Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 61 tema

Sveikos sugrįžusios! Smagu vėl jungtis prie nuoširdaus mūsų būrelio. Manau, kad po karštos vasaros visos prikaupėme pakankamai energijos ir vėl kibsime į darbus.

Noriu paprašyti pernykščių pirmokių- gal turite matematikos ir lietuvių planus pagal "Taip" vadovėlius? :)​ 

Atsakyti

Eduka klasėje yra visi veiklos planai  :)​ 

Atsakyti
Sveikutės, gal naudojatės TAIP medžiaga iš Eduka klasės ir žinote kodėl neleidžia siųstis mokytojo knygos?
Atsakyti

Mokytojo knygos niekada nebuvo galimybės parsisiųsti. Ją reikia pirkti :)

Atsakyti
Sveikos, sugrįžtančios kolegės vartotojo įkelta nuotrauka

Ninkute, tikrai čia smagiau bendrauti. O gal jūs FB savo grupę turite?

QUOTE(viga @ 2018 08 13, 22:06)
Ką žinote apie etatinį apmokėjimą, pasidalinkit, nes pas mus visiška tyla. Tikiuosi, kad ne prieš audrą  ax.gif

Mums šiandien bus susirinkimas. Gal ką nors ir išgirsim... vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(smilga1972 @ 2018 08 20, 13:29)
Pasidalinkit mintim, ką dovanosite savo mokinukams (jeigu dovanosite) unsure.gif ? Aš blaškausi tarp "nebereikia nieko dovanoti, nes ir taip algos ne premjero" ir "ai, ką nors smulkaus...". Ką manote apie tai?

Aš manau, kad mes pačios pripratinam vaikus, kad reikia gauti dovanų. Paprastai dovanėles pas mane gauna tik pirmokai nuo buvusių ketvirtokų. Kitose klasėse nieko nebedovanoju, kad netaptų privaloma.

QUOTE(Bites Rites @ 2018 08 20, 14:28)
Mano bus pirmokiukai, tai gal po pieštuką padovanosiu, kad nereiktų skolint smile.gif

Va man didelė nostalgija pieštukui vartotojo įkelta nuotrauka .
Kai dar aš ėjau į mokyklą, tai buvo tradicija, kad į mokyklą vedantis abiturientas (tada dar buvo vienoliktokas) dovanoja pirmokui sąsiuvinį ir paprastą pieštuką. Mokytoja nieko nedovanojo ir mes dovanų net nelaukėm.

QUOTE(ninkute @ 2018 08 23, 20:34)
Sveikutės,  gal naudojatės TAIP medžiaga iš Eduka klasės ir žinote kodėl neleidžia siųstis mokytojo knygos?

Gal žinot, ar Eduka šiemet jau bus mokama? Mes dirbame su ŠOKu. Užduotimis Edukos nesinaudodavau, bet vadovėliai ir mokytojų knygos labai buvo patogu.

Labai patinka EMA pratybos. Kas nors dar naudojatės?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2018 08 24, 07:35)
Sveikos, sugrįžtančios kolegės   vartotojo įkelta nuotrauka

Ninkute, tikrai čia smagiau bendrauti. O gal jūs FB savo grupę turite?
Mums šiandien bus susirinkimas. Gal ką nors ir išgirsim...  vartotojo įkelta nuotrauka
Aš manau, kad mes pačios pripratinam vaikus, kad reikia gauti dovanų. Paprastai dovanėles pas mane gauna tik pirmokai nuo buvusių ketvirtokų. Kitose klasėse nieko nebedovanoju, kad netaptų privaloma. 
Va man didelė nostalgija pieštukui  vartotojo įkelta nuotrauka .
Kai dar aš ėjau į mokyklą, tai buvo tradicija, kad į mokyklą vedantis abiturientas (tada dar buvo vienoliktokas) dovanoja pirmokui sąsiuvinį ir paprastą pieštuką. Mokytoja nieko nedovanojo ir mes dovanų net nelaukėm.
Gal žinot, ar Eduka šiemet jau bus mokama? Mes dirbame su ŠOKu. Užduotimis Edukos nesinaudodavau, bet vadovėliai ir mokytojų knygos labai buvo patogu.

EMA naudojau pernai su antrokais. Patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 24 rugpjūčio 2018 - 07:09
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2018 08 24, 06:35)

Ir aš gavau, ir visi gavę džiaugdavosi wub.gif
O mes dirbam, mąstom, kuriam dovanėlę, o gavę vaikai ir tėvai mūsų rankom gamintų dovanėlių neįvertina unsure.gif
Draugė pasakojo, kaip ji visą vasarą nėrė vaikams spalvotus pieštukus- skirtukus. Pirko siūlus, nėrė, standino, dovanojo. Koks rezultatas? Padovanojo. Po rugsėjo 1-osios šventės 5 skirtukus rado išmestus į šiukšlių dėžę. Sakė, taip suspaudė širdį. Tiek dirbau, stengiausi. Nebesinori nieko dovanot.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2018 08 24, 06:35)

Aš pernai su antrokais naudojausi matematikos ir lietuvių k. pratybas. Šiemet užsisakėm lietuvių k., matematikos ir pasaulio p. Vaikams labai patiko. Aišku, buvo ir tokių, kurie nenorėjo spręsti ir ne viską išsprendė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 24 rugpjūčio 2018 - 08:01
QUOTE(22peliukas22 @ 2018 08 23, 21:45)
<p>Mokytojo knygos niekada nebuvo galimybės parsisiųsti. Ją reikia pirkti smile.gif
</p>

Praėjusiais metais sėkmingai atsispausdinau visą mokytojo knygą 1 kl.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2018 08 24, 12:27)

Gal kas turite mokytojo knygą TAIP 2 kl.?
Atsakyti

Mes taip pat su antrokais užsisakėm lietuvių kalbos, matematikos ir pasaulio pažinimo EMA pratybas. O pernai pasinaudojom tik nemokamomis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elbitele: 25 rugpjūčio 2018 - 08:14
QUOTE(ninkute @ 2018 08 24, 12:40)

Kaip tau tai pavyko?

Kaip antrokės elgiatės su baseinu? Kiek tada vedate kūno kultūros pamokų?
Atsakyti

Aš naudoju EMA pratybas. Jos man patinka. Tačiau silpnesniems mokiniams jos per sunkios.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2018 08 25, 12:24)
Kaip antrokės elgiatės su baseinu? Kiek tada vedate kūno kultūros pamokų?

Mes į baseiną važinėjome tris mėnesius du kartus per savaitę. Kūno k. pamokų tuo metu neturėjome.

QUOTE(liepsnele2 @ 2018 08 25, 12:50)
<p>Aš naudoju EMA pratybas. Jos man patinka. Tačiau silpnesniems mokiniams jos per sunkios.</p>

Galima užduotis diferencijuoti mirksiukas.gif
Atsakyti