Zuzanėle, jūs dirbot šeštadienį? Mes rytoj sutiksim mokinukus
Taip. Mes šeštadienį. Įdomu, kaip apmokės, nes nieko nekalbėjo. Kažkada davė dieną prie atostogų
Man gerai, visas jaudulys pabėgęs. Rami laukiu rytojaus
O ši rugsėjo pradžia tikrai su daug neaiškumų ... Kol kas turiu siūlomą nepilną etatą, vedu visas pamokas išskyrus anglų ir etiką Nuo kontaktinių valandų mums siūlo tik 35 proc (antra kišenė), dėl trečios - visiška nežinia, darbus išsidalinom, bet kiek duos pinigų savivaldybė neaišku.
Su nauja darbo pradžia, kad ir kokios nuotaikos bebūtų, tiesiog DIRBAME
Šiemet esu pirmokė, pradedam dirbt su TAIP serijos vadovėliais, gal kas turit lietuvių kalbos CD, labai reiktų. (mokytojo knygą žadu atsispausdinti, bet CD niekas neturi. Gal kas galėtų pagelbėti????
Turiu pirmokus. 24 žingedukai. Visi suolai užimti. Pas mane daugiau ir netilptų .
Sutarties dar nepasirašinėjau, bet direktorius žadėjo etatą . Tik nežinau, koks bus koeficientas, ar kils atlyginimas ar kris.
Po šiandienos pamokų su pirmokais jau pradėjau laukti jų tėvelių O jau išdykę, o jau nenuoramos, o jau plepučiai.....
Merginos, pasidalinkite prašau kas įeina jūsų mokykloje į trečios kišenės darbus, nes pas mus kažkoks chaosas. Visi reikalauja tik patys nežino ko nori. Gal kas turite kokią lentelę?
Labai seniai besilankiau čia, bet jau jaučiu, kad trūksta jūsų kompanijos. Tikrai facebook - ne tas... Ką parašai visa giminė, draugai, kolegos, mokinių tėvai žino. Jaučiuosi kaip nuoga:)
Valandas pas mus išdalino neskausmingai, jų vis tiek yra kiek yra. Panašiai ką ir turėdavom. Tik neliko jokių darbo grupių... Nesupratau... Dirbsim dykai. Bet įvedus skaičiuokėj gavau 80 eurų mažiau nei pernai. nesupratau tos matematikos. Teks laukt spalio.
Turiu 10 antrokų, lb geri vaikai, bet nespėjam su vadovėliu TAIP. Tempiu tempiu, skubinu skubinu, o jiems pasišnekėt reikia, išsisakyt...
Pirmos klasės įrašai Edukoj, kompaktų nereikia (kažkuri klausėt)
Age melage, tau pavydžiu... Nors mano vaikų 18, bet nuo pirmų dienų jau su policija reikalų turiu... Dar tokių pirmokų neturėjau....Galvojau, kad jau nieks nebenustebins, bet va, stebina..
Planus rašom 34 savaitėms?
Trečia kišenė - kosmosas. Mes iš viso nežinom, ką turim dirbt ir už ką apmoka. Gavom lapus su krūviu, koeficientu ir valandom, o kas konkrečiai- neaišku...
Labos, grįžtu ir aš. Šiemet dirbu su antrokais. Norėjau paklaust, gal kas gali pasidalint lietuvių kalbos ilgalaikiu planu „TAIP“? Praėjusiais metais buvo labai geras 1 klasei.
O dėl etato 3 kišenės - tai mokykla turi nusistatyti darbus, už kuriuos mums bus apmokama. Pas mus tiksliai įvardijami darbai. Bei įtraukiamos klasės auklėtojo valandos. Tik sakoma, kad ta 3 kišenė biedniausia
Planus rašome 35 savaitėms.
Ačiū už atsakymą, būčiau rašius 34 savaites