lututė03 @ 2017 05 05, 08:04)
Viga, antrokėliams ir taip laikas buvo ilgesnis - 55 min. Ir jų neužteko, kad teko pratęsti? Mūsų antrokiukai spėdavo, jiems pusės pamokos užtekdavo biggrin.gif . Tik matematiką ilgiau sprendė.

Labukas, tikrai taip, tie, kurie surinko daugiausia taškų, dirbo 55 min. ir pažymėjo, kad neužteko laiko, aišku, kurie surinko mažiau taškų, tiems laiko buvo per daug, sėdėjo ir dūsavo tongue.gif . Laukiam rezultatų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Visos dirba kaip bitės darbininkės biggrin.gif Gegužės mėnuo - ne šeimos mėnuo, kaip pasakoja per tv, o tikras renginių ir darbų darbelių mėnuo. blink.gif Mielosios, pasidalinkite mintimis, gal jau sugalvojote, kaip vertinsite antrokų diagnostinius testus? Už kokį balų skaičių skirsite A ir kitus lygius? Žiūrėdama į vaikus balus, pagalvojau, kad arba testas buvo per lengvas, arba aš per sunkius testus duodu. unsure.gif
Paprašysiu ir patarimo. smile.gif Dirbu mažame mieste. Šiuo metu sulaukiau keletos pasiūlymų į didmiesčio mokyklą. Pasimečiau, nežinau ką daryti. unsure.gif Pasidalinkite, kas galite palyginkite, didelių ir mažų miestų mokyklas? smile.gif
Atsakyti

Lygius nustatys NEC.
O gal jau nustatė? Atsiliepkit gavusios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 11 gegužės 2017 - 17:20
QUOTE(Gvadalupė @ 2017 05 11, 18:19)
Lygius nustatys NEC.
O gal jau nustatė? Atsiliepkit gavusios...

Bet antrokų lygių pernai nebuvo tokių lentelių. Įdomu kaip šiemet?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2017 05 09, 21:16)
Kartu su ketvirtokais būsimieji pirmokėliais darė darbelį- lankstinį, ketvirtokai jiems padėjo. Kartu jį papuošė, dekoravo. Darbelį pirmokėliai išsinešė. Išėjo patenkinti.

Ačiū, Zuzanele. Puiki idėja. Juo labiau, kad ketvirtokai vis klausinėja, kokie pirmokai ateis pas mane. Labai nori pamatyti mano būsimus mokinius.
Atsakyti