Diferencijuoju, bet ir jų be pagalbos neįveikia...
Buvo galimybė spausdinti, deja, šiemet nėra tokios galimybės.
Sveikos, pradinukės, noriu prisijungti prie šios grupės. Paskaičiau FB, kad čia vyksta bendravimas, tai skaitysiu ir bandysiu aktyviai jungti į pokalbius.
Šiais metais būsiu "trečiokė".
Kaip tau tai pavyko?
Kaip antrokės elgiatės su baseinu? Kiek tada vedate kūno kultūros pamokų?
Pernai važiavom į baseiną, todėl buvo 1 pamoka baseine, 1 pamoka kūno kultūros salėje ir 1 pamoka šokių. Kadangi nuvykti ir grįžti iš baseino reikėdavo 1 pamokos, tai turėjom papildomą pamoką, kuri buvo skirta būtent pasiruošimui baseinui (ją žymėjome, kaip antrą klasės valandėlę),
Mergaitės, prašau jūsų pagalbos .Labai prašau visų mokytojų užpildyti magistrinio darbo anketą. Jūs užtruksite tik keletą minučių, o man tai labai svarbu. Labai ačiū. Išsiunčiau į antrą paštą, Nauja versija leidžia tiesiogiai pildyti
https://apklausa.lt/...wers/new.iframe
Nokia, užpildžiau
Sveikos merginos,
Gal kas turite susikūrusios pasaką apie švelniukus su skaidrėmis? Būčiau labai dėkinga
</p><p>Gal kas turite susikūrusios pasaką apie švelniukus su skaidrėmis? Būčiau labai dėkinga
</p>
Išsiunčiau į antrą paštą.
Ačiū. Labai pagelbėjai Pasitaisiau. Išskaidžiau, padidinau skaidrių kiekį tiek, kiek klasėje mokinių. Duosiu visiems skaityt, o aš su tėveliais pasakos klausysiuos
1aviada
AČIŪ
Su RUGSĖJO 1!
Aš jau po didžiosios savo šventės Buvo jaudulio, nerimo, bet viskas puikiai praėjo. Mokiniai pasiilgę mokyklos, bet vis dar nori atostogų tęsinio
O aš jau rami. Pirmadienį pamokos ir ramus darbas