Veiklos planas yra Edukoj. Tik pernai buvo pačioj apačioj, o šiemet viršuj.
Veiklos planas yra Edukoj. Tik pernai buvo pačioj apačioj, o šiemet viršuj.
Mano irgi labai judrūs, bet, rodos, piktybiškų nebus.
Trečia kišenė - kosmosas. Mes iš viso nežinom, ką turim dirbt ir už ką apmoka. Gavom lapus su krūviu, koeficientu ir valandom, o kas konkrečiai- neaišku...
Ką jau sugebėjo iškrės, kad policijos prisireikė?
Mums davė darbų sąrašus, kurie eis į trečią kišenę. Tik reikia atsirinkt, ką dirbsi, ko ne.
Pasižiūrėjau, kad galiu pusės darbų nedaryt, nes jei daryčiau, išlipčiau iš visų rėmų...
Pasižiūrėjau, kad galiu pusės darbų nedaryt, nes jei daryčiau, išlipčiau iš visų rėmų...
Pas mus tai neaiškumas. Kiek kas gaus, ar gaus, gal gaus, ką reiks daryt, kad gautum, nežinau. Nieko konkretaus. Puse lūpų užsiminta, kad gal susidarys etatas, bet nei kiek gausiu, nei ką darysiu - dar nežinau. Man labai trūksta konkretumo. Lapų jokių dar nepasirašėm
Tokia pati situacija ir pas mus
Ką jau sugebėjo iškrės, kad policijos prisireikė?
Mums davė darbų sąrašus, kurie eis į trečią kišenę. Tik reikia atsirinkt, ką dirbsi, ko ne.
Sveikos, Aurute, gal gali pasidalinti, ką gavote?
Ir aš norėčiau, kad Aurutė pasidalintų darbų sąrašu, kurie turi keliauti į trečią kišenę
Gal bent kai pasirašinėsit bus surašyti darbai, kuriuos turėsit atlikti.
Persiunčiau į 2 paštą kaip pas mus daroma.
Sveikos, sveikutės. Galvojau, kad šis forumas jau "numirė", bet kai gavau peliuko laišką apie slaptažodžius, nudžiugau ir supratau, kad forume kažkas vyksta.
Na, o man šie metai namuose. Liepos 3 d. pagimdžiau sūnelį. Augam greitai, daug miegam, valgom. Mažylis išmiega beveik visą naktį, tad mamytei leidžia išsimiegoti.
Sakysite, esu kvaila, turėčiau džiaugtis atostogom, bet kaip sakoma, būti mokytoja - tai ne profesija, tai gyvenimo būdas, tad ir aš negaliu be darbo... baisiai pasiilgau veiklos ir vis turėdama laiko, pasidarau kokių priemonių, plakatų, užduočių. Negaliu kitaip. Atradau aliexpres puslapį ir ten tiek daug gėrio, ir viskas taip pigu. Perku ir perku viską mokyklai.
Nuoširdžiausi sveikinimai, te auga didutis ir sveikutis
Su naujais mokslo metais visas, teks būti labai kantrioms.
Papildyta:
Nuoširdžiausi sveikinimai bebras2014, te auga didutis ir sveikutis
Su naujais mokslo metais visas, teks būti labai kantrioms.
Sveikute,
gal galima būtų įkelti tikslią nuorodą to aliexpres?
https://www.aliexpress.com/va čia prekinuosi.
Sveikinimai visoms su nauja pradžia, linkiu visoms sveikatos ir kantrybės
Papildyta:
Sveikinimai bebras2014, te auga didutis ir sveikutis
Sveikinimai visoms su nauja pradžia, linkiu visoms sveikatos ir kantrybės
Ps, rodė, kad praeitą žinutę ištryniau, tai pakartojau dar kartą. Na ir prirašiau , atleiskit