Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

sveikos 4u.gif jungiuosi vėl prie pašnekesių po ilgo laiko ax.gif Šiemet dirbsiu su ketvirtokais , turiu jų nedaug, bet... 3 su programomis, 2 su elgesio ir emocijų sutrikimais, o ir šiaip visumoje silpna klasė verysad.gif Na, bet yra kaip yra. Į mokyklą grįžau jau prieš savaitę, bet tiek nežinios dėl etatų, kažkokios slogios nuotaikos tarp kolegių, daug papildomų darbų dėl dokumentų keitimo, nes mokykla iš dešimtmetės virsta į progimnaziją. Tai kol kas tik laksčiau iš susirinkimo į susirinkimą, net klasės dar nesusitvarkiau doh.gif Tik porą spintų išmečiau biggrin.gif , mažiau prikaupsiu visokio turto ax.gif
Atsakyti

Diferencijuoju, bet ir jų be pagalbos neįveikia...

Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2018 08 25, 13:24)
Kaip tau tai pavyko?

Buvo galimybė spausdinti, deja, šiemet nėra tokios galimybės.
Atsakyti

Sveikos, pradinukės, noriu prisijungti prie šios grupės.  :)  Paskaičiau FB, kad čia vyksta bendravimas, tai skaitysiu ir bandysiu aktyviai jungti į pokalbius. 

Šiais metais būsiu "trečiokė". :D​ 

Atsakyti

Kaip tau tai pavyko?

Kaip antrokės elgiatės su baseinu? Kiek tada vedate kūno kultūros pamokų?

Pernai važiavom į baseiną, todėl buvo 1 pamoka baseine, 1 pamoka kūno kultūros salėje ir 1 pamoka šokių. Kadangi nuvykti ir grįžti iš baseino reikėdavo 1 pamokos, tai turėjom papildomą pamoką, kuri buvo skirta būtent pasiruošimui baseinui (ją žymėjome, kaip antrą klasės valandėlę),

Atsakyti

Mergaitės, prašau jūsų pagalbos .Labai prašau visų mokytojų užpildyti magistrinio darbo anketą. Jūs užtruksite tik keletą minučių, o man tai labai svarbu. Labai ačiū. Išsiunčiau į antrą paštą, Nauja versija leidžia tiesiogiai pildyti

https://apklausa.lt/...wers/new.iframe

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 28 rugpjūčio 2018 - 08:30

Nokia, užpildžiau  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos,

Gal kas turite susikūrusios pasaką apie švelniukus su skaidrėmis? Būčiau labai dėkinga

Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2018 08 28, 20:22)
<p>Sveikos merginos,
</p><p>Gal kas turite susikūrusios pasaką apie švelniukus su skaidrėmis? Būčiau labai dėkinga
</p>

Išsiunčiau į antrą paštą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(1aviada @ 2018 08 30, 15:10)
Išsiunčiau į antrą paštą.

Ačiū. Labai pagelbėjai mirksiukas.gif Pasitaisiau. Išskaidžiau, padidinau skaidrių kiekį tiek, kiek klasėje mokinių. Duosiu visiems skaityt, o aš su tėveliais pasakos klausysiuos smile.gif
Atsakyti

1aviada     

AČIŪ :4u: :4u: :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GORGONE: 31 rugpjūčio 2018 - 15:15
Sveikutės 4u.gif
Su RUGSĖJO 1!
Aš jau po didžiosios savo šventės karsta.gif bis.gif Buvo jaudulio, nerimo, bet viskas puikiai praėjo. Mokiniai pasiilgę mokyklos, bet vis dar nori atostogų tęsinio biggrin.gif
O aš jau rami. Pirmadienį pamokos ir ramus darbas mirksiukas.gif
Atsakyti